Politiek correct

Screenshot_31

(Door: Wans Horst)

Vandaag, vlak voor de EU-verkiezingen, komen EU-voorstanders met het nieuws dat Rutte in 2012 – ruim twee jaar geleden – gedreigd zou hebben de Eurozone te verlaten. Hij zou dat uit populistische motieven hebben overwogen, omdat hij bang was voor Wilders. Daaruit blijkt dat Rutte zich bedient van dezelfde methodes als waar hij en zijn D66-VVD-PvdA-CDA-kliek Wilders van beschuldigt. Populisme is luisteren naar het volk, dat doet Rutte alleen zolang hij de kans niet ziet om zijn eigen wil door te drukken ten koste van dat volk, waar de integrale PVV-visie op dat volk gericht is. Zo zijn alle leden van die kliek. Geen VVD’er, CDA’er, D66’er of PvdA’er die zal schromen om vuil spel te spelen waar hij denkt dat winst te behalen is. Geheel in tegenstelling tot Wilders en de zijnen die, helemaal na het vertrek van drie verraders, als één man een vuist kunnen maken, de reden dat Wilders het woord voert en niet veel anderen van de PVV-fractie. Alles om LPF-achtige omstandigheden te voorkomen, uiteraard gehaat door de linkse media, omdat zij graag de randvoorwaarden hadden geschapen om de PVV op een LPF-achtige wijze te gronde te richten.

De Duitsers die vochten in de Tweede Wereldoorlog hebben in die tijd vele doden gemaakt onder de in casu onschuldige Nederlandse bevolking. Dit hebben zij gedaan, omdat zij hun eigen leven belangrijker vonden dan dat van Nederlanders. Namelijk hadden zij veel leed kunnen voorkomen door zichzelf van het leven te beroven. Uit egoïsme is dit niet gebeurd en ik zie dus ook niet waarom Nederlandse gemeentes in samenspraak met het 4- en 5-mei-comité een tocht langs gesneuvelde Duitse soldaten moeten houden. Dat is juist een belediging gericht aan (nakomelingen van) de slachtoffers.

Let wel dat het wederom uw overheid is die uw trots, of wat daarvan over is, offert op het altaar van linkse zweverige mensen die totaal niet weten wat ze willen, maar om zich toch nuttig te maken voor de samenleving, althans zo is de gedachtegang, politiek correcte dingen gaan bedenken om de burger te pesten. Het houdt ze van de straat. Echt socialistisch zijn is, in tegenstelling tot sociaal zijn, een psychiatrische ziekte en ik heb erg met die mensen te doen. Dat vele mensen opmerken dat er niet veel verandert als ze op een andere partij stemmen komt omdat die mensen dan slechts verschuiven binnen het kwartet. Verschuiven mensen massaal naar buiten het kwartet, dan volgt volautomatisch een cordon sanitaire. Dat kan alleen nog zolang de meerderheid van de kiezers op een andere partij dan de PVV stemt, zo simpel is het ook. Deze mensen zijn namelijk bijzonder vatbaar voor meningen uit hun eigen groep. Je zou kunnen zeggen dat die eigen groep een vervanging is voor de sociale controle die de kerk vroeger in stand hield.

Waarom komen socialisten met een heel uitgebreid verhaal om te verklaren waarom je de dingen anders zou moeten doen, terwijl de verklaring waarom je die dingen doet zoals je ze doet heel simpel is, als ze al weerstand kunnen bieden aan jouw simpele verklaring? Simpelweg omdat de socialisten het niet aanstaat dat je gelijk hebt. Dat hebben zij per definitie. Begrijp je dat niet? Dan ben je dom, een Tokkie… Het is echter belangrijk dat de hele Nederlandse bevolking trots is op z’n Nederlanderschap. Zolang we gedeelde belangen hebben, kunnen we als volk een vuist maken tegen de elementen die ons proberen te onderdrukken. Het is zo kinderlijk eenvoudig allemaal. Om deze reden bestaat er een grote kloof tussen bevolkingsgroepen in Nederland, die in stand gehouden wordt door D66, PvdA, VVD en CDA, met als doel dat wij ons grondwettelijke recht tot vereniging bijna niet kunnen uitoefenen. Neem nu alleen al demonstraties. Die moeten worden aangevraagd bij en goedgekeurd door de gemeente, zo niet, dan is de demo illegaal en komt de ME op je dak.

Screenshot_30

Maar de echt kwalijke manier waarop die partijen verhinderen dat mensen hun recht op vrije meningsuiting kunnen toepassen, is de prijs- en belastingdruk, waardoor mensen buiten werk en de geconditioneerde broodnodige ‘ontspanning’ om, die natuurlijk te vinden is op Nederland 1, 2 en 3 (dikke salarissen aldaar om te voorkomen dat iconen overstappen naar de commerciële zenders), geen tijd meer hebben om na te denken over wat zij nu echt wensen voor zichzelf en hun kinderen, maar vooral wat zij wensen voor Nederland. Zwitsers hebben door de bank genomen een loon dat twee keer zo hoog is als het Nederlandse.

Rijkdom brengt vrijheid met zich mee, niet per definitie geluk. De vrijheid om te kiezen wat je wilt, om te ontkomen aan de machinaties van de overgereguleerde samenleving, waarin grote ondernemingen naar hartenlust kunnen lobbyen bij de Tweede Kamer en het Europees Parlement, terwijl u gearresteerd wordt als u dat probeert. Omdat mensen vaak helemaal geen idee hebben van wat ze nu echt willen in het leven komt het ook niet zo vaak voor dat mensen hun recht op meningsuiting wensen te gebruiken.

Prijzen in Nederland zijn absurd als je deze vergelijkt met andere EU-landen zoals Italië of dichterbij zelfs Duitsland. Duitsers doen tegenwoordig ook vaak boodschappen over de grens in Nederland, maar dat komt vooral omdat zij dankzij Merkel geen crisis voelen. Zie hier de reden dat zij keer op keer herkozen wordt. Na de 10% onderwaardering van de gulden t.o.v. de D-Mark bij de omwisseling naar de eenheidsmunt en het Duitse belastingklimaat is het ook niet verwonderlijk dat Nederland er meer dan een Tweede Wereldland bij ligt – alhoewel dat aardig verbloemd wordt door de uiterlijke schijn van het Nederlandse wegennet en de uitgebreide inzet van de plantsoendienst.

Een broekje van inkoop € 40,- gaat in Nederland over de toonbank voor € 150,-, minus de belasting is dat € 81,50 pure winst voor ondernemingen. Dat zij daarvoor nog huur van de ruimte moeten betalen en de verkoopster die erbij staat om de kassa te bedienen, neemt niet weg dat de productie, het transport, importheffingen, et cetera met daarop nog de winst voor leveranciers niet meer dat € 40,- hoefde te kosten, ook allemaal inclusief personeelskosten en huur. Nederlandse winkeliers leven dus op te grote voet en u krijgt daarvoor de schuld. Men leeft van de onderdrukking en u krijgt ervoor de schuld, schiet in een reflex van ontkenning zodat u het in ieder geval niet in uw hoofd haalt om goed te kijken of en wie er eigenlijk onderdrukt.

Ouderen zouden toch altijd op te grote voet hebben geleefd? Onzin, dat is alleen een smoes zodat ouderen minder protesteren tegen het verdampen van hun pensioen, waarvoor zij onvrijwillig hun hele werkzame leven betaald hebben.

Het kwartet PvdA, VVD, D66 en CDA houdt dit “kwetsbare evenwicht” maar wat graag in stand, omdat dit hun inkomensvoorziening is. Hierdoor kunnen zij en hun vriendjes blijven graaien. Als je vraagt om korting is het in Nederland standaard “Njet”. Dit hoort bij Nederland in de zin dat Nederland immer via o.a. MKB Nederland de randvoorwaarden heeft ‘geharmoniseerd’. Vandaar dat ondernemers die geen verantwoordelijkheid voelen richting de samenleving altijd op één van de partijen binnen dit kwartet stemmen, meestal onder de begeleidende tekst dat ze te ver van de problemen (o.a. met allochtonen) af wonen om het hun stem te laten beïnvloeden.

Screenshot_32

Dat is fijn: deze lui stemmen partijen aan de macht die de massa-immigratie evenals de verdere uitverkoop van Holland hebben opgestart, maar op het moment dat zij worden aangesproken op hun acties door de Nederlanders die wel last hebben van o.a. de massa-immigratie zijn het inferieure mensen zonder fatsoen, zogenaamde Tokkies. Op deze manier zou je bijna je fatsoen verliezen inderdaad. Bij een intellectueel gebrek om jouw situatie te benoemen, mede door het milieu waaruit je komt, zou er een gewelddadige uitspatting kunnen ontstaan die door de media en politie van alle kanten bestreden zal worden, zoals bij Project X in Haren.

Dit voorval heeft wel aangetoond dat de kracht van het volk aanwezig is en juist daarom zal het in het vervolg van alle kanten bestreden worden om te beginnen bij de afgifte van vergunningen voor zulke evenementen. Niet voor niets is er altijd een uit belastinggeld betaalde overweldigende politieaanwezigheid bij evenementen. Puur om uw vrije meningsuiting  te verdrukken in goede banen te leiden.

De vorige keer dat het net zo hard bijna fout ging met de macht van het kwartet was bij het referendum over de Europese Grondwet in 2005.

Media en politie dienen enkel het doel om de belangen van PvdA, D66, VVD en CDA te garanderen en dat is de reden dat zij er alles aan zullen doen om uw stem op 22 mei niet naar de PVV te laten gaan. Alle ‘onthullingen’ en ‘feiten’ zullen gericht zijn op dat doel.

“Politiek correct” wil niets meer zeggen dan dat u naar de pijpen van CDA, VVD, PvdA en D66 danst.

Ik wil Russische toezichthouders bij de stembussen! Verder moet (!) iedereen gaan stemmen, laat u niet weerhouden uw recht op meningsuiting te gebruiken, anders bent u die vrijheid niet waard.

PVV normale grootteDoor:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, D66, political correctness, PvdA, VVD. Bookmark de permalink .

9 reacties op Politiek correct

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Iran won seats on five subcommittees of the U.N. Economic and Social Council earlier this week, including one to the Commission on the Status of Women — a body tasked with pressing for women’s rights around the world.

  http://www.barenakedislam.com/2014/04/30/iran-wins-seat-on-un-council-that-champions-womens-rights/

  http://www.washingtontimes.com/news/2014/apr/2/coptic-christian-woman-carting-cross-brutally-kill/

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik ga zeker stemmen;ik ga flyeren,zo,n 1200 stuks,uiteraard voor de Pvv!Dus ik denk dat ik de vrijheid wel verdien!

  Like

 3. Rick zegt:

  Het blijft een boeiende doctrine….
  http://www.thedailybeast.com/articles/2014/04/30/islamic-extremists-now-crucifying-people-in-syria-and-tweeting-out-the-pictures.html
  Ieder keer dat je als normaal mens denkt dat het niet gekker kan;
  weet de booslim zichzelf wederom te overtreffen.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Kamerleden weigeren het grote plaatje te zien van de islam, pas als zij en hun familieleden gedwongen worden om zich te bekeren tot de religie van vrede dan zullen hun ogen misschien open gaan. Hoeveel kamerleden zijn er eigenlijk al moslim?

   Like

 4. Avidia zegt:

  Ik ga vast en zeker stemmen op de PVV. En ik zit erover te denken bij de telling aanwezig te zijn, want ik vertrouw niemand.

  Like

 5. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  POLITIEK CORRECT!!!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Media en politie dienen enkel om het belang van PvdA,D66,VVD en D66 veilig te stellen, daar ben ik het volledig mee eens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s