Wilders: vertrek PVV’ers is bijzaak

Screenshot_2

Geert Wilders met partijgenote Fleur Agema

Het opstappen van Kamerleden en medewerkers van de PVV is „uiteindelijke bijzaak”. “Het gaat om de missie”, zei PVV-leider Geert Wilders in een interview met De Limburger.

“De enige die van me kan winnen, moet de kiezer zijn. Als die op een gegeven moment zegt: we hebben genoeg van Wilders, dan zeg ik fair deal.”

Wilders zei het vertrek van zijn partijgenoten desondanks te betreuren. “Wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt, gun je je ergste vijand niet. Er zijn dagen geweest dat ik dacht: nou, dat gaat wel heel snel. Voor geen enkele politieke leider is het leuk als mensen vertrekken.”

Screenshot_42Lees verder>>>
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wilders: vertrek PVV’ers is bijzaak

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Wij laten ons de mond niet snoeren;ik stond ,sta,en blijf achter Wilders staan!We zijn toch niet gek?

  Like

 2. bobzelf zegt:

  NOU IK STEMDE AL OP GEERT , IK ZAL OP GEERT STEMMEN , EN IK BLIJF OP GEERT STEMMEN !!
  DE ENIGE MAN MET RUGGENGRAAT , EN DIE ER IS VOOR DE NEDERLANDERS !!
  EN DE REST ???

  OPHANGEN !! , JA MAAR ER ZIT ERGENS TOCH NOG WEL EEN GOEIE TUSSEN !!

  O JA, WIE, DAN ? , NOU ALS HIJ/ZIJ ZICH MELDT , DAN HANG IK DIE WEL APART !!

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Dat is een goeie!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Bobzelf: 17.05. uur. Ben het weer geheel met Bob eens!

   Like

  • Wans Horst zegt:

   De mensen die niet op de PVV stemmen moeten zich serieus eens gaan beseffen dat zij collaboreren met plegers van hoogverraad. Het leven is geen spel, zoals de onlangs vertrokken PVV’ers misschien gedacht hebben dat het een goede grap is om eerst het ‘vertrouwen’ van Wilders te winnen jou een positie binnen zijn partij te geven en er vervolgens inclusief zetel vandoor te gaan, desondanks hebben ook zij zich laten vangen door de coalitie om hen weer een beetje gunstig te stemmen, letterlijk. In het geval van de overdracht van zorg-taken naar de gemeentes, die nu sneller zal worden uitgevoerd dan de oppositiepartijen PVV en SP liever hadden gezien.

   Like

 3. Monalisa zegt:

  laat ze een boete betalen je hebt een zwijg plicht daar heb je voor getekend.

  Like

 4. Breget zegt:

  1 ding kan men hier maar over zeggen , wat eengeweldige zoon des vaderlands.

  Like

 5. Lis zegt:

  Wilders had mijn stem, heeft mijn stem en behoudt mijn stem. Er is geen andere politicus die zich zo voor de echte Nederlanders inzet. Hij riskeert zijn leven om dat van ons te redden. Ook ik blijf achter Geert Wilders staan.

  Like

 6. Geert Wilders is en blijft een voorbeeldige man! Een man waar we veel van kunnen leren! Beter dan al die gasten die zeggen dat de islam vrede betekent. En die bijvoorbeeld zeggen dat Mohammed een grote profeet was waar wij veel van kunnen leren. Zulke mensen weten niks en kletsen uit hun nek of hebben een hele aardige buurman die moslim is. Of zijn gehersenspoeld door politiek correct denken.

  Like

 7. Mowdes zegt:

  De Romeinse filosoof Cicero zei: “Een natie kan haar dwazen overleven en zelfs de ambitieuzen. Maar zij kan niet verraad van binnenuit overleven. Een vijand voor de poorten is minder geducht, want hij is bekend en draagt zijn banier openlijk. Maar de verrader beweegt zich onder degenen binnen de poort vrij, zijn sluw gefluister ritselt door alle steegjes, te horen in de hallen van de overheid zelf. Omdat de verrader geen verrader lijkt; hij spreekt in accenten vertrouwd aan zijn slachtoffers en door hun gezicht en hun argumenten dragen, doet hij een beroep op de laagheid die diep in de harten van alle mensen ligt. Hij verrot de ziel van een natie, werkt in het geheim en onbekend in de nacht om de pijlers van de stad te ondermijnen, hij infecteert het politieke lichaam, zodat het niet meer kan weerstaan. Een moordenaar is minder te vrezen. De verrader is de pest”. [ …]

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mowdes: 18.21. uur, op 26/4. En de grootste verraders zitten bij de volgende politieke kliek: VVD,CDA,PvdA en D66. Cicero was een zeer wijs man. Ook had hij of een andere Romein gezegd: MACHT CORRUMPEERT! Hoe treffend in deze dagen!

   Like

 8. Ik heb vanmorgen en vanmiddag 5,5 uur op een stoel gezeten op een groot kleed met kaarten en enveloppen om die te verkopen. Af en toe kwamen licht-getinte en donkere mensen voorbij lopen. Ook vrouwen die helemaal ingepakt waren met dit warme weer. Alleen hun gezichten en handen waren bloot. Ik kon al deze buitenlanders horen denken: “Geert Wilders moet dood. Je mag de grote Profeet niet beledigen. Doe je dat wel dan maken we je dood.” Met dat denkpatroon zijn ze gehersenspoeld en dat herhalen ze telkens weer, stuk voor stuk. En de Duivel lacht in zijn vuistje.

  Like

 9. alidas1 zegt:

  waar ik over in zit is het stemmen tellen want reken er op dat ze hem een oor zullen aannaaien als ze de kans krijgen.

  Like

 10. Jade zegt:

  Het is al een paar keer aangehaald, stemmen 22 mei a.s. zou helemaal
  geen zin hebben volgens Hermann Göring van Rompuy.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/EU-president-Van-Rompuy-erkent-dat-Europese-verkiezingen-zinloos-zijn
  Desalniettemin neem ik het zekere voor het onzekere en gaan onze twee
  stemmen naar de PVV en blijven dat gaan tot Europa weer is zoals het was.

  Like

 11. Monalisa zegt:

  Ik kom op iets anders terug ik kan het straatje niet vinden waar ik dit moet plaatsen @ Monalisa
  DEN HAAG –
  Kamerleden vinden de PVV volstrekt ongeloofwaardig geworden in het pensioendebat, nu blijkt dat Wilders jarenlang geen pensioenpremies heeft betaald voor zijn personeel.

  Foto: REUTERS
  Trouwe medewerkers van de PVV zitten met een pensioengat van maximaal zes jaar, terwijl hun baas in het parlement vurig bepleit dat de oudedagsvoorziening beter moet. Het nieuws dat Wilders jarenlang geen pensioenpremie betaalde, wordt onder meer bevestigd door voormalig PVV-Kamerlid Bontes. Hij was penningmeester van de stichting die Wilders’ fractie ondersteunde.
  Dat uitgerekend de PVV, die regelmatig stelt dat ’onze pensioenen’ in gevaar zijn door bijvoorbeeld bemoeienis van de EU, geen pensioenpremies betaalde, leidt tot hilariteit in de Kamer. „Het is een originele manier om ervoor te zorgen dat Brussel niet aan de pensioenen van de PVV kan komen”, zegt CDA-Kamerlid Omtzigt. SP-Kamerlid Ulenbelt vindt dat de geloofwaardigheid van de PVV is ’gezonken als een baksteen’. PvdA-Kamerlid Vermeij vindt Wilders ’gewoon een slechte werkgever’ en meent dat hij geen grote woorden meer moet gebruiken ’in welk pensioendebat dan ook’.

  Als dit waar is ben ik daar niet blij mee HOEVEEL WERKGEVERS VAN VVD EN CDA EN PVDA zullen dit ook doen ik ken mensen genoeg uit de kerken wereld die hun personeel hebben belazerd die nu op een houtje moeten bijten maar het IS WEER PVV BASHEN, die Bontes. is een gevaarlijk mannetje niemand zou op zulke mensen moeten stemmen hij heeft een zwijg plicht getekend meer loopt alles in de ronte te vertellen alleen om zijn eigen ik te redden.
  SP-Kamerlid Ulenbelt vindt dat de geloofwaardigheid van de PVV is ’gezonken en dit zegt de SP maar ze voelen die klap wel op 22 mei ik hoop het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s