In Duindorp is het omslagpunt bereikt

Screenshot_20

(Door: Joost Niemöller)

Wat is het omslagpunt waarop blanken uit buurten wegtrekken? In Amerikaanse steden zien we hoe massaal die processen kunnen zijn. Detroit is een sterk voorbeeld. Na grote rassenrellen in 1967 begonnen de blanken de stad te verlaten.

In Nederland is de dynamiek anders. Mensen zijn hier afhankelijk van het woningbeleid van de overheid, zoals Floris van den Berg van Saproea aan geeft in een interessante analyse naar aanleiding van recente demografische gegevens van het CBS. Mensen gaan daarheen waar hen woningen worden toegewezen.

Wat we, zo geeft Floris van den Berg aan, vooral zien is dat de bevolking groeit in de drie grote steden (dus niet Utrecht meegerekend, dat een ander verloop kent) door de immigratie. Vervolgens is er sprake van een bevolkingsstroom uit diezelfde grote steden. De bevolkingsgroei in Nederland is vrijwel geheel te danken aan de immigratie en vindt dan ook bijna alleen in die grote steden plaats.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Nederland. Bookmark de permalink .

13 reacties op In Duindorp is het omslagpunt bereikt

 1. Wachteres zegt:

  Het lijkt me redelijk als degenen die verontwaardigd zijn over het gedrag van de Duindorpers t.a.v. de moslims zich zelf sterk maken dat er in hun buurt meer moslims komen wonen. Lekker veel Marokkaantjes die met veel subsidie een huis kunnen kopen en op die manier verder integreren. Heel gezond als je vrouw/dochters ook dagelijks worden uitgescholden voor hoer of als je ramen worden ingegooid enz. enz. Eén Duindorper was al uit verschillende wijken in grote steden gevlucht. Moet kunnen.

  Of toch maar liever niet, Groen/Linkse dromers in jullie eigen blanke wereld?

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ha ha, ik lees net dat de ‘gutmenschen’ in Zweden al kunnen worden gedwongen om hun huis te verkopen ten bate van de zielige asielzoekers.

   Prima toch? Voor hen althans. Wat mij betreft geldt: “Niet dan over mijn ‘dead body'”.

   Maar ik heb me dan ook vol walging afgekeerd van de linkse multiculwereld.

   Stelletje WAANZINNIGE IDIOTEN!

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  O ja, dit hebben we mogen bereiken door 43 jaren regeren van: VVD,CDA,PvdA en D66! Het is maar een weetje!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Het zal niet lang meer duren voordat elke blanke vlak na zijn geboorte zal worden afgemaakt.
  Zou me niets verbazen.
  De islam-minnaars maken het leven voor de blanke in dit land tóch onmogelijk.
  Het is kennelijk een schande om blank te zijn; blanken zijn immers racisten?
  Over ‘discriminatie’ gesproken!

  O ja, en waarom woont ‘onze koning’ eigenlijk niet temidden van de door de ‘koninklijke’ familie zo innig geliefde islamieten? Zouden zijn lieve dochtertjes later ook tussen de moslims gedrukt worden?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 13.51. uur. Die wonen daar niet tussen, omdat dit zgn. Oranjehuis zich ver verheven voelt boven de gewone burgers. Net als de gore lafaards der politiek, van vnl. CDA,VVD,PvdA en D66. Deze “familie”, en dat politieke tuig, zullen de vliegtuigen bezet en klaar houden, zodat ZIJ er van tussen kunnen, als de pleuris uitbreekt.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Je ziet hoe andere wijken in steden verpest worden door de buitenlanders, bv. Kanaleneiland Utrecht, Bijlmer Amsterdam, Feyenoord, IJsselmonde, Oude Noorden Rotterdam, vind je het dan gek dat bewoners opkomen voor hun wijk ????

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Ik hoop dat de acties van de Duindorpers navolging vind.
  En dan bedoel ik grootschalige navolging.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  In mijn wijk waar iedere straat 35 huizen heeft,is iedere straat gevuld met 32 allochtonen,moslims in dit geval.en 3,soms 4 Nederlanders!Om die lui tegemoet te komen kregen ze een 2e moskee,om de hoek!Als je wilt verhuizen,als Nederlander zijnde,kost je dat minimaal 100 euro meer huur per maand:beleid van de woningvereniging!Moet je ook maar op kunnen hoesten!En dan nog,als je dat wel kunt[ik niet!]zijn er lange wachtlijsten,omdat alle allochtonen voor gaan.En toen er ,eindelijk,eens een gezin na jaren procederen zou worden uitgezet,stak de burgemeester er een stokje voor!Mijn,ooit zo rustige en fijne wijk,is voor Nederlanders totaal onleefbaar geworden!En noch bij de gemeente,noch bij het woningbureau hoef je aan te kloppen:wen er maar aan!Dat is wat je te horen krijgt.En geen wonder ook,want het meeste personeel aldaar zijn kopvodden!Het speelt dus zeker niet alleen in de grote steden ;hier:Oss met ca. 70.000 inwoners!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 17.58. uur. Dat hebben wij te danken, Yvonne, aan D66,CDA,VVD en de PvdA, de grootste pleitbezorgers der volgers van de ISLAM. Oss, is dus volledig onderhavig aan ISLAMISERING. We zijn VERRADEN door de eigen POLITIEK!

   Like

 7. alidas1 zegt:

  Dat doet de woningbouw zelf die geeft ze voorrang.
  Ik zie het hier in mijn buurt meteen een schotel op de muur dan weet je het al .
  Wij moesten onze antenne van het dak halen waren storend en geen gezicht nu allemaal schotels en mag wel.
  Zolang ze die krengen op het dak hebben worden het ook nooit Nederlanders en dat willen ze ook niet

  Like

 8. joop zegt:

  RUTTE EN SAMSON ? Willen jullie meer of minder Nederlanders? Ik denk minder . In ieder geval minder oudere Nederlanders.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Wat ben ik blij dat ik in een stad woon met minimaal immigratie, zij wonen in de buitenwijk, dus niet in onze mooie oude stad. Maar ook hier worden zij voorgetrokken om een huis met inrichting te krijgen, en jawel VOOR NIETS!!! Ze krijgen alles kado, terwijl onze jeugd jaren moet wachten op een huis, DAT is een grote schande.

  Like

 10. Jan zegt:

  ‘Na afloop van de uitzending wilden we nog iets eten. Dat bleek in Duindorp niet mogelijk, zei Alfred Vierling. Er was daar wel een Turks restaurantje, maar dat was in de fik gevlogen. Het werd gerund door een aardige, moderne Turkse jongen, zei hij. Maar die zou op een bepaald moment zijn bruid uit Anatolië hebben overgehaald. En ja, toen ging het in de brand. Over de daders was niets bekend.’

  Turkse bakker Duindorp vast voor brand in eigen zaak
  De Turkse bakker uit de Haagse wijk Duindorp die het slachtoffer zou zijn geworden van brandstichting, vorige maand tijdens incidenten van autochtone buurtbewoners tegen allochtonen, is nu zelf aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de brand in zijn zaak, zo meldt de politie.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/3659798/2014/05/22/Turkse-bakker-Duindorp-vast-voor-brand-in-eigen-zaak.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s