Onderzoeksresultaat onder moslims toont opnieuw aan: Vóór de sharia en vóór onderworpen vrouwen

Screenshot_21

(Door: Michael Mannheimer)

Bijna iedere peiling toont aan: Moslims in westerse landen zijn merendeels voor de invoering van de sharia en tegen de gelijkheid van vrouwen zoals men deze bij ons kent. 1400 jaar islamitische hersenspoeling is zo succesvol dat men zich vaak afvraagt of de islamitische waarden zich niet al in de genen van de moslims hebben verankerd. In ieder geval moet het iedere niet-moslim duidelijk zijn: Moslims integreren nergens in niet-islamitische landen. Een ieder die iets anders denkt, is of ideologisch voorbelast, heeft geen idee van de islam – of is het slachtoffer van goedmenschelijke wishful thinking. Alle drie varianten hebben één ding gemeen: als ze ingevoerd worden, zullen hun vertegenwoordigers zichzelf vroeger of later als dhimmi-minderheid in een islamitische samenleving terugvinden. Dat wordt aangetoond door een blik in de islamitische veroveringsgeschiedenis. Want de islam kent slechts één ding: het verkrijgen van de door Allah bevolen Dar al-Islam: de islamitische wereldheerschappij. Wat anderen van hem denken, zal hem een zorg zijn.

Onderzoeksresultaat onder moslims: Vóór de sharia en vóór onderworpen vrouwen

Het PEW Research Center hield een onderzoek onder 38.000 moslims in de hele wereld. De interviews werden persoonlijk en in meer dan 80 talen in 39 landen afgenomen.

Voor de sharia

De meerderheid beschouwt de islam als enige ware religie en de garantie voor een eeuwig leven in het paradijs als je helemaal of gedeeltelijk volgens de religieuze geboden leeft. De mate van instemming om de sharia als wetgeving van het land te wensen, is in islamitische landen verschillend van grootte.

Terwijl bijvoorbeeld in Palestina, Pakistan, Afghanistan, Niger of Irak een grote meerderheid van de islamitische bevolking de sharia als wetgeving wenst, is dit in Turkije nog lang niet het geval.

Uit het onderzoek blijkt ook dat hoe vaker moslims dagelijks bidden des te meer zijn ze voorstander van de sharia. Ook zijn landen, waarin de islam van de kant van de staat duidelijk wordt voorgetrokken tegenover andere religies, gevoeliger voor de sharia. 48% is er voorstander van dat bijvoorbeeld bij diefstal de handen worden afgehakt.

Het vermoorden van ex-moslims

De instemming om mensen te doden, die weliswaar islamitisch zijn opgegroeid, zich daarna echter van de islam verwijderen, wordt door de meerderheid afgewezen. Van alle moslims die opkomen voor de invoering van de sharia is echter 28% voor het vermoorden van ex-moslims.

Afwijzing van eermoorden

Alleen in Afghanistan en Irak rechtvaardigt een grote meerderheid zogenaamde eermoorden. Ze moeten vrouwen die “de eer van de familie” geschonden hebben, bijvoorbeeld als ze vrij tegen de wil van de familie in een man kiezen, op een westerse manier willen leven of een levensconcept kiezen dat als immoreel wordt beschouwd, bestraft worden.

Echter 85% van de moslims in de wereld is van mening dat de vrouw zich dient te onderwerpen aan de man. 53% wil de vrouw zelf laten beslissen of ze een sluier draagt (opm.:  de soort en de vorm van de sluiers verschilt sterk per regio).

Immoreel gedrag

Van de moslims wereldwijd beschouwt 90% homoseksualiteit als immoreel en wijst deze daarom af. Voor 84% geldt seks buiten het huwelijk als immoreel, voor 80% is dat alcohol en voor 77% abortus.

Geweld tegen burgers

Een meerderheid van 75% is tegen iedere vorm van geweld tegen burgers en ziet hierin geen enkele rechtvaardiging. De landen met de hoogste bereidheid tot geweld zijn Palestina (40%), Afghanistan (39%), Egypte (29%) en Bangladesh (26%).

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Mensenrechten, Moslims, Sharia. Bookmark de permalink .

31 reacties op Onderzoeksresultaat onder moslims toont opnieuw aan: Vóór de sharia en vóór onderworpen vrouwen

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Breaking

  Ebola uitbraak in Afrika

  http://www.shtfplan.com/headline-news/report-ebola-suspected-in-europe-broken-through-all-containment-efforts_04202014

  Italië redt 4000 bootvluchtelingen in twee dagen
  ROME –

  De problemen van Italië met de vluchtelingenstroom uit Afrika worden steeds groter. Binnen 48 uur hebben marine en koopvaardijschepen maar liefst 4000 bootvluchtelingen gered van deels niet zeewaardige vaartuigen. Dit heeft minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano woensdag gezegd.

  Volgens hem staan in Libië 300.000 à 600.000 vluchtelingen klaar om de oversteek te maken. Alfano eist meer hulp van de Europese Unie om het probleem aan te pakken. De mensensmokkelaars die de gevaarlijke boottochten organiseren, noemde hij „handelaren van de dood”.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22488180/__Italie_redt_4000_bootvluchtelingen__.html

  http://www.de-stek.info/forum2/index.php?topic=20019.new#new

  Like

 2. Driek zegt:

  Wat een vreselijke foto op de 2e Paasdag. Die islam moet worden verboden, en wel zo snel mogelijk, maar veel Nederlanders roepen nog steeds “ze zijn niet allemaal zo”. Dat ondervind ik nog bijna dagelijks. Ongelooflijk zo slecht als de mensen in Nederland over de islam geïnformeerd zijn. Ik vind het een grote schande dat wij worden overgeleverd aan een barbarendom dat ons terugzet in de middeleeuwen. Is er nou werkelijk niemand onder onze bewindslieden, behalve Wilders, die deze afschuwwekkende ideologie veroordeeld?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als je ze er letterlijk met hun neus bovenop zette, zouden ze het misschien gaan doen, Driek, maar daarvoor zou je dus eerste driekwart van Nederland, de politici inbegrepen, voor onbepaalde tijd naar de zandbak moeten deporteren. Bijvoorbeeld naar Syrië……

   Like

  • Paul Zwueste zegt:

   De moslims hebben de islam helemaal en inderdaad!!!! in hun genen.
   De vraag stellen of dat zo is, is 100% wegkijken van het werkelijke probleem! Daarom pleit ik er ook altijd voor om alles wat maar islamitisch is in onze Westerse samenleving 100% te elimineren!

   Like

   • Peter Buitelaar zegt:

    Alleen maar wijze woorden hier, hoeft niets aan toegevoegd te worden, volledig mee eens.

    Like

 3. Peter Klaasing zegt:

  Kijk in de ogen van enige moslim en dan ziet men de arabiese genetiese waanzin daar in. En dit zal natuurlijk nooit veranderen. Die waanzin stamt al af van hun stamvader Ismaël. Met andere woorden, iets is in daardie tijd scheef gegaan. Zielig hoor!

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik zou graag willen dat de vader van Ismaël het bij zijn eigen vrouw gehouden had, en geen slippertje gemaakt had met de dienstmaagd. Dan hadden wij nu geen last gehad van miljarden nazaten ervan!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het wàs geen slippertje, niet in de gewone zin van het woord.
    Zijn vrouw, Sara, had het zelf gearrangeerd, omdat ze zelf dacht, dat ze geen kind meer zou krijgen. Dan was het in die tijd doodgewoon om je man een ‘bijvrouw’ te bezorgen. Je was dat zelfs verplicht.
    Nou ja, en toen de druk eenmaal van de ketel was…..Zie je tegenwoordig ook vaak genoeg:
    Mensen blijven lang kinderloos, adopteren een kind en dan wordt zij tóch nog zwanger. Een bekend verschijnsel.

    Like

   • Syrier zegt:

    Zit wat in.

    Like

  • Anneke zegt:

   Ebola uitbraak….G’ds Hand is Hyper-Actief. EU zal nog harder geslagen worden; op alle vlakken. ‘Het is niet alleen billenkoek’. De afglpn decennia hft dit continent al vele klappen ontvngn!!!! Maar de atheististische lijders willen geen Waarheid ‘belijden’. Ze menen G’d zelf te zijn….de zielepoten.

   Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  En maar draaien en verdraaien !!

  Het duurt 20 dagen voor de ziekte merkbaar wordt maar ze zijn dan wel geïnfecteerd

  http://www.hln.be/hln/nl/33/Fit-Gezond/article/detail/1846665/2014/04/08/WHO-Ebola-epidemie-is-ergste-uitbraak-ooit.dhtml

  Like

  • Anneke zegt:

   De Duitse virologen verklaar ‘k voor gek. Weer de ogen en oren verstoppen/drastisch afsluiten voor de realiteit. Men meent dat dit E-BOB virus niet zal uitbrkn in Europa. Terwijl we letterlijk overspoelt wrdn dr Afrikanen. Specifiek Nrd-West Afrikanen!!!!!

   Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  En ‘ mysterie over veertig hypothetische gevallen van Ebola geregistreerd in ons land. Het virus geldt met name op het Afrikaanse continent – de “officiële” werden geregistreerd in Senegal, Mali en Ghana – gevallen kan zijn aangekomen in Italië “thank you” aan de massale uittocht van immigranten naar onze kusten. Een eerste “bell” d ‘ alarm werd gelanceerd door Lampedusa. Volgens een rapport verscheen in het netwerk (en onmiddellijk verwijderd om redenen van “nationale veiligheid”), in feite, 16 April zou worden geregistreerd op een epidemie ‘ eiland, nooit bevestigd of weerlegd door onze ministerie van volksgezondheid.

  Een nieuwe “SOS” over de verspreiding van het virus’ Ebola in de Bel Paese is, dit keer uit Toscane. Middel van de verspreiding van de schok nieuws is altijd de netwerk: blogs, sociale netwerken, websites gewijd gemarkeerd de “nieuwsgierig geval van St. spuien,” ontvangst center site in Pisa, gesloten voor het publiek door de aanwezigheid, alle ‘ binnenkant van het, veertig niet-EU-onderdanen die sommige vreemde symptomen. Capuzzi Sandra, gemeenteraadslid voor het sociaal beleid van de gemeente van Pisa, hij zou hebben verwierp de paniekzaaierij van zijn landgenoten, door het classificeren van de gezondheidstoestand van de vluchtelingen in de structuur in deze termen: “Ze hebben net een klein beetje koorts, veroorzaakt door stressvolle reizen voorwaarden waaronder de kinderen werden onderworpen.”

  Angst, ondertussen, blijft. De veertig mogelijke dragers van het virus’ Ebola hebben alle vereiste in risicovolle situaties tests ondergaan. De Italiaanse bevolking, echter, voelt zich niet het klimaat van geruststelling dat hoge institutionele standpunten en onderworpen probeer voor het verzenden van informatie via verschillende kanalen, officiële en onofficiële. De spanning stijgt, hoewel het ministerie van volksgezondheid zei dat in het onwaarschijnlijke geval van een uitbraak, Rome en Milaan bereid zijn zou om het hoofd te de ‘ epidemie.

  http://www.vnews24.it/2014/04/19/ebola-epidemia-italia/

  Like

 6. Jean zegt:

  Lafaards van dat EU gedrocht grijp in en leg verbod op die perverse smeerlapperij vóór het te laat is, wij zullen die vuiligheid NOOIT aanvaarden, toleren of respecteren, die smeerlapperij hoort hier niet thuis in onze westerse samenleving.
  Blijven jullie weigeren dan zullen jullie ter verantwoording geroepen worden.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  DIT KAN ALLEEN MAAR IN DE ZANDBAK VAN ARABIEN GEBEUREN !
  ZOU ZO EEN TAFFAREEL IN EUROPA PLAATSVINDEN GA IK IEDERE
  WEDDENSCHAP IN DAT WE HIER DE MOSLIMS IN GROTE SCHAAL
  BEWAPEND TE LIJF GAAN ! GARRANDEERT !

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM is tegen onze grondwet, ze erkent de scheiding der machten niet, en staat derhalve op gespannen voet met onze democratie, ofwel nog vrije samenleving. Maar de wegkijkpolitici, wensen het niet waar te hebben!

  Like

 9. Jan Van zegt:

  Kijk in de ogen van enige moslim en dan ziet men de arabiese genetiese waanzin daar in.”
  Wat een kletskoek!

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  Jean zegt:
  “Lafaards van dat EU gedrocht grijp in en leg verbod op die perverse smeerlapperij vóór het te laat is ”

  Het ís al te laat, Jean. De lafaards van de EU (toen nog EEG) hebben ons al verkocht en verraden aan de islam in 1973. Zie de resolutie 1605 van de Raad van Europa. Die resolutie zegt dat aan de islam in grote trekken niets in de weg gelegd mag worden. Veertig jaar geleden!

  Er is er in Nederland maar één die het voor ons opneemt. Die wordt verketterd en gedemoniseerd. Wat mij én hem betreft niet alleen minder, minder, minder Marokkanen, maar ook minder, minder, minder Turken, minder, minder, minder Somaliërs, minder, minder, minder Afghanen, kortom: minder, minder, minder moslims en minder, minder, minder islam.
  Mustafa Kemal Atatürk zei het een eeuw geleden al: “De islam, deze absurde godsleer van een immorele bedoeïen, is een rottend kadaver, dat ons leven vergiftigt.”

  De EU is de op één na grootste bedreiging voor Europa. De grootste is de islam. En aangezien de EU het in de jaren ’70 al op een akkoordje heeft gegooid met de islam, is het enige dat ons resteert massaal stemmen op Geert Wilders en de PVV. Als dat niet helpt zie ik ons land nog in een burgeroorlog verzeild raken. Dan komt er hier vroeger of later iets soortgelijks als de Kristallnacht. In Duindorp worden nu al ramen ingegooid, niet van homo’s, niet van Joden, niet van overspelige vrouwen, maar van moslims. Die passen daar niet en dat laten de Duindorpers merken. Het zou wel eens het begin van een olievlek kunnen zijn.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • Ahava2 zegt:

   Helemaal waar, meneer Köhler, ik sta achter uw oproep. Maar zelfs zelfs zelfs al zou de PVV in mei (gelukkig is die partij méér dan ‘Wilders’ – laten we deze duffe mediaterm niet klakkeloos overnemen), meer dan vijftig procent van de stemmen halen, dan weet ik zeker dat het gehaaide gespuis achter deze allesvernietigende federatie de stembusuitslag zou manipuleren. We vissen dus altijd achter het net.
   Keuze 1 tegen dat uitdijende monster is: emigreren. Nadeel: lastig vanwege financiële verplichtingen en kwalijk tegenover de familie.
   Keuze 2: eerder doodgaan dan dat de moslaffia de boel heeft overgenomen. Voordeel: dan maak je die ellende tenminste niet meer mee. Een natuurlijke dood, desnoods jezelf aangedaan, is verre te preferen boven de moord door een moslim.

   Like

  • Jean zegt:

   Heer Köhler,
   Het is niet zo dat wij verraden zijn door lafaards onder eigen volk dat wij met miljoenen in die afgrond moeten lopen, de burgers hebben een enorme macht maar ze gebruiken ze helaas niet daarom mijn oproep. Niets is voor eeuwig, alles kan gewijzigd worden als er voldoende mensen achterstaan.
   Wat die vuiligheid van dat EU gedrocht heeft gedaan zal ze zwaar aangerekend worden, zeker weten, en alles wat moslim/islam betreft zal verdreven worden, zeker weten.

   Like

 11. Makropoelos zegt:

  Zag op de “Deutsche Welle” een bericht over ‘Hama Abdel Hamas’. Een Duits Egytische moslim. Voor hem is het o.a duidelijk dat de islam hetzelfde is als fasisme. Hij is te vinden op Google.

  En op de Australische TV zender die ik hier kan ontvangen, zag ik dat de spanningen die door de radikale islam ontstaan, met de dag groter worden.
  Ik ben zeker dat daar in Europa weinig of niets van bekend is.

  Wat ik hierboven al gelezen heb is juist, ‘de islam is een grotere bedreiging dan de EU’.

  Like

  • Jean zegt:

   @Makropoelos,
   Gelukkig hebben we internet een medium wat de EU misdadigers graag onder controle willen hebben zodat de burgers dom gehouden kunnen worden, van de binnenlandse pers valt niets te verwachten de reden dat ik er geen eurocent aan verknoei,, puur linkse brol.
   De wereld ligt op onze tafel het is enkel een kwestie van de ogen te openen, dagelijks lezen we de gewelddadige barbaarse praktijken komende van die moslims een
   troep die hier binnengehaald wordt om de rechtse stemmers te kraken, wel dat gaat ze nooit lukken, integendeel, onze strijd tegen die barbaarse smeerlapperij wordt van dag tot dag heftiger, gelukkig.
   Hopelijk komt dat tot uiting op 22 en 25 mei en trappen we die linkse verraders de afgrond in incl. die wansmakelijke decadente komedie.
   M.i. zingen we tegen 2016 “bye bye moslims en islamfanatici uw parasiterend gewelddadig barbaars gedoe stopt hier, terug naar jullie zandbak”.

   Like

  • Vederso zegt:

   Ik ken alleen de weergaloze Australische website http://sheikyermami.com/ en de voortreffelijk georganiseerde lezingen van de Q-society, maar ik hoor graag wat meer van “down under”.

   Like

 12. Anneke zegt:

  We leven niet in de satanische islam-woestijn. Helaas op de dorre dooie gronden van het socialisme!!!! Zeker zo vernietigend,als het woestijnkorrel-geloof v. mohammed en achmed!!!!

  Like

  • Anneke zegt:

   TERUG naar de eigen joods-christelijke wortelen…REANIMATIE hoognodig!!!! TERUG naar het Woord van YHWH. Het beste navigatie-systeeem vr de mensheid!!! Het is niet zonder redenen dat de satanische trollen de Schrift beter kennen, dan menig (seculier) burger. Deze laatste zin is een serieuze NADENKER……

   Like

   • Azraël zegt:

    @Anneke

    Begrijp me niet verkeerd maar als we op die toer gaan…..
    Bijbels/profetisch gezien kunnen wij dan ook niet zoveel veranderen aan dit hele drama.
    Het zal en moet een bepaalde kant opgaan en misschien verklaard dat wel de totale gekte bij de huidige regeringen, overheden en organisaties/ngo’s van de joods-christelijke samenlevingen.
    Want iets klopt er niet in die landen ten aanzien van het gevoerde beleid tegen (of beter; voor) de doodscultus/ideologie ‘islam’.
    Vandaag de dag is de islam vrij bekend en je maakt mij niet wijs dat de leiders er geen weet van hebben. Toch worden de volgers wekelijks met duizenden tegelijk binnen onze grenzen geharkt.
    De islam heeft geen wereld kalifaat nodig (dat is wel het streven) om tot haar doelen te komen. Een aanzienlijk aantal volgers in die landen doet ook al haar werking.
    -Ik noem de islam satanisch want het is de enige ‘religie’ die de Zoon openlijk verloochend/zij is anti-
    En volgens de Schrift gaan we een bepaalde kant op met onze geschiedenis.
    De (satanische) wereld zal opstaan en optrekken richting het land rondom Jeruzalem voor de strijd.
    Maar dan moet er wel wat veranderen in die wereld. Dan heb je niks aan joods-christelijke culturen/samenlevingen.

    Het lijkt er wel op dat wij daar ooggetuigen van zijn.

    Like

 13. Cathja zegt:

  Ik geloof wel dat wij in de eindtijd leven. In de Bijbel wordt er gesproken over ‘de grote verdrukking’, en daarmee zou best wel eens de huidige tijd bedoeld kunnen zijn.
  Profetieën gaan in vervulling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s