Wordt de rode ex-alcoholicus Martin Schulz weldra voorzitter van de Europese Commissie?

Screenshot_19

Martin Schulz

(Vertaling: E.J. Bron)

In de actuele EU-verkiezingsstrijd gaan de beide grote politieke kampen van sociaaldemocraten en christendemocraten in heel Europa voor het eerst met zogenaamde “topkandidaten” de verkiezingen in. Wat daar de kiezer geboden wordt, dient aan een nadere analyse te worden onderworpen. Terwijl de christendemocraat Jean-Claude Juncker uit Luxemburg vooral als lichtzinnige waaghals wat betreft de euroredding is opgetreden, valt de rode Martin Schulz op door een “gedragsopvallend” verleden. Schulz kan als jongere en jonge volwassene niet alleen terugblikken op een mislukte voetbalcarrière en een afgebroken boekhandelaarstudie – hij was tevens pathologisch alcoholicus.

Media omschrijven de huidige voorzitter van het Europees Parlement als zware alcoholicus met zelfmoordneigingen, die op het allerlaatste moment door artsen gered kon worden. Dit zijn in ieder geval niet de beste voorwaarden  voor actuele en toekomstige politieke functies die Schulz uitoefent respectievelijk zou willen uitoefenen.

Ex-alcoholisme kan grootheidswaan en machtsmisbruik ondersteunen

Artsen zijn het er over eens dat (ex)-alcoholisme en grootheidswaan wel degelijk parallel kunnen optreden. Dit kan theoretisch ook bij de vermoedelijke toekomstige voorzitter van de Europese Commissie Schulz het geval zijn als je bedenkt dat deze in het verleden al is opgevallen door overkokende reacties in de politieke discussie.

Dat Schulz een gestoorde relatie tot zelfwaarneming wat betreft macht heeft, bewees hij onlangs door voor goede baantjes in het Europees Parlement voor zijn naaste medewerkers te zorgen. Diegenen, die hem kennen, verbaast dat niet, want hij liet zich enkele jaren geleden al bij zijn ambtsaanvaarding als voorzitter van het Europees Parlement in het tijdschrift “Der Spiegel” als volgt citeren:

“De machtigen moeten bang zijn voor het parlement. Anders zorgen we voor onrust. Ik zweet de machtsaanspraak immers uit iedere porie.”

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wordt de rode ex-alcoholicus Martin Schulz weldra voorzitter van de Europese Commissie?

 1. Jean zegt:

  Hitler leeft nog, arm Europa.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, alles wat Hitler was, géén alcoholicus.
   Zo zie je, dat grootheidswaan op verschillende manieren kan ontstaan.
   Misschien wordt de manier, waarop dít mannetje het doet wel de oorzaak, dat hij het minder lang zal bolwerken; dat zou dan al weer meegenomen zijn.

   Like

 2. Sjaak zegt:

  Ik woon in Duitsland en kan zeggen dat ik nog nooit in mijn leven
  zo een kankerpestbuilgezicht en zo een smerige Euro- smeerlap
  gezien heb als dat van Führer Schulz ! Ik hoop dat hij bartst !

  Like

 3. Avidia zegt:

  Echt zo’n fanatiek Duitser gezicht, familie van Hitler????

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De NAZI’S zijn NOOIT weggeweest, beste mede-reageerders! Deze personen zijn sinds 1945, in dekking gegaan, en toen de tijd rijp was, zijn ze zich gaan melden in de zgn. democratische partijen van links tot rechts, dus bij de socialisten, sociaal-democraten, christen-democraten en de liberalen. Dat is allemaal geruisloos gegaan. Deze Schulz, deze RODE FASCISTISCHE BOJAAR, is het voorbeeld van iemand die zeer dicht bij het Nationaal Socialisme zit. De hele EU, is niet meer of minder, dan de opvolger van het Derde Rijk, van Adolf Hitler. De overeenkomsten zijn te groot, om daar aan voorbij te gaan!

  Like

 5. meneertje zegt:

  Ik vraag mij af waarom voor de hoogste functies in de E.U. voornamelijk (of zelfs uitsluitend?) malloten en anderszins kwalijke figuren in aanmerking komen.
  Schulz, Verhofstadt, Malmström (spelling?)…, de lijst gestoorden kan ver worden uitgebreid.

  Is dit om het monsterlijke karakter van de E.U. extra te benadrukken?

  Like

 6. Tempelier. zegt:

  Walgelijke man. Hoogmoed komt voor de val, mag ik hopen.

  Like

 7. Jean zegt:

  Valt het jullie ook op?
  Steeds als een eikel of een trut van dat EU gedrocht in beeld komt staan ze te dreigen want de postjes en de poen moeten beschermd blijven.
  Mijn leuze is en blijft:
  “Allochtonengespuis moet naar huis” daar dat EU gedrocht vol zit voor 100% met allochtonen wil dat zeggen “opsodemieteren” met dat gespuis.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  ex alcohol patient? geeft hem een lekkere snaps en hij wordt opnieuw een alcoholiker.

  Like

 9. Paul Zwueste zegt:

  het is toch altijd hetzelfde! Hitler komt NIET om door die bomaanslag van Von Stauffenberg en Gestapo-Kapo Schultz wordt op het nippertje door artsen gered!
  In vredesnaam! Waarom moet dat nou!?

  Like

 10. dgneree zegt:

  Als ik de bloeddoorlopen ogen zie waarmee hij meestal op foto’s staat, is er volgens mij van EX-alcoholisme geen sprake. 1 van de kenmerken van het stoppen met alcohol is dat de oogbol weer wit wordt en glanzend,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s