Gezocht. Nieuw land om te debiliseren

Screenshot_2

Uit onderzoek door sociaalpsychologen van de UvA blijkt dat de Nederlander een heel tevreden mens is. Wij zijn een opgeruimd volkje dat graag de feiten en bijbehorende beslist fatsoenlijke duiding van sociaalpsychologen opslobbert uit de nieuwsmediaas. Wij weten best dat de sociaalpsychologie en met name die van de UvA één grote, gore leugen is met vooraf vaststaande uitkomsten maar dat vinden wij niet erg. Wij worden graag bij de neus hand genomen door onze overheid want dat scheelt enorm veel zelf nadenken. Alcohol. voedsel, porno, onze wetenschappers frauduleren er cijfers bij, onze staatsmedia geven het ruimschoots aandacht in lichtvoetige magazines en in het *boing* Journaal, als die niet te druk zijn met koningshuisPR, en de overheid maakt er beleid bij. Dat vinden wij fijn. Maar nu. Nu maken de sociaalpsychologen zich een beetje zorgen. Het correctdwangbuis van totaaldebilisering, waar zij schaamteloos steeds maar weer hun onderzoeks’resultaten’ als zoete koek in kunnen wensdenkvormgeven, lijkt wat losjes te zitten bij de riempjes.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media. Bookmark de permalink .

4 reacties op Gezocht. Nieuw land om te debiliseren

 1. HansFire zegt:

  De leden van de UvA bestaat uitsluitend uit LINKS TUIG, zeker alle publicaties van dit TUIG ziet men waar van men komt *(LINKS SCHOREM)

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Wij worden door dat linkse tuig voor gek versleten, maar zijn het dus niet. Ook onder je naaste buren kom je soms figuren tegen die ze niet op een rijtje hebben zitten. Een oud buur ging eens zijn huis verbouwen en zei tegen mij; Ik geef ze geen geld, alleen maar een kratje bier. Dan doen ze alles voor mij ! Ik liet hem maar in zijn waarde, en zei wijselijk niets terug. Een andere buur verkocht tijdens de crisis zijn woonhuis. Eentje van een middelmatige grootte, en niet meer waard dan €200.000. Gemeten naar andere gelijkwaardige huizen in de buurt. Hij beweerde via zijn makelaar in de advertentie dat zijn huis helemaal af was, modern verbouwd, opnieuw geschilderd, enz. enz. De vraagprijs was €500.000. En ineens was zijn huis binnen 2 weken verkocht. Zijn buurman beweerde dat hij werkelijk die €500.000 gevangen had. Ik kon dit niet achterhalen, maar volgens de snelheid van de verkoop en de crisis op de huizenmarkt zou het veel eerder €175.000 kunnen zijn. En gisteren bij de opinie-pagina in de krant beweerde en vrouw dat wij alle beslissingen het beste aan onze overheid konden overlaten. Wat ik maar wil zeggen is, dat je zelfstandig een oordeel moet kunnen vellen en dit niet aan een ander moet overlaten, daar er dan altijd misbruik van je word gemaakt.

  Like

  • Republikein zegt:

   Informeer bij het Kadaster! Niet de krat bier hoor, dat is zwarte handel!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 10.20. uur, op 30/4. Het niveau van de NEDERLANDER zakt, steeds verder weg John. Wat verwachten wij, van de grote massa, die alleen nog maar interesse hebben in, zoals de oude Romeinen al zeiden: ” BROOD EN SPELEN”. De grote massa, die zich avond aan avond vergaapt aan de ultieme banaliteit van programma’s als: ” Boer zoekt vrouw”, in ” Holland staat een HUIS”, Lingo, etc. En alleen nog alles aannemen wat de RODEN PAUWEL en WAUWEL zeggen, wat komt in DWDD, de VARA en de rest van de “rode kerk “, omroepen. De NEDERLANDER die voldoet aan vorenstaande beschrijving, is blij met de anderhalve denkcel die hij nog maar nodig heeft! En de hele UvA en van NIJMEGEN is compleet in handen der RODEN/SOCIALISTEN. Ik vrees voor de toekomst John, hoe dit te doorbreken?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s