“Arbeidscontracten PVV zijn niet onfatsoenlijk”

Screenshot_19

‘Kwaadwillige verdachtmakerij’, reageerde PVV-leider Geert Wilders dit weekend op berichtgeving over de contracten binnen zijn partij. In die arbeidsovereenkomsten is opgenomen dat medewerkers een boete van 25.000 euro riskeren als zij gevoelige interne informatie naar buiten brengen, onthulde de Volkskrant. Verder kende de partij jarenlang geen pensioenregeling, waardoor medewerkers met een pensioengat zitten.

Dat Wilders geërgerd reageert op die berichtgeving kan hoogleraar arbeidsrecht Evert Verhulp van de Universiteit van Amsterdam zich wel voorstellen, want volgens de letter van de wet doet hij niets verkeerd. “Arbeidsrechtelijk is het allemaal weinig bijzonder.”

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Linkse Kerk, PVV. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Arbeidscontracten PVV zijn niet onfatsoenlijk”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Wat is er ook helemaal aan de hand?
  Zo ’n boete -hoog of niet- appelleert nog aan je eigen verantwoordelijkheid.
  De SP kent een vaste afdrachtregeling, die medewerkers verplicht,75% van de door hen te ontvangen vergoedingen in de partijkas te storten. Dat vind ik pas schandalig: Voormalige-Sovjet-toestanden, noem ik dat!

  Like

 2. Hendrick M. zegt:

  Het wordt binnenkort weer kiezen; het PVV bashen is in volle gang ! Wat een minderwaardig zootje is het toch !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Hendrick M. : 23.17. uur, op 28/4. Precies, het demoniseren van Wilders en de PVV neemt vaart op. Met volledige medewerking van de “RODE KERK”, en haar lakeien, te weten het STAATSHOERNAAL, Pauw en Witteman, DWDD, en de hele SCHRIJVENDE PERS. Ik had niet anders verwacht!

   Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Een storm in een glas water,want dat was in het verleden;tegenwoordig ben je daar netjes voor je pensioen verzekerd!En buiten dat weet je van tevoren waar je aan begint;het is je eigen,vrije keuze!

  Like

 4. Avidia zegt:

  http://nos.nl/nieuws/live/politiek24/
  Hier kun je het verkiezingsdebat zien van de ver boven ons staande EU “regering”, doe iets tussen je tanden om te voorkomen dat ze afbreken.

  Like

 5. Lis zegt:

  Tja, wat is het probleem eigenlijk? Ik ken een bedrijf dat ook geen pensioenregeling had en dat voor mensen die er al meer dan 10 jaar werkten. Geheimhouding komt in zoveel bedrijven en instellingen voor, dat is niet meer dan normaal. Er gebeuren wel ergere dingen en dan blijven mensen ook gewoon zitten. Dit hele verhaal dat de PVV niet goed voor haar medewerkers zorgt, is gewoon de zoveelste poging de PVV te bashen. Wat is men bang voor de komende verkiezingen.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Besten,
  hier speelt ook iets anders mee. Als volksvertegenwoordiger wordt je overladen met ambtelijke stukken vol prietpraat en heb je veel medewerkers nodig om dit allemaal te lezen en te beoordelen. Ook de PVV wordt hiermee opgezadeld. Als politicus ben je eigenlijk altijd bezig met de bagger die PvdA-ambtenaren produceren.
  En was er pas te lezen op GeenStijl dat bij de PvdA de meeste banen (90%) vrijwilligerswerk zijn en stageplekken. Waarbij natuurlijk helemaal geen pensioen wordt opgebouwd.
  Het is dus gewoon verkiezingstijd, met z’n allen voor Brussel en tegen de PVV. En tegen Nederland.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Ik ben bijna vergeten hoe die idioten uit zien,heb ze lang niet meer op TV gehad.

  Like

 8. Monalisa zegt:

  Je kan wel pensioen betalen maar als het geplukt word door U regering waarom betaal je het dan nog (is verplicht) hadden ze maar veel liever aan mij zelf uitbetaald. had ik nu veel meer gehad.zie ook op eunmask de uitleg hoe het pensioenstelsel werkt.
  http://eunmask.wordpress.com/2014/04/25/ouderen-worden-legaal-bestolen/
  Monalisa zegt:
  april 26, 2014 om 5:25 pm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s