Waarom u uw “vredelievende” moslimburen moet vrezen

Screenshot_41

De schrijver van dit stuk is Dr. Emanuel Tanya, een bekend en gerespecteerd psychiater. Een man wiens familie voor WOII tot de Duitse aristocratie behoorde. Zij bezat fabrieken en landhuizen. Toen men hem vroeg hoe het toch kwam dat zo veel Duitsers Nazi’s waren, gaf hij het volgende, verhelderende antwoord.

“Heel weinig mensen waren echte Nazi’s, maar velen waren wel blij met de terugkeer van de Duitse trots. Anderen hadden het gewoon te druk met dagelijkse dingen. Ik was iemand die dacht dat de Nazi’s niet meer dan een paar idioten waren. De meerderheid liet alles gewoon gebeuren. Toen, voor we er erg in hadden, hadden ze ons te pakken, waren we de controle kwijt en was het einde der tijden gekomen. Mijn familie verloor alles en ik eindigde in een concentratiekamp. De geallieerden vernietigden mijn fabrieken”.

“Experts” vertellen ons steeds maar weer dat de islam de religie van de vrede is en dat de grote meerderheid van de moslims gewoon een normaal leven wil leven. Hoewel deze onbewezen stelling waar zou kunnen zijn, is zij totaal irrelevant. Het is betekenisloze onzin die wordt verspreid om ons beter te doen voelen en om de aandacht af te leiden van de hordes fanatici die wereldwijd  dood en verderf zaaien uit naam van de islam. Het is nu eenmaal een feit dat de fanatiekelingen momenteel de islam beheersen.

Het zijn de fanatiekelingen die marcheren, die wereldwijd 50 oorlogen voeren, die in Afrika systematisch christenen – en anderen – afslachten en die geleidelijk het hele Afrikaanse continent in hun macht krijgen. Het zijn de fanatiekelingen die doden, onthoofden, moorden en dingen opblazen. Ze nemen moskee na moskee over. Zij zijn het die onophoudelijk het stenigen en ophangen propageren van verkrachtingsslachtoffers en homoseksuelen. Zij leren hun kinderen te moorden en zichzelf op te blazen.

De harde, meetbare waarheid is dat de vredelievende, “zwijgende” meerderheid haar mond houdt en er niet toe doet. Het communistische Rusland bestond uit Russen die gewoon in vrede wilden leven, maar de Russische communisten waren desondanks verantwoordelijk voor 20 miljoen doden. De vredelievende meerderheid was irrelevant. De gigantische Chinese populatie was eveneens vredelievend, maar de communisten wisten toch liefst 70 miljoen Chinezen te vermoorden. De gemiddelde Japanner was, voor het uitbreken van WOII, evenmin een oorlogszuchtige sadist. Maar toch zijn ze een orgie van geweld gestart in Zuid-Oost Azië en hebben ze 12 miljoen Chinezen omgebracht, de meesten d.m.v. het zwaard, de schop en de bajonet. En we herinneren ons Rwanda. Kan het zijn dat de meerderheid der Rwandezen vredelievend was?

Geschiedenislessen zijn vaak heel simpel en bot, maar we missen vaak de meest basale punten; vredelievende moslims zijn irrelevant geworden door hun zwijgen. En ze zullen onze vijanden worden, zodra ze erachter zijn gekomen dat de extremisten de macht in handen hebben en het einde van hun wereld is gekomen. Vredelievende Duitsers, Japanners, Chinezen, Russen, Rwandezen, Afghanen, Irakezen, Palestijnen, Somaliërs, Nigerianen, Algerijnen, enz. zijn omgekomen, omdat de vredelievende meerderheid zijn mond hield totdat het te laat was.

Islamitische gebeden klinken tegenwoordig in scholen in Toronto en op andere scholen in Ontario, alsmede in Ottawa waar het bidden tot Onze-Lieve-Heer eerder werd afgeschaft. De islam is nu wellicht vredelievend (in Canada, vert.), maar dat duurt slechts totdat de extremisten de macht hebben overgenomen.

Onder andere in Australië is veel van het dagelijks voedsel inmiddels “halal” gelabeld. Kijk maar eens op chocoladewikkels en etiketten in de supermarkt. Vliegtuigmaaltijden zijn inmiddels halal om de bevoorrechte minderheid – die zich razendsnel uitbreidt – te plezieren. In het VK weigeren moslims te integreren en er zijn vele “No-Go” wijken in de grote steden waar de politie niet meer naar binnen durft. Sharia-wetgeving heerst daar, omdat de Britse wetten niet worden erkend.

Wat voor ons dus van belang is, is de enige groep die ertoe doet; de extremisten die ons bedreigen.

We moeten wakker worden voor het te laat is. Stuur deze boodschap door en laten we hopen dat duizenden het gaan lezen, erover na gaan denken en het doorgeven.

Bron:
www.barenakedislam.com
Auteur: Dr. Emanuel Tanya

Vertaald uit het Engels door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

37 reacties op Waarom u uw “vredelievende” moslimburen moet vrezen

 1. BertG. zegt:

  Volgens mij heb ik dit al een paar jaar geleden ergens gelezen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Wat U in het artikel naar voren brengt is de reine waarheid. het is ongelooflijk, hoe de RODEN en de politiek correcten blijven “wegkijken”, van de nazi-ideologie islam. Daar zit een plan aan vast, en in mijn optiek zijn het socialisten, bilderbergers,werkgevers en de lakeien van de nwo, die samenwerken om ONS eronder te krijgen. Dit is geen TOEVAL, dit is een geplande aanval op de “vrije burger”. Ze willen ons tot slaven maken. O ja, laat ik de EUSSR niet vergeten, zij zijn deel van het plan!

  Like

  • Driek zegt:

   Dat is allemaal goed en wel meneer Hendrix, u heeft gelijk, het is een geplande aanval op onze vrije burger. MAAR WAT DOEN WE ER TEGEN! Tot op heden kunnen we niet meer doen dan stemmen op de PVV. En dan maar hopen dat die meneer Wilders een hoop stemmen krijgt, hetgeen ik betwijfel, want nog steeds staan die zwendelpartijen, zoals D66 en CDA en al die andere oplichterspartijen hoog in de peiling. Ik zie het somber in, we naderen het einde van de beschaving, en misschien wel het einde der tijden.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 19.14. uur. U hoeft voor mij, me niet meneer te noemen hoor Driek. Verder ben ik het geheel met U eens, we gaan zeer zwarte tijden tegemoet, en de politiek is en heeft niet meer de oplossing, maar de politiek, met name van VVD,PvdA,CDA,D66,CU,GL,SP zijn ONDERDEEL van de problemen geworden. Dus van “links tot rechts”, worden we gekloot waar we bij staan. Buiten de PVV verwacht ik er niets meer van!

    Like

 3. Het is niet verkeerd om je ogen in je rug te hebben of regelmatig over je schouder te kijken! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Als je het zwart op wit bevestigd krijgt,wat je al heel lang denkt,stuiter je helemaal uit je sloffen van woede!Actie,actie,actie,actie,actie,actie,actie;NU!!!

  Like

 5. Casper zegt:

  @BertG: ik ook. Kwam me al bekend voor … Maar, boodschap kan niet vaak genoeg herhaald worden.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Zoals altijd weer is het probleem niet, dat WIJ dit tot nu toe niet wisten, want dat doen we allang.
  Het probleem is nog steeds, dat al die andere idioten er niet aan willen, al wordt het ze van 100 kanten verteld; Daar sluiten ze zich stelselmatig voor af……
  Het is weliswaar om wanhopig te worden, af en toe, maar we mogen nooit ophouden, deze feiten onder de aandacht te brengen: Berusting=onderwerping.
  En wie wil dàt nu?!

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Ik sprak vandaag een oud collega die eveneens gepensioneerd is, het is een christelijk Molukse man afkomstig uit Ambon, ik vroeg hem hoe het nu kwam dat op Ambon en de andere Molukse eilanden in 1999 hevige gevechten tussen moslims en christenen op de Molukken uitgebroken waren. Over de aanleiding voor de onlusten bestond toen nog geen duidelijkheid, maar mijn oud collega vertelde dat islamitische nieuwkomers achter deze onlusten staken, en voor zover dat hij weet waren er voordien nooit geen onlusten tussen christenen en moslims. En volgens hem stuurt de Indonesische regering net zoals het op de HELE wereld gebeurt aan op bevooroordeling van de moslims. Geruchten gaan over boten afgeladen met Javaanse moslims van extremistische groeperingen naar Ambon kwamen. Hij zei ook nog wanneer er genoeg moslims in Nederland wonen dat wij het zelfde kunnen verwachten wat in 1999 om Ambon gebeurt was, waar ik instemmend op antwoordde.

  Like

  • Syrier zegt:

   Inderdaad niet alleen op Ambon,maar op de hele planeet worden de moslims bevooroordeelt of beter gezegd gesponsord door wahabis uit S.A. Om de heerschappij van hun religie te klemen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 19.32. uur, op 16/4. Tja, we komen inderdaad met de “gebakken peren”, te zitten Peter. Het is een verschrikkelijke verkeerde beslissing geweest, toen men -ik meen in 1975- in het toenmalige Europese Parlement, de Resolutie van Straatsburg heeft aangenomen. En zowel de socialisten, alsook de liberalen en christen-democraten, hebben daar mee ingestemd. De Molukse meneer heeft volkomen gelijk, we gaan hier een grote ellende krijgen, door de ISLAM!

   Like

 8. Fred zegt:

  Ik ben geen expert, en heb het van horen zeggen, maar ik heb het ondertussen van zoveel verschillende bronnen gehoord, dat ik vermoed dat het correct is: in het handboek van de “vredelievende” moslim staat ergens: “strike at the necks and the fingertips of the unbelievers, wherever you may find them”, of iets dergelijks. Ik persoonlijk geef iemand, die er openlijk voor uitkomt een handboek aan te kleven waar dergelijke precepten in opgenomen zijn, NIET het voordeel van de twijfel. Vredelievend mon cul.

  Like

 9. ieznogoud zegt:

  Ik heb het vele malen geprobeerd. Ik heb er wel ruim honderd op gebroken.
  Hier is echt, echt waar, geen speld tussen te krijgen.

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  ik heb geen woorden meer….

  Like

 11. Vederso zegt:

  Beetje off topic;

  Like

 12. lucky9 zegt:

  Wat mij betreft een optimist die Dr. Emanuel Tanya.
  Die extremisten vertegenwoordigen de ware aard van de islamitische ideologie. De kool en de geit sparen is een onmogelijke opdracht. Van door structureel geweld gegijzelde slachtoffers moet, mag en kàn men geen adequate reactie verwachten.
  Daarom moet de hele islam verboden en verbannen worden en bij verzet uitgeroeid, zoals elke dodelijke ziekte.

  Like

 13. Jan Wandelaar zegt:

  .

  I am a minority living in an intolerant society.

  http://www.dawn.com/news/743595/memoirs-of-a-hindu-girl

  I am one but share the pain of many. I am Rachna Kumari, Rinkle Kumari, Manisha Kumari and the many more Hindu girls who will be forced to convert in Pakistan. I am the fear of their families and the agony that they undergo. I am the misery of those girls who die a little every day for the injustices done to them.

  .

  Like

 14. miranda zegt:

  Zorg dan maar dat je goed gewapend bent voordat de hel uitbreekt !!!!!!!!

  Like

 15. lucky bee zegt:

  Moslims zullen hun maskers met de Oproep van de Jihad heel snel afwerpen; Voor dat je het weet ben je je hoofd kwijt.

  Like

 16. Frans Brassens zegt:

  De titel van dit stuk lijkt verdraaid veel op die van een vijf jaar oud blogje van me. Ik zocht het eens op en constateerde hier en daar wel enige overeenkomst wat inzicht betreft. Het staat hier onder:

  Waarom ook aardige moslims een gevaar kunnen zijn

  Het is het op angst voor het zieleheil berustende navolgen van de imams, maar misschien nog meer de angst voor wat hen te wachten kan staan door het niet opvolgen van bevelen c.q. opdrachten van deze over de ‘gelovigen’ heersende lieden, die de massa van onze islamitische medeburgers op den duur, bij verdere islamisering, gevaarlijk maakt.

  Ze zullen namelijk – behalve wat goed ‘geïntegreerden’ misschien (die worden in de moskee nú al scheef aangekeken)- álles doen wat hun aangepraat wordt als komende van ‘Allah’, die ik overigens, evenals welke ‘god’ dan ook, persoonlijk als familie van Klein Duimpje beschouw (vrije meningsuiting, nietwaar?), álles doen dus, om niet buiten de orde te vallen.

  Het betreft (in mijn visie) dus een in dit geval nogal gevaarlijk sprookje, een sprookje, zeker in onze moderne tijd, waarin godsdienst dank zij de voortschrijdende wetenschap, niet meer hoeft te ontstaan en worden onderhouden op grond van angst voor het onbekende en/of voor de dood en het mogelijk onaangename hiernamaals.
  Nee, dan wil men toch maar liever gouden straten in het nieuwe Jeruzalem of 72 maagden voor de mannen (wat krijgen de vrouwen eigenlijk bij goed gedrag?)
  In oorsprong ontstaan uit angst en onzekerheid dus. Zoals bijvoorbeeld angst voor bliksem en donder die de god Donar opleverde.

  Er kunnen ernstige daden en handelingen verricht worden door moslims, aardig of niet, op gezag van de imams die, volgens wat ik er van hoor, trouwens zélf ook geïnstrueerd worden, door de buitenlandse islamitische top en op hun beurt voor deze top ‘vrezen’ dan wel willig meewerken met wat die ‘top’ wenst. Zoals bij een provocerend maar nog niet gevaarlijk voorbeeld bleek: Het in de 80-er jaren plotseling verschijnen van massaal hoofddoek dragende meisjes die dat eerder niet deden, het óók niet zo leuk vonden, maar dat van hun vader moesten doen die dat weer van de imams moesten gebieden aan hun dochters, imams die kennelijk op het zelfde moment van ‘hogerhand’ opdracht hadden gekregen.

  Het doel uiteindelijk: Het toewerken naar een islamitische wereldheerschappij.
  622 Jaar geleden (en eerder, en zelfs later) verkeerde het Christendom in dezelfde positie. We kennen de verhalen. Gelukkig ligt díe tijd voor óns in het verleden, behalve dan misschien voor enkelen. Maar die zijn niet zo gevaarlijk meer, aangezien ze de gruwelijkheden van het Oude Testament (even erg als in de Koran) gelukkig niet meer letterlijk nemen, zoals vele islamieten, al of niet uit volgzaamheid, die van de Koran wél.

  Met het toenemen van de invloed van de Koran doet de Westerse wereld de ‘moonwalk’ naar achteren, richting Neo – Middeleeuwen. Gefaciliteerd door choreografen als de PvdA, Gr.Links en D’66 en wellicht nog andere artiestenbegeleiders.
  En daarvoor ben ik bang, hoewel het míjn tijd wel zal duren. Maar níet die van mijn kinderen en kleinkinderen, naar ik vrees.

  Frans Brassens
  29 juni 2009

  Like

  • huubsan zegt:

   tsja Frans het ziet er naar uit dat als het tegenzit het onvermijdelijke staat te gebeuren ..,en waar wij zullen dat niet zullen meemaken denk ik .maar zeg nooit nooit heb ik wel geleerd ,ben wel eerder terug gekomen op dat soort uitspraken .ik vrees dan net als jij voor mn kids en kleinkinderen …het ergste …..

   Like

 17. Anneke zegt:

  Oh hemel, het huis naast me komt binnenkort leeg te staan. Een huurwoning in het Tilburgse-Nrd. Gelukkig is dit deel van Nrd niet aan het verloederen. Juist weer opgepept, in de loop van de afgelpn 20-jr. Asielzoekers-centrum is allang verdwenen, toen trad de leefbaarheid in deze wijk al vlot op. Met de dag werd het beter, met af en toe een kink in de kabel…dat wel. Helaas, de beruchtte imam woont eveneens in dit Tilburgse deel. Máár (nog) géén last van hem, of van zijn volgelingen. Ben benieuwd wie en wat ‘k naast me ga krijgen…..op Oost-Europeanen ben ‘k ook al niet dol.

  Like

 18. Shalomilikeyou zegt:

  Zelfs daar waar de islam aan de macht is, is er geen vrede te bekennen.
  en als het er wil is dan duurt die vrede echt niet lang.

  Like

 19. Paul Zwueste zegt:

  Een tragische, verschrikkelijke waarheid dat artikel van Dr. Emanuel Tanya. Mijn oog viel op de foto van Beatrix met ingekapseld hoofd in hoed. (Zie foto-kolom links.) Deze foto illustreert m.i. uitstekend de situatie waarvoor Tanya waarschuwt

  Like

 20. janfreak zegt:

  Wij zijn over het algemeen zo dom dat we denken, het zal zo’n vaart wel niet lopen. En worden pas wakker als het te laat is. Het zou me niet verbazen wanneer pakweg 2040 hier de sharia ingevoerd wordt. Gelukkig maak ik dat niet meer mee.

  Like

  • Joshua zegt:

   2040?
   Zoals het er nu uitziet zal het niet pas in 2040 gebeuren,ik denk over een jaar of 5.
   Zowat heel nederland hobbelt met de moslims mee als lieve schaapjes.
   De domme nederlanders vergelijken Wilders met hitler, waar halen zij die (wijsheid) na praterij, vandaan?

   Like

 21. J.Bösel zegt:

  Onze minister van buitenlandse zaken gaat excuus aanbieden in Saudi Arabie omdat meneer Wilders gezegd heeft dat ene mohamed een boef is.
  Hoe ver moet je op je knieen voor dat islamitische TUIG?

  Like

  • Beste J. Bösel; je kunt al raden dat minister Timmermans een hele pakket aan eisen van de volgelingen van die boef mee krijgt. Zoals Nederlandse vrouwen mogen niet auto-rijden in Nederland want dat is onzedig. Timmermans en Rutte hadden moeten zeggen tegen Saoedi-Arabië; “Wij willen geen zaken met jullie doen omdat vrouwen niet mogen auto-rijden in dat islamitische land!!! Dat vinden wij van de gekke!!!”

   Like

   • J.Bösel zegt:

    Beste J.Terrible,
    De mentaliteit van veel Nederlanders hobbelt mee met onze fijne onbenullen in Den Haag.
    Als rutjes vele leugens spuit hoor je niemand maar als iemand de waarheid verteld word hij af geschoten en een nazie genoemd.
    Kom niet aan de moslims want dat zijn vredelievende mensen wordt voor gehouden,
    Men loopt liever met een bord voor zijn kop dan dat men toegeeft dat veel moslims criminelen zijn,
    die hier de boel naar de knoppen helpt, met goed vinden van (democratisch) gekozen hufters in nette pakken met een veel te hoog salaris voor hun prestatie’s.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s