Nakba-herdenking op Nationale Dodenherdenking?

Screenshot_30

Hoe halen ze het in hun hoofd, totaal geen enkel respect!!!!

Ja, u leest het goed. Hieraan kunnen we weer duidelijk zien dat deze moslimgroepering(en?) geen enkel respect heeft/hebben voor de Nederlandse samenleving. Wie zijn de mensen van dit Platform Bewust Moslim?

Onder deze naam heb ik een artikel kunnen vinden via Carel Brendel . Lees hier.

De sprekers op het symposium van 4 mei a.s. zijn zeer bekend.

De lezing met deze opruiers en ondersteuners van de Jihadisten (Syrië-gangers) mag onder geen beding getolereerd worden en zeker niet op de dag dat Nederland zijn gevallenen en de Shoah (Holocaust) herdenkt.

Stuur een mail aan de burgemeester van Hilversum en laat je ongenoegen horen. Het is gewoon te zot voor woorden dat deze haatpredikers podium in Nederland krijgen.

e-mailadres burgemeester: p.broertjes@hilversum.nl

Door:
Ya’akov Siepman
Werkgroep: “Tolereer geen Intolerantie

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nakba-herdenking op Nationale Dodenherdenking?

 1. Monalisa zegt:

  ik heb niks met doden herdenking mijn vader gedenk ik elke dag in mijn hooft (hij was een verzetsman ) al die verzet mensen waar voor zijn ze gestorven!!! Duitsland heerst nu ook, zij zijn de baas in de EU, de EU is gemaakt op de blauwdrukken van de nazi’s en fascisten. ik kan het niet genoeg plaatsen ook op deze dag.

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Pieter Broertjes is bepaald geen domme jongen. Het lijkt er dus op dat die actie uit zijn koker komt. Als er iemand gemaild zou moeten worden, is dat eerder de minister van Binnenlandse Zaken. Maar PvdA en VVD vormen momenteel een monsterverbond. Dus ook dat zal niets uithalen. Belangrijker lijkt het mij daarom om de publieke opinie te sensibiliseren. Welke media zouden de bereidheid hebben zich objectief op te stellen? Dat is de werkelijke vraag.

  Het lijkt erop dat de islam zich in onze samenleving dieper aan het ingraven is.

  Like

  • meneertje zegt:

   Ik wilde juist een commentaar ongeveer in de geest van uw laatste zin schrijven.
   Ik zou echter niet het woord “ingraven” gebruiken.
   Want de islam is al lang zeer stevig in de Nederlandse samenleving geworteld oftewel “ingegraven”.

   Ik zou liever zeggen: de islam voelt zich in Nederland al sterk genoeg om langzamerhand de taquiah (of hoe u ’t wilt spellen) los te laten en steeds openlijker voor de dag te komen.

   Mogelijk geïnspireerd door het Zweedse voorbeeld. De vertegenwoordigers van de jihad weten dat Nederlanders eventueel wel veel misbaar maken als zij (die vertegenwoordigers uiteraard) hun agressieve bedoelingen lasten blijken, maar dat er nooit effectieve maatregelen tegen hen zullen worden getroffen.

   Zij hebben immers de steun van verscheidene Nederlandse politieke partijen in Nederland. Voorop D’66, de landverradersorganisatie, die nu in de peilingen de grootste partij is geworden. Wat kan die fanatiekelingen dan nog gebeuren?
   Zij kunnen steeds openlijker er naar streven het Zweedse model ook in Nederland te toe te passen.

   Niemand houdt hen tegen. Ook wij niet.

   Like

   • Henk.V zegt:

    Ik citeer u maar even:
    ‘Ik zou liever zeggen: de islam voelt zich in Nederland al sterk genoeg om langzamerhand de taquiah (of hoe u ‘t wilt spellen) los te laten en steeds openlijker voor de dag te komen.”
    Precies, meneertje! Daar slaat u de spijker kolossaal op de kop.
    De islam zal volledig haar masker afwerpen en onverbloemd zijn bedoelingen kenbaar maken.
    Dit gegeven zou in het denken van iedereen een prominente plaats moeten innemen.

    En dat ” Maskers af!” – moment is kennelijk gekomen.
    Gewoonlijk ligt het dit omslagpunt in het gedrag wanneer de aanhangers van de islam ongeveer tien procent van de bevolking uitmaken.

    Van de voornoemde ideologie kan men een dergelijke strategie wel verwachten, want verovering ligt immers in de aard ervan!De islam moet dominant worden tot welzijn van iedereen, is de achterliggende gedachte. Wij kunnen het een tijger niet kwalijk nemen wanneer het zijn prooi aanvalt.

    Het treurige is dat er zich onder de EIGEN bevolking genoeg collaborerende idioten bevinden die maar al te gemakkelijk zijn vergeten wat WERKELIJKE vrede , veiligheid en vrijheid voor een land inhouden en WELKE MOEITE men zou moeten doen om die kostbare verworvenheden uit alle macht veilig te stellen.

    Zij willen, wat ook de gevolgen mogen zijn, de tijger voor een lief huisdiertje blijven houden en zij geven het dier werkelijk alle ruimte en gelegenheid om vrijuit zijn natuur te volgen.De viering van de ”nakba” is daarvan een schofferend voorbeeld.

    De Palestijnen zijn niet door Israël verdreven, maar in 1948 op aandrang van de Arabische legers die Israël binnenvielen, uit het land vertrokken, want de Arabieren wilden bij de pogingen om de Joden de Middellandse Zee in te jagen door niemand in de weg worden gelopen..

    Wat de nakba neuzelaars gemakshalve uit het oog verliezen is, dat na de overwinning van de Israeli’s de Arabische landen veel Joden uit hun landen verdreven , waarbij zij al hun bezittingen moesten achterlaten. Deze werden door de Arabieren geconfisceerd.
    De meeste verdreven Joden vonden plek in Israël.Voor hun omvangrijke materiële verliezen zijn zij nooit schadeloos gesteld!

    De verdreven Joden overtroffen in aantal de Palestijnen die uit Israël weggetrokken waren.

    Dat men nu in de moslim gelederen- uitgerekend tegen de achtergrond van de vierde mei – schaamteloos de aandacht opeist voor ”het leed ” dat hun Palestijnse broeders en zusters is aangedaan gaat alle perken van elementair fatsoen en inlevingsvermogen ver te buiten.
    Er wordt door de moslims een smakeloze poging tot een soort emotionele uitruil van ”ondervonden leed”ondernomen. Jullie vieren op vier mei ondermeer het gruwelijke leed dat de Joden is aangedaan, maar kijk maar eens welke ellende ZIJ ONS aandeden.”

    De ”viering” van zoiets op vier mei zou totaal onacceptabel moeten zijn.voor een vrije westerse samenleving die haar geschiedenis kent.

    Dit gedrag van de kant van de nakba-organisatoren bevestigt mij in mijn vermoeden dat de islam in principe niet werkelijk is geïnteresseerd in wat niet-islamieten overkomt.
    De ideologie die men aanhangt vermenigvuldigt zich kennelijk alleen door middel van geestelijke zelfbevruchting..

    Daarom kan de islamitische wereld nooit de onze zijn.

    Like

   • paul zwueste zegt:

    In Godsnaam! Wat is dat toch voor doemdenken in het gareel van die linkse landverraders die ons terroriseren met de islam. Juist dan moet je in verzet komen en niet roepen: “Niemand houdt hun tegen. Ook wij niet”…..
    Ja, wie zou hun dan wel tegen moeten houden: Heer @meneertje?
    Héél merkwaardig. Een vrijbrief om alvast deemoedig het hoofd te buigen voor het geval dat ze je kop van je romp willen snijden met een bot aardappelmes? Ik vind dit echt ergerlijk!

    Like

   • meneertje zegt:

    @Henk.V,
    Dank voor uw reactie en uw uitstekende betoog. Ik lees uw bijdragen altijd met veel genoegen.

    @paul zwueste,
    Ik wil zeker niet de door u beschreven vrijbrief geven.
    Ik hoop vurig dat het Nederlandse volk tijdig in opstand komt tegen de islam en de landverraders die het verderfelijke systeem steunen.
    Maar ik heb niet veel hoop dat dit zal gebeuren, moet ik toegeven.
    In zoverre kunt u mij, als u dat wenst, “doemdenken” verwijten.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Paul Zwueste 18.15u. Ik houd daar ook niet zo van Paul.
    Ik heb veel achting voor de briljante opinies van onze senior-medewerker meneertje laat daarover geen misverstand bestaan, maar in het algemeen gesproken ben ik over de tendens ‘we houden het niet tegen’ niet enthousiast.
    Sommigen hier schrijven zelfs artikelen van die strekking. Ik zal geen naam noemen maar over één zo’n artikel heb ik me vreselijk kwaad gemaakt en eerlijk gezegd ben ik dat nog als ik eraan terugdenk.
    Als we elkaar dat soort moedeloosheid gaan aanpraten is het eind bij voorbaat zoek en dan bedoelt meneertje het nog niet eens zo nadrukkelijk, volgens mij, maar die ‘persoon’ van dat artikel bijvoorbeeld wèl. Ràzend was -ben- ik!
    Dat moeten we elkaar nooit gaan aanpraten!

    Like

 3. rotronica zegt:

  Walgelyk die zogenaamde gematigde moslims

  Like

 4. Harry zegt:

  Heb hem een mail gestuurd , netjes en duidelijk , hopelijk schrikt ie een beetje wakker .
  Misschien is dat wel een goede aanvulling op ons gedoe op de diverse sites , persoonlijke mails lezen ze misschien .
  Die komen toch dichterbij .

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Stapje voor stapje voor stapje;maar nu gaat het toch wel onbeschoft hard!

  Like

 6. Henk.V zegt:

  @paul zwueste zegt:”Ja, wie zou hun dan wel tegen moeten houden: Heer @meneertje?”

  Maar zou meneertje dan werkelijk beweren dat wij ons bij een mogelijke nederlaag tegen de combinatie politiek correct/islam, Paul?

  Niemand met enig zelfrespect, vrijheidsliefde en gerechtvaardigd nationaal besef zal zich immers ooit kunnen neerleggen bij het gekonkel tussen krachten die niet het beste met ons land voorhebben
  Daartegen moeten wij ons met hand en tand verzetten natuurlijk.Met alle middelen die ons ten dienste staan.

  Like

 7. paul zwueste zegt:

  @Henk. V. Ik lees alleen maar wat er geschreven wordt. Verder ben ik het helemaal met u eens.

  Like

 8. janfreak zegt:

  Hoe smakeloos kan men zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s