Zelfbenoemde speurders met extremistische achtergronden

(Door: Carel Brendel)

Het onbekende Platform Bewust Moslim begint een ‘klopjacht’ op de mishandelaars van een Eindhovens niqaabdraagster. Niet belicht tot dusver worden de extremistische achtergronden van deze club, die op 4 mei haar eigen Dodenherdenking organiseert.

Na bijna twee weken zijn er nog geen verdachten aangehouden van de mishandeling van Oem Hafsa, die op woensdag 9 april naar eigen zeggen in de omgeving van de Woenselsestraat in Eindhoven werd aangevallen door twee blanke mannen. Een van de twee zou haar een vuistslag hebben gegeven tijdens een poging haar niqaab af te rukken. Ook een “klopjacht”, opgezet door Platform Bewust Moslim en Stichting World Wide Relief heeft vooralsnog geen resultaat opgeleverd, behalve twee vage signalementen – ook al suggereren de organisatoren in hun tweede filmpje dat er door hun toedoen wellicht spoedig een doorbraak in het onderzoek zal komen.

Lees verder>>>

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zelfbenoemde speurders met extremistische achtergronden

 1. aquarius4422 zegt:

  De MSM kunnen framen zo veel als ze willen maar het is een hoax en blijft een hoax.

  Like

 2. Johan zegt:

  Heb je ooit 2 zulke stakkers gezien, die proberen interessant te doen… Zij doen voorkomen alsof ze veel wetskennis hebben, maar wat er gezegd wordt slaat veelal toch de plank mis. Denken zij nou echt dat de politie deze 2 mannetjes informatie gaat geven hangende het onderzoek? Dacht het niet, want zij zijn geen partij hierin. Discrimineren doen ze ook, want er werd wel even terloops genoemd dat de politie op dat moment bezig was een BLANKE man op te pakken wegens winkeldiefstal. En wat te denken dat de dame in de supermarkt hem een hand wilde geven welke geweigerd werd door het ventje….. De dader werd een laffe miesser genoemd, bij mijn weten is dat toch een marokkaan???
  Dit opruiende stel moet heel goed in de gaten gehouden worden, desnoods oppakken en het land uitschoppen, want ik denk dat zij feiten verdraaien en daarmee proberen ze heel sniekie de maatschappij op stelten te zetten.

  Like

 3. Annabel Nanninga heeft het wel eens over de “onvolprezen Carel Brendel” gehad http://bit.ly/RUtAHI.
  Nou, dat kan wel iets minder, al ben ik degene die de webmaster heeft getipt over dit stuk van Carel.
  Carel is de zoon van de grote linkssocialistisch-trotzkistische radencommunist Cajo Brendel http://nl.wikipedia.org/wiki/Cajo_ Brendel bij wie in de jaren 1970 revolutionaire studenten uit Nijmegen in de leer gingen om de Spaanse Burgeroorlog http://bit.ly/1lS6Elb te kunnen begrijpen.
  Met zo’n vader blijft er blijkbaar toch cultureel-genetisch iets fout zitten in het koppie.
  Neem nou deze zin in zijn stuk:
  “Met alle kritiek die er mogelijk is op Israël van 1948 tot heden (van de arrogantie van de kolonisten in de bezette Palestijnse gebieden, het keiharde optreden in Gaza, en de starheid in het ‘vredesproces’ ( . . . .).
  Ik ga op dat domme REACTIONAIRE gelul niet eens meer in, net als je niet moet letten op wat Careltje altijd over Wilders heeft te zeveren.
  Kijk, je kan een stukje ambachtelijk onderzoeksjournalistiek handwerk best wel aan Carel overlaten, namen en rugnummers, daar is-ie goed in, maar je moet ‘m niet over de diepere dingen des levens laten schrijven, want dat gaat ‘m boven de pet.

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Ik ben alles behalve overtuigd!

  Wat zal er nu gebeuren als het ook in moslim-kringen bekend gaat worden dat dit hele feit slechts een verzinsel is? Mogelijk is er een vrouw die voor de deuropening van de plaatselijke super op schandalige wijze is onteerd, keiharde SM met religieuze erotomanie. De vrouw werd en public vernederd en gepijnigd en ontkleed. Het komt wel vaker voor dat mensen hierdoor opgewonden raken, er zijn zelfs clubs voor. Maar dit is de eerste keer dat zo-iemand er mee in de krant komt. Ik heb de indruk dat die mannen van ‘Bewust Moslim’ het nog niet helemaal begrepen hebben. Het dragen van een burqa is een vorm van expressie, de draagster wil laten zien dat zij een ‘maso’ is, een ‘subje’ oftewel iemand die de lijdende rol (niet: leidende rol dus) heeft in het spel van pijn en genot. Dat wil zeggen, als de burqa dragende vrouw in werkelijkheid bestaat. De kans is heel groot dat zij slechts een verzinsel is, dat er nooit in de deuropening van de supermarkt in Woensel (of all places!) een publieke ontering heeft plaatsgevonden. Als er al een vrouw is geweest dan zou het ook heel goed mogelijk kunnen zijn dat we te maken hebben met wensdromen, òf om bevrijd te worden uit die mensontrende burqa of om nòg méér seksuele prikkels. Het is namelijk bekend dat men met SM eerst eenvoudig begint en dan steeds verder gaat. Eerst klapjes op de billen, dan komt een klein paard-rij zweepje, de handboeien en de touwen, vervolgens komen er de lederen riemen en de kooien.

  Die mannen van ‘Bewust Moslim’ (grappig! contradictie!) weten niet waar zij aan zijn begonnen! Ze hebben geen idee. We moeten gewoon afwachten tot er meer bekend gaat worden. Als die vrouw in werkelijkheid bestaat natuurlijk. Het kan een hele hoax zijn, het kan ook een halve hoax zijn. Ik hoop natuurlijk op het laatste. Ik weet al veel langer van het erotische aspect van moslim conversies. Als een blanke vrouw een relatie aangaat met een moslim dan speelt er vaak iets mee van dominantie en submissie. En dat geldt niet alleen voor vrouwen die graag door een mannelijke man overheerst willen worden. Het komt bij blanke MANNEN, jongens eigenlijk, ook voor dat zij overheerst willen worden. In het normale leven is daar geen plaats voor, maar als zij zich aansluiten bij een groep moslims dan komen zij in een wereld van vreemde regels en harde discipline. Vervolgens moeten zij zich onderwerpen aan die groep. Als een blanke man met blond haar en blauwe ogen over gaat tot de islam dan speelt op de achtergrond het aspect van submissie en dominantie mee. Grappige gedachte als men denkbeeldig Abu Swabber van der Ven met een klein stijf pikkie in zijn djellaba ziet neerknielen voor zijn ‘broeders’! Overigens zijn de prosternaties (= ter-aarde-werpingen) die moslims in de moskee uitvoeren exact gelijk aan het spel dat homoseksuele mannen uitvoeren in de slaapkamer, alleen wordt het dan ‘op zijn hondjes’ genoemd.

  Nee, de mannen van ‘Bewust Moslim’ weten niet wat voor een beerput zij aan het openmaken zijn, de kans dat dit ‘nieuws’ nog een staartje gaat krijgen is groot. (de kans is groot en niet het staartje) Klein beetje cynisch natuurlijk wel dat het juist mannen zijn die zich ‘Bewust Moslim’ noemen, en dat deze er zelf intrappen, het zelf niet snappen. Erg bewust zijn ze dus niet.

  Like

  • paul zwueste zegt:

   Ja, en dan moet je weten dat er hier heel veel onbewuste moslims rondlopen met blonde haren en blauwe ogen! Als ik u even ter zijde mag staan, schrijf daar voortaan gewoon maar het woord “landverraders” voor op, dan ben je wat sneller klaar en het leest ook wat minder ingewikkeld.

   Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Waar ik plots over nadenk. Een vrouw van een moslim màg helemaal niet zonder haar man, zonder haar vader, broer of andere zoon-van-haar-man die niet haar zoon is, op straat komen. Dit zogenaamde nieuws is dus kolder. De vrouw van een moslim kan dus helemaal niet op straat zijn geweest zonder chaperonne!

  Like

 6. Harry zegt:

  Kunnen en moeten dergelijke klootzakken die van plan zijn anderen wat aan te doen niet opgepakt worden en in preventieve hechtenis gezet ?
  Over de acties van die lui hoeven we geen vraagtekens te hebben , geweld is de enige optie voor dat tuig .
  En de overheid ? Die staat er bij , kijkt er naar en hoopt dat het niet de spuigaten uitloopt, zodat ze het compleet weg kunnen relativeren .
  Om dan na afloop te kunnen verzuchten : pffff , dat liep er weer goed af !
  Oogjes toe en verder suffen .

  Like

 7. De Molay zegt:

  Ik geloof niet dat de politie hun ID heeft vastgelegd wat toch erg spijtig zou zijn.
  Een paar extra speurders in dat circuit kan heel handig zijn. Of zouden dit hele selectieve speurders zijn? Een beetje speuren naar daders of verdachten die de ummah wat aan hebben gedaan maar leden van de ummah die anderen wat aan hebben gedaan links laten liggen.
  Ik denk dat ik het wel weet.

  Als dit verhaal klopt dan gaat het over geweld en mishandeling. Ik vraag mij alleen af wat de zelfbenoemde speurders zouden ondernemen als zij de daders zelf in de jatten krijgen.
  Gaan de daders dan naar het politiebureau of moeten ze dan nog eerst langs het ziekenhuis of is dat dan allemaal niet eens meer nodig?
  Hierboven stelt Harry het wel. Dit soort gasten moet je in de gaten houden.
  Blijft de genoegdoening van het onderzoek uit, dan bestaat er ook weer een kans dat zij hun lusten gaan botvieren op anderen. Wat er inzit moet er ook weer uit en misschien zijn die burka’s dan wel weer de Sjaak. Het blijven gemakkelijke prooien om je frustraties op los te laten.
  Zo gaat het daar toch? Niemand mag kijken naar hun vrouwen maar omdat zij in burka’s rondlopen kijkt iedereen ernaar. Manlief constateert dat van tien meter afstand tijdens het marktlopen en bij thuiskomst krijgt zij een afrossing omdat zij er toch nog iets te uitdagend uit zou zien. Anders kijkt niet iedereen naar je, toch?

  ‘Niemand komt aan of kijkt naar onze zusters. Dat mogen alleen wij en wij alleen mogen hen tot groen meppen.’

  Btw; Dit ging toch over geweld?
  Mijn Arabisch laat mij heel vaak in de steek en eerlijk gezegd ben ik daar ook niet treurig over.
  Maar de tekst op de cap van één van de speurders ben ik eerder tegengekomen.
  Dat is geen kattenpis.
  Het staat gelijk aan heel veel geweld t.o.v. ongelovigen en andersdenkenden.
  Maar goed, blijkbaar mag je zo een politiebureau inlopen in Nederland.
  Met een Nederlandse tekst tegen moslims gaat je dat niet lukken.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Het gaat maar door, met deze achterlijke volgers van MO de Pedoprofeet. En liegen en bedriegen, dat mogen zij, zeker tegen ons, want wij zijn toch maar apen, honden en varkens. En onze politie, laat me niet lachen, geheel geïnfiltreerd door de RODEN, buigen ze voor MOSLIMS. O ja, ik zeg het weer welke idiote politieke partijen SCHULD zijn aan deze ISLAMELLENDE, daar gaat ie: VVD,CDA,PvdA,D66. Tot de laatste snik zal ik deze klootzakken ermee blijven achtervolgen.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik sta er wel even zeer verwonderd naar te kijken.
  Een eigen moslimrecherchedienst.
  Ik heb een tip voor ze.
  Er lopen nog een hoop lichtgetinte overvallers van vaak oudere in elkaar getimmerde niet moslims rond.
  Misschien zouden ze daar eens naar kunnen gaan zoeken???
  Vergis ik me weer dat mag natuurlijk omdat het toch maar apen of varkens zijn.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  In filmpje 2 vertellen ze duidelijk dat ze geen geweld accepteren tegen hun zusters c.q. vrouwen.
  Dat mogen ze natuurlijk alleen maar zelf doen hun vrouwen meppen en niet moslimvrouwen uitschelden.voor hoeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s