Jeruzalem: Moslimbarbaren terroriseren en bedreigen Joodse kinderen die de Tempelberg bezoeken

Dat moslims nergens voor terugdeinzen, is op deze site wel bekend. Op dit filmpje zien we de gebruikelijke beelden van hysterische moslima’s en opgefokte islamieten die er geen been in zien om zelfs kleine kinderen te terroriseren.  Op de Tempelberg nog wel. We hoeven ons geen moment illusies te maken over wat er met die kinderen zou zijn gebeurd als ze geen bescherming hadden genoten…

In dit filmpje zie je tientallen Joodse kinderen samen met hun vaders op bezoek gaan op de Tempelberg (de heiligste plek van het Judaïsme), alwaar ze worden onthaald op een meute razende en schreeuwende moslims die hen uitschelden, bespugen en bedreigen. Er worden zelfs  schoenen gegooid naar de kleintjes.

Bron:
www.barenakedislam.com
(h/t Ekster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, Barbarisme, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

20 reacties op Jeruzalem: Moslimbarbaren terroriseren en bedreigen Joodse kinderen die de Tempelberg bezoeken

 1. fleckie zegt:

  jammer dat de Israelische soldaten geen ‘lichte fasers’ mochten ‘gebruiken’ een paar keer een heel lichte TIK, dan waren die HYSTERICA wel opgehoepeld? (KEER OP KEER wordt MET BEWIJSSTUKKEN bewezen dat JERUZALEM toebehoort aan de JODEN,zodoende hebben de Joden zelf ook het VOLLEDIGE RECHT op de TEMPELBERG.

  Like

 2. maria zegt:

  Ik heb daar zelf nog gelopen, vlak voordat Arik Sharon (God wat mis ik die man) daar liep. Dat was toen al een excuus om de maanden daarvoor voorbereide 2e intifada te starten. Maar goed dat er extra militairen en politie aanwezig zijn, die gek genoeg niet één van deze islamfascisten neerschiet/slaat. Het merendeel van de orthodoxe Joden staat niet achter de staat Israël, maar geniet wel van het vredige Joodse leven zoals dat nergens anders ter wereld mogelijk is. Juist zij zijn door hun herkenbaarheid een makkelijk doelwit voor terroristen. Wellicht dat die kinderen er minder moeite mee zullen hebben om als ze groot zijn wel aan het leger deel te nemen. Maar die islamieten worden wel steeds brutaler! Je ziet aan deze en ook andere provocaties dat ze dondersgoed weten dat de Israëlische militairen/politie niet zomaar geweld gebruikt. Maar wel jammeren over de palestijnse “genocide”. Nou als dat waar was hadden we daar hier dan minstens een stukje van moeten zien.

  Like

 3. jans zegt:

  Wordt het misschien duidelijk aan de ortodoxe Joden dat dat islam tuig bestreden moet worden dmv de IDF.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Wat een min en minderwaardig volk, die moslims! Wat een schreeuwerds! Overal ter wereld waar moslims zich in het openbaar vertonen is er wel gedoe. Niets verdragen ze van aanhangers van een andere religie, maar zelf eisen ze respect tot in de kleinste details. Misselijk word ik van ze. Ik begrijp niet dat Israël het toestaat dat hun burgers zo belaagd worden. Ik was harder opgetreden tegen dat zootje ongeregeld. Niet normaal zeg, zoals die wijven schreeuwden!
  Gelukkig was er voldoende bewaking, maar het is echt niet normaal dat dit noodzakelijk is. Die Joodse mensen liepen in hun eigen land notabene!
  Sneu voor die kleine kinderen, dat ze zo openlijk worden gehaat!

  Like

 5. janfreak zegt:

  Ja, wat moet je nu nog zeggen na het zien van zulke walgelijke beelden. Een ding is zeker, de islam is geen geloof van liefde en tolerantie.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Nu kun je goed zien wat voor volk het is, hun eigen Tempelberg. En ze hier maar ophemelen en hun zin geven, hier zie je onze toekomst!!!!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Hieraan zie je pas goed dat we met moslima’swook alweer geen medelijden hoeven te hebben: Ze zijn dan wel onderdanig aan de mannen en ze dragen dan wel hijabs al dan niet gedwongen -niet dus waarschijnlijk- maar voor het ‘islamitisch recht’ vechten ze even verbeten en dubbel zo venijnig, al is het tegen …..kinderen. Ongelofelijk? Ach wat héét: We weten intussen dat ze van hun eigen kinderen niet eens houden: die zetten ze ook slechts in als werktuigen voor Allah. Dus kun je nagaan hoe ze Joodse kinderen zien. Die lui leven voor de Islam en nergens anders voor. Maar laat dit filmpje in Linkse kring zien en je krijgt weer te horen: “Ja maar dat is dààr” en “Ze zijn niet allemaal zo…..

  Like

 8. John Wolf zegt:

  Haat baarden ,debiele ongeschoolde krijswijven ,de lievelingen van de linkse kerk in de lage landen zum kotzen

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Wat zoekt dat hysterische tuig daar?Die kraaien zijn zo mogelijk nog erger dan die haatbaarden!Hie,in hemelsnaam,kun je dat kinderen aandoen?Volkomen waanzinnig!Uitroeien,die handel;wordt de hele wereld een stuk gelukkiger van!

  Like

 10. Thomasson zegt:

  @John Wolf De baardapen zijn altijd bezig te zien tot hoe ver kunnen ze gaan. Het is niet enkel met de Israëliërs, maar ook hier. Helaas, de Westers- en Noordse linkse kerken begrijpen dat niet. Zij zijn niet bekend met de vieze, lage mentaliteit van hun troetelbeestjes . Bijvoorbeeld: Zie wat dit ongedierte voor elkaar krijgt in Zweden. https://ejbron.wordpress.com/2014/04/26/ook-zweden-gaat-gebukt-onder-moslimterreur/
  Echter van de Israëliërs verwacht ik meer!. Hun achterlijke bange gedrag, is in het Midden Oosten levensgevaarlijk. Zelfs Jezus had in zijn tijd begrijpen dat schoften moeten bont en blauw worden geslagen. Zie in de NT zijn gedrag tegenover de ‘Belastingdienst van koning Herodus’ bij de tempel. Een oud Nederlandse gezegde luidt als volg: ‘een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!’. Als iemand je kinderen slaat, dan pak jij de zwaarste stok en je slaat hem bont en blauw. Zo’n corrigerende les hebben vooral moslims hard nodig. Laten zien wie is de baas!.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Thomasson: 16.30. uur, op 26/4. Het is in Nederland al net zo als in andere Europese moslimknuffellanden. Gisteren op een markt geweest, daar waren de moslims hun GRUWELBOEK, gratis aan het verspreiden. Een boek nota-bene, dat vol staat met HAAT tegen Joden, Christenen en andersdenkenden. Kan allemaal bij ons! Maar als christenen, in de HAATBAARDLANDEN hun geloof willen belijden, worden ze gevangen genomen, of en vermoord. Over wederzijdsheid gesproken!

   Like

 11. lucky bee zegt:

  Heef iemand mijn bij draag er uitgepleurt?

  Like

 12. paul zwueste zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat Israël (met de vinger aan de trekker!) wacht tot het licht eindelijk in Europa zal aangaan en wij zullen beginnen met die islam te verwijderen c.q. elimineren. Als Israël nú verder zou gaan dan alleen de huidige status quo te handhaven, zullen ze rekening moeten houden met felle (nog steeds… maar niet zo lang meer…) linkse tegenstand van Europa en ook de USA. Heel wijs dat ze nog even wachten tot wij ook zo ver zullen zijn.

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Kun je nagaan wat ons te wachten staat .Zo worden alle mensen die naar de kerk willen gaan eerdaags vervolgt..

  Like

 14. Jan zegt:

  Hizb Al-Tahrir op Tempelberg, roept Pakistan op Jeruzalem van het Joodse vuilnis te bevrijden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s