Overmoedige en arrogante Obama stuurt aan op wereldcatastrofe

Screenshot_14

Propagandistische leugens

Het zich in overmoed en arrogantie wentelende regime van president Obama laat de Oekraïense crisis escaleren in een heuse crisis met Rusland. Opzettelijk of dom? De propagandistische leugens van Washington sturen de crisis regelrecht in de richting van oorlog. Moe van het aanhoren van zinloze bedreigingen door Washington, accepteert Moskou geen telefoontjes meer van Obama en Amerikaanse topambtenaren.
De crisis in Oekraïne is ontstaan met de omverwerping van de Oekraïense democratisch gekozen regering door Washington en Brussel en de vervanging ervan door aangewezen stromannen. Deze westers georiënteerde lakeien zijn in woord en daad overgegaan tot handelingen die indruisen tegen de wensen van de voornamelijk Russisch sprekende bevolking van deze voormalige Sovjetrepubliek, waarvan de overgrote meerderheid aansluiting wil bij Rusland. De Krim is inmiddels weer Russisch grondgebied en andere delen van het zuiden en oosten van Oekraïne zullen waarschijnlijk volgen.

Lees verder>>>
(h/t Peterselie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama. Bookmark de permalink .

7 reacties op Overmoedige en arrogante Obama stuurt aan op wereldcatastrofe

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik heb een hele tijd geleden al eens gezegd dat Rusland een aanbieding krijgt om mee te doen met de nieuwe orde die ze niet kan weigeren, het lijkt erop dat ze wel weigeren of ze spelen voor een beter plekje in de top !

  O ja vergeet dat dom nu maar eens !!!

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Mischien kan hij zo de Nieuwe Khalief worden?dat is altijd meer als president van de USA?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ben het geheel eens met het artikel! Het is al lang en breed afgesproken, om de wereld “in de hens”, te zetten! En de RENEGAAT en VERRADER Obama werkt daar uiteraard graag aan mee. Het gaat om het installeren van een demonische WERELDREGERING! Daar gaat het om!

  Like

 4. Jean zegt:

  Vergeet niet dat die zwarte moslim in dat witte huis in een bepaald kamertje elke dag met zijn reet in de hoogte ligt, allatroelala komt dan in zijn ogen, ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.

  Like

 5. tempelier zegt:

  Het is toch prima om oorlogje te voeren, zo ver van je bed en aan de overkant van de plas , met Europa als buffer !!! En bedankt obama.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Kofi Annan is er niet blij van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s