Zweden: Gedwongen onteigeningen van privéwoningen ten behoeve van asielzoekers?

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

Je kunt Zweden gerust het meest politiek correcte land van de EU noemen. Het ooit als voorbeeldige welvaartsstaat van Europa geprezen land, dat wat betreft zijn economische en sociale politiek bijna alles geprobeerd heeft goed te doen, laat in het kader van een nog nooit eerder vertoonde immigratiegolf heel andere records zien: alle vormen van geweld worden uit het 9,5 miljoen inwoners tellende land gemeld, schrikbarende aantallen verkrachtingen worden geregistreerd. Tegelijkertijd dalen volgens PISA de onderwijsresultaten. Over de gevolgen en soort immigratie mag in Zweden niet gesproken worden.

De media doen niet alleen aan de door de EU aanbevolen correcte zelfcensuur, ze stellen ook iedere vorm van kritiek op de immigratiepolitiek aan de kaak; vooral de islam, die hoofdzakelijk en merkbaar is geïmmigreerd, mag niet bekritiseerd worden.

In zijn ijver “vluchtelingen” uit de hele wereld op te nemen, ontstaat er in Zweden nu een tekort aan woningen. Nu heeft de secretaris van sociale zaken van de afdeling opleidings- en arbeidsmarkt in Halmstad, Anders Wilhelmsson, in een brief aan de gemeentelijke administratie voorgesteld dat de gemeenten gezinswoningen en privéwoningen zou moeten onteigenen voor asielzoekers en hun familieleden. Wilhelmsson is van mening dat het verkeerd is de immigranten in gebieden te plaatsen met een hoge werkloosheid, terwijl mensen in de binnensteden en villawijken in een wereld van een blanke, werkende middenklasse wonen. Als de gemeenten eigenaren van gezinswoningen en privéwoningen dwingen de villa´s en woningen aan de gemeente te verkopen, kunnen deze onder nieuwe asielzoekers verdeeld worden. Dit is veel solidairder en de integratie kan beter lukken, aldus Wilhelmsson.

De Zweedse Eurocommissaris Cecilia Malmström wil Europa nog veel verder openen voor vluchtelingen en zorgen voor legalere vluchtwegen. Heel Zweeds zijn ook de dromen van Bert Karlsson, die de asielindustrie graag als IKEA wil bedrijven. Daarvoor heeft hij al ettelijke hotels en grote huizen opgekocht.

Ook de Duitse stad Hamburg wil graag Zweedse (EU)omstandigheden en zoekt dringend naar onroerend goed om vluchtelingen in onder te brengen. Dan kan er ook wel eens een vluchtelingenobject in een gebied van een blanke (Wilhelmsson) middenklasse en hogere klasse voorkomen. Hopelijk zijn daar dan een keer veel rood-groene “blanken” de dupe.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, hersenspoeling, Immigratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

28 reacties op Zweden: Gedwongen onteigeningen van privéwoningen ten behoeve van asielzoekers?

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De islamisering is daar onder leiding van de overheid, de grootste vijand van het volk, flink aan de weg aan het timmeren.
  Het zou me niets verbazen als er dadelijk een of andere patriot uitflipt en deze landverraders gaat executeren.

  Like

  • john zegt:

   Ik hoop echt datdat een keer gebeurt. Ook hier.
   Dat is de enige taal die ze begrijpen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het vervelende is helaas dat, als die “Zweedse patriotten” dat werkelijk in zich hadden, het allang gebeurd zou zijn: Die situatie daar is al jarenlang zó’n aanfluiting, dat iedere andere autochtone bevolkingsgroep al làng zijn tanden had laten zien! Ja, de Nederlanders ook, wat sommigen hier er ook van mogen zeggen: Wat er intussen in de Zweedse steden is gebeurd, zou niemand pikken -behalve de Zweden dan, en misschien de Noren, getuige die journalistieke idioten.En nu dit toppunt weer: Woning-onteigening! Alweer zo ééntje, die niet weet, hoe hard hij het vuur uit zijn sloffen moet lopen om maar immigranten te behagen ! Evenzeer als waarom die mensen niet duidelijker in opstand komen tegen zulke waanzin, kun je je afvragen hoe iemand zoiets überhaupt in zijn kop krijgt!

   Like

 2. Urbanus zegt:

  Zweden is knettergek en wil juist geen integratie.

  Like

 3. Vederso zegt:

  “Over de gevolgen en soort immigratie mag in Zweden niet gesproken worden.” zie artikel. Sterker nog, zo rond de Kerstdagen wordt in Zweden een wet van kracht, waarbij het bij wet is verboden kritiek te hebben op dit immigratiebeleid en daarmee houdt Zweden op een democratie te zijn. Dan wordt het een land met maar één mening, nl. de door de regering voorgeschreven mening.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Een land bestuurd door linkse landverraders, zie hier het resultaat als links de volledige macht heeft !!

  Like

 5. Jean zegt:

  Vergeet niet dat die gevaarlijke maalstroom ook slopingswerken verricht in heel Europa…
  Op 22 en 25 mei wakker blijven, please en die trut wegstemmen.

  Like

 6. Antivenin zegt:

  Weg met de Europese inboorlingen. Onze politci willen blijkbaar een nieuw volk,,,

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Malmstrom is diep zwakzinnig,dat kan niet anders!En dagelijks scheppen ze bij Lampedusa duizenden zogenaamde vluchtelingen uit zee,waarvan een groot deel ook naar hier zal komen;dus krijgen wij die wantoestanden ook,vroeg of laat!Nog even en heel Afrika hangt hier aan het infuus!Als ze ons nu eens een forse oprotpremie geven?Kunnen we daar opnieuw beginnen!En dan zien ze hier maar hoe ze al die profiteurs en uitvreters in het gareel houden;dan gaat het in ieder geval niet meer over/van onze rug!

  Like

  • johann smid zegt:

   Als wij er niet meer zijn, houd het voor hun ook op, wie moet dan de kost verdienen, voor het werkschuw tuig ? Zelf kunnen ze niets….

   Like

 8. bigljohn zegt:

  Nederland volgt wel ooit. Op dat moment MOET de PVV de grootste macht in het parlement bezitten, want anders……En wat geeft de gemeente dan voor je huis, een schijtprijs ? Die gesubsidieerde Allah Akbar roepers gratis in je huis wonen, en jijzelf onder de brug moeten slapen of op een bank in het park, omdat je na de aflossing van je hypotheek geen geld meer hebt. Een glijdende schaal die hele E.U. Sjefke van Oekel; Waar gaat dat heen, hoe zal dat gaan, waar komt die rotzooi toch vandaan ? Brussel !

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  Helemaal van de pot gerukt. Ik had ook niet anders verwacht als men kijkt naar malle inströme ( malmström) Ik denk dat ze daar graag een soort breivikken willen creëren. Ik heb te doen met de realistische normale burger in Zweden.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Overal zijn de RODEN/SOCIALISTEN, ja ook de RODE EUSSR, de grootste VERRADERS van de eigen bevolking! Ik walg en ga over mijn nek, van deze Zweedse Landverraders!

  Like

 11. Jelle R zegt:

  Die massa-immigratie is ook duidelijk te zien in de bevolkingscijfers. Eind jaren 90 kwamen er nog geen 10000 mensen per jaar bij, maar de jaren daarna ging het snel naar 20000-35000 mensen per jaar. Vanaf 2006 was het hek helemaal van de dam toen men plots steeg naar 65000, helaas is er van een stabilisatie weinig sprake want in 2013 kwamen er maar liefst 90000 inwoners bij! En dit jaar gaat het gewoon verder, in de donkere wintermaanden is de bevolkingsgroei laag, maar dit jaar zijn er in de eerste 2 maanden al 13400 bijgekomen wat een gigantische toename is tegenover de al zeer sterk stijgende groei van de vorige jaren. Om even een ideetje te geven: de bevolkingstoename van januari en februari 2014 is even groot als de jaren ’98 en 99′ samen! Trouwens als je naar de Engelse versie van wikipedia gaat en je zoekt naar een land krijg je altijd op de rechterkant de demografische cijfers van een land te zien, bij Zweden wordt de ‘ethnic groups’ open gelaten omwille van het feit dat er geen cijfers worden gepubliceerd!

  De bevolkingscijfers krijg je via deze link: http://www.scb.se/sv_/Hitta-statistik/Statistik-efter-amne/Befolkning/Befolkningens-sammansattning/Befolkningsstatistik/25788/25795/Manadsstatistik—Riket/25896/

  Like

 12. rinus zegt:

  Misschien kunnen veel mensen zich zoiets nooit indenken, maar ik weet zeker dat de (vooral linkse) politiek bezig is (en de rest minus PVV-achtige partijen laten het toe), om de autochtone gemeenschappen in Zweden, Engeland, Nederland enz.. kapot te maken. Het enige waar ”wij” nu nog voor nodig zijn is om je dood te werken en heel, heel, heel veel centjes af te dragen aan de politieke slavendrijvers en natuurlijk hun nieuwe vriendjes. Vreemdelingen zoals moslims komen er gewoon voor uit dat ze op ons en ons land kotsen (en zelfs haat koesteren) tegen alles wat westers is, inclusief de oorspronkelijke bevolking en onze verworvenheden. We hebben straks (eigenlijk nu al) niets meer te vertellen in ons eigen land. En de vreemdeling, met name de Islamiet voelt zich steeds meer superieur. Als je als politicus of partij ook maar een klein beetje van dit land (continent) houdt, laat je deze dingen nooit toe of neem je op z’n minst harde maatregelen. Maar nee, men gooit er nog een schepje bovenop, gooit de grenzen nóg verder open, en helpt ons incl onze beschaving helemaal naar de filistijnen. En nóg blijft de autochtone bevolking voor het grootste deel achter deze politieke criminelen staan. Het is onvoorstelbaar.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Net zo stom,als achter het koninklijk huis te blijven staan!Op Rtl-nieuws:ze staan gewoon te kwijlen om dat geteisem te verwelkomen:onbegrijpelijk!Dat zijn straks de eersten,en misschien wel de enigen,die op tijd weg zijn,met al hun[onze!]miljarden,als de bom barst!Want het is niet de vraag of,maar wanneer die barst!

   Like

 13. Avidia zegt:

  Yvonne
  Net zo stom,als achter het koninklijk huis te blijven staan! Op Rtl-nieuws: ze staan gewoon te kwijlen om dat geteisem te verwelkomen:onbegrijpelijk!

  Ja, Yvonne, onbegrijpelijk, wat is er nu weer in het nieuws waarom ik steeds dat nieuwe stel op TV zie, en die schilderijen van Willem Alexander getoond worden??
  Ik volg het niet omdat ik het niet kan aanzien, die aanbidding, dat gedweep, ik word er misselijk van, of God op aarde is gekomen, teiltje!!!!

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Langzamerhand laten de Marxisten hun maskers af;de dictatuur van het proletariaat is nu al te verspuren, Onteigeningen van privaat woningen is niets anders als diefstal.En dat is een hoofd zonde.

  Like

  • Igor Svoboda zegt:

   Zelfs in de USSR gebeurde dit niet. De meeste mensen hadden daar een eigen huis, meestal zelf gebouwd en ja daar zaten heel mooie tussen.
   De bouwgrond was heel, heel laag in prijs, niet zo moeilijk toch als je in het grootste land ter wereld woonde?
   Dus ja op naar het nieuwe Stalinisme en geloof me, dit gaat ten koste van vele doden.

   Like

   • Igor Svoboda zegt:

    Dit doen ze ook in het proletarische China. Arme donders worden hun eigen huizen uitgeflikkerd ten gunste van de nieuwbouw door de vroegere communistische leiders.

    Like

   • Vederso zegt:

    Of het platgooien van oude wijken ten behoeve van Olympische Spelen bijvoorbeeld. En de oorspronkelijke bewoners waren hun hutong kwijt en moesten maar zien waar ze nieuw onderdak vonden.

    Like

 15. Thomasson zegt:

  @Igor Svoboda
  Het is hoogste de tijd dat de Zweden uw naam zouden gaan adopteren en net als de ‘echte Svoboda’s’ zich gaan gedragen. Geef de nieuwe ‘Zweedse Svoboda’s’ drie dagen en het land is schoongeveegd. En waar blijft dan de ‘rood-groene coalitie? De politiek-correcte hufters zouden hun poten nemen en springen op de eerste de beste SAS vliegtuig richting Zürich, Basel, Genève, Vaduz, Monaco, Jersey, Cayman eilanden, Bahama’s, Panama, Virgin Islands en nog meer leuke plaatsen waar men van een plezierig leven kan genieten.

  In Denemarken zegt men: Ze moeten blauw en geel geslagen worden; net als de Zweedse vlag!.

  Like

 16. paul zwueste zegt:

  Arm Zweden!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Eigen schuld, dikke bult. Hadden die stommelingen maar niet jarenlang socialistisch moeten stemmen!! Idiote naïevelingen!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Inderdaad: Daar snap je geen jota van.
    En de ellende is dat ze iimpliciet andere landen meeslepen in deze misère.Al was het alleen maar -iets heel kleins ik geef het toe- dat bv. mensen op deze site er van in paniek raken en denken dat het een kwestie van tijd is voordat de situatie bij ons er precies zo uitziet.
    Daar geloof ik ds pertinent niet in. Ik weet dat we alert moeten blijven en dat met name de EU van alles voorbereidt maar e kunnen zovéél voorbereiden; realiseren is nog weer wat anders. En hóe pessimistisch sommigen hier ook zijn over de Nederlandse mentaliteit -die inderdaad wel wat bewuster-Nederlands zou mogen zijn- we hebben het Tot nu toe NOOIT zo er laten komen als de Zweden en gaan dat in de toekomst ook niet doen, mark my words!
    Die Zweden laten grotendeels over zich heen lopen door decennia- lange dagopvang- indoctrinatie ik blijf er bij. Zo stom zijn we hier in Nederland nooit geweest dàt is het nuance-verschil.

    Like

 17. Fubar zegt:

  Dit is op Fubar herblogden reageerde:
  In Zweden wordt de bevolking vervangen en ik neem aan dat de resterende Zweden binnenkort wel gedeporteerd zullen worden.

  Like

 18. Pingback: Heeft u nog geen asielzoeker in huis? Nou, dat komt binnenkort. | Fubar

 19. bertmaathuis zegt:

  Alles in het kader van het Hootonplan + het Coudenhove-Kalergi-plan

  Der Morgenthau/Kaufmann/Hooten Plan (Deutschland Ausradieren)


  Der Hooton Plan – Deutsche AUSROTTEN


  Ursula Haverbeck | Kommentar zum Hooton Plan
  https://www.youtube.com/watch?v=cSoH6awA53s (28 min.)

  Ook in eigen land zijn er soortgelijke mensen als Malmström:

  Maxima – ‘The Dutchman does not exist’ / ‘De Nederlander’ bestaat niet
  https://www.youtube.com/watch?v=zt0pHmZuDz0 (7 min.)

  Europe will be diverse, or war! – Frans Timmermans
  https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDDhxA (1½ min. onze nationale volk-verrader)

  Nationale identiteiten om zeep helpen middels rassenvermenging, zodat niemand nog zijn land verdedigt, omdat de nationale identiteit geheel ontkracht is ten gevolge van die rassen (+ cultuur- en religie)vermenging!
  Al deze landverraders staan in dienst van de wereldmacht-s-wellustelingen.

  Wil je je nog verder verdiepen? >>>
  http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/
  http://frissekijk.info/de-masonische-wereldregering-coudenhove-kalergi/
  http://www.westernspring.co.uk/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe/
  http://www.karlspreis.de/nl/prijswinnaars
  Vorig jaar hoefde paus Franciscus vanwege zijn leeftijd niet naar Aken te komen; de prijs werd hem in Rome uitgereikt. Wie is dus “de baas”?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s