“One day we shall kill all the Jews”

Screenshot_9

(Door: Sam van Rooy)

Er zijn zo van die momenten dat men elke westerse journalist en ‘Midden-Oostenexpert’ een kosteloos abonnement zou willen bezorgen op het Middle East Media Research Institute oftewel MEMRI (www.memri.org).

Ze zouden dan kunnen leren dat het antisemitisme uit alle poriën van de islamitische wereld druipt,en dat tegen al hun politiek correcte waanideeën in – de oorzaak daarvan niet de eenzijdige mainstream anti-Israëlische mediapropaganda van de laatste decennia is.

Het conflict tussen Israël en de islamitische wereld heeft het latent aanwezige antisemitisme slechts opnieuw zichtbaar gemaakt. Bij moslims, maar ook bij islamofiel links. Elke rechtgeaarde, niet door olielanden of door cultureel marxistische instellingen gesponsorde arabist of historicus, moet erkennen dat antisemitisme ook een heel sterke theologische basis heeft in de islam. Om die reden zitten bij heel wat moslims een of meerdere antisemitische gevoelens cultureel ingebakken.

Het Midden-Oostenconflict is dus geenszins, zoals de Amerikaanse ambassadeur Howard
Gutman beweerde, de oorzaak van islamitische Jodenhaat en moslimgeweld tegen Joden. Hoe komt het immers toch dat men in Europa nooit eens hoort van Joodse jongeren die – door ‘spanningen’ in het Midden-Oosten – moslims of Arabieren bedreigen of in elkaar slaan, maar gebeurt dat wel andersom? (Malmö in Zweden is een triest voorbeeld). Omdat de islam(itische cultuur) doordrongen is van het (latente) antisemitisme, en het Midden-Oostenconflict slechts als vuur voor deze lont wordt gebruikt.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Islam, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op “One day we shall kill all the Jews”

 1. Vederso zegt:

  Een aanrader, om in te lijsten. zeer goed artikel!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, Wachteres een “aanrader”. Iedereen op dit blog weet dat de moslims slechts 2 zaken wensen, de dood van ALLE JODEN EN DE VERNIETIGING VAN ISRAËL, en de OVERHEERSING VAN DE HELE WERELD. O ja, de RODEN en GROENEN zijn OVERAL de 5e colonne der HAATBAARDEN!

  Like

 3. lucky bee zegt:

  In Kanaan? ik geloof niet dat God dat toelaat.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik zou er niet op rekenen dat ie ingrijpt als het daar gruwelijk uit de hand loopt.
   Daar hebben we nog steeds geen eerdere voorbeelden van. Dat ie iets niet toe liet dus.
   Volgens mij geniet ie er van. Als ie bestaat.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  VOOR WERELDVREDE HELP DE ISLAM DE WERELD UIT !!!

  Like

 5. Omastar10 zegt:

  Koddebeier daar sta ik volledig achter.
  Een oplossing is er anders niet

  Like

 6. Thomasson zegt:

  De fysieke kracht van de moslims – vooral de Arabieren – is te vinden in: a) hun grote bek, b) hun stel kloten en c) de baarmoeder van hun vrouwen. Hun bek is altijd bezig met dreigementen. Zie ook de tekst op de spandoeken tijdens demonstraties: “One day we shall kill all the Jews”, “Europe will pay, Bin Laden is on his way”, “Behead those who insult Islam” en ga zo maar door. De wilde demonstratie in Copenhagen (2012) laat duidelijk zien hoe een islamitische bek werkt

  Echter, de kracht van hun kloten en baarmoeders moet de Europeanen veel zorg baren. Overall waar zo’n hoefddoek rondloopt, draagt ze altijd een kind links, een kind rechts, een kind in de kinderwagen en een in productie in haar buik. Ze hebben tijd genoeg om maximum aan kinderen te produceren. De mannen drinken thee in de moskee. De Sociale Dienst zorgt voor de rest, dus de kerels hebben genoeg kracht voor seksueel vertier. Jammer dat de ‘Schijn Elite van de Valse Munters’ (boek Martin Bosma) het gevaar niet wil inzien. Eigenlijk hoeven ze dat niet te zien. Op de dag dat de gevechten in de toekomstige ‘Grebbeberg’ Rotterdam en Duindorp zullen uitbreken, zijn deze heren en dames ver weg. Net als ‘Regering De Geer’ zouden ze het hazenpad kiezen. Nee! Niet richting Engeland, maar in tegenovergestelde richting: linea recta naar de Zwitserse bank.

  Echter, de Israëliërs zijn op dat opzicht wat gewend. Ze hebben in meer dan 100 jaar van gevecht en de Holocaust geleerd dat er geen plaats is voor paniek, maar ook niet voor nalatigheid. Men moet daar goed zijn voorbereid. In Israël is een (soldaten) spreekwoord: “men kan beter de eigen onderbroek thuis vergeten, dan het geweer”. Er gelden daar paar gouden regels: a) net als in het Wilde Westen: de eerste die schiet, heeft de beste kansen in leven te blijven, b) men moet altijd met de vijand onderhandelen door een loop van een geweer. c) niet de hoeveelheid mankracht is cruciaal, maar het technische opleidingsniveau van deze mensen. d) God is geen dienstmeisje. Gebed maakt op hem geen indruk. Hij heeft geen verplichtingen tegenover niemand. Hij is vooral niet bereid mensen te helpen die niet zichzelf helpen. Deze waarheid als een koe is ook te vinden in Winston Churchill speech uit 1940
  ‘I have nothing to offer but blood, toil, tears, and sweat.’ We have before us an ordeal of the most grievous kind. We have before us many, many long months of struggle and suffering. You ask, what is our policy? I can say: It is to wage war, by sea, land and air, with all our might and with all the strength that God can give us: to wage war against a monstrous tyranny, never surpassed in the dark,

  Like

 7. Avidia zegt:

  Koddeeier Ik ook

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s