De liefde van het kabinet voor de polder-jihadisten

Screenshot_5

(Door: Erik60)

Nogmaals voel ik me verplicht om over deze verschrikkelijke ideologie ‘de islam’ schrijven. Ik ben geen zuur mens, ook niet zoet, wel vredelievend en erg realistisch. Ik verstop me niet op een kamertje waar ik mijn woede over de multiculturele samenleving uit via mijn toetsenbord. Neen, ik geniet van het leven in Nederland dat nog steeds (ondanks dat het kabinet al aan de afbraak is begonnen) een van de beste landen is om te leven. Maar ik schrijf uit het oogpunt van onze vrijheid van meningsuiting. Die de laatste tijd in de traditionele media stilaan aan het uitsterven is. Kritiek op de islam wordt al direct weggezet als racisme. Iets wat de moslims binnenkort ook wel zullen eisen van onze democratie, die zij, indien de tijd rijp is, ook zullen betichten van racisme. In een democratie geldt nog steeds de vrijheid van meningsuiting en dat is al lang een doorn in het oog van de extremistische moslims. 

Maar we hebben even tijd om te juichen, een biertje te drinken of een heerlijk glaasje wijn. Want, ja, want, er zijn twee Nederlandse polder-jihadisten omgekomen; het woord Nederlandse vind ik geen gepast woord voor deze zelfmoordterroristen. Dit heeft niks met Nederlanders te maken. Deze terroristen mogen ze in de vooral multiculturele knuffelmedia geen Nederlanders noemen. Noem hen gewoon in Nederland verblijvende terroristische uitkeringsgerechtigde moordenaars met een voorliefde voor het vermoorden van weerloze onschuldige burgers. Want dat er onschuldige slachtoffers bij deze zelfmoordaanslagen gevallen zijn, is meer dan duidelijk. En dat het er veel zijn ook. Anders had onze knuffel knuffel moslimvriend minister Plasterk het wel duidelijk vermeld. Nu blijft het gissen voor iedereen. Dus gaan we van het ergste uit en hebben veel onschuldige mensen, onder wie waarschijnlijk veel vrouwen en kinderen, de dood gevonden. Dat is erg, heel erg. Weerzinwekkend vind ik dat. Deze zelfmoordenaars zijn hier in Nederland naar alle waarschijnlijkheid opgegroeid, hebben van ons onderwijs genoten en konden in alle veiligheid hun geloof belijden. Toch gaan ze tot deze daden over.  Wat bezielt deze mensen om zich zo van deze moderne maatschappij af te keren? Simpel, de dader is hun geloof en het brainwashen door geïmporteerde achterlijke middeleeuwse imams. De regering keek er naar en deed niks. En nog steeds doet ze niks. Vele jonge hier opgegroeide moslims gaan vechten in Syrië in de naam van  hun profeet Mohammed. En in de naam van Mohammed en met zijn toestemming gaan ze daar ongelovigen killen. En die ongelovigen zijn de christenen. Wij dus. Want geloof het of niet,  deze toestanden komen hier binnen de kortste keren ook voor. Zij zijn gewoon aan het oefenen om ons letterlijk en figuurlijk een kopje kleiner te maken. En het kabinet kijkt ernaar en doet weer niks.

Wat is dat nou toch met dit kabinet? Waarom zijn zij zulke een moslimknuffelaars geworden? In plaats van deze terroristen tot persona non grata te verklaren in Nederland en hen terug naar de zandbak te sturen, gaan ze deze gekken knuffelen. En ja, ze worden in de gaten gehouden. Maar is dat wel voldoende?  Het is erg dat ik dit moet schrijven, maar er staat ons iets heel gevaarlijk te wachten. Als dit kabinet zich zo laks blijft opstellen, zal er iets heel verschrikkelijks gebeuren. Dan zullen er veel onschuldige Nederlanders sterven bij één of meer doelgerichte aanslagen. Deze aanslagen zullen zorgvuldig uitgekozen worden, opdat er geen andere moslims het slachtoffer van zijn. Want de haat van onze Nederlandse moslimbroeders is zo intens dat we in hun ogen geen recht hebben om te leven. Wie in deze multiculturele samenleving de blikken van onze islamitische medemensen ziet, weet dat zij niet veel met ons ophebben. De meeste van deze extremisten haten ons, behalve ons geld. Al Qaida moet zich toch wel te pletter lachen om zo veel lafheid bij dit kabinet. Want ik noem dit lafheid. Dit kabinet heeft de plicht om al zijn burgers te beschermen. Maar het vertikt dat. Waarom? Omdat Europa dit wil. Europa is nu al geruime tijd haar liefde voor de moslims aan het betuigen. De Afrikaanse islamitische horden die massaal Europa bestormen, wordt geen duimbreed in de weg gelegd. Misschien geloven veel mensen dit niet, maar deze nieuwelingen zijn het echte gevaar. Zij bezien ons als hun slaven. Wij moeten voor hen werken met het argument dat wij hen vroeger als slaven behandeld hebben. Deze woorden heb ik zelf uit de mond van een Engels sprekende Afrikaan uit Sierra Leone gehoord. Hij zei letterlijk: “Wij moslims zullen Europa  veroveren. Wij zullen jullie kinderen tot slaven maken en jullie vrouwen verkrachten zodat zij een zwart moslimkind in hun buik hebben. Europeanen zijn zwak. Dat merken wij aan jullie leiders die nog zwakker zijn dan jullie. Bovendien belijden jullie het geloof van zwakzinnigen. Welk normaal mens keert zijn vijand nu de andere wang toe als hij geslagen wordt. Over enkele jaren zullen onze mannen Europa bestormen en innemen!”

Deze man vertelde mij dat in 2010. En kijk, ze zijn massaal aan het oprukken naar hier. Duizenden staan aan de poorten van Europa en de Europese Unie doet niks. Doordat onze zwakke nationale Europese regeringen te laf zijn om de Europese Unie van antwoord te dienen, zitten onze kinderen straks met een godsdienstoorlog opgescheept die wij gegarandeerd gaan verliezen.

Zelf ben ik er voorstander van om de politieke onschendbaarheid af te schaffen. Wie in de politiek gaat, moet zijn verantwoordelijkheid maar nemen. Wie zo laks regeert als onze regenten en aanslagen aanmoedigt door een zwakzinnig laf beleid te voeren, moet, indien er aanslagen plaatsvinden, berecht worden. Want geen weldenkend mens kan dit kabinet nog steunen. Wel de autochtone bevolking uitpersen ten gunste van de zielige asielindustrie en ontwikkelingsamenwerking. Dit zijn zaken waar een normaal kabinet op zou bezuinigen om de eigen bevolking te ontzien. Maar nee, onze ouderen worden als uitschot behandeld, maar een ongeletterde Afrikaanse woestijnbewoner moet met alle egards ontvangen worden. Wat een wereld. Onze gesneuvelden van de Tweede Wereldoorlog draaien zich om in hun graf. Zij hebben hun leven gegeven zodat wij in vrijheid konden leven. Deze vrijheid wordt in dit land stilaan de nek omgedraaid. Deze column die ik nu schrijf (en ik weet niet door hoeveel mensen hij gelezen wordt), is eigenlijk ‘fluiten in het donker’;  want niemand van de politieke elite zal zich er iets van aantrekken wat een domme blog-schrijver schrijft. Laat staan dat ze zich iets aantrekken van ons.  En ons zijn wij: Henk en Ingrid. De gewone burger die hard werkt om maandelijks rond te komen en tegelijkertijd dagelijks met het gespuis te maken heeft. Wij worden beschimpt, in onze huizen wordt ingebroken, onze vrouwen zijn gewild bij hen die ons verachten, onze kinderen worden op een school waar veel allochtone kinderen zitten als tweede rangburgers beschouwd en wij moeten maar alles accepteren. Eens komt de kentering. En ik hoop van harte dat dit vredelievend zal gebeuren, maar ik vrees het ergste.

“Ween niet, omdat het voorbij is. Glimlach omdat je het hebt meegemaakt.”

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland, Overheid, PvdA, VVD. Bookmark de permalink .

29 reacties op De liefde van het kabinet voor de polder-jihadisten

 1. Vederso zegt:

  Helemaal mee eens. Ik dacht de dans nog te kunnen ontlopen, maar het komt eerder dan gedacht. Vreselijk.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met jouw goede artikel Erik60. Door de LAFHEID van onze en de andere Europese regeringen, zitten wij met deze HAATBAARDEN opgescheept. Door deze gang van zaken, heb ik steeds meer begrip gekregen voor de oud caudillo FRANCO, die Spanje bewaarde voor de COMMUNISTEN. We hebben helaas zo iemand misschien wel weer nodig, maar dan op het gehele EUROPESE NIVEAU. DIT GAAT NIET VREEDZAAM OPGELOST WORDEN! O ja, en hierbij de tyfus voor PvdA,CDA,VVD en D66 gewenst, voor hun kolereverraad met de Resolutie van Straatsburg. Daarom zijn de islamitische parasieten hier!

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  “Wij moslims zullen Europa veroveren. Wij zullen jullie kinderen tot slaven maken en jullie vrouwen verkrachten zodat zij een zwart moslimkind in hun buik hebben. Europeanen zijn zwak. Dat merken wij aan jullie leiders die nog zwakker zijn dan jullie. Bovendien belijden jullie het geloof van zwakzinnigen. Welk normaal mens keert zijn vijand nu de andere wang toe als hij geslagen wordt. Over enkele jaren zullen onze mannen Europa bestormen en innemen!”

  Like

 4. Driek zegt:

  Erik60 schrijft: “want niemand van de politieke elite zal zich er iets van aantrekken wat een domme blog-schrijver schrijft. Laat staan dat ze zich iets aantrekken van ons. En ons zijn wij: Henk en Ingrid”.

  Nu, beste meneer Erik, een domme blog-schrijver bent u niet, ik waardeer uw schrijfsels, maar inderdaad, de politiek trekt zich er geen ene moer van aan, wat wij hier ook op deze site schrijven. Ik vind het nog steeds ongelooflijk, eigenlijk is het onbestaanbare werkelijkheid geworden, dat wij, Nederlanders, hier worden geregeerd door een stelletje moslim-knuffelaars, en dat ik mij bijna dagelijks erger aan een bevolkingsgroep, waar ik nooit om heb gevraagd. Maar ze zijn zeer nadrukkelijk aanwezig. Ik ben er mee opgehouden mijn omgeving met argumenten te overtuigen, dat de islam een groot gevaar is, want ik krijg het geijkte antwoord: “ZE ZIJN NIET ALLEMAAL ZO”. Ik word er moedeloos van, en ik hou er mee op, mijn bloeddruk gaat iedere keer na zo’n debat omhoog. Ik ben er van overtuigd dat het te laat is, de overmacht is te groot geworden, en het lijkt alsof het merendeel der bevolking de islam omarmt, want ik ondervind alleen maar protest als ik m’n mond opentrek. Natuurlijk stemmen wij straks op Geert Wilders, maar ik denk dat het niets meer uithaalt.

  Like

 5. Makropoelos zegt:

  Wat in deze column geschreven staat is in zijn geheel juist. Je kunt uitvoerig hierop ingaan en een verklaring zoeken om het hoe en waarom. En die is er uiteraard, maar het is juister wanneer er uit het oogpunt van het overleven van deze dreiging gedacht gaat worden wat er te doen staat.

  Ik ga er van uit dat de beste verdediging de aanval is en een ieder die niet in slavernij van de islam wil leven moet zich rekenschap geven wat hem te doen staat en daar met zijn gelijkgerichte lotgenoten in alle rust over spreken en zich dan afvragen wat er te doen staat.
  Als dit gaat escaleren dan sta je sterker wanneer je goed georganiseerd bent en voorbereid bent op wat er staat te gebeuren.

  Vooral ook de gedachte bannen dat er fanatieke en goede en brave moslims bestaan. Zij zijn allemaal hetzelfde, zij leven allen in de doctrine die je gelijk kunt stellen met facisme en als het er op aan komt zal elke moslim hier voor moeten kiezen en dat ook doen.

  Samen zijn we sterk.

  Like

 6. Lotte zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/EU-president-Van-Rompuy-erkent-dat-Europese-verkiezingen-zinloos-zijn
  En daar kunnen we het mee doen.
  Al dit gebeuren is van te voren bekokstooft, zodat er veel verdeeldheid is, armoede is enz.
  Om zo de Eu er door te drammen, wat tijdens 2 oorlogen niet gelukt is.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  De politiek zal pas iets gaan doen als de eerste slachtoffers gevallen zijn.
  Dan zal er een parlementaire commissie samengesteld worden die 20 maanden de tijd krijgt om te rapporteren.
  Echt Nederlandse politiek

  Like

 8. Driek zegt:

  Erik60. Ik zie dat u de omslag heeft gebruikt van de brochure “LANDVERRADERS”, van Max Blokzijl, met een inleiding van N. Oosterbaan, en waarin ik lees: “Landverraad is een der afschuwelijkste misdrijven, welke men op Gods aardbodem kent”.
  De inhoud van dit gruwelboekje, geschreven door de landverrader Blokzijl, doet mij denken aan de landverraders die we momenteel onze bewindslieden noemen. Wat een schandelijke lieden zijn het eigenlijk, ze doen niet onder voor de landverrader Max Blokzijl. .

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Nou Driek, als je Wikipedia er op na slaat lees je toch wel iets anders dan wat jij naar mijn bescheiden mening suggereert. Daar staat eigenlijk dat Blokzijl in feite het slachtoffer is geworden van de bepaald ongenuanceerde omstandigheden van vlak na de oorlog.
   Normaliter zou hij voor zijn tamelijk bescheiden rol bij de Nazi’s niet geëxecuteerd moeten worden. Echter, als je geëxecuteerd werd had je geen geluk, zo niet, dan had je geluk.
   Geen ideale rechtspraak in die tijd mijn waarde, maar zo gaat het.
   Men wilde een voorbeeld stellen. Van dit zogenaamde walgelijke ‘voorbeelden stellen’ ben ik een absoluut en fervent tegenstander, en met rede!
   Op gevaar af dat jouw haren nu te berge zullen rijzen schrijf ik dit.
   Ik hoop dat je mij begrijpt. Onze politici kun je inderdaad zien als landverraders.

   Like

   • Driek zegt:

    @Beste meneer Paul, ik heb hier de oude brochures van Max Blokzijl, dus ik geef weer wat daarin geschreven staat. Wikipedia hoef ik er niet op na te slaan, want ik heb een grote verzameling NSB folders en boekjes uit de jaren dertig en veertig. En ik weet nog van vroeger, wanneer Blokzijl op de radio was, dan liep mijn vader te vloeken. Dus mijn haren rijzen niet te berge. En inderdaad, ik zie onze politici als landverraders. daarover zijn we het in ieder geval eens.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Van de ongenuanceerde omstandigheden van vlak na de oorlog zijn wel meer mensen het slachtoffer geworden, Paul.
    Zo liet ik een tijdje geleden hier op de site vallen, dat naar mijn heilige overtuiging bepaalde voren van eigen rechter spelen -‘moffenmeiden ‘ kaalscheren en dergelijke niet kónden en niet kúnnen. Nooit. Waarop ik met een mede-reageerder in de clinch raakte, die beweerde, dat je daarvoor ‘begrip’ moest hebben als je wist wat sommige mensen meegemaakt hadden. In het vuur van zijn betoog gebruikte hij trouwens ook nog een knap denigrerende uitdrukking naar mij toe, die ik hier niet zal herhalen, maar waarvoor excuses nog steeds welkom zouden zijn, zó grof. Enfin, Ik heb niet toegegeven: Ik blijf te allen tijde vinden: Lever degenen die schuldig zijn over aan de autoriteiten, niet meer en miet minder. Maar verlaag jezelf niet tot misselijke pesterijen en vernederingen, al heb je ik-weet-niet-wat meegemaakt. Trouwens, mijn vader, die zelf in het verzet gezeten had, vond dat óók. Niet iedereen vond het ‘prachtig,’wat er toen allemaal gebeurde, heus niet! Maar de lafbekken, die de hele oorlog geen vinger hadden durven uitsteken stonden vooraan als het om zúlke represailles ging! En het heet dat de BS het oogluikend toestond ten einde “Bijltesdag” te ‘kanaliseren.’ Mooie werkwijze! En in die emotionele periode werden dus ook de eerste (dood)vonnissen geveld over mensen die soms relatief weinig op hun geweten hadden. Zij, wier proces enige jaren later plaatsvond, kwamen er vaak al genadiger af, ook al hadden ze meer op hun geweten dan die anderen. Nee, de eerste tijd na de bevrijding had ontegenzeggelijk haar zwarte keerzijde…..

    Like

 9. William zegt:

  De overmacht is net zo groot als je het zelf maakt.
  Kijk Israel de grootste vijand van Israel, is niet de horders Moslims maar de Links Mens
  Kijk Naar Rhodesia /S.A Die zijn niet of gaan niet ten onder aan de Milioenen zwarten, maar aan de Socialisten . Als deze eenmaal door de mand vallen, en dat gebeurd nu meer en meer,en de ogen open gaan bij de meesten, dan is einde verhaal. Dan gaan er ineens ander deuntjes klinken
  Als 2 WW ons iets geleerd hebben dan is het wel dat de westese bevolkingen als het op geweld aan komt 3x zo geraffineerd zijn als de rest.. Ze zijn echter na de oorlog geinfiltreerd door de Socialisten maar daar komt eerdaags een eind aan.

  Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  En toch heb ik het gevoel dat de nsb nooit heeft opgehouden te bestaan;dat we vergeven zijn van nsb,ers.Politieke onschendbaarheid:poeh,lekker makkelijk,een vrijbrief dus voor alles wat niet deugt.En zaterdag zullen er weer duizenden met vlaggetjes staan te zwaaien naar een zoon van de grootste boevenfamilie,ooit!Gedachtig o.a. aan Bilderberg!Voor mij onbegrijpelijk,maar ja,wie ben ik?Hoop?Nog een heel klein beetje!Maar meer op een toevalstreffer,een meevaller om uit de Eu te kunnen stappen.Op de meeste medemensen reken ik al lang niet meer!Die komen pas[eventueel]in actie,als ze zelf honger hebben,niet meer naar de tandarts kunnen,hun 2e auto moeten verkopen en als ze zelf door zo,n haatbaard te grazen worden genomen!Maar of het tij dan nog te keren is?Ik hoop het zo!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 19.30. uur. Ben dat met je eens Yvonne. Verwacht niet veel meer van de grote massa Nederlanders. Het zijn helaas waslappen geworden, en zultkoppen, hun brein is compleet overgenomen door “de rode en politiek correcte kliek”. Tja, kan het tij gekeerd worden, ik mag het hopen, maar ik vrees met grote vreze…

   Like

   • Marijke zegt:

    Ook ik zie het allemaal met lede ogen aan en begrijp helemaal niets van het beleid van de overheid. Helemaal waar wat Erik60 schrijft! Maar wat kunnen we er tegen doen? We zijn geen waslappen Tom, maar we worden niet gehoord!

    Like

 11. Alf Janszoon zegt:

  Dat islamofobie een vorm van racisme is wordt een absurditeit in het aangezicht van een verschijnsel dat mij totaal verbijsterd:
  http://www.onislam.net/english/news/europe/471579-van-doorns-son-finds-islam.html

  Like

 12. donder2014 zegt:

  Goed artikel Erik60, en helaas de werkelijkheid. Waarom nog wachten op onze laffe regering, als de tijd komt dat er letterlijk koppen gaan rollen dan bescherm ik mijn gezin op MIJN manier.

  Like

 13. Willie zegt:

  @ Erik 60
  lees dit eens door en Google naar The Coudenhove-Kalergi plan,hieronder een paar stukken hieruit
  The Coudenhove-Kalergi plan – The genocide of the Peoples of Europe
  Few people know that one of the main initiators of the process of European integration, was also the man who designed the genocide plan of the Peoples of Europe. It is a dark person, whose existence is unknown to the masses, but the elite considers him as the founder of the European Union. His name is Richard Coudenhove Kalergi.
  The essence of the Kalergi plan
  In his book «Praktischer Idealismus», Kalergi indicates that the residents of the future “United States of Europe” will not be the People of the Old Continent, but a kind of sub-humans, products of miscegenation. He clearly states that the peoples of Europe should interbreed with Asians and colored races, thus creating a multinational flock with no quality and easily controlled by the ruling elite.
  According to a report published on January 2000 in «Population division» Review of the United Nations in New York, under the title “Immigration replacement: A solution to declining and aging population,” Europe will need by 2025 159,000,000 migrants!!!!

  Conclusions:
  If we look around us, the Kalergi plan seems to be fully realized. We face Europe’s fusion with the Third World. The plague of interracial marriage produces each year thousands of young people of mixed race: “The children of Kalergi». Under the dual pressures of misinformation and humanitarian stupefaction, promoted by the MSM, the Europeans are being taught to renounce their origin, to renounce their national identity.

  The servants of globalization are trying to convince us that to deny our identity, is a progressive and humanitarian act, that “racism” is wrong, because they want us all to be blind consumers. It is necessary, now more than ever, to counter the lies of the System, to awaken the revolutionary spirit of the Europeans. Every one must see this truth, that European Integration amounts to genocide. We have no other option, the alternative is national suicide.

  The Coudenhove-Kalergi European Prize is awarded every two years to Europeans who have excelled in promoting this criminal plan. Among those awarded with such a prize are Angela Merkel and Herman Van Rompuy.

  Like

 14. Alf Janszoon zegt:

  Als ik mij niet vergis gaat het hier om de strijd tegen de mohammedaanse veroveringsideologie en niet om het propageren van een verwante fascistische, zoals bovenstaande reactie.
  http://germanenherz.blogspot.nl/2013/06/europa-und-die-schwarze-masse.html

  Like

  • Willie zegt:

   Wat is het Alf , heb je t niet door dan ??? Ik propageer niks , alleen maak ik dat plan van de ”elite” kenbaar (waarvan de meesten hier nog nooit wat over gehoord hebben blijkbaar ???) om ons die vreemden op onze nek te gooien en een gewillige meute te cre-eren vnl bestaande uit die lieverdjes uit de woestijn
   Gebruik eerst ff uw brains en doe dan uw kwek open ,ja ??

   Like

   • Republikein zegt:

    Het zou best kunnen Willie, wie zijn wij om dat in twijfel te trekken, vergt onderzoek en tijd, misschien verschijnen er berichten die zulks bevestigen, laten we het hopen!

    Like

 15. Syrier zegt:

  Vandaag 99 jaar geleden hebben de moslim de christenen de jihad verklaart en met behulp van de duitse legers miljoenen syriers,armenen en grieken vermoord.Nu 99 jaar later worden dezelfde groepen christenen door honderdduizenden jihadis uit 80 tal landen vermoord en vervolgdt.
  Wat doet het westen hier tegen?Het westen sponsort deze jihadis.Wat een wreed wereld!

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @ Marijke: 21.02. uur, op 24/4. Inderdaad Marijke, we zijn niet ALLEMAAL “waslappen”. De meeste reageerders op dit blog, zijn ware patriotten, en zijn net als jou en ik bezorgd over de toekomst van ONS NEDERLAND! Wij weten het wel, maar de grote massa kiezers, die maar blijven stemmen op VVD,CDA,PvdA , CDA,D66, maken het bijna ONMOGELIJK ook maar iets aan de Problemen van de EU en de Islam te doen. Dus ik weet heel goed, dat er gelukkig nog velen NIET wensen dat wij SLAVEN worden van de EU en de Islam.

  Like

 17. caruda zegt:

  Dat jullie dit nu pas zien ongelofelijk. Kijk om je heen ze zijn al jaren bezig om Europa te veroveren op een slimme manier. Ze zitten al in de politiek, politie, leger, ( infiltratie ) en de gebouwen staan er al ( moskeeën ) winkels e.d. Ik ben geen racist maar ik zie dat er ook goede moslims worden gedood en niet alleen de christenen. ( Syrië, Egypte, Libië, en ga zo maar door ) De radicale zullen over blijven ben ik bang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s