Wat was het “leermoment” in het neerschieten van die vrijwillige, Amerikaanse doktoren door hun eigen islamitische bewakers?


Iedereen is het erover eens dat deze schietpartij niet was “uitgelokt”. Wat er automatisch toe leidt dat de gebruikelijke motieven voor deze aanval – woede omtrent een persoon of gebeurtenis om persoonlijke redenen – kunnen worden weggestreept. Het motief was dan vrijwel zeker een ideologische en die ideologie was de islam. En als dat het geval is, wat zegt ons dat over religieuze moslims in een vertrouwenspositie?

Stel je voor dat een Joods gemeenschapscentrum een ijverige en vrome nazi aanneemt om het te bewaken. De bewaker staat er om bekend dat hij dagelijks nazi-ideologische vergaderingen bezoekt of ten minste elke vrijdagmiddag bijwoont. Hij gaat gekleed als een trouwe nazi-aanhanger en leeft in de voorgeschreven levensstijl.

Op een dag gaat hij het gemeenschapscentrum binnen en doodt zoveel mogelijk bezoekers als hij kan met behulp van het wapen dat hem door het joodse buurthuis, dat de bewaker inhuurde, ter beschikking werd gesteld.

De journalist stelt de volgende vragen:

Op 1:02 in de video: “En wat is de verklaring waarom dit zogenaamd is gebeurd, we horen dat het een bewaker was, denk je dat hij een geheime opstandeling was, of is dit iemand met een soort van psychose, wat is de verklaring?”

Het antwoord is dat het nog te vroeg is om te speculeren. LOL!

Natuurlijk wordt alles in het antwoord belangrijk gemaakt, zolang het maar niet gaat over een mogelijk voor de hand liggend motief.

Bron:
http://vladtepesblog.com
Auteur: Eeyore

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Afghanistan, Islam, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wat was het “leermoment” in het neerschieten van die vrijwillige, Amerikaanse doktoren door hun eigen islamitische bewakers?

 1. Republikein zegt:

  Objection? of niet, edelachtbare paardenlul.
  Daar zijn ze gek en ik ben niet wijs, laten we het daarbij laten, voor dit moment.

  Like

 2. Moslims zijn pas te vertrouwen als ze voor een hele menigte niet-moslims openlijk Allah, Mohammed en de islam vervloeken. Op vrijwillige wijze. Dan kun je pas met ze samenwerken. Misschien zijn ze dan nog niet te vertrouwen omdat ze van Allah mogen liegen om de islam te vergroten. Dan zou ik ze een cartoon van Mohammed laten tekenen en laten ondertekenen met hun eigen naam en handtekening. Dan zou ik pas gerust zijn!

  Like

 3. Jan Van zegt:

  Téring!!
  Zet er voortaan ff een waarschuwing bij, Jan W.!!!!!!
  Daar heb ik het niet zo op! Kan het me best wel voorstellen wat voor schoften het zijn….!!

  Like

 4. maria zegt:

  Moslim-terreur is eng. Debiel politiek-correct wegkijk-gedrag en ontkenning van overheden, pers en wetenschap over die moslim-terreur is afgrijselijk en onverteerbaar. Wie had op 9/11 ooit kunnen denken dat Amerika van weerbaar tegen islam naar dociel bukken voor islam zou gaan? Maar ja het enige wat in Irak etc. bereikt is, is een enorme boost voor de Jihad. Was dat misschien altijd al de bedoeling….?

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Laat AFGHANISTAN AAN DE AFGHANEN, ALLE KAFIRS MOETEN WEG.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s