“Onze jongste gijzelaar”

Screenshot_15

Syrische jihadisten gijzelen een peuter.

Ik heb het veel vaker geschreven, maar ik herhaal het nog maar eens: de terroristen die het opnemen tegen Bashar al-Assad zijn geen haar beter dan hij. Sterker nog, de kans is groot dat ze zo mogelijk érger zijn.

Case in point:

According to Sham Times and otherArabic websites, jihadi social media networks posted the above picture of a child sitting on the ground while surrounded by armed men pointing their rifles at him.  The caption appearing with the picture, purportedly posted by a supporter of the Free Syrian Army, is “Our youngest hostage from among the hostile sects of Kessab.”

Kessab is een voornamelijk christelijk-Armeens dorp in Syrië nabij de Turkse grens. Er wonen ook Alawieten (waar de peuter er één van zou zijn). Eerder werd het bezet door jihadisten die hele kerken in de hens zetten en de boel terroriseerden waardoor maar liefst 2000 mensen vluchtten. Een dozijn families mocht echter niet vertrekken. Die moest achterblijven als gijzelaars.

Lees verder>>>

(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Onze jongste gijzelaar”

 1. Cathja zegt:

  Dood- en doodziek!! Hier is satan aan het werk!
  Weer een bewijs van hoe de islam kan zijn: moordlustig en duivels!
  Verschrikkelijk voor dit arme kindje!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 17.43. uur. Dat ben ik met U eens Cathja! En steeds weer de ondersteuning, van de RODEN, de EUSSR en de gore verrader-en muzelman- OBAMA, voor deze onmensen. Assad is ook geen toffe peer, maar deze zgn. rebellen, en hun 5e colonne- de RODEN- zijn de meest verwerpelijke mensen die er bestaan.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, verschrikkelijk, hemeltergend en misselijkmakend. Maar helaas is dit geen Satanswerk, Cathja:
   Daarvoor ligt het walgelijke er veel te dik bovenop. Deze monsters -dat zijn het dus wèl, zonder twijfel- denken een Gód te aanbidden en durven juist dààrom hun wandaden zo openlijk te bedrijven. Ze geven zich te veel bloot in hun machtsvertoon, zogezegd! Satanisten zouden veel geraffineerder te werk gaan,, àls ze zoiets al zouden doen, en er zeker voor zorgen, dat het de publiciteit niet haalde.
   Neem het nou maar aan: Moslims doen deze dingen allemaal niet uit satanische aanbidding, maar uit grotesk misvormde vroomheid. Onmogelijk? Niet voor de moslims: We hebben al vaker vastgesteld, dat ze toch ook niet van kinderen houden -niet wat wij daaronder verstaan- dus komen ze relatief gemakkelijker tot dit soort wandaden.
   Monsters, ja, dat zijn het! Maar voor satanisme is net even wat minder botte stompzinnigheid vereist.

   Like

   • Cathja zegt:

    Ik vind juist dat deze moordenaars ‘van god los zijn’, en wanneer je los bent van je god, ben je overgeleverd aan de duivelse praktijken van satan. Nee, het zijn geen satanisten, maar wel volgelingen van de vorst der duisternis.
    Helaas Theresa, ik kan er niks anders van maken.
    In elk geval is mijn God niet hun god. Zoveel is wel duidelijk.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Cathja: Nee, het is hún God. Dat weten we allemaal.
    Maar ze als satanisten beschouwen is nu eenmaal iets te eenvoudig.
    Dan kon je in het verleden de Inquisitie met al haar heksen- en kettervervolgingen óók wel als satanisch beschouwen.
    En zelf vonden ze van niet. DAAR gaat het om.

    Like

   • Driek zegt:

    Het is nu 21.51 uur, 2e Paasdag, en ik heb mijn dagelijkse portie islamitische gruwelen weer gehad. Waar haal je de zedelijke moed vandaan om een geweer op een weerloos kind te richten, het lijkt alsof we steeds meer afglijden naar het barbarendom, onze hele beschaving, voor zover ik die mag benoemen als ‘beschaving’, raakt steeds verder verwijdert van wat wij ooit voor ogen hadden. Wij kunnen toch niet doorgaan met dit soort gewelddaden in de eenentwintigste eeuw te tolereren? Ik vind dat ons “mens zijn” straks de naam ‘mens’ niet meer waardig is. Ons gedrag is schaamteloos. We hebben twee duizend jaar christendom, en na Adolf overwonnen te hebben, zeiden – en dachten wij allen: Dat nooit meer! Nu, we zijn lekker opgeschoten, we zitten opgescheept met het grootste tuig dat de wereld ooit heeft voortgebracht, en straks stemmen de veroorzakers van die neergang onzer beschaving wederom op de partijen die het hebben veroorzaakt. Ik begrijp al die aandacht van mensen voor het Paasfeest dan ook niet, het is een feest van de wederopstanding, van de verrijzenis. Nou, ik vind dat hele Paasgedoe nergens meer op slaan – , in plaats van tot inkeer te komen en eens na te denken over het ‘Hogere’, lees ik alleen maar over eten en over het Paasontbijt en de Paasbrunch.

    Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Zou die vervloekte islam dan toch het werk van Belzebub zijn!?…
   Ik denk het wel. Het is altijd weer hetzelfde, het goede strijdt tegen het kwade.

   Like

 2. Willie zegt:

  Gewoon : DOODSCHIETEN die smeerlappen !!!!

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Niet minder maar helemaal weg met de Islam.

  Like

 4. Willie zegt:

  DIT moesten we doen met dat gespuis en wat minder lullen
  https://www.youtube.com/watch?v=JU4grWbybHo Death Wish III Final Shootout

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s