April in 010. Een gestage stroom getint geweld.

Screenshot_29(Door: Joost Niemöller)

Op de Twitter TL van de politie in Rotterdam verschijnen opsporingsberichten. Het meest voorkomende woord is ‘getint.’ In een enkel geval gaat het om ‘donker getint.’ Soms is het ‘licht getint.’ Maar meestal is het gewoon ‘getint.’ In een heel enkel geval staat er ‘blank.’ Wat vaker: ‘donker.’

Even de maand april verzameld. Een deel van de maand april in 2014 in Rotterdam. We hebben het hier natuurlijk niet over alle overvallen of berovingen. We hebben het alleen over die gevallen waarin de politie een signalement Tweette.

Denk je dan eens in hoe het was voor die personen die het slachtoffer werden.

Denk je dan eens in dat we in Nederland niet geacht worden over een ‘Marokkanenprobleem’ te spreken. En als een politicus vraagt om ‘minder, minder,  minder’ dan is hij erger dan Hitler. En als een juweliersvrouw eens terugschiet, dan is er iets heel ernstigs aan de hand. En als een wijkje in Den Haag stenen door een ruit gooien, dan is er sprake van een zeer ernstig probleem, namelijk racisme.

Lees maar wat hieronder staat. Dit is de werkelijkheid. De rest is allemaal het nerveuze gelul eromheen dat de schijnwereld schept waarin we geacht worden te leven.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Criminaliteit, Desinformatie, Immigratie, Justitie, Multiculti. Bookmark de permalink .

7 reacties op April in 010. Een gestage stroom getint geweld.

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Utrechtse wijk Kanaleneiland

  http://www.ad.nl/ad/nl/1039/Utrecht/article/detail/3639227/2014/04/22/Vlaggenschip-Rode-Kruis-vernield-en-leeggeroofd.dhtml

  inbrekers, die de boten zouden bespieden vanuit de woonwijk.

  Like

 2. Rick zegt:

  Zijn we lekker mee; met die kreet “getint”…
  Zal je als roomblanke Autochtoon nét teruggekomen zijn van een zon-vakantie…Sta je gelijk op de verdachtenlijst 🙂 ROFLOL

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Het gaat maar door, dag aan dag. En door het verraderlijke gedrag, van de EUSSR, en de politiek in ons land, “van links tot rechts”, is er geen schijn van een oplossing te bekennen. Jawel, er is een man die daar voor wil vechten, G. Wilders, en de PVV. Maar deze man wordt door de rode-en politiek correcte kliek, door middel van een cordon sanitaire buitengesloten.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, duidelijk: Op, ik geloof, één geval na betrof het allemaal ‘getint’ spul……
  Zouden de autochtone criminelen hun ‘carriëre’ zo langzamerhand aan de wilgen hebben gehangen vanwege de ‘moordende’ concurrentie?

  Like

  • Rick zegt:

   Overigens blijven ze met de kreet “getint” pertinent weigeren om het beest bij de naam te noemen. Dit gedrag is dus tekenend voor hetgeen de politiek, justitie en de MSM met ons voor hebben 😦

   Like

 5. lucky bee zegt:

  Dus maar weinige Nederlanders waren Criminelen, maar veel eerder Arabieren de beste vrienden van de Marxisten.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Het is allemaal tuig;ik kan er niks anders van maken!Allen die geen werk hebben,die met de politie in aanraking zijn geweest:retour,REMIGRATIE!!!Ook als ze hier zijn geboren,maar 2 paspoorten hebben.En wel graag met medeneming van de hele familie!Krijgen we weer lucht,ruimte,veiligheid,huizen en geld genoeg om hier noden te lenigen van Nederlandse mensen;waar nu nooit geld voor is!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s