EU forceert illegale immigratie van Afrikanen – problemen worden genegeerd

Screenshot_2

In de eerste maanden van het jaar zijn er al, ondanks winterstormen, duizenden Afrikanen de Middellandse Zee naar Europa overgestoken. De komende maanden wordt een regelrechte bestorming verwacht.

Het probleem van de massale illegale binnenkomst via de Middellandse Zee naar de EU raakt buiten controle. Hadden in het eerste kwartaal van 2013 nog ongeveer 1000 mensen Italië per boot uit richting Afrika bereikt, in de eerste drie maanden van dit jaar waren dit al 18.000, aldus de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties.

En de grote golf moet nog komen. Want de weersituatie in de Middellandse Zee, die in de winter een gevaarlijke zee kan zijn, wordt maar langzaam beter. Volgens Italiaanse schattingen wachten er alleen al in Libië tot 600.000 personen op een gelegenheid om over te steken. Professionele bendes mensensmokkelaars doen de handel van hun leven.

Sinds er in oktober voor Lampedusa 387 mensen verdronken, is de grenspolitie ertoe overgegaan de Afrikanen bij de landing te helpen in plaats van illegale grensoverschrijdingen te verhinderen en de mensen terug te brengen. Vast staat echter: hoe meer er aankomen, des te meer vrienden en familieleden in Afrika worden ertoe aangemoedigd hen te volgen.

Nu weerklinkt in de EU naar verwachting de roep naar “meer solidariteit”en deze richt zich, evenmin verrassend, vooral aan Duitsland. Zowel de EU-topkandidaat van de sociaaldemocraten, de Duitser Martin Schulz, als zijn door de CDU ondersteunde Luxemburgse christendemocratische tegenkandidaat Jean-Claude juncker roepen de Duitsers ertoep op meer Afrikanen op te nemen om Italië te ontlasten.

Een merkwaardige, bijna drieste eis: in 2013 nam Italië 27.000 asielzoekers op, Duitsland echter 127.000, bijna vijfmaal zoveel – bij een nauwelijks groter inwoneraantal en oppervlakte. Steeds meer gemeenten bezwijken onder de kosten van de illegale immigratiegolf en kloppen bij de staat aan voor hulp. Terloops krijgen de Duitsers te horen dat de EU de visumplicht voor Moldavië per 28 april heeft opgeheven. Dit, hoewel de politie de handel en wandel van vooral Oost-Europese bendes inbrekers nu al nauwelijks meer de baas kan.

In het geval van de golf uit Afrika reageert de politiek hulpeloos. Het voorstel van AfD-chef Bernd Lucke om de Afrikanen naar een veilig Afrikaans land te brengen, sterft niet beluisterd weg. Bij het probleem van de geïmporteerde criminaliteit verergert de politiek de situatie zelfs nog, zoals blijkt uit het voorbeeld Moldavië. Schulz, Juncker & Co maken zich er blijkbaar alleen maar zorgen over dat EU- of eurokritische, zogenaamd “Populistische”partijen rechts van het midden winst zouden kunnen boeken bij de Europese verkiezingen op 25 mei met het oog op de gebeurtenissen. Tot wie moeten de mensen in Duitsland en Europa zich echter wenden als ze woedend mee moeten aanzien hoe hun gevestigde politici de ogen sluiten voor zulke bedreigende ontwikkelingen?

Bron:
www.preussische-allgemeine.de
Auteur: Hans Heckel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op EU forceert illegale immigratie van Afrikanen – problemen worden genegeerd

 1. 50Pf zegt:

  “genegeerd!”
  😀

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach, Sie meinen: Genégerd. Ja, genau dàs machen sie momentan mit Europa!
   Im Praxis ein bischen weniger spassvoll wie es ausschaut, fürchte ich.
   Man kann vielleicht auch noch sagen: Sie lassen uns in den schwarzen Wellen ertrinken, obwohl das möglich etwa zu wortlich aus den Holländischen Sprache übersetzt ist.

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Een (ditmaal) dankbare Somalische “vluchteling”, komt na zijn vakantie-vlucht weer aan op
  Schiphol. Als hij in Amsterdam rondwandelt, is hij zo blij weer terug-te-zijn, dat hij de eerste-de-beste in de straat aanklampt en zegt:”Dankuwel, meneer NL-er, dat ik weer in Uw land mag”. “je vergist je” zegt de man, “ik ben Engelsman “.! De Somalier loopt door en herhaalt zijn dankbaarheid bij de volgende. “Nee hoor” “zegt deze,”Ik kom uit Iran. Dit herhaalt zich nog enige keren.
  “Dan ziet hij een aardige mevrouw en vraagt een beetje wantrouwend:”Bent U NL-se ? ” Nee, ik kom uit Roemenie.! Hij is zo verbijsterd en vraagt haar:”waar zijn al die NL-ers DAN ?”.
  Ze kijkt op haar horloge en zegt:” ,t is nog geen 5 uur, ZE ZIJN ALLEMAAL NOG OP HUN WERK.”!!!!!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De Enge Unie, deze vuile “HOER VAN BABYLON”, wil persé het VIERDE RIJK, de opvolging van het DERDE RIJK van ADOLF HITLER! Ik beschuldig de socialisten/roden, liberalen, en christen-democraten en groenen, van land-en hoogverraad. Zij, en zij alleen zijn schuldig als het in heel Europa tot opstand, en rellen komt. Sterf, EU,sterf!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  In Brabant mogen dan meer varkens dan mensen aanwezig zijn, maar in Europa wonen straks meer muzelmannen dan in Afrika zelf. Europeaan zijn, word dan misschien een uitstervend ras onder het juk van de Islam. De gemene opzet van Europese regeringen en de E.U. ligt er dik boven op. Maar het kan ook anders lopen. Zoals velen stellen is eind Mei onze laatste kans is om het tij te keren. Dat klinkt echt als een wanhoopskreet. Maar zolang er hoop is, is er leven. Een positieve verandering blijft altijd nog mogelijk. Met zijn allen PVV stemmen om mee te beginnen. En de geschiedenis leert ons dat een kwade ideologie er nog nooit in geslaagd is om blijvend hele continenten te infecteren met een onmenselijke regime. Vroeg of laat komt er een eind aan die muzelman, een gruwelijk einde zonder genade voor hem. Het is onze wil, die van God, en van de geschiedenis.

  Like

 5. Jade zegt:

  Daar komen ze, die miljoenen, op weg naar de mobilisatiebestemming.
  En Brussel, aan de hondenriem van Rothschild, zag dat het goed was…
  Met een paar jaar hebben we hier ook menselijke slachthuizen.
  Daar lopen we dan met z`n allen naakt en blij naar toe, zingend,
  “We zijn er bijna, we zijn er bijna…”

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Als iemand ons willens en wetens een normaal leven onmogelijk maakt,mag je hem daarvoor haten,toch?En proberen jezelf te verdedigen ,toch?Je hoeft toch niet vrijwillig zelf naar de slachtbank te lopen,toch?Welnu dan:ik haat de Eu,ik haat de regering,ik haat het veel te veel aan buitenlanders!Buitenlanders,moslims wel te verstaan,die nog nooit gewerkt hebben en dat ook nooit zullen doen!Maar die er stukken beter bij zitten met hun modieuze kleding,grote auto,s,vakanties,enz.,dan mijn kids en ik!,En ik zal zowel de Eu,als de regering,als die immigranten zoveel mogelijk tegenwerken op alle fronten!Te beginnen 22 mei.De maat is vol;ik kan echt niet nog meer broedkippen,haatbaarden,mosketen en zwarten verdragen!En dat mag van mij iedereen weten;ik heb er genoeg van! Je zou er een kleurenfobie van krijgen!

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Illegalen? Dordrecht ziet langzamerhand uit als een stadje ergens in Zwart Afrika

  Like

 8. Anneke zegt:

  Tot wie moeten mensen uit Duitsland en Europa zich wenden…..Inderdaad tot wie??? Zijn er voor ons Europeanen nog bescherm-engelen aanwezig, op dit ruige continent??? “Pfff; waar halen die (ZOGENAAMDE) arme donderstralen uit Nrd-Africa het geld vandaan om een vlotje te huren om zo hun route naar het ‘paradijselijk’ Europa te voltrekken….”. Zou haast gaan denken dat het allemaal HUURLINGEN zijn geworden van de politieke EU-debielen !!! ! !!! Voor die satanisch demonische gekken is toch alles mogleijk??? “TOT OP ZEKERE HOOGTE;ja maar ook hun grens is in zicht…..”. Heb zelf vrijwel géén cent te makken, als jonge weduwe….Financieële steun van de NL-staat is uit den boze….”Ach; ben gelukkig géén trolleke van de NL-staat, kan vertrouwen op wel- schenkende- willende familie”. Een baan is eveneens uit den boze…ja; de arbeidsmarkt is al tijden bezet door de land- en werkinpikkers uit alle windstreken van deze planeet. HELPPP P PPP.
  Geloof dat ‘k maar politiek-asiel ga aanvragen in Israel….hahaha. Ben ‘k meteen thuis!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s