Goh. Plofbaardgevaar door retourjihadi’s

Screenshot_9

We schrijven het pas een jaartje of wat, maar vandaag is ineens de rest van de media er ook achter. Die patatjihadi’s die zich nu een posttraumatisch stresssyndroom aan het schieten zijn in Syrië e.o. zouden zich namelijk zomaar wel eens explosief kunnen gaan misdragen mochten ze ooit terugkeren. Aldus het AD. En de Telegraaf voegt daar aan toe dat de Nederlandse plofbaarden die zichzelf gekamikazet hebben voor Allah onlangs best wel eens vereerd kunnen worden middels video’s bij de radicaliserende Nederlandse Kinderen voor Allah-afdeling. GohGohGohGohGohGohGohGoh. En dat is nog maar de oogst van het afgelopen halfjaar. Ja, natuurlijk loopt Nederland gevaar voor plofmoslims, al dan niet uit Syrië retournerend. Dat is nu eenmaal wat de cocktail islamfundamentalisme + minderwaardigheidscomplex + haatpredikmoskees + opgewekt slachterofferschap + wegkijkmentaliteit doet.

Lees verder>>>
(h/t Rick)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, Overheid, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op Goh. Plofbaardgevaar door retourjihadi’s

 1. lucky bee zegt:

  Wat mij betreft mogen ze zichzelf in Syrie opblazen, maar niet hier bij ons.

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik begrijp niet waarom die lui het land nog in mogen,waarom er een colonne hulpverleners voor ze klaar staat,de uitkering gewoon doorloopt of hervat wordt,waarom hun gehele families niet uitgezet worden;ik snap niet,ik snap er niets meer van!

  Like

 3. janfreak zegt:

  Ik zou zeggen, neem ze hun paspoort af, ze hebben de wet overtreden door in vreemde krijgsdienst te treden en laat ze niet meer toe in ons land. Sommigen zijn misschien niet gevaarlijk voor de samenleving, maar er zullen er maar een paar bij zijn die wel degelijk de bedoeling hebben onze samenleving te ontwrichten. Dat risico moeten we proberen uit te sluiten.

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Goed samengevat van GeenStijl bovendien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s