De aftakeling van het journaal

Screenshot_12

Wie kijkt er nog naar het NOS-journaal?

Het gekleurde journaal waar u en ik dagelijks via de overheid voor mogen betalen wordt steeds schaamtelozer en, voor zover dat nog mogelijk is, ook steeds minder professioneel. Foutieve of onvolledige informatie is aan de orde van de dag, en ik maak me ernstige zorgen over de argeloze kijker die nog niet heeft geleerd dat het NOS-journaal een niet te vertrouwen propagandamachine van ondermaatse journalisten is.

Er zijn voorbeelden te meer van de wijze waarop het journaal de fout in gaat, maar de recente behandeling van de problemen rond de thuiskopieheffing was van een zodanig niveau dat het geen overbodige luxe is daar meer aandacht aan te besteden. Het Europese Hof van Justitie bepaalde op 10 april dat de Nederlandse wet- en regelgeving niet in overeenstemming is met een Europese richtlijn ten aanzien van het auteursrecht; het impliciet toestaan van het maken van een kopie uit een illegale bron door daar in de hoogte van de thuiskopieheffing rekening mee te houden mag niet.

Lees verder>>>
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, Linkse Kerk, NOS. Bookmark de permalink .

5 reacties op De aftakeling van het journaal

 1. lucky bee zegt:

  Ik kijk hoofdzakelijk naar het weer maar ook daar worden wij vaak voorgelogen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Meneer van Kesteren, ik kijk al jaren niet meer naar het SOCIALISTISCHE STAATSJOURNAAL, annex RADIO en TV HANOI.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Wij kijken hier zelden nog naar de TV. Niet in de laatste plaats vanwege de staatspropaganda bij de NOS. En de foute omroepen. En de eindeloze reclames, ook bij de staatsomroepen. De journalistiek heeft zichzelf verraden door ieder persbericht kritiekloos te publiceren en de zilverlingen van hun judasloon hiervoor aan te pakken.
  Doe mij maar het internet, te beginnen bij de heer Bron.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Het Journaal. Boingggg, goede avond. En dan begint de goochelshow waar iedereen voor de gek wordt gehouden. Ergo; voor gek wordt versleten ! Het Journaal op Nederland een; kijken op eigen risico. Net als dat het roken altijd dodelijk zou zijn (sommige genen zijn immuun tegen het roken) is dit discutabel. Maar het staatsjournaal is het zwaarste gif wat er bestaat. Alleen ingewijden zoals wij kunnen er nog zonder gevaar naar kijken, en er alleen de weinige correcte items uitpikken, voor zover ons mensen nog bereid zijn daarvoor het Journaal te bekijken. Zo doen wij het met de krant ook. We houden hem voor de plaatselijke berichten, sport, overlijdensberichten uit de regio, maar niet meer voor het wereldnieuws, alsmede voor de opinie pagina. Zelden wordt een commentaar (PVV – Islam) van ons toegelaten, en altijd worden wij door die gehersenspoelde mede opiniegevers gebasht !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s