Egypte is geen Syrië en verplettert islamitische terroristen “in Libië”

Screenshot_3

            (Vertaling: E.J. Bron)

De democratische Amerikanen & Co. Proberen onvermoeibaar hun vrede in het Midden-Oosten te verbreiden. Qatar gaf onderdak aan de gezochte leiders van de Moslimbroederschap in Tunesië en Libië. Libië werd tot nu toe in drieën gedeeld en onlangs is de nieuwe Amerikaanse uitvinding in kannen en kruiken: “Het Egyptische Vrije Leger”!

De nieuwe huurlingen, die kennelijk tuk zijn op goed betaalde jihad, trekken niet meer naar Syrië, maar naar Libië. Ze komen in de eerste plaats uit buurlanden zoals Mali, Algerije en ook uit Jemen. Weldra zullen de goedgelovige moslims van Europa een nieuw doel vinden: “Allah in Libië aan de overwinning helpen en een kalifaat oprichten”! De Amerikaanse machinerie wordt niet moe nieuwe islamitische terreurgroepen te bedenken, die door haar Arabische en Europese bondgenoten gefinancierd worden: Boko Haram in Nigeria, Al-Shabaab in Somalië, Ansar al-Sharia in Mali, het Al-Nusra-Front en ISIS in Syrië, enz.

De nieuwe islamitische terroristen dienen ook in opdracht van de terreurorganisatie Al Qaida het land zelf en daarna de buurlanden te verwoesten, net zoals Syrië nu afgebrokkeld is. Zoals bekend is Al Qaida niets anders dan een dochterorganisatie van de Moslimbroederschap, die door de VS werd gesteund om de Sovjet-Unie in Afghanistan te verzwakken. Het nieuwe bedenksel beschikt echter over enorm grote aantallen wapens en draagt zelfs het uniform van het Egyptische leger!

Daarbij blijft het niet: de huurlingen willen per se naar Egypte, waar ze alles in het werk zullen stellen om het land tot aan Jordanië te destabiliseren!

Vreemd genoeg wordt dat vanuit Soedan geprobeerd!?!? Via Salum aan de grens met Libië sluipen de islamitische terroristen Egypte binnen. Zoals het Egyptische ministerie van Defensie bekendmaakte, gaat het om islamitische terroristen, die in Syrië, Afghanistan en Pakistan gevochten hebben en gevechtservaring verzamelden. Somalische terroristen van de islamitische terreurbeweging Al-Shabaab zijn er ook bij. De Moslimbroederschap dirigeert en voert de terreurgroepen aan vanuit Palestina (Hamas) en andere Arabisch-islamitische landen.

Egypte heeft echter SAT2 satellietbeelden en kan precies zien wie waar het land wil binnendringen. Het Egyptische leger aarzelde niet om deze huurlingen met vliegtuigen tot in Libië te verjagen en te vernietigen. Egypte rechtvaardigt het doden van de terroristen als zelfverdediging. Want Libië is sinds de door de VS & Co. (NAVO, VN en EU) geschonken “Arabische Lente” niet in staat deze terroristen en de grote aantallen milities onder controle te krijgen en terecht te wijzen.

Bron:
http://koptisch.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "Religie van de vrede", Afrika, Al Qaida, Egypte, EU, Hamas, Islam, Islamisering, Jemen, Jihad, kalifaat, Libië, Mali, Moslimbroederschap, Moslims, Qatar, Rotzakken, Soedan, Somalië, Terrorisme, Verenigde Naties, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

10 reacties op Egypte is geen Syrië en verplettert islamitische terroristen “in Libië”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Roei deze monsterlijke moslimcreaturen uit, tot de laatste toe. Deze PEST=ISLAM dient totaal vernietigd te worden!

  Like

 2. Jan zegt:

  Geschokte (of eschifte?) Frans Timmermans (ivm MB in Egypte)

  Timmermans geschokt door doodvonnissen Egypte
  Minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken reageert geschokt op het nieuws dat „voor de tweede keer vele honderden mensen tegelijk ter dood zijn veroordeeld in Egypte. Schokkend dat de meest fundamentele regels van de rechtsstaat zo wederom met voeten worden getreden”. Timmermans heeft dat maandag laten weten.

  „Het stemt droevig dat de machthebbers niets nalaten om groepen verder uit elkaar te drijven, terwijl een stabiele ontwikkeling van Egypte alleen maar mogelijk is als alle groeperingen deel kunnen nemen aan het politieke proces”, aldus de minister. „Egypte zet zo geen stap vooruit, maar helaas achteruit. Nederland en de EU zullen Egypte hierop blijven aanspreken.”
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22561873/__Timmermans_geschokt_door_doodvonnissen_Egypte__.html

  Like

  • Syrier zegt:

   Het kan timmermans niet schelen dat deze barbaren mensen onthoofden en ontvoeren om wille van het geld.Waarom bekommert hij zich niet om de vredelievende christenen en hun leiders ,die ontvoert zijn.De heer van Bommel en Omtzigt geven wel om de beschaving.Of zijn het krokodillen tranen?

   Like

 3. janfreak zegt:

  Laat Timmermans zijn mond maar houden, zelf probeert hij toch ook steeds zaken te provoceren, zoals zijn uitspraak dat op sommige producten niet meer Made in Israël mag staan. Maar zo langzamerhand zal het velen duidelijk zijn geworden dat de sympathie van Timmermans uitgaat naar de ‘Palestijnen’ en zeker niet naar Israël.

  Like

 4. Daiyu-ninja zegt:

  Jan zegt:
  29 april 2014 om 19:39

  Timmermans geschokt door doodvonnissen Egypte

  Goh……………hansje timmermansje is geschokt dat vrouwen/ kinderverkrachters en moordenaars van het ergste soort, ter dood veroordeeld worden.

  Hoe kunnen monsters, die enkel eropuit zijn anderen te willen onderdrukken en vermoorden, voor stabiliteit zorgen?
  Ik zou zeggen, opgeruimd staat netjes, onkruid moet uitgeroeid worden.

  En tegen dat moordenaars tuig zou ik zeggen, R.I.H. (Rest In Hell)

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Daiyu-Ninja: 21.52. uur, op 29/4. Ach TIMMERFRANZ, onze ANTI-SEMITISCHE minister van BuZa. Dezelfde figuur, die meent RUSLAND de les te moeten lezen. Dezelfde figuur, die de FASCISTEN van KIEV steunt. Dezelfde figuur, die het verzonnen volk de PALESTIJNEN steunt. Dezelfde figuur der Partij van de Allahtonen, die WEGKIJKT van het feit, dat PALESTIJNEN, en MOSLIMS slechts een ding willen de VERNIETIGING van ISRAEL, en het UITMOORDEN van alle JODEN!

   Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik denk niet dat aids,kanker ,vogelgriep,varkenspest en andere erge dingen de mensheid zo erg bedreigen als de islam dat doet.Islam is de ergste,vernietigende ziekte,wereldwijd,ooit!

  Like

 6. Avidia zegt:

  Timmerfransje heeft het allemaal niet op een rijtje, dat wisten wij al heel lang, alleen hij weet het nog niet, moeten wij hem op de hoogte stellen? Kijk hem aan en je weet genoeg, jammer dat veel mensen vaak verkeerd kijken!

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Een Marxist blijft een Marxist hoe vaak je het ook ze verteld dat het verkeerd is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s