Wilders is te sterk merk voor concurrentie

Screenshot_40

(Door: Joost Niemöller)

Een verstandig commentaar van de hoofdredactie van het Reformatorisch Dagblad, vandaag. Dit naar aanleiding van de afsplitsingpartij Bontes en Van Klaveren. Wordt dat wat, een ‘fatsoenlijk rechtse’ partij? Naast Wilders? RD omschrijft zo’n partij als:

Een partij die consequent staat voor een kleine overheid, voor een sterke defensie, voor een strikt migratiebeleid en voor de waarden van het traditionele gezin.

Waar ik dan nog aan toe zou willen voegen: Een soeverein Nederland dat de eigen normen en waarden bewaakt en de multicultuur afwijst.

Het RD zegt dat er al zo’n partij bestaat, de SGP. Maar is realistisch genoeg om in te zien dat dit niet snel een partij voor de massa zal worden. Klopt. Ik noem maar even iets: Scheiding van kerk en staat. Ook een Nederlandse waarde. Daar denken ze bij de SGP heel anders over. Gelijke rechten voor mannen en vrouwen. En nog zo wat. De SGP vertegenwoordigt principieel geen hoofdstroom en wil dat ook niet zijn.

Terecht stelt het RD dat er naast Wilders geen plaats is voor een rechts Wilders-light. Wilders is gesprongen in een zeer open gat dat politicoloog Meindert Fennema al eens geanalyseerd had: Rechts op normen en waarden, links op sociaal beleid.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wilders is te sterk merk voor concurrentie

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  En daar ben ik het mee eens;geen wollige taal waar je alle kanten mee uit kunt!Gewoon Wilders, taal;recht voor zijn raap;wel zo eerlijk!Take it or leave it!

  Like

 2. treintrien zegt:

  ik krijg een error 404 file not found op de link?

  Like

 3. Avidia zegt:

  Ik wilde verder lezen, maar dat gaat niet, kreeg dit op mijn scherm:
  Not Found

  The requested URL /2014/04/wilders-is-te-sterk-merk-voor-concurrentie/ was not found on this server.

  Like

 4. Jan zegt:

  Hahahahaha

  Marokkaanse voetballer stopt om ‘minder, minder’
  Een Marokkaanse jongeman (25) heeft zijn voetbalcarrière vaarwel gezegd omdat een toeschouwer hem beledigde. De supporter van de tegenpartij schreeuwde zondag ‘minder, minder’ richting amateurvoetballer Hafid Zahraoui
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22521265/__Marokkaan_stopt_om__minder___.html

  Tabé.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Hé Geert, je krijgt kraaiepootjes en droogte-lijnen op je toet. Niet gek, je moet al zo-lang ploeteren om een acceptatie in het politieke-leven te vergaren. Wat niet erg wil lukken…en hoe komt ’t nu dat je uitverkorenen vlot weer weglopen/overlopen na een één of andere tegenslag. Je hebt géén tijd om deze wegrenners te supporten??? Hopelijk komt er toch wat stabiele rust binnen je ‘kamers’. En zal de PVV zich in meer gemeenten moeten kunnen vestigen; er is nog heel veel werk te verzetten.

  Like

 6. Paul Zwueste zegt:

  Waarom moet Wilders altijd als “onfatsoenlijk” worden weggezet? Zelfs door de mensen die het kennelijk (in grote lijnen dan) met hem eens zijn? Ik vind Wilders de enige fatsoenlijke parlementariër die ons land heeft. Wat is er onfatsoenlijk aan als je de islam als het grootste kwaad ziet en je de waarheid in het gezicht zegt van smeerlappen die een cordon sanitaire willen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s