KETTINGBRIEF

Screenshot_3

Geachte lezer,

Media zijn niet te vertrouwen

De Nederlandse media (kranten, tijdschriften, radio en televisie) zijn voor de bevolking puur vergif. Ze heulen met onze linkse overheid en schijnen vergeten te zijn dat objectieve berichtgeving hun voornaamste taak is.

Noodzaak gebruik van kettingbrief

Om dringend een boodschap over te brengen aan de stemgerechtigden in ons land ben je aangewezen op een onsympathiek middel als een kettingbrief. Ik hoop dat u, als u kennis hebt genomen van deze brief, deze ook als kettingbrief zult behandelen en door wilt sturen naar zoveel mogelijk volgende lezers. Via de media wordt u namelijk voorgelogen. Artikelen en ingezonden brieven die proberen u de waarheid te vertellen, worden geweerd uit de rubrieken.

Heeft de overheid het beste met ons voor?

Onze overheid, het kabinet, de coalitiepartijen met hun gedogende satellieten zijn er op uit om u uw laatste centen via belastingen, accijnzen, belastingen, accijnzen, belastingen en nogmaals accijnzen uit uw portemonnee te persen. Ik geef u een voorbeeld van de hartvochtigheid van uw overheid: Ver voor de jaarwisseling is gewaarschuwd dat de accijnsverhoging op autobrandstof de nekslag zou betekenen voor de pomphouders in de grensstreek. Vrijwel direct na de invoering liepen de klanten massaal naar onze oosterburen en deden daar en passant ook maar hun boodschappen. De ene pomphouder na de andere moest de pijp aan Maarten geven. De faillissementen waren aan de orde van de dag. Voor een kind op de basisschool is het de duidelijkste zaak, maar ONZE OVERHEID kan pas in mei zien of het wel waar is wat iedereen met de ogen open zo kan zien. Honderden mensen in de bijstand en ondernemingen weg. Dit had voorkomen kunnen worden, maar ONZE OVERHEID is blind voor normale zaken en gaat gewoon verder.

De desastreuze plannen met de zorg voor onze ouderen

Een ander voorbeeld is de ZORG. Wel, beste lezer, UW OVERHEID is het een ‘zorg’ wat voor leed ze onze oudere mensen aandoet. De thuiszorg wordt tot een absoluut minimum afgebroken. De verzorgingshuizen gaan dicht. De mantelzorgers moeten het maar opknappen en iedereen kan op zijn vingers natellen dat het volledig uit de hand gaat lopen, maar UW OVERHEID is blind en laat het allemaal maar gebeuren. Oppositiepartijen, met Fleur Agema van de PVV als specialiste op dat gebied in de frontlinie, hekelen het beleid, maar tevergeefs, want de coalitie legt alle bezwaren naast zich neer en zet door. De geplande ingangsdatum is heilig en welke ellende er ook uit voortvloeit, de afbraak van de zorg gaat door.

Nederland verkleurt

Jarenlang staat de deur van Nederland wagenwijd open voor alles wat hier binnen wil komen. Het is ongelooflijk welke aantallen Somaliërs, Kenianen, Syriërs, Irakezen, Turken, Marokkanen, Nigerianen enz. enz. hier aanwezig zijn. De grote steden herbergen mensen van ongeveer 100 nationaliteiten, die allemaal moeten wonen, gevoed moeten worden en van uitkeringen moeten worden voorzien. Veel van deze immigranten zijn islamiet. Zij komen er openlijk voor uit dat zij NIET WILLEN INTEGREREN. Zij laten duidelijk zien dat ze ons , autochtone NEDERLANDERS, verachten, haten en willen vernederen. In talkshows op de tv trachten ze nog de schone schijn op te houden, maar wie zich er enigszins in verdiept, wordt geconfronteerd met zoveel afkeer van de oorspronkelijke bewoners van ons land dat je er onpasselijk van wordt.

De haatmachine

De haatmachine, islam, wordt steeds verder uitgerold over ons land en de regering en de overgrote meerderheid van de volksvertegenwoordiging zal het worst wezen. Uit die, in de ogen van de overheid, onschuldige medelanders komen wel de gewelddadige Syrië-jihadisten voort die daar dood en verderf zaaien en als lustmoordenaars terugkomen in onze samenleving. De overheid heeft al gezegd dat ze deze afschuwelijke moordenaars op wil vangen, ze huisvesten, ze banen wil bezorgen en trachten op het goede pad terug te brengen. De islamitische gemeenschap lacht zich een bult.

De Europese Unie

De Europese Commissie vindt dat allemaal uitstekend. Zij ziet dat haar voorbeeld in het gehoorzame Nederland goed wordt opgevolgd. De Europese Unie strooit miljarden euro’s uit in de islamitische landen. Ik geef u een voorbeeld. Er gaan grote bedragen als hulp naar de Palestijnen, die met dat geld salarissen uitbetalen aan de aanslagplegers op de Israëlische bevolking. Er ging miljardensteun naar de Moslimbroederschap in Egypte toen die aan de macht was. Daar verdwijnen onze belastingcenten, terwijl onze ouderen verpauperen.

Verkiezingen

Binnenkort gaat u naar de stembus om de leden van het Europees Parlement te kiezen. Bedenk dan dat de meeste kandidaten de desastreuze politiek van de Europese Commissie gaan steunen. VVD, PvdA en in hoge mate D66 zijn partijen die pro-Europese Unie zijn. Duidelijkste tegenstander van dit Nederland- en Europa-onvriendelijke beleid is de PVV. Die waarschuwt al jarenlang voor deze weg-met-ons politiek, die vreemdelingen pampert en de eigen bevolking de tol laat betalen. Realiseer u dat de linkse media en de linkse partijen al jarenlang de PVV fel bestrijden en zwartmaken. De bevolking wordt bang gemaakt voor deze “verschrikkelijke” extremistische, ultrarechtse partij. Er lopen de laatste tijd mensen bij de PVV weg, omdat ze het beleid te links vinden. U begrijpt het al. Er wordt van alles gedaan om de bevolking zand in de ogen te strooien. Bij peilingen en enquêtes blijkt keer op keer dat een steeds groter wordende groep kiezers een beleid voorstaat zoals de PVV in haar programma heeft staan. In werkelijkheid is dat dus helemaal niet zo extremistisch, maar wordt dat etiket er slechts door de media en de linkse partijen opgeplakt om u te misleiden.

Als we resultaat willen boeken, moeten we zorgen dat zoveel mogelijk mensen inzicht krijgen in de simpele, nuchtere feiten zoals hiervoor vermeld. Als het belang van een vrij en onafhankelijk Nederland u ter harte gaat, stuur dan deze kettingbrief aan zoveel mogelijk adressen door.

Bij voorbaat dank,
Th.M.van Baarle

Screenshot_42

P.S. en ….. vergeet niet te gaan stemmen.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op KETTINGBRIEF

 1. bobzelf zegt:

  goed plan , hij is onderweg naar 72 andere email adressen ,

  bliven stoken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  EN BLIJF OPSTAAN , ZODAT DE LAMMEREN , LEEUWEN WORDEN !!!

  Like

 2. Monalisa zegt:

  P.S. en ….. vergeet niet te gaan stemmen.we zullen zeker stemmen op 22 mei ik hoop alleen dat de rest van nederland het ook goed gaan doen, en niet weer op die 7 parteien stemmen die nederland naar de knoppen brengen.

  Like

 3. Marlies zegt:

  Uitstekende actie. Het kán nu (meestal) nog via internet; men is echter druk bezig paal en perk te stellen aan die vrijheid, uiteraard onder valse voorwendselen. Ik vraag mij nu reeds af: hoe kunnen wij in de toekomst contact houden over deze zaken? en er zeker van zijn dat de mollen het niet overnemen.

  Like

  • Martha N zegt:

   Marlies, zolang we de kans hebben moeten we deze gebruiken.
   Al verstuur je maar 1 kettingbrief,alles is meegenomen. Het is nu of nooit.

   Like

   • Marlies zegt:

    Ik heb de brief op Twitter geplaatst. Morgen vertaal ik hem in het Engels en plaats hem wederom op Twitter.

    Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Mijn stem is tegen de VERRADERS van CDA,PvdA,VVD,D66,GL,CU, om de voornaamste te noemen, en uiteraard tegen de RODEN in BRUSSEL!

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Op facebook gezet!

  Like

 6. alidas1 zegt:

  Tom Hendrix de mijne ook weg met die Brusselse troep

  Like

 7. Peter te Velde zegt:

  Gelukkig zijn er nog wakkere mensen!
  Ga zo door!
  Ik duim voor de PVV, en ook voor Poetin die het aandurft, om Brussels imperialisme te weerstaan!

  Like

 8. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  DELEN S.V.P.
  En lezen natuurlijk.

  Like

 9. Jade zegt:

  De actie is prima, maar ik weet niet of ik de brief sterk vind.
  Enfin, ik ga hem toch maar doorsturen aan de familie.

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het volk heeft het Recht op de waarheid en niets anders dan de waarheid!!!

  Like

 11. Marian zegt:

  Natuurlijk ga ik mensen niet bestoken met een kettingbrief. Ik heb er een hekel aan als ik zelf zo’n brief ontvang.
  Op facebook zetten oke.
  Goeie brief Alleen stemmen op de PVV op 22 mei dat zou ik niet doen.
  PVV is net als alle andere partijen trouw aan een ongekozen ‘ koning’. Dweept en kruipt voor die idioot.
  Dan spoor je echt niet!

  Like

 12. ik stem pvv maar zeker de criste uni want dat zijn ze niet meer weant als je met der duivel zamen gaat veraad je het volk

  Like

 13. Paardestaart zegt:

  Jammer dat mensen geen hoofdzaken van bijzaken meer kunnen scheiden.. Vergeleken met een ongekozen sowjet in het nieuwe Bremlin is een koning een eitje, Marjan..
  First things first mens: begrijp je niet dat je als Nederlander tenminste nog een keuze hébt in de PVV, zelfs als hij ideologisch niet helemaal in je straatje is??

  Like

 14. Marian zegt:

  @Paardestaart.
  Je hébt geen keuze als al die partijen achter een ongekozen nep ‘ oranje’ aanlopen.
  Dan verandert er echt niets hoor. Snap dat nou eens, mens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s