Mijnheer Samsom gelooft geen bal van PVV-onderzoek door De Hond… en buitenlanders die uw post bezorgen

Screenshot_17

(Door: Martha N.)

PvdA-leider Diederik Samsom gelooft er ‘geen bal van’ dat 43% van de Nederlandse bevolking minder Marokkanen wil, zoals blijkt uit een onderzoek van Maurice de Hond in opdracht van de PVV. Nee, uiteraard gelooft deze man er niets van. Had hij dat wel gedaan, dan was de PvdA niet gekrompen tot een zielig partijtje. Altijd alles beter weten door rode stropdassen en stropdasloze linkse figurenheeft tot dit resultaat geleid. Ons Nederland wordt volgestouwd met allerlei buitenlanders en moslims. Wij zijn geen baas meer in eigen land, worden aan alle kanten lastig gevallen, zo niet door de EU dan wel door onze eigen partijen. Naar de stem van het VOLK wordt al jaren niet meer geluisterd. De uitslag van: “genoeg hebben van Marokkanen” past niet in het straatje van de heer Samsom, dus is deze enquête nonsens. Ook Pechtold kan weinig met de peiling van Maurice de Hond. Je mag alles peilen, alleen: het biedt geen oplossing, wat schiet je er dan mee op..?

Nee, alleen peilingen die gunstig uitvallen voor onze politieke partijen (behalve voor de PVV) mogen bejubeld worden. Valt het een keer anders uit, dan is het niet geldig.

www.ad.nl

Nee, ONZE buitenlanders zijn heilig, eigen mensen tellen niet! Is het een wonder dat men steeds kritischer tegenover buitenlanders staat? Dat we geen één meer vertrouwen, over één kam scheren mag niet. De schuld van discrimineren ligt NIET bij de Nederlanders, het is gekomen door TEVEEL criminaliteit onder mensen die hier gastvrij ontvangen zijn. Geholpen door het vertroetelen door de rode stropdassen en hun christelijke broeders slaat dit soort zijn slag. Kijk naar wie u besteelt wanneer de post bezorgd moet worden!

Met foto’s en al staan ze in het AD: Postbodebende past oude truc toe en tilt belastingdienst. Belastingdienst..? Dit lijkt me een foutje, want deze postbodebende steelt van mensen die geld “terugkrijgen”, niet van de belasting! Nee, we mogen absoluut niet discrimineren, maar wanneer we zo naar de afbeeldingen kijken, snap ik niet dat POST NL dit soort mensen, die amper Nederlands begrijpen, aanstelt op een toch, in feite, vertrouwensfunctie.

Of weten we het wel? De postzegels duurder en de arbeidskrachten goedkoper, op maandag geen bestelling meer, anders is er niet genoeg winst voor de “aandeelhouders”. Niet de klant moet tevreden zijn, maar de aandeelhouder. Al deze problemen komen voort uit het uit handen geven van de Post als Staatsbedrijf. Post bezorgen is niet de eerste prioriteit meer. En ik spreek uit ervaring. Nu is het een rotzooi, net als bij het Spoor.

Lees verder: www.ad.nl

Nee, niet iedere buitenlander is crimineel, daarmee zeg ik hierbij, hartelijk dank dat u zich wel hebt aangepast. Maar zelfs u die zich wel heeft aangepast, zal niet kunnen ontkennen dat er velen zijn die zich wel als misdadiger hebben ontpopt.

Dan hebben we nog de Syrië-gangers, let wel de “Nederlanders”, die naar Syrië zijn vertrokken om daar te vechten. Het woord blijft je toch in de keel steken, ik bedoel het woord “NEDERLANDERS”. Het is hoog tijd dat dit woord aangepast wordt. Mensen met een dubbel paspoort worden genoemd naar het land waar zij vandaag komen en dan erbij: met een dubbel paspoort, waarvan één de Nederlandse nationaliteit geeft. De “Nederlandse” Syrië-gangers komen weer terug naar Nederland. Er is reeds eerder gesproken over het feit dat deze mensen niet te vertrouwen zijn. Doch in plaats van ze hun Nederlandse paspoort af te pakken, gaan ze nu onder controle gehouden worden.

Minister Timmermans, de nieuwe man van “ROOD” tegen Israël en voor Palestijnen, “Rode linkse Stropdas”, zegt vanmorgen 23-04-2014 voor aanvang van de ministerraad: De twintig jihadisten die uit Syrië zijn teruggekeerd naar Nederland, worden goed in de gaten gehouden. “Er is niet met hen gesproken”, maar waar het om gaat, is dat zij geen bedreiging vormen voor de samenleving.“

Ha, dat is fraai gesproken Timmermans! De veiligheidsdiensten zorgen daarvoor, zegt hij! Dat is mannentaal! Gelukkig dat we Timmermans nog hebben.

Gisteren zei Timmermans in een debat over Syrië dat er de afgelopen jaren tien Nederlandse jihadisten in Syrië zijn gesneuveld. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft geen contact met de families. Volgens Timmermans is daar geen behoefte aan. “Als de wens er is, zullen we zeker contact zoeken.” Er zijn nog zo’n 120 Nederlanders in Syrië. Let wel 120! Het is volgens de minister heel lastig om hen in de gaten te houden “gezien de oorlogssituatie daar”. “Maar ze communiceren en door die communicatie kunnen we sommigen min of meer volgen.” Vraag: Communiceren ze dan in het Nederlands of Engels? Dacht eerder in hun eigen taal en dat is GEEN Nederlands.

Lees verder: http://nos.nl

Mensen, wat een dom gezwam. Maar dit even terzijde en een vraag van deze schrijfster: Wil dit zeggen dat wanneer deze Syrië-moordenaars terug zijn in hun “Vaderland Nederland” zij continue in de gaten worden gehouden? Hoeveel manschappen van de AIVD en geld gaat dat niet kosten? Geld dat beter aan onze bejaarden en andere zorg behoeftigen gespendeerd kan worden. Ouderen die uit hun verzorgingstehuis moeten, geen andere plaats weten dan bij hun kinderen in te trekken, worden gekort op hun pensioen, de AOW gaat dan drastisch naar beneden en de kinderen waar zij naar toe moeten, zoeken het maar uit, ook financieel! Ook is er geen geld voor aanpassingen in de woningen van de kinderen, zoals een traplift en andere noodzakelijke voorzieningen. Oh, en nu we het hier toch over hebben, de zorg gaat binnenkort weer volledig onder het mes van vernieuwing… zal echter niet beter worden.

Wanneer we op 22 mei gaan kiezen voor het Europese Parlement: Kiezen we dan nog steeds voor de VVD met Tokkie Rutte, D66 met het haat zaaiende mannetje Pechtold; de PvdA met Samson, Spekman en de nieuwe ster Timmermans. De hulpverlenende christelijke partijen en de rest van de kliek?

Persoonlijk had ik nooit gedacht nog eens mee te maken hoe de christenen de hielen likken van de Rode Armee. Voor vandaag hebben we weer genoeg ellende gelezen

WIE VOOR DE EU IS, IS VOOR HALAL SLACHTEN.

WIE VOOR DE EU STEMT, IS TEGEN EIGEN MENSEN MET NAME DE OUDEREN.

WIE VOOR DE EU STEMT, STEMT VOOR NOG MEER ELLENDE.

WAAROM IS HET DAT DE BERICHTEN VAN HERSTEL INEENS OPDUIKEN?

ENORME ECONOMISCHE GROEI OPEENS?

Ja, we naderen de EU-verkiezingen. De baantjesjacht is geopend. Het moet goed gaan! Alles geweldig, dat blijkt uit de voorgaande berichten die U gelezen hebt.

Economisch herstel eurozone: Ja mensen, nog even de tanden op elkaar, we zijn er bijna. Het bewijs wordt geleverd door Markit. Het onderzoek is gedaan door het onderzoeksbureau Markit op basis van een eerste raming. In opdracht van WIE? Dachten we net dat Samson niet geloofde in ramingen en onderzoeken, nu bewijst dit bericht dat er wel degelijk geloof aan wordt gehecht.

Lees verder: www.ad.nl

GELOVEN WE AL DEZE GEWELDIGE BERICHTEN?

WAS HET MAAR WAAR, HET IS EEN ZOETE DROOM

WIE VOOR NEDERLAND IS, GA DAN WEL STEMMEN, MAAR TEGEN DE EU.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, EUSSR, PvdA, VVD. Bookmark de permalink .

24 reacties op Mijnheer Samsom gelooft geen bal van PVV-onderzoek door De Hond… en buitenlanders die uw post bezorgen

 1. KeesvanD zegt:

  Pechtold: een peiling biedt geen oplossing.
  Daar heb ik twee opmerkingen over:
  1. Daar zijn politici voor, werkende oplossingen bedenken
  2. Daarom wil Pechtold geen referendum over EU en Euro, het referendum biedt naar zijn mening geen oplossing. Ga verder met punt 1.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Martha N. Mijnheer Samsom treed vanzelf af na 22 MEI of ik moet mij vergissen.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Als dat waardeloze veilingmeestertje af zou treden, zal dat nog groter feest zijn !!!

  Like

 4. tjonge zegt:

  ik sta er ook van te kijken dat ze durven te beweren dat het beter gaat met de economie, ik zie bij ons in het dorp steeds meer winkels leeg staan ?

  maar het gaat wel beter hoor, slaapt u gerust verder.

  Like

 5. Mooi artikeltje, Martha N.!

  Like

 6. jans zegt:

  Het sociaalsysteem is solidair met de asocialen, want groei van bevolking is belangrijker dan de houdbaarheid van de samenleving. Met groei denkt de overheid uit de problemen te komen, maar ze snappen niet dat Nederlanders het zat zijn.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  D66’s zijn slapende kiezers, ze vertrouwen volledig op Pechtold, ik weet niet waarom.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  In de beste COMMUNISTISCHE TRADITIE juicht onze GELIJKGESCHAKELDE PERS, Samsom,Rutte,Pechthold,Buma,Slob toe als werkelijk fantastische staatslieden. Jawel meneer den Uyl, het GEKKENHUIS bestaat het heet EUSSR, en het HOOFDKWARTIER IS BIJ DE VERMELDE FIGUREN in Den Haag. KOTS! Ik stem tegen de EU!!

  Like

 9. Wans Horst zegt:

  Als Somsom het wel officieel zou ‘geloven’, moest hij het hele ideologische boodschap die de PvdA uitdraagt wijzigen omdat hij anders zijn overgebleven autochtone electoraat verliest. Het electoraat is trouwens niet van iemand, maar dat terzijde. De makkelijkste politieke uitweg uit dit soort situaties, helemaal als je al niet sterk in je schoenen staat door een spindokter die is vertrokken, is ontkenning. Samsom is een zwakkeling, dus ontkent hij. In de basis zijn alle PvdA’ers zwakkelingen, anders stel je jezelf niet kandidaat namens die partij. De opvallende zetelvastheid bij de PvdA getuigd van een collectief besef dat ze fout zitten, dat ze allemaal fout zitten, vergelijkbaar met schimmige Rooms-Katholieke priesters die elkaar ‘rugdekking’ geven.

  Like

 10. Driek zegt:

  En al die fantastische staatslieden, beste meneer Hendrix, trekken zich geen ene malle moer aan van al die burgers die straks tegen de EU gaan stemmen. Want dat hebben we al eerder meegemaakt, dan verzint dat tuig wel weer iets anders. Nee, wat we ook doen, het is te laat, we zijn er ingeluisd, door een stel gladjanussen die ons ten ondergang voeren. In dertig jaar tijd is Nederland verworden tot een armoedig landje. We komen er nooit meer bovenop, onze rijkdom is verkwanseld, we zitten opgescheept met allerhande ongeregeld tuig uit achterlijke islamitische contreien die nooit en te nimmer iets zullen bijdragen. En al die lieden die u daar opnoemt, Samsom,Rutte,Pechtold,Buma,Slob en die andere zwendelaars, die lachen ons gewoon allemaal uit.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 22.21. uur, op 23/4. Dat is absoluut waar, Driek. Het stemt mij triest, om te zien dat het zover is gekomen, met ons voorheen keurige christelijk en liberaal= vrijheidslievende Nederland!

   Like

 11. Jade zegt:

  Prima artikel Martha N. ,
  Ik weet niet waar het fout gegaan is met die Samson.
  Mogelijk heeft hij teveel klappen op het hoofd gekregen
  met de gummiknuppel, in z`n Greenpeace periode…

  Like

 12. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  En hij heeft zeker ook niet gezegd dat de Marokkanen in Amsterdam een monopolie hebben in de criminaliteit.
  Droom lekker verder Diederik.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Niet vergeten mensen dat M. de Hond een PvdA-er is. Bekend vanwege zijn manipulaties en dienstbaar aan het socialisme. Best kans dat de werkelijke uitslag van zijn onderzoek was dat 86 % minder Marokkanen wil. De hamvraag blijft ongesteld:” Welke partij wil meer Marokkanen?”. Neem deze onderzoekjes dus niet te serieus, ook al lijkt de uitslag positief voor ons, gewone Nederlanders. De echte, eerlijke en betrouwbare uitslag zullen we nooit weten.

  Like

 14. Paul Zwueste zegt:

  Martha N. Geweldig geschreven. Compliment!

  Like

 15. joop zegt:

  Ik denk dat iedereen die een beetje verstand heeft, wel weet dat Geert gelijk heeft. En samson weet dat ook wel. Maar het gemene van die gasten is dat ze ons p v v stemmers als racisten wegzetten. En alles linken aan Hitler. Veel mensen schrikt het af om eerlijk te zeggen dat ze het met Geert eens zijn. Wie wil er nou niet af van al die ellende van die gasten. Mensen die dit niet erkennen leven niet hier in Nederland. Of zien blind ,bang, of laf.

  Like

  • Monalisa zegt:

   joop je verhaal klopt as een bus maar ik val niet op hitler en ben geen racist maar het mag graag minder (minder Criminelen en een immigratie stop) van Brussel moeten we nog wat miljoenen toestaan tot het jaar 2050,daarom moet de PVV nog wat kapot voor 22 mei en de stome Nederlanders trappen er weer in in 1992 was janmaat hier al mee bezig,we zijn nu 22 jaar verder de regerings hebben er niks aan gedaan. deze video is van 1995.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Monalisa: 07.41. uur. Ondanks dat Janmaat niet het charisma had, van Pim Fortuyn en Geert Wilders, heeft Janmaat wel krediet bij mij. Hij was de eerste, die de echte PROBLEMEN benoemde, van de MASSA-IMMIGRATIE en de toestroom van horden MOSLIMS. Beste monalisa, en veel mensen blijven maar geloven in de wegkijkpolitici van “links tot rechts”.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tom er was nog iemand die voor janmaat dit al zij, maar die barnevelder werd toen al uitgelachen in de jaren 1985 door de kamer ze noem hem de clown BOER KOEKKOEK was zijn naam

    Like

  • Wans Horst zegt:

   Sinds wanneer is de islam een ras? Om te begrijpen wat de islam is zie hier:
   https://ejbron.wordpress.com/2014/04/23/video-pat-condell-het-is-goed-om-anti-islam-te-zijn/

   Om te begrijpen waarom Louis Bontes (“ik ben een Rotterdammer; mijn motto is: niet lullen maar poetsen”), Joram van Klaveren (“ik wil meedenken en meebeslissen over de koers van Nederland”), Roland van Vliet (“ik ben een vechter met humor”), zijn weggegaan van de PVV om helpt het te weten dat zij hebben ingestemd met de versnelde overheveling van zorgtaken naar de gemeentes, met PvdA, VVD, D66, ChristenUnie en SGP. Zij werken dus mee aan de koehandel in de Tweede Kamer om erbij te horen, ze konden de groepsdruk niet langer weerstaan. En wat krijgen ze er voor terug? Helemaal niets.

   Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Monalisa: 15.38. uur. Dat is correct, beste Monalisa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s