UKIP baant de weg voor eurosceptische revolutie

Screenshot_5

De partij van Nigel Farage veegt de vloer aan met de concurrentie.

Lezers die, net als ik, de peilingen in Groot-Brittannië goed in de gaten houden zal het ongetwijfeld zijn opgevallen dat het bij-zon-der goed gaat met UKIP, de partij van euroscepticus Nigel Farage. Waar die club een paar weken geleden een kleine achterstand had op Labour, maar een grote voorsprong op de Tories, gaan Farage & Co.. nu fier aan de leiding.

Zie hier de resultaten van een peiling dit weekend:

Ukip has surged into the lead in the European election contest despite a bruising week of controversies, a poll revealed today. Nigel Farage’s party recorded 31 per cent support in YouGov research for a Sunday newspaper, three points ahead of Labour, with the Tories languishing in third on 19 per cent. It is the first time the company has given Ukip an outright advantage in the race, with ballots due to be cast in less than a month.

Er komen grote veranderingen aan in de Europese Unie, niet alleen in Groot-Brittannië. Farage doet het daar geweldig en zal de verkiezingen vrijwel zeker winnen. Dit terwijl hij van alle kanten wordt aangevallen omdat zijn partij zogenaamd racistisch dan wel xenofobisch zou zijn.

Lees verder>>>
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Groot-Brittannië, UKIP. Bookmark de permalink .

10 reacties op UKIP baant de weg voor eurosceptische revolutie

 1. Theresa Geissler zegt:

  De UKIP ‘racistisch dan wel xenofobisch?’ Wat zijn wij dan wel in hun ogen? Duivels, die het racisme en de xenofobie zo ongeveer hebben uitgevonden, zeker!
  Farage lijkt nota bene eerder het tegendeel van xenofobisch: Hij wil niet eens samenwerken met de PVV! -En weer vraag ik me vertwijfeld af: Wat wíllen die Britten nou eigenlijk? Die smerige haatbaarden over zich heen laten lopen?
  Neem me niet kwalijk, maar één zo ’n sharia-demonstratie met eisen als alcohol-verbod en zweepslagen in MIJN hoofdstad en ik stemde de rest van mijn leven op Weston. Dus: Niet eens FARAGE maar WESTON!
  Je snapt ook niets van die Brtten. Evenmin als van de Zweden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Laatste zin: Brítten, uiteraard.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 23.17. uur, op 28/4. Inderdaad doet Farage het goed met zijn aanvallen tegen het dictatoriale monster eu, maar ook ik Theresa weet niet wat ik ervan moet denken, dat Nigel Farage zich- over de ISLAMISERING van GB- totaal niet uitlaat. Heel vreemd!

   Like

   • Wachteres zegt:

    @ Tom en Theresa: ik vermoed dat Farage zoveel mogelijk stemmen wil winnen met de gedachte in zijn achterhoofd: “Eerst uit Europa en dan komt de rest wel”.

    Kijk maar naar Paul Weston, die is erg strijdbaar bezig met de anti-islam, maar de Engelsen zijn zo door het linkse denken beïnvloed dat hij geen succes heeft. Ik bewonder hem dat hij bij zijn [anti-islam] visie blijft, maar tot nu toe werkt die in de praktijk niet veel uit

    Het moet in GB blijkbaar nog erger worden, voordat de ogen open gaan en dan is het te laat voor een vreedzame oplossing.

    Ik hoop dat ik gelijk krijg en dat Farage weet wat hij doet en de situatie goed overziet.

    Afwachten maar ….

    Ik heb het al eerder gezegd; als ik in GB woonde zou ik eerst op Farage stemmen, omdat er met hem de meeste kans is om a.s.a.p. uit die vervloekte dictatuur van de EU te komen. Daarna zou ik overstappen op Liberty GB

    Like

   • bobzelf zegt:

    GOED GEZIEN , EERST DE GRENZEN DICHT !!
    EN DAN DE REST !!!!!!!!!!!

    en zo te zien heeft Nigel hier heel veel succes mee !!

    en daarbij nog even , als Nigel niet al 10 jaar hier mee bezig was geweest ,
    was er nu :

    TOTAAL GEEN TEGENGAS GEWEEST !!

    DUS STEUN DEZE KANJER !!

    petje af voor uw reactie !!
    gr.bob

    Like

 2. bobzelf zegt:

  let the race begin !

  and keep on standing up , till the lams wil become lions !!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  We gaan er voor!

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Het commentaar van Wachteres snijdt wel degelijk hout met haar argumenten, en Nigel Farage kan logischerwijs en strategisch gezien niet op twee fronten campagne voeren, eerst het ene dan het andere, het zelfde geldt voor Geert Wilders die wel heel erg gedemoniseerd wordt door de gevestigde orde en bestuurlijke elite die het strategische moment af hebben gewacht om Wilders op alle fronten aan te vallen, na zijn niet zo politiek correcte uitspraak over het Marokkaanse tuig van minder, minder. Heb een video gezien van Farage waarop hij bijna op het eind, de samenwerking met Wilders uitsloot, de lichaamstaal van Farage verraadde hem doordat hij zich op zijn onderlip beet, in mijn optiek wilde dit zeggen dat hij het uiteraard met Wilders eens is over de islamisatie van Europa, maar dat het geen goed moment is om in zijn campagne als argument te gebruiken. Het bewuste videootje kan ik niet zo snel terug vinden en heb geen zin om zo een kleine dertig video’s weer te beluisteren en te zien, maar misschien zijn er mensen die deze video wel op de kop kan tikken.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Er is maar een partij met de glamour van Nigel Farage, hij vertegenwoordigend onze geachten en hoe wij er mee eens zijn!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s