Pakistan: Osama-bin-Laden-bibliotheek geopend

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

Af en toe valt er ook iets cultureels uit de wereld van de islam te berichten: onlangs heeft in Pakistan de bibliotheek van de “Rode Moskee” haar deuren geopend en de verbaasde bezoeker toegang verschaft tot 2000 boeken.

In de bibliotheek staan weliswaar geen tafels en stoelen, maar in plaats daarvan is er een ruime vloer waarop men zich het gemakkelijk kan maken. Twee computers completeren het comfort.

De bibliotheek maakt met haar overvloedige aanbod deel uit van een islamseminaar voor vrouwen en is aangesloten bij de “Rode Moskee”. Die had in 2007 voor haar beschermelingen al een shariarechtbank geopend en deze in heftige ruzies tegen het leger verdedigd, die de moskee het machtsmonopolie afhandig wilde maken.

De huidige huisheer van het vrouwenseminaar, de radicale prediker Abdul Aziz (foto boven), werd het destijds te heet onder de voeten, zodat hij, verkleed als een oude vrouw, een veilig heenkomen zocht. Weliswaar werd hij ondanks zijn zwarte burqa herkend, maar kwam later op borgtocht weer vrij en dient nu de sharia vanuit de vrouwenbibliotheek, die hij vermoedelijk ook als kantoor gebruikt.

Abdul Aziz over de bibliotheek, de vrouwen en zichzelf: als de regering van islamscholen en moskeeën een doelwit maakt, dan staat de sharia het de gelovigen toe terug te slaan, waarschuwde hij: “Als iemand hard tegen ons is, dan hoeft hij omgekeerd geen bloemen van ons te verwachten.” En verder: “Als ik sterf, ga ik naar Allah. (…) Ik ben blij wanneer ik uit deze smerige wereld verdwijn.”

Wij hopen voor hem dat dit lukt!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: rotgold

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Pakistan, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Pakistan: Osama-bin-Laden-bibliotheek geopend

 1. Rick zegt:

  Móói geworden zeg. Kost een paar centen, mááárr dán heb je ook wat:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/04/staatsieportret_wimlex_moehaha.html
  Enne van die rotte tandjes zie je ook helemaal niets meer 🙂

  Like

 2. baksteen zegt:

  2000 boeken? bibliotheek? Ik heb hier een kast staan met 3 planken van 1,60 bij en een dubbele rij en daar kunnen al 360 boeken in…..Daar zitten overigens boeken bij die door de vloer van de Moskee zouden smelten.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  2000 Boeken over hoe je foutemoslims en Kafirs uitroeid?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s