Waarom moslims blij mogen zijn met islamofobie

Screenshot_35

Uit het handboek Een islamitische staat stichten in 12 simpele stappentrek een meisjesschool leeg. Grutjes. Nou. Zullen we nu weer even islamofobie bestrijden? Mmmh? Dit grote onrecht dat de sociale cohesie in dit land bedreigt? Ivo Opstelten maakt zich er erg druk om, en in zijn kielzog zien alle moslimorganisaties die dit land ‘rijk’ is hun kans schoon. Het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) bijvoorbeeld, die spreken hun zorg uit over aanvallen op moslims. Mag ook niet, we blijven met de poten van mekaar af hier. Hier wel. Laat dat heel duidelijk zijn. En de islam in Nederland is heel anders dan die in Nigeria he. Oh nee wacht. Dat is dus precies het hele punt. Het zal best dat het SMN niet van zins is om 200 meiden te kidnappen en ze wijwillenhetnietwetenWAT aan te doen. Maar het SMN is direct gelieerd aan de internationale moslimkomjoenitie via voorzitter Aissa Zanzen, dikke mik met geestelijk leider Al Qaradawi van de internationale moslimbroederschap.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Waarom moslims blij mogen zijn met islamofobie

 1. Ik adviseer alle links in dit bericht aan te klikken.
  Met name deze http://bit.ly/1hJM0FD onder het woord “betrekkingen” en dan door te klikken op “Hoofd Algemene Zaken”, waar we dit vinden: http://www.geenstijl.nl/archives/images/ZanzenAmbtenaarMinJus.html.

  Ik wist natuurlijk wel van het moslimcliëntelisme in de PvdA en de afhankelijkheid van de moslimstem, maar ik had eigenlijk niet door in welke mate die hele PvdA totaal geïnfiltreerd is door moslims die van plan zijn de echte islam in Nederland te verbreiden.
  Ik realiseer me nu ook beter hoe fout die hele PvdA-top MOET zijn, inclusief ex-wethouder Pieter Hilhorst http://bit.ly/1ewxmRz van wie ik dacht dat hij ook anno 2014 alleen maar extreem naïef was.

  De stukken van Nanninga gaan over moslims, maar vooral ook over moskeeën als organisatiecentra van het Kwaad.
  Hier een stuk van Raymond Ibrahim http://www.raymondibrahim.com/ over de vraag waarom over de wereld toch zo vaak juist op vrijdag christenen worden vermoord door moslims.
  Antwoord: omdat ze zojuist in de moskee zijn opgehitst.
  Door, bijvoorbeeld, “Dr. Burhami—the face of Egypt’s Salafi movement”.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Zoals wij hier dan zeggen: “Na het vrijdag-middag-gebed”; HET MOORDEN KAN BEGINNEN.

   Like

  • D.Day zegt:

   Nee, Martien, ook Pieter Hilhorst is niet naïef. Het is een bewuste keuze van de politieke elite om via de massa-immigratie uit niet-westerse landen, onze cultuur in een moslimcultuur te veranderen. Europa wordt in een wurggreep gehouden door de Verdragen van de EU met de Arabische overheden. En alle moslims weten dit en gedragen zich steeds meer als overwinnaars. En inderdaad Martien, de moskee is een ‘oord van het kwaad’. In Islamitische landen moeten Christenen het ontgelden. In Nederland, en dat heb ik van een verpleegster op de 1e hulp afdeling van een ziekenhuis, is het vrijdagmiddag extra druk met door hun echtgenoot in elkaar geslagen vrouwelijke moslims.

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Alleen al het feit dat die Opstelten zich ermee bemoeit. DEED hij dat ook bij die Marokaanse vrouw, die niet gesluierd, LAAT-STAAN, er zo bij liep als die zwarte idioot ( dat zoiets trouwens kan/mag in NL, ik sta er elke keer weer versteld van dat men dit normaal vindt……..) ,maar als normale NL-se vrouw gekleed op de Nieuwendijk in A,dam door Maroc-se ellendelingen in elkaar werd geslagen. WAAROM????????????????
  Ze liep met haar Surinaamse vrind en was duidelijk in verwachting van hem.
  TOEN HEB IK NIETS GEHOORD VAN HEM.opstelterig………….

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ivo Opstelten zou zich eens meer moeten bekommeren om zijn eigen volk, in plaats van zich druk te maken over die moslima die als een kolenkit over straat loopt. Ze heeft stompen op haar rug gehad, haar niqaab is van haar hoofd getrokken (nou, én…?), maar ze gelooft wel dat zij én ‘haar zusters’ uiteindelijk rustig over straat zullen kunnen gaan, want we moeten met elkaar praten om meer begrip voor elkaar te krijgen. Ja, ja.
  Maar wanneer zien we nu eens een imam op TV die zijn openlijk zijn afschuw uitspreekt over de opruiende en kwetsende taal van moslims richting Joden, christenen, homo’s, onze vrouwen, etc.? Dat zullen we niet meemaken. Als het om niet-moslims gaat is het dus niet belangrijk om de dialoog aan te gaan?
  Wat mij zo boos maakt is, dat alles wat moslims wordt ‘aangedaan’ enorm opgeblazen wordt, (er gaan zelfs twee zogenaamde rechercheurs op pad om uit te zoeken hoe ver het politie-onderzoek gevorderd is m.b.t. de ‘aanranding’ van deze moslima), maar ze zijn stekeblind voor al het onheil wat ze in ons land én wereldwijd veroorzaken!
  Hoe ziek kun je zijn! Ons volk zal zich eens moeten gaan verdedigen tegen de zich steeds meer toeëigenende moslims, die menen dat wat van ons is automatisch ook van hen is! Ons land is van ONS en moet van ONS blijven! Onze cultuur moet behouden worden, en niet vermengd worden met vreemde en hier niet passende andere culturen.
  Moslims die zich door ons beledigd voelen, worden van harte uitgenodigd ons land z.s.m. te verlaten.
  Enkele reis graag.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   “Ivo Opstelten zou zich eens meer moeten bekommeren om zijn eigen volk, in plaats van zich druk te maken over die moslima die als een kolenkit over straat loopt.” Dat is niet de bedoeling van de ‘democratisch’ gekozen nep elite om zich over het autochtone gedeelte van Nederland te bekommeren Cathja, De nep elite knijpt liever de hardwerkende autochtone Nederlander uit. een actueel gegeven zegt “OESO: Nog langer werken” dit is gewoon een marker om ons er op te wijzen dat de massa immigratie ons miljarden € kost.

   Like

 4. danny zegt:

  Kijk vooral naar dat filmpje bij het artikel, dan zie je de islam en de uitvoering van de sharia in zijn ware gedaante. U bent gewaarschuwd. En u weet een gewaarschuwd mens telt voor 2.

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Rascistisch of niet,ik moet over mijn nek van alles wat islamgerelateerd is.En daar hebben ze het zelf naar gemaakt;dat is niet zonder reden,uit het niets ontstaan.Dagelijks wordt je geconfronteerd,letterlijk en figuurlijk,met de ellende die de islam met zich mee brengt!

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Weer helemaal goed Martien.
  Zoals al eerder enkele reageerders zeiden begin ik ook bijna trots te zijn dat ik islamofoob ben.

  Like

 7. Tempelier. zegt:

  Sorry, louis-portugal ik moet u teleurstellen, islamfobie bestaat niet, wel de realiteit. Dit woord niet meer gebruiken het is namelijk een hersenspinsel van de moslims.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik ben volslagen islamofoob, en draag dat met ere. Onze OVERHEID is er niet meer voor ONS, geboren Nederlanders, maar hebben zich, doordat ze instemden met: ” De Resolutie van Straatsburg”, volledig overgegeven aan de islam. Daarom ook hun haat tegen Wilders en de PVV, deze leggen de “vinger aan de pols”. Vergeet niet medereageerders, dat het CDA,de VVD,de PvdA, en uiteraard D66, sinds 1972 de regeringen hebben gevormd. ZIJ zijn SCHULD eraan als in de toekomst in Nederland een Burgeroorlog uitbreekt, en niemand anders!

  Like

  • danny zegt:

   Geheel met je eens Tom. Net zo als Nederland hebben veel andere Europese landen hun ziel aan de Resolutie van Straatsburg verkocht, dus aan de islam en de moslims. Dat hebben ze willens en wetens gedaan.

   Hier Resolutie van Straatsburg uit 1975:

   THE STRASBOURG RESOLUTIONS

   The Parliamentary Association for Euro-Arab Co-operation comprises more than 200 members of Western European Parliaments of widely different political tendencies. At its General Assembly in Strasbourg on June 7th at 8th the Parliamentary Association unanimously passed the following resolutions:

   (1) Final Resolution of the Political Committee

   The General assembly of the Parliamentary Association for Euro-Arab Co-operation calls upon European Governments to take initiatives forthwith that will help to secure the withdrawal of Israel from all territories occupied in 1967.

   Such a withdrawal is implied by Resolution 242 abd required by Resolution 338 of the United Nations Security Council and also by the United Nations Charter and the principles of International Law which categorically forbid the acquisition or territory by force.

   The Association emphasizes that there can be no just and lasting peace settlement without recognition of the national rights of the Palestinian people. There has already been almost unanimous acceptance by the International Community of this principle, which Israel must also come to accept.

   The whole Arab world has agreed that the P.L.O. is the sole representative of the Palestinian nation and this decision has been endorsed by an overwhelming majority of the countries represented at the United Nations.

   The Parliamentary Association urges European governments to recognise this fundamental point in the initiatives they should now take.

   First, they should call on Israel to halt immediately the expropriation and confiscation of Arab property in Israel and the occupied territories.

   In particular, Israel must end the process of the “Judaization” of Jerusalem which it has illegally annexed and the establishment of new Jewish settlements in the occupied territories.

   Secondly, the European governments should try to get all interested parties including Israel and the P.L.O. to the conference table, if possible within the context of the Geneva Conference. Europe itself, either through its member states or through the E.E.C. could play a valuable part in such a conference if called upon to do so. It would be reasonable to expect all concerned not to resort to military action of any kind for the duration of the negotiations.

   Third, they should urge both the Israelis and the P.L.O. to agree to leave in abeyance discussion of ultimate solutions and concentrate on the immediate abd practical task of trying to find a modus vivendi which will require the acceptance by Israel of the rights of the Palestinian nation and of the existence of a Palestinian state on the West Bank and in Gaza if the Palestinians decide to establish one, and reciprocally the acceptance of the existence of Israel within her 1967 frontiers.

   Finally, the European governments should urge on all concerned the crucial importance of effective peace-keeping machinery and should agree to take an active part themselves in such arrangements.

   The Parliamentary Association recognises the problem that is posed by the fact that some of the media and publishing houses of Europe are dilatory in disseminating facts about the Arab world and intends to use its influence to overcome this problem.

   The Parliamentary Association recognises the help done to the understanding of the Arab cause and growing sympathy for it in Western Europe by the liberalisation measures taken in various Arab countries and by the readier access to Arab countries by the news media, businessmen and other visitors from Europe.

   The Association calls on European governments to improve legal regulations concerning the freedom of travel and the protection of the basic rights of immigrant workers in Europe which should be equivalent to those of citizens of the countries concerned.

   The Association considers that the political settlement of the Israeli-Arab conflict is an absolute necessity for the establishment of a genuine Euro-Arab co-operation. Nevertheless, the Association considers that the political aspect of co-operation in not limited to this point alone, and has in mind for example the free circulation of ideas and people in the world as a factor for the maintenance of peace, for the support of freedom and in particular for a harmonious development of co-operation between Western Europe and the Arab nations.

   The Association believes that the prospects of long-term Euro-Arab co-operation in all fields have never been so favourable but that they depend on a peace settlement based on justice in the Middle-East.

   (2) Final Resolution of the Cultural Committee.

   The General Assembly of the Parliamentary Association for Euro-Arab Co-operation, meeting in Strasbourg on June 7th 1975,

   Having considered the cultural resolutions adopted by the preparatory conference for Euro-Arab parliamentary co-operation held in Damascus from November 12th to 17th, 1974, which reaffirms in the present resolution,

   convinced that significant results are possible in the cultural field of the Euro-Arab dialogue,

   recognising the historic contribution of Arab culture to European development,

   emphasising the contribution which Arab culture can still give to European countries especially in the field of human values,

   regretting that cultural relations between European and Arab countries are still infrequent and limited in scope,

   regretting the relative neglect of the teaching of Arab culture and Arabic in Europe and looking forward to its development,

   hoping that European governments will help Arab countries to create the resources needed for the participation of immigrant workers and their families in Arab culture and religious life,

   asking the European press to show a sense of responsibility so that they may inform public opinion objectively and more fully about the problems of the Arab world,

   recognising the important role which Friendship groups and Tourism can play in improving mutual understanding,

   Calls on the governments of the Nine to approach the cultural aspect of the Euro-Arab dialogue in a constructive spirit and to give a higher priority to the popularisation of Arab culture in Europe.

   Calls on Arab governments to recognize the political effects of active co-operation with Europe.

   Invites national groups of the association to increase the efforts necessary in every country to bring about the objective proposed at Damascus and today at Strasbourg and ask them to inform the Secretariat of the results achieved.

   Considering the harmful effect of the political situation on Palestinian development,

   condemns – while recognising Israel’s right to existence – the Zionist intention of replacing Arab by Jewish culture on Palestinian soil, in order to deprive the Palestinian people of its national identity,

   considering that in carrying out excavations within the holy places of Islam in occupied Jerusalem, Israel has committed a violation of international law despite the warnings of UNESCO,

   considering that these excavations can only bring about the inevitable destruction of evidence of Arab culture and history,

   regrets that UNESCO’s decision not to admit Israel into its European Regional Group has sometimes been exploited with great lack of objectivity.

   (3) Final Resolution of the Economic Committee.

   The General Assembly of the Parliamentary Association for European Arab Co-operation reaffirms the usefulness and necessity of a close economic co-operation between Europe and the Arab World in the interest of their peoples.

   The Assembly expresses its disquiet at the slow progress made in the Euro-Arab dialogue and is concerned with events based on political motives which in the course of recent months have armed Euro-Arab co-operation, i.e. the setting up of the International Energy Agency and the signature of an agreement between the E.E.C. and Israel, before negotiations have been completed between the E.E.C. and Arab countries. In this connection, it insists that economic co-operation between the E.E.C. and Israel must not apply to the occupied territories.

   The Assembly considers that there is no conflict between the interests of Europe and the Arab countries, provided that the mercantilist stage is left behind and genuine economic partnership can be established.

   This is the perspective within which can best be solved the problem of recycling petro-dollars. These petro-dollars should above all be used for needs of Arab development.

   The Assembly calls attention to the role and status of multi-national companies and the potential danger arising from certain of their activities. It expresses the hope that steps may be taken to avoid these dangers.

   The Assembly reaffirms the right of every nation to dispose of its own national resources, including the right of nationalisation.

   The Association expresses its will to do all in its power to promote Euro-Arab co-operation at national level, within the E.E.C. and through international organisations.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s