Saoedi-Arabië financiert Boko Haram

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Counterjihad blog “Shariaunveiled” bericht op dit moment over een rapport, dat de geldstroom uit Saoedi-Arabië naar de islamitische moordenaarsbende “Boko Haram” in Nigeria documenteert. Boko Haram kwam onlangs weer bijzonder opvallend in het nieuws, toen zij meer dan 100 schoolmeisjes, na een moorddadige aanval, rechtstreeks vanuit een school ontvoerde – een van haar specialiteiten. Saoedi-Arabië neemt hier doelgericht door de financiering van deze terreur, die al aan duizenden christenen, maar ook aan moslims, in Nigeria het leven heeft gekost, haar islamitische veroverings- en economische belangen waar.

In het kader van een onderzoek door een schrijverscollectief, dat het desbetreffende rapport vooral heeft gewijd aan de betrokkenheid van Saoedi-Arabië bij de financiering van de “rebellen” in Syrië, komt men te weten dat Al-Qaida en Al-Shabaab grote invloed op en contacten met Boko Haram hebben en dat er in Nigeria veel niet-Nigerianen deelnemen aan de islamitische terreur.

Bovendien wordt duidelijk dat Saoedi-Arabië zijn islamiseringsactiviteiten intussen in grote delen van Afrika uitbreidt en op deze manier tot nu toe niet-islamitische landen zoals Ivoorkust, Sierra Leone, Ghana, Liberia, Togo en Kameroen in groot gevaar brengt om eveneens door de islamitische terreur overrompeld te worden.

Het oorspronkelijke bericht verscheen op de Nigeriaanse website “Elombah.com” en werd geschreven door drie vrouwenrechtenactivisten uit Syrië, Iran en Saoedi-Arabië. Zij maken zich zorgen op grond van de toenemende uitbreiding van de wahabitische islam in bijvoorbeeld Syrië, maar nu ook vooral door Boko Haram in Nigeria, wat verschrikkelijke gevolgen voor de vrouwelijke bevolking heeft. Verkrachting, ontvoering, marteling en slavernij zijn een veelvuldig lot voor de vrouwen die met de oer-islam van de Saoedi´s in contact komen.

Link naar het Engelstalige bericht: www.elombah.com

Screenshot_7

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Jihad, Moslims, Rotzakken, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

11 reacties op Saoedi-Arabië financiert Boko Haram

 1. Azraël zegt:

  Nou, dan boycotten we SA toch gewoon en gaan we maar niet tanken.
  -O nee dat gaat niet.-
  De (‘vrije’)wereld komt in een steeds moeilijker situatie terecht.
  Gek genoeg helpen we daar zelf aan mee.
  Als je er over nadenkt zou niemand zoiets kunnen uitdokteren; De meest debielen bezitten het meeste ‘zwarte goud’ wat wij (moeten) kopen zodat zij hun ideologie kunnen verspreiden over de continenten waartegen wij weer moeten vechten. Dat vraagt weer naar een bepaalde industrie en wie is daar weer een grote afnemer van…??

  Nee, verder gaat alles goed. We hoeven alleen maar te buigen gelijk Obama deed bij king Abdullah bin Abdulaziz Al Saud.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, als dat dan zo is, weten we meteen zeker, dat het gelul is, als een zwarte Afrikaan ergens in Londen een barbaarse moord pleegt op een soldaat en de politiek-correcten roepen om het hardst dat ‘dit een incident is, dat “niets met de Islam te maken heeft.”
  Ga aar na: Boko Haram is dé beweging van precies dàt soort lieden en nu blijkt het gesteund te worden door Saoedi-Arabië itself! Als dàt geen moslimland bij uitstek is…..
  Hoe lang blijven zowel de politiek als de media nog stikken in hun eigen leugens, vraag je je af!

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Nou,stikten ze er maar echt in;ze verdienen het!

   Like

  • Passive Observer zegt:

   Er is geen vierkante cm land op deze gehele aardkloot waar de shariah operationeel is…dus nee, saoedi – arabië is geen moslim land. Ik zie dat heel veel mensen deze veronderstelling hebben. Oké, er leven misschien wel veel mensen met de stempel “moslim” op hun paspoorten maar technisch gezien is het dus geen land die geregeerd word door en met de wetten zoals beschreven in de Qu’ran.

   Like

 3. Syrier zegt:

  De turkse premier en zijn organisaties sturen ook miljarden dollars naar Afrika terwijl ze miljarden eu subsidies ontvangen.
  En vergeet niet dat S.A al jaren miljoenen in moskeeen investeert in Ned.en de EU.En de imans worden ook door deze landen gestuurdt.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Heel de multishitmedia zitten in het treintje van Mohbama te schoppen tegen Putin over de Krim en de Ukraine.
  We moeten zo vlug mogelijk van het gas van die russen af want die Putin is zooooooo slecht.
  In1973 hadden we enkele autoloze zondagen (onder paniekzaaier den Uyl) omdat de arabieren de oliekraan dicht draaiden.
  Ik heb toen niet EEEEEEEEN keer gehoord dat we van die oliearabieren af moesten en er werd dus ook weinig aan gedaan.
  De meeste van de kerncentrales in Duitsland, die rond die tijd gebouwd werden, zijn al gesloten door de millieujongens want je kunt natuurlijk beter afhangen van de arabieren en af en toe een windstootje.
  Dat energie zo duur wordt dat er telkens meer bedrijven wegtrekken is natuurlijk niet zo erg vinden de groenen.
  Nu blijkt dat wij met het aankopen van die olie ook nog de moorden op onze medechristenen financieren.
  Het zou me niet verwonderen als er weer centrales geopend worden om van die Putin af te komen.
  Er wordt zelfs al gesproken over het toelaten van fracking.
  Hoe belachelijk en schandalig zit de vooral linkse wereld toch in elkaar???

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Wahabisme is de zelfde als wat Boko haram doen,namelijk kafirs doden voor Allah.Mischien kunnen de ARABIEREN HUN OLIE OPDRINKEN ALS WIJ eindelijk de nanno technieken in de pracrtijk brengen.Dat gaat dan tenkoste van de technik dat wij tegen woordig gebruiken die onze millieu vervuilen.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Helemaal mee eens;alternatieven voor die olie!Laten die Arabieren er maar in verzuipen!Maar dat zal niet naar de zin zijn van de zittende” elite”,omdat we dan ook van dat vod van Straatsburg af willen!

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En de Oranjekliek zijn dikke vrienden met de Saoedi Arabische heersers! Dat zou toch bij ons veel meer bellen moeten doen rinkelen, maar Nederland/Absurdistan laat alles toe!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s