76% NEDERLANDERS VOOR AFPAKKEN NEDERLANDSE NATIONALITEIT CRIMINELEN

Screenshot_30In opdracht van de PVV onderzocht Maurice de Hond/Peil.nl hoe Nederlanders denken over het afpakken van de Nederlandse nationaliteit van criminelen met een dubbele nationaliteit. Maar liefst 76% van alle Nederlanders is hier voorstander van, en van alle partijen een meerderheid van de achterban. Ook is maar liefst 65% voor het bevorderen van de vrijwillige terugkeer naar hun land van oorsprong van niet-westerse allochtonen. Op D66 na geldt ook hier dat er bij de achterban van alle politieke partijen er meer voor- dan tegenstanders zijn.

Tenslotte zegt 48% van alle Nederlanders voor een immigratiestop voor mensen uit islamitische landen te zijn, terwijl 40% hier tegen is. Een meerderheid van de PVV en VVD kiezers zijn hiervoor, en een derde van de kiezers van CDA, PvdA en SP eveneens.

Geert Wilders: “Wederom geweldige resultaten. Nederlanders willen criminelen hun Nederlandse paspoort afpakken, de vrijwillige remigratie bevorderen, en bijna de helft van alle Nederlanders wil geen immigranten meer uit islamitische landen. Opvallend is dat een groot deel van de achterban van bijna alle partijen het hiermee eens is. We zullen opnieuw met concrete voorstellen hierover komen in de Tweede Kamer en alle partijen kleur laten bekennen”.

Bron:
PVV
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

25 reacties op 76% NEDERLANDERS VOOR AFPAKKEN NEDERLANDSE NATIONALITEIT CRIMINELEN

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Dit is voor mij een mooie Paasboodschap.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  deden ze dat maar.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Maar VVD,CDA,PvdA en D66, willen hier NIETS van WETEN hoor!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Volgens samson klopt er niks van. Ze zijn allemaal stuk voor stuk om te knuffelen.
  En zo denkt ze vriend pechtold er ook over.
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2014/4/Samsom-ik-geloof-geen-bal-van-onderzoek-Marokkanen-1507668W/

  Like

 5. janfreak zegt:

  Niet alleen criminele buitenlanders, maar ook die te belazerd zijn te willen integreren en te werken.
  Zonder pardon het land uitschoppen, laat ze maar in eigen land de samenleving ontwrichten.
  Voor mij zijn ze alleen welkom wanneer ze mee willen helpen onze samenleving beter te maken, in woord en daad.

  Like

 6. bobzelf zegt:

  dus het minder, minder, minder van Geert , klopt dus gewoon ???

  dus al deze minder , minder, minder Nederlanders dan ook maar voor het gerecht slepen ?

  whahahahaha

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  En nu iedereen met de billen bloot en help de koffers maar vast inpakken!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Hoopgevend. Bij die slijmjurken van D’66 weet je het intussen nu eenmaal…..
  Toch mis ik in dit verhaal o de één of andere reden de positie van het rariteitenkabinet GroenLinks. Je kunt het natuurlijk wel beredeneren, maar toch: Wààr zijn ze hier?

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Alle moslims zijn crimineel ze willen onze cultuur kapotmaken , en dat genoegd mij om ze het Nederlanderschap af te pakken.

  Like

  • Syrier zegt:

   Islamitische cultuur is barbaars,maar er zijn er ook paar moslims die niet crimineel zijn en die menselijk zijn.Ze zijn misschien met de vingers te tellen dat zou kloppen.Misschien dat dezen nog niet volledig gedoctrineerd zijn in de leer.

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Moslims die niet-crimineel zijn en maatschappelijk in orde, hebben geen enkele connectie met de islam. Deze mensen zijn feitelijk geen moslim, dus waarom noemen zij zich zo? Bang voor represailles van familie? Die familie kun je dan toch zeker ook wel missen als kiespijn!

    Like

 10. Thomasson zegt:

  In Denemarken is een scherpe daling merkbaar van acceptatie van vluchtelingen uit Islamitische landen. Zie http://europenews.dk/en/node/78937

  Like

 11. Denamark heeft nu beslist om buitenlandse kriminele te deporteren in hun land na dat zij hun prisontermijn gedaan heb. Een goede europese rechtspraak dat wij zouden overal in Europe toepassen ! 🙂

  Like

 12. Pingback: ONTHULLING VAN DE CAMOUFLAGE VAN DE MEDIA! | eunmask

 13. erica van schaagen zegt:

  was t maar waar ik hoop t zo
  ze moeten eens beseffen dat t te gek word in nederland

  Like

 14. Driek zegt:

  Ik lees zojuist dat PvdA-leider Diederik Samsom “geen bal” gelooft van het onderzoek waaruit blijkt dat 43 procent van de Nederlanders minder Marokkanen wil. Dat meldt het ANP. “Ik geloof wel dat mensen zich zorgen maken over problemen, maar niet dat de Nederlandse bevolking hele bevolkingsgroepen wil wegzetten”, aldus Samsom. Hij vermoedt dat de uitslag is beïnvloed door de vraagstelling: “Als je een platte vraag stelt, krijg je een plat antwoord.”

  En daar kwam de volgende reactie op waar ik het volledig mee eens ben.

  Denk ook aan de Marokkaanse buurtvader die weet wie de derde overvaller is van Deurne, maar dat niet wil vertellen.
  Denk ook aan het Ibn Galdoen, waar leraren, hele klassen en ouders van de diefstal afwisten, en geen van de Marokkanen deed aangifte.
  Denk aan al die families waar ’s avonds Mohammed laat weggaat, hij de hele nacht weg is, en om 5 uur ’s morgens met geld terugkomt. Al die moslims zien het en niemand zegt iets.
  Denk aan groepen Marokkanen die meisjes nasissen. Niemand zegt er wat van.
  De Marokkaans-moslimse cultuur is helemaal verziekt.
  Daarom: minder Mocro’s. Alleen christen-Mocro’s mogen blijven. De rest: oprotten graag.

  En nu is het genoeg! | 22-04-14 | 16:29 | niet ok!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 20.20. uur, op 22/4. Deze mensen zullen zich NOOIT AANPASSEN in Nederland Driek. En ze zijn gekomen, om ons te gaan overheersen, en dat alles is mogelijk gemaakt door de Europese politici, in 1973, toen zij de euvele moed hadden in te stemmen met: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG. Deze resolutie, is regelrecht een aanval op onze Europese cultuur, en manier van leven. En laten we NOOIT VERGETEN, dat politici van liberale,socialistische, en chriten-democratische origine hier VOOR hebben gestemd. Ik ben bang, dat we het gaan verliezen tegen de MOSLIMS, puur omdat onze Nederlandse bevolking alles pikt, van deze mensen en onze politici weg blijven kijken. De enige optie is PVV te stemmen!

   Like

 15. Yvonne van Cleef zegt:

  Met alle reacties eens,maar het is de islam;niet alleen Marokkanen,maar alle moslims!Het zijn teveel dreigende,agressieve,rovende en profiterende moslims,uit heel veel landen!Mijn buurvrouw is er zo een,en die is Turks!Komt gelijk met de armen als een gier met gespreide vleugels en een grote bek op je af;stop vlak voor je;de bedoeling is dat je schrikt en een stap achteruit doet.Ik doe dan een stap naar voren,wijs op mijn neus en zeg:hier graag!Dan stapt zij terug;het schreeuwen blijft over.En zo zijn er plenty bij mij in de straat;kotsmisselijk wordt ik er van.De hele dag van alle kanten geschreeuw,gegil,gekrijs,herrie;iedere dag barstende hoofdpijn,leuk,wat een verrijking!En een uitzicht;pinquins,kopvodden,haatbaarden in soepjurken en daar tussendoor een paar burka,s!2e moskee om de hoek,want de 1e,in het centrum, was niet streng genoeg in de leer!Inbraken,steekpartijen,berovingen,auto,s in de hens!Terwijl er hier niet veel Marokkanen zijn,wel Turken,Somaliers,Afghanen,Syriers,etc.Onleefbaar en constant op je hoede en in de stress!Dat is ons huidige leven.En dan las ik van de week dat er weer 600.000 minstens verwacht worden in Lampedussa!Alwaar ze vriendelijk aan land worden geholpen,want;”het is zo zielig als ze verzuipen”!Nou,van mij mogen ze;stroom op die hekken en terug slepen naar volle zee,gloeiende!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 23.14. uur, op 22/4. Dat is nu de VERRIJKING waar CDA,VVD,PvdA ,D66,GL,CU het HELEMAAL mee eens zijn. Ik herken de situatie Yvonne!

   Like

 16. Syrier zegt:

  Worden de blonde hollanders dan eindelijk wakker.Als ik over de moslims of marocs begon dan keken zij mij zo raar aan.Zelfs bij de gemeente raad wilden zij hun moslim turkjes beschermen tegen alles en iederen.Als een illegaal turkje werd uitgezet dan kreeg hij een groot som geld mee. Er was er zelfs een die zo populair werd dat hij zijn naam had verkocht.
  Hoe gestoord kan een volk zijn?En ik heb het al die tijd volgehouden hier,ik wil weg.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  oei, chriten moet christen zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s