De stelling van de week

Screenshot_23

“Door de voortschrijdende islamisering verdwijnt de rechtsstaat.”

Click onderstaande link aan om uw stem uit te brengen (rechts onderaan op de pagina):

http://www.popned.nu/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op De stelling van de week

 1. Theresa Geissler zegt:

  Wijd openstaande deur!

  Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  Eens !!!

  Like

 3. Doornroosje zegt:

  Eens.

  Like

 4. twix zegt:

  Ach, we kunnen via de computer wel strijdbaar zijn maar intussen gebeurd er niets.
  Mocht dat wel zo zijn, en zit er de dreiging in dat je de islamisering zou kunnen saboteren dan loopt het net zo met je af als Pim Fortuyn.
  Deze agenda is echt niet meer te stoppen.

  Like

 5. twix zegt:

  Nog even een aanvulling, al 40 jaar hebben we hier me te maken.
  Een ieder die hier commentaar op had is uiterst efficiënt weggezet als iets wat niet deugd, en vandaag de dag lukt dit nog steeds.
  Hooguit kunnen we onze frustratie nog even kwijt op een forum als dit, de grote vraag achter dit alles is, waarom doen ze dit?
  Heb hier inmiddels wel mijn eigen ideeën over maar werp eerst even een visje uit.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Volledig eens met de stelling!

  Like

 7. Jean zegt:

  Alleen al door de aanwezigheid van die barbaarse smeerlapperij op ons grondgebied wordt onze beschaving en cultuur geweld aangedaan de reden dat het met ALLE MIDDELEN moet bestreden en verdreven worden.
  Alleen al de aanwezigheid van perverse stinkende soepjurken en kopvoddenwijven in het straatbeeld is al choquerend en vernederend.
  Die smeerlapperij moet weg tot en met de laatste kankercel.
  Bij het overlopen van de verkiezingslijsten in Vlaanderen is te zien dat bijna elke partij besmet en vergiftigd is met de aanwezigheid van die barbaren, uiteraard zal geen enkele partij een stem krijgen waar die barbaren op voorkomen, ik wil geen vergif in mijn eten.

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Se islamisatie van Europa en óók in Nederland trekt gewoon verder door, tot in de haarvaten van de maatschappij. De bestuurlijke elite vormt één blok op dat gebied met als uitzondering Wilders zijn PVV, de islamisatie van Europa is een strategie die op lange baan alles in Europa de heersende culturen van alle lidstaten verwoest. Er is geen tegenhouden aan er worden miljarden olie dollars in het moslimbroederschap ‘Het Project’ gepompt door het superrijke Saudi Arabia. Men zou zich eens achter de oren doen moeten krabben over onze politici, want deze weten het wel hoe precies de vork in de steel steekt, zij zijn gebonden aan een geheimhoudingsplicht, want deze geheimhoudingsplicht maakt het zo ondoordringbaar, ook de parlementaire pers weet en mag alleen feiten publiceren, volgens een format die alleen de hoofdredactie in samenwerking van een AIVD-mol gepubliceerd mogen worden. De islamisatie van Europa is niets minder dan één doel om tot het eindspel te komen, waarbij hoogst waarschijnlijk een groot gedeelte van de mensheid wordt uitgeroeid. Dit alles komt niet van vandaag op morgen aan, misschien laten de wereldleiders er nog een generatie overheen gaan, de geschiedschrijving op zijn zachts gesproken iets bij gesteld dient te worden. De indoctrinatie door het voornamelijk gefeminiseerde onderwijssysteem ligt ook op koers, want daar wordt het zaadje geplant. Nederland is een armzalig kut landje verworden hierdoor, geen weg meer terug naar een normaal soeverein land bijna, letterlijk alles is overgeheveld naar Brussel en na 22 mei 2014 verandert er weinig aan, misschien dat Brussel hoogstens passen op de plaats doet maken, een klein gedeelte van de Nederlandse burgers had het anders willen zien. Na 22 mei weten de burgers van Europa meer, wanneer deze niet het vermogen tot strategisch denken verloren hebben, en ook het blinde vertrouwen in de quasi intellectuele machtshebbers in rook zien opgaan, dan maakt men een minimale kans om het federaal Europa af te blazen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 09.29. uur. Met je eens, Peter! Dit gaat leiden tot een totale burgeroorlog. En niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Dat zijn dan de gevolgen, van de instelling van: ” HET GEDROCHT EUSSR”. Het zijn gore gore verraders, zowel in Den Haag, als in Brussel. En het zijn de socialisten, liberalen en christen-democraten, die SCHULDIG zijn aan de ontstane situatie. O tempora, o mores!

   Like

 9. lucky bee zegt:

  Wij hebben een intollerante God maar wij moeten tollerant zijn? hier klopt toch iets niet?
  Exodus 20 DE TIEN GEBODEN ver1-26.

  Like

 10. Igor Svoboda zegt:

  Helaas voor de volle 100% gelijk, alleen als we in de EU blijven zitten, wordt het van kwaad tot erger, dagelijks worden wij gehersenspoeld door de MSM, NPO. Alleen een klein percentage doorziet dit, maar de massa trapt er via ingenieus gefabriceerde soaps, series, documentaires, cabaretprogramma’s etc. toch in en zitten avond aan avond dit leugenvoer tot zich te nemen, te dom als ze zijn om zelf na te denken.
  Wij hebben dit in de USSR aan de lijve ondervonden en trappen dus niet meer in die bullshit, maar ik moet zeggen, het is wel knap wat ze geflikt hebben om in 40 jaar de hele boel naar hun zogenaamde socialistische hand te zetten. Ambtenarij, onderwijs, staatsomroep, de geschreven pers in alle sectoren hebben zij hun tentakels zitten en of dit te stoppen valt?
  Ik betwijfel het.

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Moedeloos wordt je er van,maar ik zal niet opgeven.De enige mogelijkheid is uit de Eu,en zoveel mogelijk bewijzen om de oren van Eu-lovers te gooien.Ik ben bang dat we nog jaren moeten vechten,aangezien,op Wilders na,alle politici voor de Eu en voor de islam zijn.Maar buigen zal ik nooit!Blijft dat ik mijn kinderen een betere wereld had gegund!

  Like

 12. Anneke zegt:

  Stop de islamisering…..Dit roept Anneke al vele jaren!!! De verschillen zijn te groot….Islam botst met onze joods-chriselijke wortelen. Het koran-project is radicaal MISLUKT…Veel tijd en geld zijn VERLOREN!!!!! En de burger maar blijven uitzuigen; de samenleving is vrijwel ONleefbaar.

  Like

 13. Anneke zegt:

  Meer dan 40-jr. BEDROGEN door de politieke-debielen en randdebielen!!! Wij burgers zijn verstikkend VERSTRIKT geraakt in de demonische leugens. Realiteit, daar was en is opeens geen ruimte meer voor. Liegen en bedriegen was en is de hoofdmoot van de intens psychisch gestoorden, die deze wereld runnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s