Maandagdemonstraties in Duitse steden voor een vrij en soeverein Duitsland

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

25 jaar na de revolutie en de massademonstraties in de voormalige DDR geven steeds meer Duitsers uitdrukking aan hun onvrede met de machthebbers in de hoofdstad Berlijn. Ze zijn er weer, de beroemde maandagdemonstraties in de steden van Duitsland en duizenden burgers gaan nu al de straat op.

De ontwaakte volkswil baant zich zijn weg dwars door alle politieke kampen. Veel mensen roepen tot maandagsdemonstraties op en het zijn niet diegenen die door de Duitse massamedia als “fascistische krachten” worden weggezet. De demonstranten komen o.a. op voor onafhankelijke en vrije media, voor het einde van het rentegeld-systeem, natuurlijke biologische levensmiddelen, voor de vrijheid van meningsuiting en voor de mensenrechten. Wat echter alle mensen met elkaar verenigt, is de gezamenlijke wens naar vrede en het einde van de hetze en oorlogsophitsing in het Berlijnse parlement en in hun massamedia. Dat is leidmotief en de drijfkracht van de nieuwe volksbeweging, die door haar snel toenemende aantal deelnemers steeds meer kracht krijgt.

In de volgende steden vonden en vinden regelmatig maandagsdemonstraties plaats: Aken, Berlijn, Bonn, Bremen, Bremerhaven, Dortmund, dresden, Erfurt, Essen, Frankfurt am Main, Hamburg, Hannover, Keulen, Leipzig, Magdeburg, Neurenberg, München, Regensburg, Rheine, Saarbrücken, Uelzen, Wilhelmshaven en in andere steden.

Artsen, bakkers en bankwerkers, postbeambten, bankiers, ambtenaren en bouwvakkers, kleuterleidsters, kunstenaars, soldaten en politieagenten komen bij elkaar om samen voor hun doelen te demonstreren. Ze willen het land veranderen en volgens hun ideeën vormgeven en opbouwen. De mensen komen uit alle lagen van de bevolking, zijn van alle leeftijden en komen bij elkaar om een nieuw en beter Duitsland te creëren. Ieder individu is een druppel in een stroompje en hoe meer mensen zich verenigen, des te eerder kan hieruit een bruisende rivier ontstaan.

De massamedia onderdrukken de meldingen hierover of belasteren diegenen, die in steeds grotere getale bij elkaar komen. Door de vele gebeurtenissen in het verleden is het bij allen bekend wat er gebeurt als de mening niet meer conform het systeem is. Meerdere malen vond er een openbare mediale jacht op andersdenkenden plaats. Dat gaat van A van AfD tot S van Sarrazin en steeds opnieuw met de inmiddels forcerende en vermoeiende poging om hen in de extreemrechtse hoek te drukken.

Men zegt dat er momenten zijn geweest waarop de reguliere bewakingscamera´s op straat uitgeschakeld werden, zodat niemand live kon volgen wat er op dat moment in de straten van Duitsland gebeurde.

“Anonymous” bericht in een Tweet: “In alle grotere steden waarin vanochtend maandagsdemonstraties plaatsvonden, werden de live-webcams op openbare plaatsen uitgeschakeld. Webcam bij het Münchener Stachus: Offline! Webcam bij de Brandenburger Tor: Offline! Ook de livecam van earthtv.com zend uitgerekend vandaag sinds 17.15 uur geen actuele beelden uit van de Brandenburger Tor.”

Dat zijn beangstigende meldingen uit Duitsland. Zo ziet de pers in Berlijn de demonstranten.

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, Hypocrisie, mainstream-media, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Maandagdemonstraties in Duitse steden voor een vrij en soeverein Duitsland

 1. jans zegt:

  Hahaha, en dan straks de EU verkiezingen. Worden die Brussel-Nazies toch even te kijk gezet.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  he, frans zou als ik dit lees , de pleuris eerdaags echt uitbreken ??

  vertel doooeeiii

  Adolf x x x

  Date: Tue, 29 Apr 2014 19:51:15 +0000 To: theoderaay@hotmail.com

  Like

  • Monalisa zegt:

   Kerry waarschuwt Rusland

   WASHINGTON –
   De NAVO zal elk stukje van haar territorium verdedigen. Die waarschuwing gaf de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry dinsdag richting Rusland tijdens een toespraak in Washington. Hij noemde het NAVO-gebied „onschendbaar”.

   Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Het volk ontwaakt!Zou dit dan,heel misschien,eindelijk,de nekslag betekenen voor de Brusselse maffia?Het begin van het einde?Hopelijk!

  Like

 4. Monalisa zegt:

  De ogen gaan ook hier open het heeft alleen te lang dicht gezeten.

  Like

 5. ieznogoud zegt:

  De reactie van de MSM en de Duitse overheid, had zelfs Goebbels in zijn hoogtijdagen niet kunnen bedenken.

  Like

 6. Jan zegt:

  “Die Mauer muß zurück!”

  Like

 7. Stradi zegt:

  Neue Montagsdemos Friedensbewegung mit Brauntönen.
  En wie zijn de journalisten!?
  Von: Mohamed Amjahid, Sabine Beikler, Jörn Hasselmann, Steffen Stadthaus
  Als er van één bevolkingsgroep alles mag blijven zoals het er nu aan toegaat dat zijn dat wel de moslims. Als een mohammedaan zijn gang mag gaan in opiniestukken dan is het resultaat voorspelbaar.
  Het bewijs dat de infiltratie niet alleen in de politiek aan de gang is.
  Mei 68 voor de moslims, de mars door de instellingen.
  De verkiezing in mei is de laatste kans om het tij te keren.
  Rood en (moslim)-groen is een explosieve combinatie voor de ondergang van de democratie.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  De demonstrerende mensen hebben gelijk! Ik hoop echter, dat ZIJ be4seffen, dat het MONSTER EUSSR, de grootste OORZAAK is van hun ELLENDE, en de ELLENDE in NEDERLAND en de rest van Europa! Maar op zich een goede zaak, dat men de straat op gaat. NU DE NEDERLANDER NOG!

  Like

 9. tempelier zegt:

  Heel goed, vooral in Duitsland moet de pleuris uitbreken, zij houden momenteel de EU overeind.

  Like

 10. baksteen zegt:

  Rood + Groen = Bruin probeer het maar eens.

  Like

 11. Pingback: Racisten en samenzweerders | E.J. Bron

 12. Icesurfer zegt:

  #montagsdemos #mahnwachen #vrede #vrijheid #NoWar #Oekraine #Rusland #nieuwsuur

  Nadat duizenden mensen in tientallen steden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, al sinds 9 weken iedere maandag voor vrede demonstreren, nu ook #maandagsdemonstraties in Nederlandse steden.


  Der Weg zum Weltfrieden
  In Deutschland werden die Mahnwachen für den Frieden immer mehr.
  Aktuell sind es 75 Städte in Deutschland und mehrere Städte in der Schweiz, Niederlanden und Österreich.
  Selbst die Amerikaner stehen zu

  Like

 13. Icesurfer zegt:

  Vandaag kunnen jullie weer getuige zijn van ZWIJGEN mainstreammedia over vredesdemonstraties in Nederland !

  Vandaag 19 Juli 2014 is er heel grote demonstratie in Berlijn.
  Uit 3 Landen Duitsland, Oostenrijk en Zwistserland komen mensen
  uit meer dan 100 steden !

  Niets daarover op de Nederlandse propaganda TV of in de mainstreampers ❗

  http://www.kenfm.de

  https://www.facebook.com/KenFM.de

  [quote]Am morgigen Sonnabend findet in Berlin die erste zentrale Mahnwache für den Frieden statt. Nicht nur die Berliner sind aufgerufen, sich ab 18 Uhr am Potsdamer Platz einzufinden, um gemeinsam ein Zeichen für den Frieden zu setzen. Grund dafür gibt es leider genug. Seit der den ersten Mahnwachen im März 2014, deren Auslöser die Eskalation des Ukraine-Konflikt war, sind zwei bedeutende weitere heiße Konflikte hinzugekommen. Der Irak, der sich mit ISIS-Kämpfern konfrontiert sieht, und im Nahen Osten brennt erneut die Luft über Israel und Palästina. Mindestens zu letzterem Konflikt wird auch die aus Freiburg angereiste Gastrednerin Evelyn Hecht-Galinski klare Worte finden. Wir, das KenFM-Team, werden ebenfalls anwesend sein, um von dort zu berichten und Interviews mit verschiedenen Gastrednern zu führen. http://youtu.be/uv5hC-7gMo8 [/quote]

  Like

 14. Icesurfer zegt:

  Correctie : Vandaag kunnen jullie weer getuige zijn van ZWIJGEN mainstreammedia in Nederland over vredesdemonstraties in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s