LOL. Zotte zandneger wil GeenStijl verbieden

Screenshot_18

Och jee, daar hebben we weer zo’n islamitische aandachtshoer uit een ongeletterd apenland waar nationale volkssporten als stenen gooien naar overspelige vrouwen, met je reet omhoog liggen naar de profeet tot je er plekken van op je voorhoofd krijgt, en bestialiteiten met geiten het dagelijks ritme bepalen.
Screenshot_19Ene Nourdine Tighadouini (pica, de bloksnor is van ons) vindt dat het tijd wordt “dat Justitie de praktijken van GeenStijl onder de loep neemt. Geen angstvallige stilte meer, maar handhaving van artikel 1 van de Grondwet.” Want “GeenStijl staat voor het morele verval van het afgelopen decennium.” Handhaving van wat precies, Nourdine? Voor een bestuurskundige ben je behoorlijk slecht op de hoogte van de wet. Als je nou tijdens de colleges over de Europese Rechten van de Mens niet van rechts naar links had gelezen, had je geweten dat het recht om te beledigen, schokken, overdrijven en provoceren is al sinds 1979 door het Europees Hof voor de Rechten van de Mens wordt gesteund.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op LOL. Zotte zandneger wil GeenStijl verbieden

 1. Jean zegt:

  Zou het niet tof zijn als WIJ eens met stenen beginnen te gooien, niet naar vrouwen maar naar dergelijke perverse achterlijke eikels. Ze smeken toch behandeld te wxorden door hun barbaarse waanzin dus dan doen we dat toch, uiteraard alleen t.o.v. die onderontwikkelde baardapen en geweldplegers die pedofilie als een eer beschouwen, hoe jonger hoe liever wat de meisjes betreft en hoe ouder hoe perverser wat die eikels betreft.
  Bah wat moet ik steeds braken van die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd.

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Een moslim en democratisch inzicht is nu eenmaal een onmogelijke combinatie.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Ja, prachtig. Ik sta helemaal achter Martien Pennings… en zou hetzelfde schrijven in antwoord op het absurde gedrag van deze absolute zandneger. We moeten niet vergeten dat ze dit doen om te provoceren en hun macht te tonen. Het wordt dus echt hóóg tijd dat we beginnen tegen deze typische islam-agressie op te treden door dit soort provocateurs onmiddellijk uit ons land te zetten, mèt hun hele zandvlooien-familie erbij natuurlijk! Anders heeft het geen nut!
  Het merkwaardige feit doet zich echter voor dat ik bij Geen Stijl een “Ban” heb gekregen omdat ik, in precies dezelfde toonsoort als van Martien, een reactie had geschreven op het wangedrag van de een of andere troetelallochtoon die zich in de politiek weer eens ernstig misdragen had.
  Geen Stijl meet dus duidelijk met twee maten. Nu ze zelf worden geattaqueerd mag het wèl dus.
  Ik merk het alléén maar op en vind het jammer.

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik lees: “terwijl de gemiddelde reaguurder en de radicale moslim juist veel met elkaar gemeen hebben. Beiden zijn voor lijfstraffen, seksistisch en onverdraagzaam. Friedrich Nietzsche en Carl Jung omschreven dit verschijnsel als projectie, waarbij men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders”.

  Wel ja, toe maar, meneer Nourdine Tighadouini haalt Friedrich Nietzsche en Carl Jung er eventjes bij. We hebben hier zowaar te maken met een mohammedaanse intellectueel. U heeft dus de werken van C.G. Jung gelezen, o.a. zijn “Psychologische Typen, en ook de werken van Nietzsche. Ik denk ‘Ecce Homo’, (Hoe iemand wordt wat hij is). Knap hoor. Maar we leven hier nog altijd, mede dank zij deze grote denkers, in een vrij land, en daar kunnen ze in dat armoedige rot land, waar u vandaan komt nog een puntje aanzuigen. Want verder dan een beetje lullen over Mohammed zijn jullie niet gekomen, daarom bent u ook hier, in het vrije Nederland. En daar moet u het maar mee doen, anders ophoepelen naar de zandbak, en het liefst vandaag nog. We hebben jullie, mohammedanen, al meer dan genoeg vrijheden gegeven, ons geduld begint op te raken. Waar haalt u in hemelsnaam de moed vandaan op te spreken over het morele verval? Ik zou zeggen, ga een vrouw stenigen.

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Hij heeft ook nog eens een dubbele agenda: twitter.com…

  Zo te zien wil hij de Nederlandse spelling verkrachten, met z’n ‘moesliem’.

  Like

 6. tempelier zegt:

  Artikel 1 van de grondwet, en een moslim ? Wat klopt hier niet ? Aha hoor ik u denken Sharia. Als het hun uitkomt beroepen zij zich op de nationale wetgeving, komt het ze niet goed uit dan op hun geloof, koran en sharia.

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Geen aandacht aan schenken,waait wel over!Je hoort niets anders dan:moslims eisen dit,moslims eisen dat!Ze eisen maar een eind weg,maar van mij krijgen ze niks;ja een trap onder hun hol!

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  bah slecht brood en een slechte bakker, ik discrimineer ik moet dat brood niet !

  Like

 9. Avidia zegt:

  Het is allemaal tuig, allemaal uit op macht en zakkenvullen, kijk maar bij onze eigen politici, even een teiltje halen, word een beetje misselijk.

  Jole heeft een neger in de studio, het gaat over zwarte Piet, die moet weg.
  Waarom gaat die neger niet weg??? Toen ze hier kwamen wisten ze dat wij zwarte Pieten hebben in december. Toch hier naar toe komen en ons nu hun wil opdringen, opdonderen, ga terug waar je vandaan kwam, iedereen tevreden toch?
  Wij geven onze zwarte Piet nooit op, al moet ik zelf over de daken klimmen met mijn hoogtevrees.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Als het niet zo triest was, wat deze MO aanhanger verkondigt, zou ik er nog mee kunnen lachen. Het zijn toch juist de moslims, die als ze de meerderheid in Nederland, zouden uitmaken allereerst de Grondwet buiten spel zouden zetten, en hun achterlijke SHARIA zouden invoeren! Achterlijke zandneger, weet verdomde goed dat de ISLAM tegen de GRONDWET ingaat!

  Like

 11. Jan zegt:

  De holbewoner heeft een eigen site: De Nieuwe Nederlandse Marokkaan
  Ik ben opgegroeid in een omgeving waar je vooral op jezelf moest bouwen. Mijn omstandigheden tijdens het opgroeien hebben mij geleerd om voor mezelf na te denken, te ontdekken en altijd te blijven zoeken. Zelfontplooiing is zodoende een belangrijke waarde voor mij.
  ….
  Ik sta namelijk voor een Nederland waar we fatsoenlijk en beleefd met elkaar om gaan.
  http://ntighadouini.blogspot.nl/

  Volgens deze kamelenruiter is Wilders Hitler en zijn wij nazi’s
  Holbewoner: Wilders en anderen moeten hun bek houden:
  http://www.amazightimes.com/Wilders-en-trawanten-bij-veroordeling-naar-Indonesie_a3143.html

  Like

 12. Pingback: Nourdine Tighadouini zegt ‘NIGGER’ op de NPO | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s