Nog altijd wijst de helft van de Duitsers de islam af, maar daar wordt aan gewerkt…

Screenshot_17

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De staat en de politici van de islamisering hadden jaren geleden al verkondigd dat de islam in Duitsland aangekomen en hier tot overname bereid is. Alleen het volk verzet zich hier nog tegen. Maar als je in aanmerking neemt dat 2 tot 4 jaar geleden nog meer dan 70% de islam afwees en nu nog maar de helft, kunnen de politici en journalisten, die smeergeld uit de Oriënt ontvangen, trots zijn op zichzelf. Nog een paar jaar en nog niet eens een vierde deel van de Duitsers zal het wagen zich openlijk tegen deze terreurreligie uit te spreken:

Islam behoort volgens de helft van de Duitsers niet bij het land.

Nog bestaan er voorbehouden tegen het islamitische geloof. Desondanks blijkt uit een nieuwe expertise: de Bondsrepubliek is goed op weg om een modern immigratieland te worden.

Dit prachtstuk kun je lezen bij Welt Online.

Wij willen het graag zo uitdrukken: Duitsland is goed op weg om een Oriëntaals moeras van terreur, corruptie en van een door clans beheerste samenleving te worden, waar noch eigendom noch lichamelijke onschendbaarheid zeker zijn.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Arabieren, Barbarisme, Censuur, corruptie, Criminaliteit, Dhimmitude, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nog altijd wijst de helft van de Duitsers de islam af, maar daar wordt aan gewerkt…

 1. bobzelf zegt:

  Sieg Allah , Sieg Allah ,

  Like

 2. Jan zegt:

  Intussen in Rome: administratieve assistent van de paus, Pater Yoannis Lahzi Gaid, over de islam: “Dit is een cultuur van de dood”

  Pater Gaid:
  „Ich habe immer versucht der Freund zu sein, der die verschiedene Religion des anderen respektiert, ohne dabei Angst zu haben, die Wahrheit zu sagen oder zu betonen, daß das Christentum ein Ruf zur Freiheit ist. Und als mich Magdi nach den Kopten in Ägypten fragte, verheimlichte ich nicht die enormen Schwierigkeiten, unter denen die Christen in Orten mit moslemischer Mehrheit leben müssen. Schwierigkeiten, die nicht von wenigen Islamisten ausgehen, sondern von einer Kultur des Todes und der Gewalt, die sich auf ganz klare Sätze stützt, die sie zitieren und die zur Gewalt und zum Dschihad aufrufen, das heißt zur Ermordung aller, die anders sind, zur Tötung der Gewissensfreiheit. Es genügt, anders zu denken, um zum Tode verurteilt zu werden.“
  http://www.katholisches.info/2014/04/23/kopte-neuer-papstsekretaer-islam-eine-kultur-des-todes/

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Als ik zó goed vertalen kon,
  dan lachte ik om E.J.Bron,
  maar wat hij zegt is wélgezegd
  bedankt amice voor jouw gevecht
  want er is teveel onder de zon…!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. janfreak zegt:

  Ik sluit me aan bij de helft Duitsers die terecht de islam afwijzen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Met als grootste verraders der Duitse bevolking, de RODEN der SPD en LINKE, en de GROENEN! Maar ook de CDU en CSU, en de FDP leggen de NAZI IDEOLOGIE Islam NIETS in de weg. Helaas ook Duitsland gaat verloren aan de Islam, en de RODE FASCISTEN van de EUSSR drinken er nog een glas op! We worden en zijn VERRADEN door eigen POLITICI!

  Like

 6. Jean zegt:

  Daar zal en daar moet oorlog van komen oorlog tegen die barbaarse smeerlapperij die pedofilie en geweld alle eer aan doen.
  Waarom zouden die perverse baardapen anders steeds in lakens gewikkeld rondlopen? Even denken…. 🙂
  Ik weet het Walter, daar kunnen ze die jonge meisjes onder stoppen….
  Bah, het zuur komt me weer op.

  Like

 7. Jean zegt:

  Europa heeft 2 grote gevaren rondlopen op Europees grondgebied nl. de EU bende en de islamidioten. Beide willen sencuur en dictatuur 2 gevaren die met alle middelen bestreden moeten worden.

  Like

 8. tempelier zegt:

  Dit is ook een van de speerpunten van de moslimbroederschap, beheers de media voor propaganda, en om islam kritiek de mond te snoeren.

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik snap die Duitsers totaal niet;de huidige generatie kan men toch moeilijk het verleden verwijten,dus waarom zitten die opgezadeld met een schuldgevoel?Ik voel me ook totaal niet verantwoordelijk voor de slavernij uit een grijs verleden waar Nederland al of niet zich aan beschuldigd zou hebben.En daar zijn al hele gebieden overgenomen door moslims,waar de politie nog niet eens meer naar binnen kan/durft!Zo ver laten wij het hier toch niet komen,hopelijk!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   In ieder geval hebben wij het tot dusverre nóg niet zo ver laten komen en dat is al hoopvol.
   (Nu zal ik misschien weer deze of gene over me heen krijgen, die per sé wel doen geloven, dat het hier al lang zo ver is maar ze kúnnen me wat: Ik vertrouw op MIJN waarnemingen in deze. -En, zo te lezen, op de uwe, Yvonne.)

   Like

 10. Republikein zegt:

  Die Maurice zit toch overal. ’t is een duizendpoot!

  Like

 11. bigljohn zegt:

  De grote volken van Europa. De Engelsen, de Fransen, en de Duitsers. Ze hadden een rechte rug en waren letterlijk onkreukbaar. Vandaag de dag is daar niets meer van over, en laten ze zich ondersneeuwen door die Duivelvereerders uit het midden oosten. Analfabeten die het vertikken om de taal van hun gastheer te leren, en die veelal hun eigen naam nog niet eens kunnen schrijven.
  Het enige wat zij kunnen is de zware crimineel uithangen, hun hand ophouden, en eisenaan ons stellen. Waar is de trots en onverzettelijkheid van die grote volken opeens gebleven. Vroeger zag je grote en soms gewelddadige demonstraties op straat, en vandaag de dag is iedereen opeens ingedut en komt aan iedere wens van Islamieten tegemoet. Het is al meer keren hier geschreven, een logica voor dit alles is niet te vinden. Dit is niet meer en minder dan het verhaal van de eindtijd, beschreven in de bijbel.

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Kennen de Katholieke priesters eigen lijk de 10 Geboden wel of toch niet?Exodus 20 vers 1-26

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s