De val van PvdA-wonderboy Diederik Samson

Erik60

(Door: Erik60)

Laat de champagneflessen knallen, nodig je buren en vrienden uit voor een feestje, steek de barbecue aan en laat het vuurwerk knallen. De val van milieuterrorist en super nivelleerder PvdA´er Samson is nabij. Want stilaan laat iedereen bij de PvdA zijn voormalige wonderboy in de steek. Nu heeft ook zijn politiek secretaris Den Haak hem in de steek gelaten.

Hallo Nederland, het is bijna zover! De val van de PvdA is op handen nu ook de wonderboy zijn secretaris in de reddingsboot is gesprongen om het zinkende schip te verlaten. De ene na de andere  PvdA´er keert de middenklasse hatende Samson de rug toe. De nivelleringsdrift is schijnbaar ook niet zo heel gezellig voor veel PvdA´ers. Wie betaalt er nu graag voor een bende het Westen hatende niet Nederlands sprekende asielzoekers. Want daar draait het in Nederland allemaal om.  Moslims, hoe analfabeet ze ook zijn: ze zijn en blijven voor de PvdA een beschermde diersoort. En deze mensen mogen volgens links niks te kort komen. Daarom hebben ze het nivelleren bij de PvdA uitgevonden. En natuurlijk ook bejaarden pesten. Want die kunnen volgens links niet genoeg getreiterd worden. Schop hen op straat, dump hen als een hond en neem hun zuurverdiende centen af. En misschien maken de oudjes zich zo druk dat ze van woede sterven. Hoeven ze die ook geen pensioen meer te betalen. Kunnen ze een cultuur minnende analfabetische Mohammed-aanhanger van de nodige centen voorzien.

Het is om te gieren dat ze bij de PvdA-wonderboy Samson beu zijn. Maar er is al een  nieuwe wonderboy in de maak. En dat is Lodewijk Asscher. Je weet wel, die joodse Amsterdammer die een echte moslimknuffelaar geworden is. Hoewel de meeste moslims zijn joods bloed wel kunnen drinken, raakt het hem niet. Hij voelt zich gesteund door zijn vijanden om roomblanke autochtone Nederlanders te blijven afstoten. Was zijn (over)grootvader ook niet fout in de oorlog? Speelde die ook niet mee met de Duitse bezetter om zijn eigen Joodse mensen te observeren? (Dan zeg ik het nog heel lief. Op andere sites zijn ze veel brutaler.) Voor veel PvdA´ers is hij de nieuwe wonderboy die de partij naar nieuwe hoogten zal brengen. Wat ik zelf betwijfel. Let wel; ik gun hem alle eer. Maar ik denk dat de PvdA net zoals de VVD afgedaan heeft bij de kiezer. Niet dat deze kiezer nu massaal PVV zal gaan stemmen. Zeker de linkse kiezer niet. Die zal, indien hij een hekel heeft aan Lodewijk Asscher wel D66 kiezen. Wat ook een links straatje zonder einde is bij oppergluiperd Pechthold. Een groot deel van de VVD zal overstappen naar de partij van Geert Wilders bij de Europese verkiezingen. Rutte heeft ons land verkwanseld aan Europa, maar Van Balen heeft ons bijna een oorlog in geduwd. Doet deze dikkerd heel zijn loopbaan bij de Europese Unie niks, gaat meneer even op de barricades in Oekraïne de burgeroorlog promoten samen met dombo Guy Verhofstadt. Hoe gek wil je het bij de VVD nog hebben?! Ik zeg altijd:  Na hoogmoed komt de val en loontje komt om zijn boontje.

Screenshot_11

Door
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA. Bookmark de permalink .

41 reacties op De val van PvdA-wonderboy Diederik Samson

 1. Frans Brassens zegt:

  Een fraaie lijkrede Erik60. We moeten alleen vrezen dat we het volgende te ervaren krijgen:
  “De PvdA is dood, léve D’66”.
  Met domme kiezers kom je van de drup in de regen.
  O nee, van de regen in de drup, net als ‘boontje komt om zijn loontje’.
  😉

  Like

  • Rick zegt:

   Inderdaad Frans…Huilen met de pet op 😦
   D’66 is met DERTIEN zetels GESTEGEN in de peilingen!!
   Van 12 naar VIJF-EN-TWINTIG 😦
   Hoe DOM kan een Volk zijn!??

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Rick: 17.32. uur. Nog stommer Rick, als het achterend van een varken. Wat verwachten wij, van een grote groep mensen, die zich 24/7 laten manipuleren, door de “rode kerk”, de “rode pers”, en de totaal “rode omroepwereld”. Niets zal veranderen zolang de stomme meute zich blijft vergapen aan: ” Boer zoekt vrouw”, en naar “Pauwel en Zauwel”, blijft kijken. De RODE HAAN blijft maar kraaien! Bah!

    Like

  • Frans Brassens zegt:

   Rick, Tom, wij zijn ontdaan en woedend over het totaal asociale beleid dat er gevoerd wordt. Over het landverraad dat plaats vindt. Over de slaafsheid aan die corrupte en fascistische E.U., het gedrocht dat hier de dienst uitmaakt. Over nog veel meer. Maar uiteindelijk moeten we vaststellen dat het de stupide Nederlandse kiezer is die er verantwoordelijk voor is. Hoe dóm kan iemand zijn? Nou, ZO dom dus!

   Like

   • Rick zegt:

    Citeer nóg maar eens de inmiddels OERsaaie dooddoener:
    “Ieder volk krijgt de leider die het verdient” 😉 🙂

    Like

 2. lucky bee zegt:

  Hoe eerder hoe beter, ik ben tegen een Prolettarische dictatuur in ons land, heb de DDR meegemaakt , en de mensen daar llefden, waren erg ongelukkig.

  Like

 3. mv. c.m.j.kunen zegt:

  de waarheid is hard maar waar. !

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Het kan mij niet vlug genoeg gaan;en Asscher zal het uiteindelijk ook niet redden.Dan nog de Pechtold-hindernis nemen!Wijsheid komt met de jaren;dus hopelijk ook bij hun kiezers!

  Like

 5. Fred zegt:

  Het is nu alleen maar wachten op de volgende zot.

  Like

 6. theo mensen zegt:

  geweldig…… laat het vandaag nog gebeuren….dan pas is het goede vrijdag…..een echte GOEDE

  .

  Like

 7. Hoeveel generaties moeten er voorbij zijn voordat de Asscher van de Joodse Raad er niet met de haren bij gesleept wordt? Walgelijk vind ik dat, de overgrootvader van Lodewijk A. weer te noemen.

  Ik heb niets met Lodewijk, niets met de politiek in Holland, maar ik vind dit zo walgelijk, dat ik reageer in plaats van te kotsen.

  Wat weten we van de overgrootvader of overovergrootmoeder van de schrijver? Doet het er toe? Hoe zou de (over)grootvader van de schrijver zich gedragen hebben in een vergelijkbare situatie? Hoe zou hijzelf zich hebben gedragen?

  Bekritiseer een mens op zijn of haar gedrag en niet op wat een opa onder de vreselijkste condities wel of niet gedaan heeft.

  Like

  • Rick zegt:

   Ok. Wij zullen vergeten…Maar dan ook alles en definitief!!
   Zand erover…en dit meen ik dus letterlijk!!

   Like

  • Harry zegt:

   Dorith , etc ,
   Kunt U een goede reden aandragen om deze moslimknuffelaar te ontzien ?
   Hij is vast geen haar beter dan zijn overgrootvader .
   Misschien is een landverradersmentaliteit wel erfelijk .
   En de pvda heeft ons hele land verziekt met hun moslimlove , waarom zouden we hen niet maximaal de grond in trappen ?
   Moeten wij altijd maar politiek correct blijven ?
   Moeten we ons dan maar alles laten welgevallen ?
   Zijn we verplicht om aan onze ondergang mee te werken ?
   We zien keer op keer dat als de pvda het slecht dreigt te doen in de verkiezingen , dat ze dan van lijsttrekker wisselen .
   En waarom ? In hun eigen belang en daarmee dankzij het onnozele kiesvee steeds weer zoveel zetels in de wacht kunnen slepen dat ze hun destructieve beleid weer jaren voort kunnen zetten .
   En de rest van Nederland is mede de lul .
   Kan me nauwelijks voorstellen dat U daarmee instemt .

   Vergevingsgezindheid naar je vijanden toe is een beetje als een pistool op jezelf richten .
   Iets stommers kan ik moeilijk bedenken .
   Niet als je wilt overleven , tenminste .

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Maar dat de kiezers massaal overlopen naar D66 is nog dommer;over stemvee gesproken!Ze zijn schijnbaar ook niet meer dan dat;hersenloos stemvee!

    Like

   • Beste Harry, Het enige wat ik schreef is dat men Lodewijk niet kan verwijten wat zijn opa of overgrootvader in de Joodse Raad wel of niet heeft gedaan. En over het algemeen gesproken, kan men een persoon niet verwijten wat zijn ouders of grootouders wel en niet hebben gedaan.

    Ik heb verder duidelijk gemaakt dat ik niets met Lodewijk A. van doen heb. Ik leef niet in Holland, ik doe niet mee aan de verkiezingen in Holland. Alles wat ik wilde zeggen is dat men iemand niet kan verwijten wat zijn opa heeft gedaan.

    Keer op keer zie ik dat als men tegen Lodewijk is of ook tegen Job Cohen, dan wordt de Joodse Raad er bij gehaald. Als je tegen de politiek bent van Lodewijk, spreek hem daar dan over aan. Laat zijn opa er buiten!

    Dat is mijn mening en dat geldt voor iedereen: men is niet verantwoordelijk voor de daden van voorouders!

    Eeuwen lang is het de Joden verweten dat ze Jezus hebben vermoord, ook zo iets walgelijks. Van generatie op generatie kregen de Joden de schuld van het lijden van Jezus. Is dat rechtvaardig in Uw ogen? Ook iets wat met erfelijkheid te maken heeft?

    Like

  • Driek zegt:

   @dorithbatmoshe zegt: Hoeveel generaties moeten er voorbij zijn voordat de Asscher van de Joodse Raad er niet met de haren bij gesleept wordt? Walgelijk vind ik dat, de overgrootvader van Lodewijk A. weer te noemen.

   Ja, ik vind het ook walgelijk, maar ik denk dat de meeste lieden met hun kritiek op meneer Lodewijk Asscher slecht op de hoogte zijn van de voorgeschiedenis. Abraham (Bram) Asscher (1880- 1950) stierf op 2 mei 1950 na het concentratiekamp Bergen – Belsen te hebben overleefd, op 69 jarige leeftijd in Amsterdam.

   Ik ben geen PVDA stemmer, geen knuffelaar van moslims en ook zeker geen pleitbezorger van meneer Lodewijk Asscher, maar alvorens hier kritiek te uiten op Abraham Asscher en zijn nazaat Lodewijk Asscher en deze man steeds opnieuw aan de schandpaal te nagelen, lezen men eerst eens het boek van Hans Knoop: “De Joodse Raad”, het drama van Abraham Asscher en David Cohen. Tevens ben ik in het bezit van de volledige jaargangen van “Het Joodse Weekblad” vanaf 1e jaargang 11 april 1941 tot het laatste exemplaar van 28 september 1943. Deze ten hemel schreiende afleveringen geven wel een totaal ander beeld over de positie van die verguisde Abraham Asscher van de Joodse Raad.

   Bram Asscher was een zeer integer en gewetensvol mens, en meneer Lodewijk Asscher mag trots zijn op zo ’n opa. Krantenverslagen uit die tijd, jaren dertig, maken gewag van een overvolle Amsterdamse Apollohal waar meer dan tienduizend stadsgenoten luisterden naar de gloedvolle reden van ‘Bram Asscher’, die namens de Nederlandse Joodse gemeenschap protesteerde tegen de nazistische terreur in het Duitsland van Adolf Hitler. Buiten konden nog eens vijfduizend belangstellenden, voor wie geen plaats was, via luidsprekers meeluisteren. Bij herhaling zouden Asscher en Cohen zich ook wenden tot de Nederlandse regering om steun aan de duizenden Joodse vluchtelingen die illegaal vanuit Duitsland naar Nederland kwamen. Maar de Nederlandse regering liet het afweten. Joodse vluchtelingen kregen een beperkte hulp die ze zelf moesten bekostigen.

   Prof. Mozes Heiman Gans stipt in zijn “Memorboek” van ‘het leven der joden in Nederland van de middeleeuwen tot 1940’, aan, dat de regering in die tijd weliswaar door indiening van de zogenaamde “anti-smaadwet” belediging van volksgroepen trachtte tegen te gaan, maar in de praktijk bleek de rechtelijke macht zwaarder te tillen aan het beledigen van een bevriend staatshoofd Hitler, dan aan uitingen van Jodenhaat.

   (Dat is wel eventjes een groot verschil met die zogenaamde vluchtelingen of asielzoekers welke nu ons land binnenkomen en hier uit de ruif komen eten)

   Uit protest tegen het vernietigende oordeel dat de na de oorlog ingestelde Joodse Ereraad over hem en prof. David Cohen, als voorzitters van de Joodse Raad, had uitgesproken heeft hij bedankt als lid van de Joodse gemeente. Hij voelde zich gekrenkt. Toen hij stierf was hij van geen enkele Joodse organisatie meer lid en liet hij zich als vorm van protest niet op de Joodse begraafplaats te Muiderberg, maar op de algemene begraafplaats Zorgvliet aan de Amsteldijk begraven.

   Like

   • Hallo Driek, ik ben blij met uw reaktie. Wat de opa ook gedaan heeft, of niet gedaan heeft, als men kritiek heeft op Lodewijk A. dan moet de opa er buiten blijven. En zeker niet spreken over landverraderserfelijkheid. Werkelijk, ik wil het beschaafd houden. Dat is soms niet makkelijk!!

    Het is onvoorstelbaar wat er toen gaande was, speciaal voor de Joden en ook voor andere mensen die vervolgd werden. Mijn vader en een vriend zijn eens opgepakt omdat ze te dicht naast elkaar liepen. Direkt werden ze verdacht van homosexualiteit. Ze kregen straf. Later is hij dan opgepakt samen met mijn moeder en naar Bergen Belsen gedeporteerd. Maar hier is het niet de juiste plek om er op in te gaan.

    Bekritiseer Lodewijk als men daar behoefte aan heeft, maar laat zijn opa er buiten. Het getuigt van intellektuele armoede, van gebrek aan beschaafde argumentatie, als men opa’s er bij sleept.

    Wat u in uw reaktie aantipt, is iets wat mij ook erg pijn doet – nl hoe Holland toen de Joodse vluchtelingen behandelde (immers Westerbork was eerst een kamp voor Duitse Joodse vluchtelingen) en hoe men tegenwoordig zowat smeekt om nog meer echte en onechte vluchtelingen binnen te halen (om maar niet te spreken over hoe de Joden die de kampen overleefd hadden, behandeld werden, want men wilde niet “discrimineren”, immers ook de Hollanders hadden het zwaar gehad. “Jodenknuffelaars” bestonden niet).

    Like

  • Henri zegt:

   Het is hemeltergend dat kiezers – soms ook stemvee genoemd – van de PvdA overlopen naar D66. Maar om die kiezers dan voor stupide, achterlijk o.i.d. Uit te maken is net zo denigrerend als wanneer Diederik Samsom roept: Ik moet dit toch nog een keer opnieuw uitleggen…… Daarbij implicerend dat de gemiddelde burger eerst niet begrepen had wat deze briljante fysicus-annex neo marxist aan wijze woorden heeft gesproken. De kiezer heeft altijd gelijk, is niet dom, maar ook niet slim.

   Like

 8. Paul Zwueste zegt:

  @Erik60. Jij schrijft/zegt het!!!!! Fantastisch geschreven!

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL…..

  Like

 10. Tja, al is de leugen nog zo snel….

  Like

 11. Monalisa zegt:

  hij treed pas af na 22 mei!!!!

  Like

 12. Jan zegt:

  Je kon er op wachten maar uiteindelijk is het ook bij ons van start gegaan: liegende moslims die valselijk Nederlanders beschuldigen, dit om zielig gevonden te worden en behorend tot een bedriegd ‘ras’:

  Racisme in Haagse wijk is schokkend
  door Ahmed Marcouch op 18 april 2014

  et racistische geweld in de Haagse wijk Duindorp is zeer ernstig en mag nooit getolereerd worden. Bewoners van allochtone afkomst worden stelselmatig bedreigd.

  Het is van belang dat de burgemeester en de politie hier bovenop zitten. Niet de slachtoffers, maar de daders moeten hun huis verlaten. De daders zijn niet alleen jongeren, maar ook volwassenen, soms zelfs grootmoeders die het gepest van hun kleinkinderen goedkeurend verhalen, schaamteloos voor de camera.

  Dit racistische en discriminatoire geweld, zo publiekelijk uitgesproken, is de schandvlek van Nederland.
  http://www.pvda.nl/berichten/2014/04/Racisme+in+Haagse+wijk+is+schokkend

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Nee,v Aartsen,maar andersom mag wel?En dat is al jaren aan de gang,maar dan houdt u de kaken stijf op elkaar!De Duindorpers hebben groot gelijk;iedere stad is al onleefbaar en naar de knoppen,dankzij de “elite”.Wilt u een jaartje met mij ruilen van huis?In zo,n prachtwijk?Even doorbijten en op mijn aanbod in gaan;spreken we elkaar na dat jaar weer!

   Like

   • Harry zegt:

    Het lijkt inderdaad wel of Van Aartsen een klap van de molen gehad heeft , hoe kan een burgemeester die zo blind en laf is gehandhaafd worden ?
    ( Hufters als collega Wolfsen ruimen als ze een beetje benul hebben zelf het veld ) .
    Helaas draaien windmolens haast altijd linksom , ontdekte ik tot mijn schrik .
    Klap van de linkse molen , dus .
    Typisch inderdaad , dat ie nu wél in actie komt .
    Waarschijnlijk zijn we al veel verder gecorrumpeerd dan wij buitenstaanders kunnen vermoeden .
    Eigenlijk hebben ze zich al overgegeven , ben ik bang , alleen houden ze nog enigszins de schijn op van burgemeester voor alle burgers te zijn .
    Zolang ze het zo uit kunnen zingen .
    Defaitistische laffe rotzakken zijn het !

    Moest Zondag in zo’n “volkswijk” in Rotterdam zijn .
    Niks dan geitenneukers op straat voor een “cultureel centrum” .
    Buitengewoon onaangename sfeer en zelfs bedreigend .
    Zelfs negers staken de straat over om maar niet door die menigte heen te hoeven .
    Moeten we dat allemaal maar goedvinden ?
    Daar vind je klootzakken als Van Aartsen niet .
    In zo’n tien jaar hebben we ons hele land haast weggegeven , mogen we daar iets van vinden ?

    Vraag me in alle ernst af hoe dergelijke lui de toekomst zien .
    Maar als je in zo’n buurt woont ben je niet te benijden , Yvonne !

    Ik vind het prima als ze me voor racist en islamofoob uitmaken , alles is beter dan je land te verraden voor eigen belang en lafheid .

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 09.00. uur, op 19/4. Dus wel optreden TEGEN de EIGEN NEDERLANDSE BEWVOLKING! Zo kennen we de VERRADERPARTIJEN en PERSONEN weer! Pvda,VVD,CDA,D66, allemaal vuile smerige VERRADERS!

   Like

 13. Jan zegt:

  Nog een leugen van de sekte:

  PvdA pakt loonkloof man en vrouw aan
  Vrouwen in Nederland verdienen nog steeds minder dan mannen voor hetzelfde of gelijkwaardig werk. Het wordt hoog tijd deze ongelijkheid aan te pakken.
  http://www.pvda.nl/berichten/2014/04/PvdA+pakt+loonkloof+tussen+man+en+vrouw+aan

  PvdA. kat in het nauw en dus wordt gelogen. Dit item speelt al maanden in de VS en is ook daar van A tot Z gelogen. Overigens zijn het daar de Democraten die minder aan vrouwen betalen als er sprake van is en niet de Republikeinen

  Like

 14. Tedje uut de achterhoek zegt:

  Ik kan niet wachten tot dat hij opgestapt is.

  Like

 15. lucky9 zegt:

  Uitstekend geformuleerd Erik60 !

  Like

 16. Ellen Mullers zegt:

  Zal een x tijd worden dat deze linkse rakker zijn biezen pak,kotsmisselijk wordt ik van deze vent die zijn kids inzet bij de verkiezingsstrijd en ze een jaar later als een baksteen laat vallen!

  Like

 17. kernrob4 zegt:

  Goed geanalyseerd .Wat polemisch geschreven. Voor ons Bronners is dat OK.

  Like

 18. fleckie zegt:

  uit Israel nws.brief v.h.CIDI APRIL 2014….-…..-VAN BAALEN:”de PRO-IRAN-LOBBY rust niet en een nieuwe resolutie werd voor het verkiezingsreces SNEL door het EP GELOODST. Uiterst onverstandig en gevaarlijk als aanmoediging voor de radicalen in IRAN”.
  ‘VOORBARIGE GROTE GEBAREN……-.de VRIJAGE v.h.EUROPEES PARLEMENT met IRAN.’

  (DE VRAAG waarom IRAN geen kernenergieprogramma kan ontwikkelen zonder ZELF te VERRIJKEN,zoals CANADA,laten deze GROEPERINGEN..ONBEANTWOORD)
  op donderdag 3 april ging het EUROPEES PARLEMENT AKKOORD MET EEN MOTIE WAARIN toenadering WORDT GEZOCHT MET iran EN VERTEGENWOORDIGERS v.h.IRAANSE REGIME mogen een officieel BEZOEK brengen aan BRUSSEL dan wel aan STRAATSBURG.Maar is zo’n geste niet veel te vroeg?Ja,zegt VVD-EUROPARLEMENTARIER HANS v.BAALEN……-…-EP-voorzitter en kandidaat voor de positie van d.EUROPESE COMMISSIE Martin SCHULZ(SPD) heeft toestemming verleend voor een bezoek van IRAANSE PARLEMENTSLEDEN aan het EUROPESE PARLEMENT.HOE zal dat signaal worden uitgelegd door de AYATOLLAHS in TEHERAN?.EN ZAL HET DE ONDERHANDELIJNGEN tussen het Westen en IRAN helpen?Na de eerste voorzichtige ontdooiing tussen het IRAANSE BEWIND en het Westen in november,haastte eenEUROPESE DELEGATIE zich om nog voor de herfst v.2013 naar IRAN voor een bezoek.Een jaar daarvoor was ook al sprake van zo’n ,MAAR OMDAT teheran toen niet voldeed aan de eisen die EUROPARLEMENTARIERS stelden,zoals het spreken met dissidenten en mensenrechtenactivisten-ging dat bezoek niet door.Anders was het afgelopen december,toen aan het Iraanse bewind helemaal geen eisen werden gesteld.Veel EUROPESE POLITICI stonden te popelen,en dat deed ook het EUROPESE BEDRIJFSLEVEN,dat niet kon wachten om de IRAANSE MARKT te HEROVEREN……-….-LEGITIMATIE—-d-66 EUROPARLEMENTARIER Marietje SCHAAKE ging in december mee.VVD-er H.v.BAALEN bedankte voor de eer.De VERDEELDHEID onder de EUROPARLEMENTARIERS OVER DE HOUDING richting IRAN loopt over de hele linie en binnen alle fracties.Er zijn politici die een duidelijke ANTI-ISRAEL politiek nastreven en het ATOOMPROGRAMMA van IRAN uitleggen als het soevereine recht van een natie,de verrijking van uranium v.IRAN daarmee voor lief nemend.De vraag waarom Iran geen kernenergieprogramma kan ontwikkelen zonder zelf te hoeven verrijken,zoals bv.ook in landen als Canada gebeurt,laten deze groeperingen ONBEANTWOORD.DAN zijn er krachten die vinden dat Iran eerst concrete stappen moet ondernemen,voordat het kan worden beloond.Daarnaast zijn er groepen die hopen o meer invloed binnen de IRAANSE POLITIEK,door juist NU banden aan te knopen.Uit de tweets van b.v.MARIETJE SCHAAKE rond het bezoek bleek dat de bezoekende EUROPEANEN de mensenrechtensituatie in Iran wel degelijk hoog op de agenda hadden staan.Maar helaas,VERDER DAN EEN OPMERKING DAT DE ZAAK ‘aan de orde was gesteld’,kwam de delegatie in december niet.CONCREET GEBEURDE ER IN DAT OPZCHT HELEMAAL NIETS:geen gesprek met relevante mensenrechtenactivisten,en ook was er geen duidelijke EUROPESE VERKLARING richting Iran over de situatie over de mensenrechten.die overigens,zoals wij inmiddels weten.de IRAANSE MEDIA NIET ZOU HEBBEN GEHAALD.Dit in tegenstelling tot het bezoek zelf,dat zich wel mocht verheugen op breed UITGEMETEN PUBLICATIES in de IRAANSE PERS. Het bezoek werd uitgelegd als een legitimatie v.h.nieuwe regime……-…-EXECUTIES….-Toch trekt deze stroming binnen het EP,gesterkt door politic met ANTI-ISRAEL sentimenten,nu aan het langste eind.daarbij wordt voorbijgegaan a.h.feit dat de”IRAANSE LENTE” waar het westen zo op hoopt.tot nu toe in Iran zelf in het geheel nog niet haar intrede heeft gedaan.Tijdens de eerste zes maanden v.h.bewind van ROUHANI werden meer IRANIERS GEEXECUTEERD dan de laatste zes maanden v.h.bewind van zijn voorganger AHMEDINEJAD.Ookheeft Iran nog altijd GEEN duidelijke stappen ondernomen waaruit blijkt dat ze hun atoomprogramma werieus willen terugdringen.Integendeel,door de machthebbers in TEHERAN WERD geschermd MET HET FEIT DAT IRAN RUSTIG KON DOORGAAN MET H.PROGRAMMA.Over daadwerkelijke stappen zal de komenden maanden nog onderhandeld moeten worden.Om nog maar te zwijgen over de rol vanIran in de SYRISCHE BURGEROORLOG,de warme banden die het regime onderhoudt met terroristische organisaties als HEZBOLLAH en het feit dat machthebbers regelmatig opmerkingen blijven maken die de HOLOCAUST ontkennen en weinig goed beloven voor ISRAEL……-…–PREMATUUR…-HET EP HEEFT nu nog VOOR daadwerkelijke toezeggingen v.Iraanse zijde gestemd voor het verlichten v.d.SANCTIES en het aangaan v.DIPLOMATIEKE banden.het is HANS v.BAALEN een dorn in het oog;’ER wordt gesproken over de opening van een EUROPESE AMBASSADE in TEHERAN en MARTIN SCHULZ heeft al zijn goedkeuring verleend aan een bezoek van IRAANSE DELEGATIELEDEN aan het EP.De voorzitter mag dat soort toezeggingen doen.Daar wordt niet democratisch over gestemd.Dat bezoek zou dan nog voor het VERKIEINGSRECES moeten plaatsvinden.De buitenlandcommissie heeft recent no een resolutie verworpen,waarin toenadering tot IRAN WORDT BEPLEIT.Ik was eenv.d.tegenstemmers,maar de PRO-IRAN-LOBBY RUST NIET en met veelgetouwtrek kwam er een nieuwe resolutie die snel voor het VERKIEZINGSRECES door het EP werd GELOODST.Uiterst onverstandig en gevaarlijk als aanmoediging voor de radicalen in IRAN.Ik vind die toenadering volstrekt prematuur.Het is nog helemaal niet de tijd voor grote gebaren.Na het bezoek dat in december aan IRAN is gebracht,is eenaantal mensen met een NAIEF BEELD OVER IRAN TERUGGEKOMEN.Ze hebben alleen maar gesproken met leden v.h.bewind en het parlement enfunctionarissen,DIE DANSEN NAAR DE PIJPEN v.h.REGIME”……-…-.RISICOVOLLE WEG…-…-Het heeft jaren geduurd voordat de sancties die werden ingevoerd in Iran vruchten afwierpen.DE economische situatie in Iran is nijpend.De mensenrechtensituatie staat,ook onder de nieuwe sterke man.ROUHANI,onderaan de lijst van prioriteiten.Daarbij moet worden opgemerkt dat ROUHANI ONDERGESCHIKT is aan de persoon die daadwerkelijk de touwtjes in handen had,AYATOLLAH KHAMENEI.Van BAALEN:”Feit is dat Iraanse diplomaten ZEER ACTIEF hebben GELOBBYD.Vraag is uiteraard of het Iraanse bewind het licht heeft gezien en daadwerkelijk hervorming wil doorvoeren of dat het MOOI WEER SPEELT om de SANCTIES VERLICHT te KRIJGEN.Zonder eenige concrete toezegging sancties verlichten is een RISICVOLLE WEG,want eenmaal verlicht zijn ze moeilijk terug te draaien wanneer zou blijken dat IRAN EEN LOOPJE neemt met de WESTERSE WERELD.Wat dat aangaat had ik de houding:’HOLD YOUR HORSES’ veel verstandiger gevonden”.(EV)#####

  Like

  • fleckie zegt:

   uit het NIW V.28 FEBRUARI 20l4:…..MERKEL in ISRAEL.
   DUITSLAND ziet IRAN niet alleen als een dreiging voor ISRAEL maar ook voor andere EUROPESE LANDEN.DAT zei bondskanselier MERKEL dinsdag tijdens een persconferentie met NETANYAHU. MERKEL bezocht ISRAEL in het kader v.de 50-jarige betrekkingen tussen de twee landen.MERKEL deelt niet NATANYAHU’s eis dat IRAN iedere vorm van uraniumverrijking staakt en herhaalde dat DUITSLAND tegen ISRAELISCHE nederzetting is op gebieden die later tot een PALESTIJNSE STAAT moeten behoren.MERKEL sluit zich dus aan bij h.EU-standpunt;DE eu BESCHOUWT DE NEDERZETTINGEN ALS ILLEGAAL.”Voor een TWEESTATENOPLOSSING hebben we aaneengesloten territoria nodig en daarom kijken we met bezorgdheid naar de nederzettingen en hebben we daar niet altijd dezelfde mening over”.
   Netanyahu wees er tijdens de persconferentie opnieuw op dat IRAN in feite geen centrifuges nodig zou hebben als het inderdaad slechts NUCLEAIRE ENERGIE aanwendt voor vredelievende doeleinden. Toen hij vroeg of MERKEL het ermee eens was reageerde ze omzichtig:”het is duidelijk dat er hier sprake is van een meningsverschil(…)Wij zijn op de koers van een lage verrijking [dit slaat op de onderhandeling v.d.G6 met ISRAEL]MAAR DAN IS ER NOG STEEDS EEN VORM VAN]VERRIJKING en ik denk dat we kunnen slagen”.Ze zei dat ze geloofde dat onderhandeling in ieder geval beter zijn dan de STATUS QUO.MERKEL sprak zich uit over boycotacties tegen ISRAELISCHE producten.#####

   Like

 19. Avidia zegt:

  Gatsie, alleen al dat gezicht, laat staan wat er uit zijn mond komt, ik luister er niet naar, als ik hem zie, gauw naar een andere zender, ik kan die kop niet verdragen.
  Het zelfde heb ik met die gluiperd Pechthold, in die naam zit PECH, nou ik hoop dat hij heel veel PECH krijgt, dat verdiend die gluiperd, watje!!! Ik las in een reactie, Pechtold heeft echt Pech wat zijn smoel en ogen betreft, geen AANBLIK om op te stemmen, ha, ha, precies wat ik dacht van het miezerige mannetje.

  Like

  • Henri zegt:

   Mee eens Avidia, die koppen en die stemmen, onverdraaglijk. De arrogantie druipt er van af. Maar wie zet deze bekken-op-poten nu eens een keer weg? Waar blijft onze Nigel Farage?

   Like

 20. M.A.L. Sion zegt:

  Hopelijk krijgt Erik voor 150% gelijk. Die 50% is dan dat ze bij D66 ook het licht nog gaan zien en ‘oppergluiperd, met alle winden mee waaierd’ Pechtold laten vallen. Dat zou mooi zijn want D66 maakt tot nu toe alles kapot. De zwartjassen betekenen niets voor de coalitie. Te klein bier. Met D66 mogen ze aanschuiven om het laatste gaatje te vullen in de senaat.
  De verkiezingen voor het EP zullen bepalend worden voor de coalitie. Dan zullen ze inzien dat de zaak onhoudbaar wordt. Het wordt anders een martelgang richting verkiezing voor de Provincies.
  Wij zullen er niet veel aan hoeven doen. Het oproer komt zeker van binnenuit. De voortekenen zijn al duidelijk zichtbaar,

  Like

 21. bigljohn zegt:

  De PvdA er uit, en D66 er in. Zoals Pim Fortuijn al zei; Maar het probleem blijft ! Lood om oud ijzer. De ene link(s)bal verdwijnt en de andere link(s)bal krijgen we er voor terug. Wat schieten we daar nu toch mee op. Hopelijk geven de volgende tweede Kamerverkiezingen ons weer lucht middels de PVV. En om met de Geert Wilders uitspraak minder, minder te besluiten; Met veel minder muzelmannen en veel minder links de komende tweede Kamerverkiezingen !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 16.53. uur. Inderdaad John, met DEMONEN 66, komen we van “de regen in de drup”. Deze Pechthold, is in staat zijn eigen moeder te verkopen! Een LANDVERRADER is het, en zijn hele partij is LANDVERRADERLIJK!

   Like

 22. L'esprit de Lois zegt:

  Samson en Pechtold toonden zich al regelmatig aan het volk in hun Hugo Boss kostuums, nu nog de uniformen.

  Like

  • Rick zegt:

   Goed historisch besef 🙂
   Slechts weinig mensen kennen de link tussen het trendy mode- en geurmerk Hugo Boss en zijn hand en spandiensten aan de SS.

   Like

 23. MrEsceha zegt:

  Ciitaat: “Ieder volk krijgt de leider die het verdient”
  U bedoelt ieder volk krijgt de leider die het zelf heeft gekozen. Derhalve vervallen telkenmale verKieZingen to verZieKingen…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s