PVV: Accijnzen moeten omlaag!

Screenshot_20

De PVV zal vandaag voorstellen om de accijnzen minimaal 1% lager te laten zijn dan in ons omringende landen. Cijfers stellen onomstotelijk vast dat de door het kabinet doorgevoerde maatregel om de accijnzen te verhogen desastreus uitpakt voor de grensstreek en voor de schatkist.
“Terwijl de Belgen en Duitsers druk zijn met ons geld te tellen, sluiten de pompstations en winkels in de grensstreek en verliezen werknemers massaal hun baan”, aldus PVV-Kamerlid Teun van Dijck.
De PVV eist van staatssecretaris Wiebes dat hij de domme maatregel van het kabinet per direct terugdraait, zijn excuses aanbiedt en alle ondernemers compenseert voor de geleden schade als gevolg van dit stupide kabinetsbeleid.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

37 reacties op PVV: Accijnzen moeten omlaag!

 1. Monalisa zegt:

  Niet alleen de accijnzen er zijn nog veel meer dingen wat naar beneden kan, denk aan u klikobak, denk aan u ozb, denk aan u waterschapen betaal naar water in name! denk even aan de wegenbelasting, denk even aan de BTW weer terug naar 19%, denk even op u nota van energie belasting op belasting en hier kan ik uren overtikken.

  Like

   • Monalisa zegt:

    Wesley Catharinus een tik foutje had het dan verbeterd waterschappen maar wel zeiken over een tik fout maar zelf geen commentaar geven op stukjes! daar barst het in Nederland mee,alleen maar kraken her bron ik vind dat je zulks niet door moet laten er zijn meer mensen die tik fouten maakt ook op u blog anders hadden we een prachtig nederland alles alles zo goed was.

    Like

 2. Alwine zegt:

  Ik woon net over de grens in Duitsland, en zie dagelijks honderden mensen hier tanken en boodschappen doen. De auto’s staan in rijen bij de pomp te wachten.
  Ik zeg niet dat in Duitsland alles beter is, maar ons zien ze echt niet meer terug in Nederland.

  Like

  • Ahava2 zegt:

   Volkomen gelijk heeft deze mede-Nederduitser.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Alwine ik woon ook daar maar hou wel veel geld over van wat ik hier boven hebt geschreven.

   Like

   • Alwine zegt:

    Dat klopt Monalisa, onroerend goed belasting kennen ze niet in Duitsland, ik ben op dit moment rond de 525 euro per JAAR kwijt, aan gemeentebelasting, vuil ophalen, noem maar op, wegenbelasting voor auto’s is een lachertje, we hebben 2 auto’s, ZONDER BPM, kennen ze hier ook niet, ja, vul maar aan, wat ik zo gauw ben vergeten.

    Theo, heb je werk?

    Er wonen, en komen momenteel duizenden Nederlanders hier heen.
    Het enige nadeel is, als je hier woont, bouw je geen AOW op, daar kun je je voor verzekeren bij SVB, maar kan duur uitpakken, als je in Nederland werkt, blijf je dat opbouwen.
    Ik ben voor bijna 100% afgekeurt, en betaal nu op dit moment 525 euro per jaar, voor mijn AOW, anders mis ik 2% per jaar..

    Like

   • Monalisa zegt:

    Alwineik kom nog even terug op u schrijven wij moesten toen ik 61 jaar was samen met mijn egtgenoten toch zo’n 5,000 euro betalen aan de SVB om die 2% AOW haalbaar te maken als je 61 jaar bent kan je beter dat geld op je spaarbank zetten wel in nederland die geven meer rente dan dan een duitsebank, wegenbelasting voor een diesel kost nu 340 euro per jaar en in nederland en in nederland 1740 euro per jaar de ozb kennen ze niet daar wel tegen grundsteuer dat komt bijna over heen als de ozb je betaald in duitsland niet voor je huis maar voor je grond maar u moet wel opgeven aan de svb hoeveel waard u huis is de grundsteuer dat pikken ze niet in nederland ook de belastingdienst niet, ik betaal ook geen rioolbelasting zit verwerkt in je water in name en over die kubieke meter water die je in neemt daar moet je vuil water over betalen en dat is minder als je water neemt in nederland, maar je kunt nog een watermeter laten plaatsen dat is voor je garten hier betaal je geen vuil water over, of pompen uit je put die in je tuin zit.
    Theo een mooi link lees dit maar dan kom je al aardig op weg http://www.verhuis.de/start/

    Alwine je schrijft 525 euro per jaar, voor mijn AOW, anders mis ik 2% per jaar.. is dit wel goed !!!! die 525 is wel een heel laag bedrach.

    Like

   • Alwine zegt:

    Monalisa, ik woon al 13 jaar in Duitsland, word dit jaar 65, dus had nog aardig wat jaren te gaan tot mijn AOW, dat ik zo weinig betaal komt omdat ik bijna volledig ben afgekeurd.
    Die grondsteuer is een lachertje, dat zit bij de gemeentebelasting in, en wij zijn in Nederland belastingplichtig, vanwege de hypotheek aftrek, dus we geven alles op.

    Like

  • pietje puk zegt:

   Verrader!!

   Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Natuurlijk moet het omlaag,maar….er is geen geld!Alleen nog voor export!

  Like

 4. leo zegt:

  omlaag !! Ik zeg Doen en ook de schofterige BPM niet vergeten.
  Hoezo alles gelijk in 1 europa ???

  De interpretatie van het stemgedrag,

  Rutte en Samsom: Het VOLK heeft ons belast te beslissen.
  Dus hebben WIJ beslist dat VOLK te BELASTEN !!

  Like

 5. Driek zegt:

  Ik lees zojuist in de Telegraaf:
  In de landelijke politieke verhoudingen valt in de peiling vooral de winst voor D66 op. De partij van Alexander Pechtold zou met 28 zetels de grootste worden als er nu verkiezingen waren voor de Tweede Kamer. Dat zijn er 16 meer dan D66 er nu heeft.

  De Nederlander wil blijkbaar leven in de vredige vallei der onwetendheid. Hier is geen redden meer aan. We zijn straks gezegend met Alexander Pechtold, maar het zal toch niet waar zijn? Zijn die Nederlanders nou echt zo stom?

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Ik blijf waar ik ben, ik heb nog een opdracht voor die daar boven te vervullen.

  Like

 7. Enoa Stitzinger zegt:

  Ik woon ook in Duitsland maar 10 verwijderd van de Nederlandse grens.
  Wij gaan nooit meer terug naar Nederland, alleen al op de belasting voor twee auto’s sparen we meer dan 1200 euro……
  Stemmen doen we wel in Nederland, omdat ook wij vinden dat het niet goed gaat met ons ooit
  Welvarend landje. Ben benieuwd wat de verkiezingen in Mei brengen……

  Like

 8. sherin zegt:

  klagen klagen inderdaad het is een zooitje en ja we worden een derde wereldland , maar er is niemand die opstaat en tegen hun in verweer komtlaten alles over onze kant gaan . toen zwarte piet niet meer mocht stond half nederland op de achterste benen , maar opkomen voor je rechten is niet normaal kijk naar andere landen blijven op de plaats waar ze demonstreren , maar de duffe nederlander zit en blijft zitten , die gek in den haag heeft toch een vrijbrief , dat stuk vreten , wordt de hoogste tijd dat die oprot en naar mamma rent , dat misbaksel

  Like

 9. sherin zegt:

  nog vergeten en ja ik haal mijn boodschappen in duitsland hier laat ik geen euro achter in een winkel , ik moet dan wel ff met de bus maar 15min en ik ben in herzogenrath ik koop hier niks meer allang niet meer ik . ga een twee keer per mnd naar duitsland en dan red ik het wel . ik kocht mijn boodschappen ik ben alleen had alles wat ik nodig had , van vlees tot groenten tot waspoeder tot wasverzachter gewoon alles mijn vriezer in zoverre bijgevuld was ik 93euro kwijt hier had ik op zijn minst het dubbele moeten betalen ,, hoe bedoel je een europa niks is minder waar , ebn geld is er genoeg , die houd ons al jaren voor de gek , eigen zak vullen dat is wat ze ermee doen .gebouwen die leeg staan , kunnen gebruikt worden neeeeeeeeee w moeten nieuw hebben , bonussen verdelen zijn ze geweldig in mogen ook alles, als iemand in de uitkering ook maar iets dot , ja dan is het einde oefening. maar hun mogen alles ze zitten in de top en dan mag alles

  Like

 10. joop zegt:

  wij zi9jn invalide en oud we hebben ons ingezet voor het (vaderland) wat nu verraden wordt wij hadden hulp in huis maar moeten er mee stoppen omdat we het niet meer kunnen betalen.
  wanneer komen de gaskamers voor de ouderen terug want daar gaan die landverraders in den haag naar toe.

  Like

 11. jan zegt:

  hoe groot is de plaat voor je hoofd om op d66 te stemmen of word het door de media zwaar gemanipuleerd zoals de telegraaf doet met de duimpjes

  Like

 12. Wilfred zegt:

  Ik kom net terug uit België waar ik voor meer dan €1000,= aan rookwaren heb ingeslagen. (Tussen de €20,00 en €30,00 per slof goedkoper) Ook de tank meteen vol gegooid voor €1,52 per L. Weer een paar honderd verdient.

  Like

 13. gerrit zegt:

  we hebben nu een kabinet die in staat is hun eigen moeder te verkopen ,ze trappen met hun grote platpoten op de Nederlandse burgers terwijl al dat aangewaaide opvreters tuig hier de centen meenemen naar die apen landen en wij straks de stront mogen opvreten .zit straks drie jaar in de ww. met m’n 61 jaar kom door deze regering nooit meer aan het werk, mag zo m.n. hand op houden bij de soos en m’n kot verkopen met verlies omdat we het niet meer kunnen betalen .stel vieze zakkenvullers daar in den haag .

  Like

 14. Avidia zegt:

  jan zegt:
  18 april 2014 om 08:41

  Voor mij ook onbegrijpelijk dat er mensen zijn die op D66 stemmen.
  Ik las gisteren een reactie van iemand die ook een hekel had aan Pechtold, dit schreef die persoon:
  Hoe kun je nu stemmen op die Pechtold met zijn rare etalage poppenhoofd. Behalve wat er uit zijn mond komt is het ook een engerd.

  Like

 15. hans van sas zegt:

  vergeet niet dat de media ook verschrikkelijk corrupt is, en niet te vergeten die pauw en witteman maar die stoppen er gelukkig mee, wat was dat een vreselijk irritant programma.

  Like

 16. jans zegt:

  Belastingen omlaag is goed, maar hoe komen we van onze staatschuld af? Dat hoor ik geen een partij als programma punt noemen, terwijl dat heel belangrijk is. Een mogelijkheid is dat de overheid minder uitgeeft, maar dan gaan er ook mensen klagen, vooral de socialisten, die in grote mate afhankelijk zijn van geld van de overheid. Het is nooit goed, mensen zullen altijd klagen, men wordt altijd benadeeld, of je nu door de hond of kat gebeten wordt. Er is nu eenmaal geen truc of medicijn om uit deze crisis te komen dat geen nadelige bijwerkingen heeft.

  Like

  • Monalisa zegt:

   jans De overheid geeft te veel geld uit wat dacht je van 30 miljoen Cuba die zij weg geven, wat dacht je wat dat congres in den haag heeft gekost, wat dacht je van uitzending Mali, wat dacht je vliegtuigen naar polen + een vergat, wat dacht je van al die staatstuin aan de banken, icesave is nog steeds niet terugbetaald door die IJslanders, wat dacht van die huldiging in Adam van willem van Oranje wat dacht je van de restauratie van drakensteyn en dan nog het vlugteling werk hier kan ik uren over tikken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s