Zweden: Meningspolitie wordt realiteit

Screenshot_27

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Zweedse Rijksdag werd deze dagen een wet aangenomen, die het eenvoudiger zal maken kritiek op immigranten en staatsbeambten vooral ook op internet te bestraffen. Critici kunnen dan wegens racisme en smaad van de menselijke waardigheid vervolgd en opgesloten worden.

De wet werd ingediend door de Zweedse parlementariër en lid van de grondwetscommissie Andreas Norlen (kleine foto). Norlen behoort tot de regeringspartij van de gematigden (burgerlijk-conservatief, economisch liberaal, in de EU in de fractie van de EVP) van Frederik Reinfeld. Hij drong aan op de invoering van de meningspolitie en zei dat deze maatregel heel snel een afschrikwekkend effect zal hebben.

De nieuwe wet dient de Zweden duidelijk te maken dat immigratie een mensenrecht is en dat het hen niet is toegestaan deze te bekritiseren en een opnamestop te eisen.

In zijn toespraak in de Rijksdag zei Norlen:

“Ik denk niet dat er veel vervolgingen en arrestaties zullen plaatsvinden, omdat er met de eerste gevallen al een signaal wordt afgegeven. En via internet zal dit signaal, dat het internet geen wetteloze ruimte is, zich snel verspreiden – men merkt dat de sheriff weer terug is in de stad.”

De rijksdag nam de wetswijziging aan, die gedeeltelijk in de zomer en daarna in januari 2015 na de verkiezingen moet worden ingevoerd.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zweden. Bookmark de permalink .

26 reacties op Zweden: Meningspolitie wordt realiteit

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zweden is verloren, net als Engeland! En verdomme het was dus een zgn. conservatief parlementslid! Overal is het hetzelfde, buiten de RODEN is de rest van de “oude politiek”, volkomen ANTI EIGEN BEVOLKINGEN geworden. Vuile, smerige verraders! Ik heb er geen andere woorden voor!

  Like

  • Driek zegt:

   Dit is onvoorstelbaar, dat betekent dat je, op een site als deze, van E.J. Bron, dus niet meer je mening zou kunnen neer schrijven, nou, dan gaan we gaan aardig de richting uit van een dictatuur. Wat beweegt mensen als Andreas Norlen toch om het leven steeds maar onaangenamer te maken, en er is al bijna geen pest meer aan met al die criminele mohammedanen. Ja, nu kan ik het nog neerschrijven, straks niet meer.

   Like

   • Lucie zegt:

    Wat deze idioot bezielt,is dat hij al net zo gehersenspoeld is als de rest van dat k#t land.
    Ze hebben van jongs af aan nooit anders gehoord,dan dat vluchtelingen arme sloebers zijn,die je moet helpen.Ze leefden in internaten,elke dag weer,omdat de ouders moesten werken van de staat.
    Dat er ook heel veel tuig tussen zit,komt in hun agenda niet voor.
    Een verloren land,net zoals Engeland en straks de rest van Europa,als er niemand opstaat die hier wat tegen doet.
    Ik hoop dat de PVV giga groot wordt,samen met die andere anti EU partijen.
    Anders zijn we reddeloos verloren,het verziekt al aardig mijn leven,deze shit.

    Like

  • bigljohn zegt:

   Ja Tom. Nog even, en dan zitten we rondom ingesloten tussen de Sharia staten. Eind Mei is onze laatste kans om het tij te doen keren. ALS het lukt ! Want democratie bestaat niet meer in Nederland, laat staan in Brussel. Brussel staat synoniem voor ongekozen schurken die verkiezingsfraude en de dictatuur bezigen, en zodoende ons leven verwoesten. Geen een dictator (Brussel ook niet !) is bereid om zijn macht te delen, laat staan te doen verdwijnen ! Een dictator kent alleen maar de taal van het geweld. Een revolutie van het volk zal de enige manier zijn om deze E.U. en Islam rotzooi te doen verdwijnen !

   Like

   • EmGee zegt:

    @bigljohn Inderdaad Laat de revolutie maar over heel Europa bevatten. Me de mond laten snoeren nooit niet.!!!! De immigranten en/of Sharia accepteren nooit niet.!!!! LETS GO!!!!

    Like

 2. Je bek houden of de nor in!? Zo’n maatregel kunnen ze beter aan islamknuffelaars stellen; “Je bek houden en geen islamisering meer promoten of de nor in!!!”

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ongelofelijk, dat je als land tot het invoeren van zúlke ingrijpende maatregelen overgaat, terwijl je weet dat je daarmee je eigen volk de mond snoert. De immigranten kunnen ongestoord hun gang gaan, want zij hebben de overheid op hun hand. Immigratie is een recht, volgens de Zweedse regering, en daarom nemen de immigranten niet een vinger, maar de hele hand! Als Zweeds staatsburger heb je hun gedrag maar te tolereren en mag je geen kritiek leveren, want je zit zó achter slot en grendel!

  Wát een ontzettend ROTLAND is Zweden!! Je zult er maar wonen!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  In Vlaanderen had je het vorige jaar al Bert Anciaux met zijn “Resolutie.”Maar zoals met alles heb je baas boven baas en wie anders zou die in dit opzicht moeten leveren dan, juist ja, Zwéden….!
  Wat een onbestaanbare klootzak om zelfs het internet te willen uithollen! En tegelijkertijd voor alle gebeurtenissen in zijn land van de laatste tijd systematsch de ogen sluiten! zó een verdient het nou om om straat te worden neergeknald wegens het monddood maken van zijn eigen landgenoten!Maar ja, dat gevaar dreigt voor hem natuurlijk niet in belangrijke mate, want het zijn Zwéden, die een dergelijke opstelling in die kinderdagverblijven zo ongeveer met de paplepel ingegoten hebben gekregen.
  Waarschijnlijk hebben we hier gewoon weer te maken met het braafste jongetje van de klas………

  Like

  • paul zwueste zegt:

   Goed zo Theresa! Wat een keigoeie reactie weer. Ik geniet. Ja die Bert Anciaux is zo’n enorme zak. Die is o.a. al 3 X van politieke partij gewisseld. Zijn familiewapen toont een slang met daaronder de spreuk: “Those are my principles, and if you do’nt like them?… Well, I have others…”Goed hè!
   Maar de Vlaming heeft hem helemaal door. Nou dat werd tijd. Maar zoals je weet gaat het hier wat trager als in NL. Dat heeft ook zo zijn voordelen, als je er tenminste van houdt om in een moeras te vissen, en alle BE-politici hebben dan ook een speciale moeras-visvergunning. Behalve die van ons Vlaams Belang natuurlijk. Het schijnt dat de Zweden in 1945 massa’s wittebrood en andere heerlijkheden boven ons hebben uitgestrooid waarmee ze massa’s mensen nipt van de hongerdood hebben gered! Ach ja, laten we hopen dat ze zich herpakken. Ik denk het persoonlijk wel, en dan sturen we direct waarnemers om te noteren hoe zij dat doen, zodat wij het hier ook zo kunnen aanpakken. Want ik denk persoonlijk, hoe hoger de nood hoe intenser de wraak!

   Like

 5. Jean zegt:

  DAT is ook de doelstelling van die EU misdaadorganisatie nl. SENCUUR & DICTATUUR, om dat doel te bereiken halen ze snel snel nog meer barbaren & geweldplegers binnen, iemand moet toch het vuile werk toepassen, niet?

  Like

 6. lucky01 zegt:

  Tot zover het einde van de democratie in Zweden
  De Democratie is dood wat rest is dictatuur.

  Like

 7. Vederso zegt:

  Ingrid Carlqvist heeft een verstandige beslissing genomen om uit Zweden te vertrekken. Ze heeft de bui zien aankomen.

  Like

 8. Jan Van zegt:

  Zal zo’n vaart niet lopen.
  Kan me niet voorstellen dat men niet massaal kritiek gaat uiten op zowel immigratie als de Islam.
  Ik zou in elk geval mijn kop niet houden. En in de rechtszaal zullen ze me fysiek het spreken moeten beletten!! Grrrrr.

  Like

 9. d.day zegt:

  Zweden is het eerste land in Europa dat hiermee officieel een start heeft gemaakt met de invoering van de sharia. Welk land zal Zweden op de voet volgen?

  Like

 10. maria zegt:

  Zal je net zien dat die immigranten-terreur niet Andreas Norlen treft want die woont natuurlijk in een veilige wijk. Maar als ik het hem toewens dat hij ook eens oog in oog komt te staan met straat-terroristen wordt ik zeker ook opgesloten. Het zal je trouwens nog verbazen hoeveel mensen nog steeds denken dat Zweden een voorbeeldige blonde welvaartsstaat is. Maar ja die lezen geen EJ Bron…

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  De bronnen van de rivieren van bloed lopen gestaag vol en zullen gaan overlopen. Daarna is het over met Zweden als land van eeuwige vrede en neutraliteit. Lange tijd is het de Zweden gelukt neutraal te blijven terwijl de rest van Europa in brand stond. Wat Europa aan geweld heeft gekend gaan de Zweden binnen afzienbare tijd dubbel en dwars inhalen. Het immigratie probleem is in Zweden niet meer op te lossen middels stembussen. In Zweden zullen de eerste Europese burgeroorlog activiteiten losbarsten (juist door dit soort wetgeving) en daarna zal het overwaaien naar de rest van Europa. Iedereen in Europa ongeacht politieke denkrichting zal de stank van de reële islam in zijn gezicht geblazen krijgen. Ons rest alleen het wachten op de eerste grote moslim aanslagen in de stedelijke gebieden van Europa waarna het autochtone volk Europese volk eerst voorzichtig maar vervolgens alras als een orkaan zal opstaan. De Europese eenheid die de Europese Unie niet voor elkaar kreeg zal door de islamitische terreur verwezenlijkt worden en voor de derde keer op rij zal het getergde Europa het islamitisch monster met verenigde krachten moeten verdrijven naar de zandbak waar het thuishoort. De termen gematigde moslim en de radicale moslim zijn alle twee lood om oud ijzer en als het erop aankomt zijn zowel de een als de ander een gelijk groot gevaar voor Europa en de Europese waarden. Waarom? Omdat alle twee zich laven uit de giftige islamitische bronnen Koran, Hadith en Soenna. De gematigde drinkt alleen iets minder islamitisch gif als de radicaal maar ook hij zal als het erop aankomt de ruggensteun zijn van de radicaal. Waarom ik dat weet? Omdat ik nog nooit algemeen gedragen uit die zogenaamd gematigd islamitische hoek een krachtig tegengeluid heb gehoord tegen het meest afzichtelijk islamitisch geweld dat al decennia de wereld teistert.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/05/rivieren-van-bloed

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/moslim_gematigde_moslims_besta.html

  Like

 12. Richard zegt:

  Vluchtelingen zijn big bussiness voor de zweedse gemeenten. Die krijgen voor iedere vluchteling iedere maand een hoop geld. Het is juist dat schuiven met geld wat de politici verblind. De Zweden zelf zouden beter moeten letten waar ze op stemmen, of anders pek en veren weer van stal halen!

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  Als ze dat door voeren ,en dat zullen ze heus wel,dan is het de hoogste tijd voor ondergronds verzet!

  Like

 14. Avidia zegt:

  We moeten gewoon gaan ruilen, de moslims uit Nederland naar Zweden en de anti Moslim Zweden naar Nederland. mooie ruil toch?

  Like

 15. William McCoy zegt:

  Tja daar gaan we dan wie is de volgende,dan maar de ondergrondse beginnen ,de vijand is in ons midden,namelijk je eigen regering. Mag je die niet legaal bestrijden danmaar maar illigaal.
  Zit niks anders op meer : Een diktatuur mag je bestrijden en dat is Zweden van nu af

  Like

 16. lucky bee zegt:

  Hans Blix heeft in Zweden hoog gewonnen zo te zien.

  Like

 17. John Wolf zegt:

  ” de sheriff is weer in de stad ” hoog tijd voor een high noon dan ! een shootout met dat manneke ,de rest zal wel twee keer nadenken

  Like

 18. John Wolf zegt:

  In Vlaanderen heb je de GEDAPO de gedachten politie van het Centrum voor gelijke kansen ,een extreem linkse organisatie die nooit verkozen is , een enkel eenzijdig “racisme” veroordeeld ,moord op het eigen volk wordt doodgezwegen

  Like

 19. Charles Martel zegt:

  Het fascisme is terug. ¨Mahlström zwijgt in alle talen. weldra terug concentratiekampen voor wie zijn mond opentrekt. Stel je voor dat dergelijke controle in Hongarije ingeveord werd?

  Like

 20. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Suicide of the West

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s