PVV wil Kamer terugroepen van reces

PVV grootDEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders wil de Tweede Kamer terugroepen van het mei-reces voor een debat met premier Mark Rutte. Aanleiding is het bericht in de Volkskrant woensdag dat Rutte in juni 2012 tegenover EU-president Herman Van Rompuy gedreigd zou hebben dat Nederland de eurozone zou verlaten.

Wilders: „Eerder was hij nog tegen het PVV-voorstel de Eurozone te verlaten maar nu blijkt hij er zelf voorstander van te zijn geweest. Dat is een absolute doorbraak. Het is belangrijk hier snel over te debatteren in de Tweede Kamer, deze week nog!“

Wilders heeft Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg gevraagd de Kamer terug te halen van het reces, dat gepland staat tot 12 mei.

De SP steunt het verzoek van Wilders. „Hier moet op korte termijn helderheid over komen”, zegt SP-Kamerlid Harry van Bommel. „Premier Mark Rutte ontkent het verhaal, en dat snap ik wel, maar dit raakt aan de geloofwaardigheid van het Nederlandse bezuinigingsbeleid.”

Lees verder>>>

(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

15 reacties op PVV wil Kamer terugroepen van reces

 1. Cathja zegt:

  Goed zo Geert, laat de onderste steen maar boven komen!

  Like

 2. Lis zegt:

  Wat geweldig van Wilders dat hij dit aanpakt. Ook fijn dat er steun vanuit een andere partij komt. Het lijkt erop dat met de verkiezingen in aantocht er binnen de gevestigde orde meer begint af te brokkelen. Go, Geert!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop dat het gebeurt, dat terugroepen van de Tweede Kamer. Maar, ik ben ervan overtuigd, dat de kliek van RUTTE II blijft zitten waar ze zitten! De Partij van de Afbraak en de Vereniging Van Dieven, zullen een MOTIE van WANTROUWEN NOOIT STEUNEN. Het PLUCHE is belangrijker voor hen.

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Laat Rutte zich hier maar eens uitpraten!Geert blijft alert;top!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Het initiatef is goed en dat de SP er openlijk steun aan geeft is prima. Toch vraag ik me af of PvdA en VVD zich hier niet weer op de één of andere manier onderuit zullen proberen te draaien. En in dàt geval daarin gesteund, dat zul je dan weer zien, door D’66 met aan kop het miezerige, smerige mannetje Pechtold…..

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Natuurlijk probeert de regeringscoalitie er onder uit te komen en dat zal ook wel gedeeltelijk lukken met een parlementaire persvrijheid en links geïndoctrineerde journaille. Rutte zit wel degelijk in een spagaat met zijn uitspraak en dreiging naar van Rompuy om een nexit, maar aan de andere kant geeft hij zijn ideologische en morele steun aan de Belgische nep liberaal Guy Verhofstadt die een trapje hoger in de EU-hiërarchie wil doen. Rutte steunt Guy Verhofstadt als kandidaat voor het voorzitterschap van de Europese Commissie, na de Europese Parlementsverkiezingen van 22 mei.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s