Allah’s Getuigen

Screenshot_10

(Door: vanhetgoor)

Misschien heeft U ook al bezoek gehad aan de deur van de Allah’s Getuigen. Ze komen onaangekondigd en onuitgenodigd. U kent de Allah’s Getuigen wel, ze lopen virtueel deur tot deur met een kleurig krantje met de naam ‘De Minaret’ en ze zijn vriendelijk welbespraakt en goed gekleed. U moet niet de vergissing maken door de Jehova’s Getuigen te verwarren met de mensen van het ‘Minaretten Genootschap!’ Er zijn veel overeenkomsten, maar er zijn nog meer verschillen. In de grote stad bellen de Jehova’s aan op zondagochtend, als men net wakker is, of nog niet. In de bible-belt waar ik woon komen de Jehova’s niet op zondag, dat wordt hier niet gewaardeerd namelijk, net als collectes, folders en kranten, huis-aan-huis verkopers etc. De Jehova’s bellen aan de voordeur aan en wachten dan geduldig. Allah’s Getuigen daarentegen komen onaangekondigd binnen via de achterdeur. Soms letterlijk soms figuurlijk. Meestal op een onchristelijk uur en als je met iets belangrijks bezig bent.

Ik was laatst op een verjaardagsfeestje toen een neefje mij vroeg hoe hij aan een koran kon komen. Hij had op Facebook iemand leren kennen die stellingen verkondigde over de islam en dit met argumenten uit de koran verdedigde. Mijn neefje wist er te weinig van en hij vroeg mij om advies. Er zijn altijd een paar dooddoeners die gegarandeerd werken. De belachelijke minachting voor de vrouw bijvoorbeeld, maar dat wordt exact 180° verkeerd-om uitgelegd. Omdat Allah de tere en kwetsbare vrouw wil beschermen, wordt de vrouw opgesloten in het hok dat keuken heet. De (neger)slavernij die de islam goedkeurt, wordt ook andersom uitgelegd, blank en zwart zijn ‘Inshallah’ gelijk! En iedereen kan en moet zelfs een slaaf van Allah worden! Daarom staat er in de koran dat een neger een ‘abid’ is. Het is juist een grote eer om slaaf te mogen zijn van de Genadevolle, de Barmhartige en de Erbarmer. Zo lust ik er nog wel eentje! Mijn tekstverwerker wil steeds van het woord ‘ge-na-de-vol-le’ het woord ‘genadeloze’ maken, dit is een teken aan de wand.

Het ongevraagd binnendringen door leden van het ‘Minaretten Genootschap’ was mij al eerder opgevallen. Zelf heb ik er ook al meerdere keren last van gehad dat ik gestoord ben door jongens en meisjes die geen argumenten hebben en geen bewijs! Dogma’s en drogredenen worden aangedragen als evident. En waarom ik dan nog geen moslim ben! Of ik ergens op een avond deze week nog mee wil naar de moskee. Zelf kunnen ze het niet zo mooi uitleggen, maar ze kennen een hele wijze man die het heel duidelijk uitlegt! Allah’s Getuigen zijn allemaal rond de twintig, keurig gekapt en keurig in de kleertjes. Allemaal de middelbare school afgemaakt en alleen te herkennen aan het verkeerde gebruik van ‘de’ en ‘het’! Jehova’s Getuigen willen nogal eens in een pak lopen dat de beste tijd en de vóór-laatste mode al gezien heeft. Bij Allah’s Getuigen geen vetvlekken op de stropdas, geen oude aktetas die de School voor MULO-onderwijs of het Gymnasium nog van binnen heeft gezien! Bij Allah’s Getuigen alleen vette merkschoenen en vette designer kleren van SuperTrash!

Elke week krijgen de Jehova’s Getuigen les in de Koninkrijkszaal om met nieuwe overtuigende argumenten te komen. Ze moeten de mensen overhalen om Jezus in het hart te sluiten en daarmede het eeuwige leven te aanvaarden. Deze wereld is mooi, maar de volgende wereld zal onbeschrijflijk veel mooier zijn, daar is geen honger en geen ellende. In het nieuwe Koninkrijk dat op Aarde zal worden gevestigd, zullen alle mensen weer zijn als in het Paradijs, mannen en vrouwen zullen allemaal in eenzelfde soort lang grijs gewaad lopen, de hele dag de Heer lovend. Iedereen mag zitten aan de rechterhand van de Heere God Jahweh en niemand heeft nog seks, want de wereld is al volmaakt! Niemand hoeft nog te schreeuwen: ‘Oh mijn God, oh mijn God!’ Ergens komt die Nieuwe Hemel en de Nieuwe Aarde mij helemaal niet zo volmaakt voor, maar dat is mijn persoonlijke opinie. De mensen van het Wachttoren Genootschap zijn duidelijk. Op de Nieuwe Aarde zal geen diefstal zijn, alles is gratis. Geen moord, want iedereen heeft het eeuwige leven. God zal me liefhebben, maar dan werkelijk en dat dan eindeloos.

Screenshot_11Zo duidelijk als de mensen van het Wachttoren Genootschap zijn, zo onduidelijk zijn de jongens en meisjes van Allah! Zeer zeker heel bewust. Bij het minste of geringste schiet men in de verdediging of draait men in alle denkbare bochten. Kim Holland heeft in haar hele leven vol met erotische gymnastiek minder gekropen, gebogen en gedraaid dan deze jongens en meisjes van Allah! Ergens moet het toch al duidelijk zijn dat elke discussie een verloren zaak is. Het is per definitie een niet te winnen discussie. Maar ze geven het niet op. In het Vrolijke Weekblad ‘Donald Duck’ staat dat Mickey Mouse naar je toe komt. Hij zegt: ‘Wacht, ik kom naar je toe!’ En dan geldt dat ook voor jou! Het staat in Nummer 43, als je wilt, kan ik het je laten lezen! Het argument dat de ´Donald Duck’ een weekblad met stripverhalen is, doet er niet veel toe. Dat ene aspect wordt terzijde geschoven als een subtiliteit. De jongens en de meisjes van Allah willen je doen geloven dat hetgeen zij vertellen de waarheid is, ze kunnen tittel en jota noemen. In perfecte citaten verpakt komen hun argumenten, net alsof er een soort ‘Koninkrijkszaal’ is voor moslims waarin ze elke week weer opnieuw worden klaargestoomd om het gesprek aan te gaan met mensen die zich al-of-niet laten voorliegen! Jammer, maar helaas kunnen de meeste niet-moslims nadenken en trappen deze mensen dus niet in de islamitische leugens. Maar nu is het punt dat de jongens en meisjes van het ‘Minaretten Genootschap’ net zo lang blijven proberen tot er iemand eens een keer niet wakker is en er ook maar een kleine drogreden als legitiem argument geaccepteerd gaat worden. Tot die tijd blijven ze met hengels en met kijkers controleren of ze hun slag kunnen slaan, via Facebook en via Twitter, op fora en bij elke website die geen Maroc punt nl is. Overal treedt men als een trol in discussie. Men gaat overal het gesprek aan, vriendelijk en ogenschijnlijk met open vizier. Dat is de truc van stofzuigerverkopers in de jaren vijftig. Verzekeringsagenten hadden altijd een boekje bij zich om nieuwe prospects te laten zien. Steeds weer gebruiken de jongens en de meisjes van het Allah-genootschap de ‘heilige’ koran als bewijs voor Allah en de verzen uit de koran om hun argumenten te staven. Als men een rotor zou kunnen bevestigen aan deze cirkelredenering dan had men een onuitputtelijke bron van energie, voldoende om alle perpetuum mobilés voor eeuwig te blijven voeden.

Een discussie met terroristen is niet mogelijk als zij steeds maar weer opnieuw de eigen waandenkbeelden blijven heropvoeren als bewijs. Maar dát besef komt niet. Het daagt niet. Het kwartje valt niet. Het is overigens niet noodzakelijk om een koran te gaan lezen om argumenten te krijgen om aan te voeren dat de islam niet deugt. Er bestaat een mooi verhaal van Willem Frederik Hermans over een man die wordt lastig gevallen door evangelisten. Elke week moet hij het onderspit delven in de discussie, maar hij koopt een Bijbel en gaat die van voor tot achter uit zijn hoofd leren om voldoende argumenten te hebben zodat ook hij de discussie eens kan winnen. Maar omdat hij de Bijbel gaat bestuderen trapt hij in de val van de schijnlogica. ‘De Bijbel is het boek van God!’ Wie zegt dat? ‘Welnu, dat staat in de Bijbel!’ Deze zelfde drogreden wordt ook in tal van versies opgevoerd als het overtuigende bewijs van Allah. Alleen nog doldriester! De koran is een wonder, het boek is nedergezonden! Als bewijs is er natuurlijk de profeet Mohammed die niet kan lezen en niet kan schrijven. Toch komt er een boek. Dáárom is de koran het boek van Allah! En omdat dit een wonder is moet iedereen Allah eren en wekelijks op vrijdag 5% van de inkomsten afstaan aan Allah of zijn plaatsvervanger de profeet Mohammed, toevallig!

Er zijn écht wel argumenten te bedenken waarom iemand moslim zou moeten worden, ongelimiteerd vrouwen neuken is één voorbeeld. Of van elke andere moslim elke maand 41 euro in je zak stoppen is een lucratief argument. Dat er bij deze argumenten ook nog wel nadelen zijn moet duidelijk zijn. Niet iedere moslim mag zomaar elke maand € 41,- afpakken van elke andere moslim, maar er zijn er in Nederland vele duizenden bij die er mee wegkomen. Ook is het niet zo dat iedere moslim zomaar elke vrouw of dochter van een andere moslim mag neuken, maar er zijn voldoende mogelijkheden en die staan uitgelegd in de koran. Ik mag wel zeggen de ‘heilige’ koran van oplichters en scheve-schaatsenrijders.

Screenshot_12Er zijn écht wel argumenten waarom iemand op voorspraak van de Verlosser de vergeving zou moeten aanvaarden om later verder te leven in het komende Koninkrijk der Hemelen. Het is niet voor mij, maar als iemand er gelukkig van wordt dan is het zijn zaak. Vaak zijn het mensen die vol met (christelijk) schuldbesef zitten die tot dit geloof te komen. Echter dit geldt alleen voor katholieken en protestanten. Bijvoorbeeld als zij misdaden hebben gepleegd of een liederlijk leven hebben geleid, vol met drank en overspel. Dan komen de schuldgevoelens en krijgen zij het zwaar. Vaak is deze situatie dan een garantie om te komen tot de verlossing én tot een diepere beleving van het protestantse of katholieke geloof. Joden hebben daar niet zoveel met verlossing, met schuld wél! Want schuld wordt gelijk met de joodse moedermelk ingegeven. Ik wéét dat ik op de vijfentwintigste april ‘s-ochtends om vijf minuten voor negen ben geboren, omdat de weeën die avond ervóór om tien uur al zijn begonnen. Die pijn die een moeder voelt, is met geen pen te beschrijven. Als ik niet zoveel van mijn moeder had gehouden dan had ik er een levenslang en kolossaal schuldcomplex aan over gehouden. Maar verlossing en vergeving zegt de Joden niet zoveel, niets eigenlijk. De joodse hemel moet nog worden uitgevonden. De Joden zouden wat meer naar Ben Kok van Tora Yeshua moeten luisteren.

Als men misdaden heeft gepleegd en als men daarom in het gevang zit en géén schuldgevoelens heeft, dan komt men vaak tot de islam. Men voelt zich ellendig omdát men opgesloten zit, niet uit wroeging. Het zal mij niets verbazen als binnenkort blijkt dat Volkert van der Graaf in de gevangenis is omgevormd tot een volwaardig full-blown moslim. Bijkomstig voordeel is dat de baard ook makkelijk is als camouflage. Geen schuldbesef hebben en toch inzien dat alles in de wereld geen zin heeft, dat maakt dat men gaat zoeken naar een reden en een uitkomst. Voor de mensen zónder schuldbesef is er de islam. Geen schuld, geen boete, kontje omhoog en koppie naar Mekka. Er zijn dan tal van mensen om je heen die jou dan vertellen dat je gelijk hebt. Buiten de Arabische wereld ligt de ultieme voedingsbodem voor de islam in de gevangenis. De hersendode uitzichtloosheid van de bijstand wil ook helpen in die richting. Kortom, overal waar de geest bijna volledig is doodgemaakt. Niet alleen in Nederland, maar ook in de Verengde Staten en Groot-Brittannië zijn er gevangenis bekeringen. In de Arabische wereld wordt men feitelijk zonder ziel geboren en men wordt nooit aangespoord om zich te bekwamen in zélf nadenken. Er is geen traditie in moraal of het ontwikkelen van enig schuldbesef. In het Arabisch is zelfs geen woord voor loutering of voor altruïsme. Ja, soortgelijke woorden zijn er wel, maar de betekenis is anders, het ene betekent pasgeboren puppy’s levend in het vuur gooien en het ander is een omschrijving van een pas afgehakt hoofd van bloedspetters ontdoen door er over heen te pissen.

Overal in de beschaafde wereld zijn er tegenwoordig Allah’s Getuigen. Ze komen ongevraagd op Facebook en op Twitter. Ze kloppen nooit op de voordeur. Je vindt ze op chat-sites en in discussiegroepen en steeds weer is de uitkomst dat men tot de islam moet komen. Op YouTube zitten hele nesten vol. Honderdduizenden trollen met planken voor de kop zo dik en zo zwaar als een grafzerk. En maar treiteren én maar zeuren én maar dreinzen. Geestelijk dood zijn ze als echte zombies op zoek naar iemand die geen ruggengraat meer heeft. Ze kijken uit naar een soort Alexander Pechtold of dat kaliber, maar dan  eentje in een achterstandswijk. Op een onbewaakt moment grijpen ze zo iemand en gaat hij er aan. Neem een Victor Droste uit het Overijsselse Heeten, een beetje een sulletje. Niet al te veel in de hersenpan, dus een makkelijke prooi. Nooit last gehad van logica. Inmiddels moeten we over Victor Droste in de verleden tijd spreken, hij leeft niet meer, althans geestelijk leeft hij niet meer. Misschien loopt zijn zielloze lichaam nog rond in Syrië om de paar overgebleven vrouwen te verkrachten of andere mannen de kop van de romp te snijden. Zonder schuldbesef en zonder moraal is er misschien nog een ruftende reet en een kloppend hart, maar er is geen geestelijk leven meer mogelijk. Nu niet en in de toekomst ook niet.

Dat is het gevaar van de islam. Normale mensen worden zoals dieren. En zelfs dieren schamen zich voor deze beesten, want dat zijn het. Op Facebook knippert er een reactie, een beleefd berichtje. Iemand wilde er even op reageren. In beschaafd Nederlands lokt de dood. In uiterst correct Nederlands met slechts hier en daar een lidwoord verkeerd (maar alle werkwoorden correct vervoegd) wordt met die verdomde islamitische leugens het leven uit normale mensen gezogen. Zo werken zombies, zo werkt de islam. Het is 2014 en de werkelijkheid heeft Hollywood met rasse schreden ingehaald.

Screenshot_13

Door:
vanhetgoor
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Allah’s Getuigen

 1. Republikein zegt:

  Fijne verjaardag, dat er nog maar meer artikelen mogen komen!

  Like

 2. Vederso zegt:

  Het is dat ik het woord Jehova’s Getuigen niet meer kan hóren, anders had ik gezegd dat het weer zeer goed is geschreven.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik heb de Jehovagetuigen van mijn deur afgepoeierd,ook met de getuigen van Allah kom ik wel klaar.Waarschijnlijk weet ik meer van Koraan af dan zij!

  Like

 4. Mooi artikeltje, Van het Goor! Ik ben zelf 5,5 jaar Jehovah’s Getuige geweest. Ik heb ergens gelezen dat in de koran staat dat de bijbel vervalst is en in de koran de absolute waarheid staat. Ik heb dat een keer gehoord van jonge moslims tijdens een gesprek met hen en ik heb dat gehoord van Arabist Hans Jansen tijdens een lezing van hem. En die lezing heb ik samengevat in een verslag. De moslims geloven allemaal dat de bijbel vervalst is en dat in de koran de absolute waarheid staat. Daarom alleen al rijden ze op de scheve schaats!

  Like

 5. vigilante zegt:

  Lang stuk kort antwoord;

  Discussie met mohammedanen is bij mij 9mm breed.

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Héél goed gezegd vigilante. Ik bedoel dat koppelen aan de 9 mm. 7.65 Gaat ook nog natuurlijk. Zelfs .22 geeft een afdoend antwoord. Op 100 meter absoluut dodelijk. Je zou het niet zeggen als je die kleine dingentjes ziet. De Joodse Geheime Dienst werkt er succesvol mee tijdens discussies met moslims. En dat zijn voor mij dè echte profs.

   Like

 6. Jean zegt:

  Die allatroelala smeerlapperij moet uit onze samenleving geflikkerd worden want het is smerig verderf voor onze samenleving en cultuur.
  Smeerlapperij wat pedofilie hoog in het vaandel graagt moet verboden worden, smeerlapperij wat kinderen verminkt moet verboden worden en perverse rotzooi wat vrouwen vernederd moet verbannen worden uit onze gemeenschap, dergelijke smeerlapperij hoort thuis in die grote zandbak in noord Afrika en niet in Europa.

  Like

 7. Schijtsaucijs zegt:

  Moet het niet omgekeerd zijn ?

  Death is an Islamic Cult.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Vroeger had ik het niet zo op Jehova’s, ik liet me wel eens overdonderen, ze lieten dan hun boekje de Wachttoren achter om te proberen mij verder te bewerken. Gelukkig ben ik nooit met hen verder gegaan. De Wachttoren, een sprookjesboek is er nog niets bij vergeleken. En het schaapje sliep naast de leeuw, en de leeuw liet het schaapje met rust, enz. enz. enz. Nu pak ik het beter aan. Als ze aan de deur komen, altijd met twee personen, kijk ik ze recht in de ogen aan en zeg met een stalen vastberaden gezicht dat ik geen interesse in ze heb. En altijd werkt dat, opeens is hun overtuigingsstrategie als bij toverslag verdwenen en druipen ze af. Je ziet en voelt ze in de straat lopen als je uit het raam kijkt. Zouden er ooit van die Allah figuren aan de deur komen, dan krijgen zij ook dezelfde behandeling van mij. Zoals in het begin van mijn stukje bleek; angst is een slechte raadgever, en geeft die deurbellers een podium. Wie positief de zaak benadert, hoeft geen angst te hebben en zal ook voortaan met rust worden gelaten. Het is nu nog maar een zeldzaamheid dat Jehova’s bij mij aan de deur komen. Hetzelfde lot zal eventuele Allah mannen treffen als ze bij mij aanbellen. Er bestaat altijd nog zoiets als baas boven baas. Er boven staan !

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Goed stuk vanhetgoor.
  Ik dacht dat het een grapje werd maar het blijkt redelijk serieus te zijn die moslims aan de deur.
  Ik heb hier in Portugal nog nooit zo´n tent gezien, maar sprak met iemand die er wel een keer 2 gezien had.
  Nou weet ik niet of ze helemaal dichtgeplakt zaten of alleen maar zo´n harnas om hun kop hadden.
  Een heel enkele keer komen jehova’s met een bijbel in hun handen.
  Ik vraag dan om er even in te mogen kijken.
  Matheus 10- 34. Ik kwam niet op de aarde om vrede te brengen maar het zwaard.
  Dan kijken ze meestal wel even raar.
  Idd kunnen moslims niet discusieren.
  Ik zie ze wel eens in een of ander praatprogramma.
  Ze schieten meteen in soort kramp en afgelopen is het gesprek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s