Volkert van der G. mag GEEN 6 jaar strafvermindering krijgen!

Screenshot_10

Hans Smolders en Pim Fortuyn

(Door: Hans Smolders)

Op 2 mei 2014 gaat Simon Fortuyn een landelijke demonstratie organiseren in Rotterdam. Het moet een vredige en waardige demonstratie worden zoals dat ook was bij de begrafenis van Pim Fortuyn waarbij mensen vanuit alle gelederen van de samenleving zich waardig hebben gedragen en hun emoties hebben kunnen laten zien.
Wilt u meedoen op 2 mei 2014 dan vragen wij u zich hiervoor aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. U wordt dan tijdig op de hoogte gebracht.

Waarom mag Volkert van der G. GEEN 6 jaar strafvermindering krijgen!? 

Elke moord is er een teveel en is een drama voor de familie, vrienden en kennissen. De moord op Pim Fortuyn is echter veel meer dan dat want een politiek leider en potentieel minister-president is vermoord en daarmee is er ook een aanslag gepleegd op de grondwettelijke rechtsorde. Dit is een rechtstreekse aanslag op de democratische rechtsorde en democratische instituties. Het is ook overduidelijk een politieke moord met vervolgens in 2003 ook nog eens een politiek proces. De straf die Volkert van der G. heeft gekregen, is ook duidelijk een rechterlijke dwaling! Daarom is er 12 jaar na de moord op Pim Fortuyn nog steeds zeer grote onrust onder de bevolking van Nederland. Maar ook de politiek is tot op de dag van vandaag totaal de weg kwijt. Het vertrouwen van de bevolking in de politiek is inmiddels tot een dieptepunt gedaald en het vertrouwen in de rechtstaat is hard op weg dezelfde kant op te gaan.

Lees verder>>>
(h/t jowitteroos)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Volkert van der G. mag GEEN 6 jaar strafvermindering krijgen!

 1. Theresa Geissler zegt:

  Helpt allemaal niets: We kunnen demondtreren wat we willen, maar die zes jaar strafvermindering wordt hoe dan ook doorgezet.
  Dat, tezamen met het al belachelijk lage vonnis, moet je ook zien als een signaal van de elite aan het klootjesvolk: Deep down beschouwen ze niet Volkert van der Graaf als hun tegenstander, maar de hele aanhang van Wilders en wijlen Fortuyn. Het ontbreekt er nog maar aan dat die aanhang hen partijdigheid verwijt en te horen krijgt: ” Ja, waarom stemt U dan ook op zulke figuren? Dat is toch vràgen om agressie! Gaat Ub toch gewoon mee in de multiculturele samenleving, zoals wij die gepland hebben; dat is voor iedereen immers beter…”
  Zoiets.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Eerste zin: demonStreren, natuurlijk.
   3de zin van onderen: Ub =U

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Theresa Geissler: 13.32. uur. Ondanks, dat ik sympathiek sta tegenover het initiatief, van de heer Smolders, ben ik het eens met jou Theresa. De SOCIALISTEN en de politiek-correcte kliek, trekken er zich niets van aan. In dit land, waar een LANDVERRADERSPARTIJ D66, in de peilingen nog fors wint, is het voor ons vechten tegen de bierkaai. Ze doen wat ze willen, daar in Den Haag!

   Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Lovenswaardige actie,maar het besluit staat[en stond al lang!]vast:dat beest moet vrij!En dat gaat ons ook nog eens heel veel geld kosten!De wereld op zijn kop!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja! Dat iemand uit de sector “Vrije Jongens” als-je-blieft nog even het jachtseizoen mag openen!
   Hoeft geen betoog, dat IK er geen traan om zou laten. Géén van ons, neem ik aan….

   Like

 3. Avidia zegt:

  Avida, Hij mag nooit eerder vrij komen, dat wil dat wil dan zeggen dat de dood van een politicus vrij wordt gegeven, NOOIT. NOOIT en nog een keer NOOIT. hij zal zijn straf uitzitten, tot de laatste minuut.

  Like

 4. MrEsceha zegt:

  Dit kan alleen maar in het land dat in de tijd van onze (voor)ouders Nederland(s) was…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s