NEDERLAND…

Screenshot_9

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op NEDERLAND…

 1. Theresa Geissler zegt:

  Exact. Je begint je af te vragen waarom ze ons allemaal per sé voortijdig aan de bedelstaf en dientengevolge in het graf willen hebben.
  Waarschijnlijk om meer ruimte vrij te maken voor kinderrijke moslimgezinnen, ik weet het anders niet…..

  Like

  • Cathja zegt:

   Nou, als ze het dáár van moeten hebben? De één voor de ander ligt aan de waterpijp. Werken is er vaak niet bij, en de kinderen hebben daardoor ook al geen goed voorbeeld van hoe het zou moeten gaan om aan geld te komen. Als er geen werkende autochtonen meer zijn, wie zal hun geopende hand dán vullen?
   Ze zullen ooit nog eens diep berouw krijgen over alles wat ze ons en ons land hebben aangedaan!

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Cathja zegt:
    17 april 2014 om 21:55

    Nou, als ze het dáár van moeten hebben? De één voor de ander ligt aan de waterpijp. Werken is er vaak niet bij, en de kinderen hebben daardoor ook al geen goed voorbeeld van hoe het zou moeten gaan om aan geld te komen……………………………

    Dit is ook mijn gedachte. Want hoe willen moslims een continent draaiende houden als maar een klein percentage van hen bereid is te willen werken?
    De meeste moslims kunnen en willen niet werken. Zij willen enkel hun hand ophouden en rondhangen in hun theehuisjes zittend achter een teevee scherm en kijkend naar hun haatzaaiende zenders.
    Ze leven van en op haat en hoe meer ze niet-moslims haten hoe sterker zij zich voelen.
    Haat stelt mensen in staat om afschuwelijke dingen te doen. En die haat hebben moslims nodig om mensen te kunnen afslachten en om te kunnen overleven.

    De koran en imams geven een hoop ellende en richten geestelijk en fysiek veel schade aan.
    Dus ik zeg, weg ermee.

    Like

   • leo zegt:

    Diep berouw ?? Ze kennen geen berouw.!!
    Als het nest leeg gevreten en vol gescheten is fladderen ze weer naar en volgend nest
    enzovoort.
    Zonder westerse beschavingsconomie en westerse arbeidsinzet kunnen moslims NIET overleven .

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 21.20. uur, op 17/4. Nou, volgens mijn optiek, Theresa, zijn ze uit op de totale verslaving van ons “vrije burgers”, de instelling van HUN, niet ONZE, EUSSR, en werken ze toe naar een WERELDREGERING door middel van de NWO. Misschien wat ver gedacht, Theresa, maar voor mij lijkt dat HET SCENARIO!

   Like

   • Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

    Helemaal gelijk Tom, Europa is alleen een pilot voor hun om te zien hoe het gaat en dan hetzelfde nog een keer doen voor de hele wereld.

    Like

 2. Republikein zegt:

  Neem een cursus en de wereld ziet er heel anders uit! [dacht het niet]
  http://www.scienceout.nl/agenda/hfvo3i5b67?utm_campaign=API_Widget&utm_medium=api&utm_source=rdnl7uem35

  Like

 3. Driek zegt:

  Het is mij een volkomen raadsel van wat er in het hoofd van de Nederlander omgaat, want nu is er een peiling gehouden, of het Nederlandse volk vóór of tegen de EU is, en de uitslag was, ik meen 68 % tegen de EU. Vlak daarop lees ik dat D66 de laatste maanden een geweldige populariteitswinst heeft gemaakt. Dan vraag ik mij af of die Nederlanders wel eens de moeite nemen een partijprogramma te lezen, want als er toch één partij enthousiast over die vervloekte EU is, dan is het toch wel D66. Ik ben er nu wel van overtuigd dat het nooit meer goed komt, lieden van het gehalte Alexander Pechtold gaan hier straks de dienst uitmaken. Daar zijn we dan mooi klaar mee.

  Like

  • Cathja zegt:

   Driek, 00:11

   Peilingen zijn een effectief middel gebleken om de bevolking op het verkeerde been te zetten. Daarvan hebben we al veel voorbeelden gezien. Het zou beter zijn als ieder persoonlijk eens goed bekijkt wat de EU met Europa/de lidstaten van plan is. Als je dan de partijprogramma’s van alle politieke partijen erbij pakt, dan zie je dat de enige partij die de EU afwijst de PVV is. Ook de Partij voor de Dieren lijkt me anti-EU, maar hoe ver ze daarin gaan is me niet bekend.
   Dus: ons aller stemgedrag is zeer belangrijk! De PVV komt op voor de belangen van Nederland en de Nederlanders. Ook onze ouderen en gehandicapten zijn in goede handen bij de PVV, evenals veel andere belangrijke zaken.
   Het is niet zo moeilijk om een goede keuze te maken, lijkt me.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Driek 18 april 2014 om 00:11

   ‘Alexander de Grote’ van Demonen’66 werd gisteren weer in het zonnetje gezet op tv. Z’n partijtje doet het uitstekend, zo liet men de kijker weten.
   Ik heb de tv maar snel uitgezet met de gedachte dat we verloren zijn.
   Want reken maar dat de hersenloze kudde op 22 mei geestdriftig op die levensgevaarlijke verraderlijke partij zal gaan stemmen!
   Ik blijf het zeggen: ze zijn hier in dit verziekte land nog steeds niet rijp voor de ziener Geert Wilders; dom volk, stom kuddevee, arme bejaarden, arme wij…
   Vier jaar Wilders-hater, islam-verwenner en eu-minnaar Pechtold; je moet er niet aan dénken, maar het zal tóch gebeuren hetgeen de ondergang van Nederland zal betekenen.
   Hopelijk hebben de vrouwelijke D’66 stemmers al een leuke boerka uitgezocht, want daar zullen ze binnenkort toch aan moeten geloven.

   Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EN DE KEIHARDE REALITEIT!

  Like

 5. lucky bee zegt:

  En de wereld van de islam wil ik niet eens horen in Nederland. Weg met al deze rotzooi.

  Like

 6. Nico2000 zegt:

  Ohhh mijn plaatje, wat leuk… Ben helemaal trots… 🙂

  Like

 7. elly govers van loon zegt:

  Het is de waarheid,maar dit gaat maar door!!

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Het gaat er op lijken dat we niet het gevecht aan moeten gaan met de coalitie maar met D66.
  De coalitie maakt zichzelf wel kapot en wordt ondergraven vanuit eigen gelederen. Niets meer aan doen. Verdwijnt vanzelf en sleurt de samenstellende partijen de afgrond in.
  D66 is veel gevaarlijker. Dat lijkt een partij van intellectuelen maar is in werkelijkheid in hoofdzaak een partij van volksverraders en suicidalen. Die zijn net zo dom en zo slecht te bestrijden als moslims, die alles al van voor de geboorte met de paplepel ingegoten krijgen. Ze gaan over lijken, zelfs van eigen soort. Misschien zelfs bij voorkeur, zoals het masochisten betaamt.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Als die E.U. op de ene of ander manier maar niet wil verdwijnen, worden wij nog eens geconfronteerd met het confisqueren door de E.U. van ons spaargeld en andere roerende en onroerende zaken. Het ESM verdrag, wat ondermeer namens onze regering door Rutte stiekum ondertekend werd, zal ooit ons flink in de tang gaan nemen, als de E.U. niet verdwijnt. Dus inderdaad, we staan al rood, vervolgens worden we wit, en dan betalen we ons blauw.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s