Subway vervangt ham en bacon door halalvlees op verzoek moslims

Screenshot_29

Fastfoodketen Subway haalt in 185 ketens in Groot-Brittannië ham en bacon van de kaart in ruil voor halalvlees. Subway doet dit op verzoek van moslimklanten.

Dat meldt de Daily Mail woensdag.

Grote vraag

De fastfoodketen zegt ‘na een grote vraag van onze moslimklanten’ nu op sommige plaatsen alleen nog maar vlees te gebruiken dat onder strikte islamitische regels is bereid.
Een woordvoerder meldt dat de maatregel wordt genomen na een ‘demografisch onderzoek’ onder bezoekers van de verschillende locaties. ‘We willen dat ons aanbod overeenkomt met de vraag van onze klanten’.

Lees verder>>>
(h/t Peter Selie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islamisering. Bookmark de permalink .

40 reacties op Subway vervangt ham en bacon door halalvlees op verzoek moslims

 1. Cathja zegt:

  Het is niet ‘op verzoek’ van de moslimklanten, maar onder drúk van de moslims. Stom bedrijf dat ze hieraan tegemoetkomen. De niet-moslims kunnen de ham en de bacon dus wel vergeten.
  Nog even en er is geen enkele winkel meer die nog iets van het varken durft te verkopen.
  Wat een verschrikkelijke lui, die mo-aanhangers!

  Like

 2. Joop Sigaar zegt:

  Halal

  Eerst maar een een tijdje halal OPEREREN bij deze groep , als dat goed bevallen is gaan we verder praten …..

  Like

 3. Joop Sigaar zegt:

  een is eens natuurlijk .

  Like

 4. Igor Svoboda zegt:

  Step by step!!!! wordt het Westen geïslamiseerd, en die stomme kikkers in de EU zien het niet
  Ook Elsevier wordt steeds politiek correcter. Je mag overal op reageren (vooral positivo voor de VVD) maar bepaalde onderwerpen zijn zeer policor afgeschermd.
  U kunt nooit meer reageren op onderwerpen die over de PVV, Geert Wilders, Islam gaan.
  Zo probeert men de PVV reageerders stilletjes er uit te werken, en dat lukt vrij aardig gezien de minimale reacties tegenwoordig.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik doe geen enkele moeite om mijn mening op de site van Elsevier te plaatsen. Als je weet dat ze zeer partijdig zijn, dan is vrije meningsuiting niet meer mogelijk. Daarom ben ik ook gestopt met het lezen van artikelen in Elsevier.

   Like

   • Igor Svoboda zegt:

    Ook ik ben gestopt met lezen, omdat ik een ban heb gekregen, alleen maar omdat ik vond dat je bij E4 wel op pos. VVD artikelen mag reageren en niet op de door mij genoemden. Ze kunnen wat mij betreft gevoeglijk ergens inzakken.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Ik ook!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Igor Svoboda: 20.34. uur, op 30/4. Dat klopt Igor. En het is vooral de compleet rode pers, msm en het staatshoernaal die uit maken wat wij nog mogen denken en zeggen. Maar vergeet vooral de JUDAS PARTIJEN in de politiek NIET: VVD,PvdA,CDA,D66,CU,GL,SP,PvdD. Zolang de stomme kiezers deze partijen blijven steunen, GAAT DE ISLAMISERING DOOR!

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Om te beginnen moeten mensen vrij worden van indoctrinatie, maar omdat er vaak niets interessants op tv is en zelfs de meest onschuldige kanalen uitpuilen van de propaganda voor “groene” onderwerpen, zou de Nederlander collectief z’n tv abonnement op moeten zeggen. Scheelt geld voor het abonnement, geld die je dankzij de vele reclame uit zou geven en het levert een ontspannen leven op. De echte nieuwsberichten kun je hier op EJBron uit het Duits vertaald toch wel krijgen.

    Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Vreselijk leuk bericht natuurlijk, maar ook vreselijk dom. Door alle vleesmachines en toonbanken, messen en ovens, bakplaten en keukengerei het zelfde te laten wordt elk zogenaamd halal-vlees plotseling haram alleen maar door aanraking van deze zaken. Hoe men dus ook loopt te raaskallen over het aanbieden van halal etenswaren, het is en blijft voor moslims feitelijk niet toegestaan. Makkelijker is om het om een veelgebruikte truc uit te halen, namelijk niets veranderen aan de gebruikte ingrediënten of recepten, maar alleen het predicaat toevoegen, oftewel neutonen-korrels als basterdsuiker gebruiken of rijkelijk er overheen strooien, er is nog nooit een imam gestikt in zijn eerste leugen, sterk nog ze zijn er alleen maar groter van geworden!

  Like

  • Rick zegt:

   Beste vanhetgoor…U moet dit ook zien als een éérste opstapje naar TOTAAL halal horeca. Daaruit is dus alle haram verbannen en bestaat er dus ook geen gevaar voor “cross-contamination” 🙂
   Het vormt allemaal onderdeel van het wereldwijde islamiseringsproces!!

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Het is wel beschamend om te lezen dat zels een dhimmitude-staat als Zweden een algeheel verbod op halal slachten kent terwijl dit in Nederland nog steeds niet het geval is. -Wetsvoorstel werd in 2011 door de 1ste Kamer getorpedeerd. Hoofdargument: Godsdienstvrijheid. Die senatoren moeten m.i. nodig eens nagekeken worden. Of misschien speelde ook mee dat de Joodse Godsdienst een soortgelijk argument voert maar zelf vind ik: Dat is dan jammer maar het voorkomen van onnodig dierenleed zou toch zwaarder moeten wegen; als je het mij vraagt zijn er trouwens meer liberale- dan orthodoxe Joden die dat ‘koshere’ so wie so minder hoog in het vaandel hebben. De eerstvolgende gelegenheid aangrijpen om het nog eens te proberen maar, want we willen toch zeker met name de ISLAM hierin niet tegemoet komen!

  Like

 7. Rick zegt:

  Dán is nú de kogel door de kerk…..
  Binnenkort álle SubWay vreetschuren halal; je hoeft die booslims namelijk maar het topje van je pink te geven en ze grijpen je direct en onmiddellijk tot onder je oksels!!
  Het GROTE, wereldwijde, halal Fast-Food EISEN kan beginnen 🙂
  Misschien een leuk idee om als niet booslims eens wat boycot acties jegens deze Dhimmi ketens op te zetten!!

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Orthodoxe joden gingen dwars liggen,toendertijd.En dat is jammer,want ik dacht toch echt dat die wel met de beschaving mee gingen;niet dus!Allea wat halal is,daar loop ik met een grote boog omheen!

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  .

  Halal certification is a secret and very lucrative shakedown scheme that funds jihad. It is also a form of jizya: a tax that Muslims feel entitled to extort from dhimmis at every possible opportunity

  http://www.halalchoices.com.au/

  http://1389blog.com/2014/04/26/kirralie-smith-halal-certification-is-all-about-stealth-jihad-and-creeping-sharia/#sthash.pG0GGQzu.dpuf
  .

  Like

 10. Vederso zegt:

  Blazing Cat Fur zegt: This will be an easy boycott.

  Like

 11. jans zegt:

  Nou, boicotten die Subway.
  Het is ze alleen maar om geld te doen.
  Subway vond.ik toch niet om te eten.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  In diezelfde krant enige tijd geleden: : :
  Bij een andere “zogenaamde-hallala” eetzaak in Londen, werden sporen van varkensvlees aangetroffen in de halal “sjiske-bab special”.
  MAAR om de zaak erger te maken dan ze al was,……..werd er bovendien onthuld dat deze LINKSHANDIG [potig] waren geweest”!!!!!!!!!!

  Like

 13. jantjeuitnl zegt:

  En ik mag van mijn katholieke geloof geen halal eten want dit is aan een afgod gewijd voedsel
  1 Kor 10,14-11,1 ‘Heidense offermaaltijden’.
  Ik loop dan ook met een grote boog om het halal schap in de super heen. Ik ging, trouwens al liever naar de febo dan de subway 🙂

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Hier in Fr, ergens stukje verderop naar de kust, was vorig jaar ook zo,n zaak ( ik meen Mc Donalds.! ) die iets dergelijks in-wilde-voeren.
  Toen kwamen er jongelieden van de franse (groupe identiaire )
  [ vanavond hoorde ik nog op NL-tv, hen als “ëxtreem-rechts” benoemd worden ], die met VARKENS-MASKERS op de zaak een beetje op-stelten kwamen zetten.
  Doen die engelsen nou nooit eens iets terug??

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Kijk,dat vind ik nou jongelui met karakter;volgens mij zijn Nederlanders het slapste volk ter wereld,die pikken alles.Tenminste,het gros dan!

   Like

 15. Yvonne van Cleef zegt:

  Even off topic:die teringlijders van een gore moslims zetten hun Palestijnenlezing toch door op 4 mei!Hetzij niet in hun haathut maar op een ,nu nog geheime locatie,die zij pas een paar uur tevoren bekend maken!Hoezo:provocatie?Waarom verbiedt die burgemeester het niet ronduit?Zou hem sieren!Desnoods Me en mariniers oproepen;nee is nee!Ik haat die lui;altijd hun zin doordrijven en krijgen!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Moslims mogen van mij best zich verenigen, zolang het maar geen belastinggeld kost (ook geen politie-inzet). De werkelijke winst voor patriotten valt te behalen met het veranderen van de Nederlandse randvoorwaarden richting autochtoon-vriendelijk in plaats van de huidige appeasement-politiek.

   Like

 16. Daiyu-ninja zegt:

  Moefti van Bosnie heeft gezegd: halal kan moslims helpen de economie over te nemen.
  Ik kan helaas niet meer terug vinden waar ik dit gelezen heb.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Ik geloof je op je woord. Het kan zeker helpen, alles dat islamitisch is kan helpen je samenleving over te nemen op een termijn. Wensdenkers (socialisten) geloven (lees: hopen) dat zij niet meer leven als dat termijn aanbreekt. “Make love, not war” is iets dat bij hen een deel van de ratio heeft vervangen.

   Like

 17. Thomasson zegt:

  Zijn ze helemaal gek geworden? Wat doen ze met al de klanten die geen Hallal-drek willen vreten? De enige manier dat de Britten kunnen terugvechten is de keten van ‘Sub-Way’ boycotten. Laten zien dat zij ballen hebben.

  Like

 18. schnoebel zegt:

  Één van mijn hobby’s is koken. Daarom kijk ik ook graag naar masterchefprogramma’s. In de Nederlandse variant doet een (ingepakte) moslima mee (inmiddels is zij afgevallen). Opvallend was dat, gedurende haar aanwezigheid, er niet gewerkt werd met varkensvlees. Één van de overige deelnemers was in de voorraadkamer op zoek naar spekjes en was verbaasd die niet te vinden. Er ging geen lampje bij hem branden!

  Like

  • Rick zegt:

   Ja. “We” blijven er écht alles aan doen om het die “mensen” zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Misschien een goed idee om enkele tientallen miljarden kubieke meters zand in de Nederlandse polders te storten. Voelen “ze” zich nóg meer thuis 🙂

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja schnoebel ik vond dit óók een leuk programma, tot dat deze van kop tot teen ingepakte, bagger vette moslima mee deed, toen was de plezier er af voor mij ga geen programma zitten te bekijken met kromme tenen. Trouwens niets nieuws onder de zon, alle TV programma’s hebben zich geconformeerd aan de islam, zelfs ex koningin Beatrix die tijdens een staatsbezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten, met haar achterlijke hoofddoek, annex hoed een bezoek bracht aan een haat tempel in Abu Dhabi. Kort om de islamisatie schrijdt gestaag verder in het ééns soeverein Nederland, laat Subway lekker in de islamitische stront zakken eveneens de halal vreettenten in de Efteling. Welk attractie park volgt logischerwijs de Efteling op met de islam doctrine Six Flags of thans Walibi?

   Like

 19. Avidia zegt:

  Ik ben geen vlees eter, maar als ik gasten heb koop ik vlees bij onze slager die een eigen slachterij heeft, alles zelf maakt. Het enige dat ik eet is hun eigen gemaakte verse worst voor de erwtensoep of stamppot. Die plastic worsten van de supermarkt zijn niet te eten.

  Like

 20. Sjaak zegt:

  MENSEN GA NAAR DE EIGEN HOLLANDSE BROODJESZAKEN EN LAAT
  DEZE KETEN IN DE STRONT ZAKKEN INKLUSIV HUN HALALMOSLIMS !

  Like

 21. HansFire zegt:

  DUS ALLEMAAL SUBWAY BOYCOTTEN. dus niets meer daar kopen, laat ze kapot vallen , de vuile moslim-healers.

  Like

 22. peterselie1 zegt:

  Halalporno – met Subway op hellend vlak

  Dat Subway, een commercieel bedrijf, inspeelt op de wens van grote groepen klanten door een paar honderd filialen te ‘halaliseren’, is op zichzelf geen probleem. De schoen wringt waar alternatieven steeds meer gaan ontbreken.

  Berichtgeving uit de Engelse Daily Mail overnemend, bericht Elsevier:

  De fastfoodketen zegt ‘na een grote vraag van onze moslimklanten’ nu op sommige plaatsen alleen nog maar vlees te gebruiken dat onder strikte islamitische regels is bereid.

  Een woordvoerder meldt dat de maatregel wordt genomen na een ‘demografisch onderzoek’ onder bezoekers van de verschillende locaties. ‘We willen dat ons aanbod overeenkomt met de vraag van onze klanten’.

  In het oorspronkelijke bericht in de Daily Mail staat vermeld dat het om bijna 200 filialen in het Verenigd Koninkrijk gaat – dat klinkt anders dan ‘sommige plaatsen’ of ‘verschillende locaties’. Vanzelfsprekend gaat het vooral om stadsdelen in de grote steden, waar veel of zelfs voornamelijk moslims wonen.

  Vertaald naar Nederland zou dit betekenen dat Subway-filialen in Amsterdam-Slotervaart, Rotterdam-Feyenoord en de Haagse Schilderswijk meegingen in dit besluit en filialen in – zeg – Wassenaar en Apeldoorn niet. (UPDATE: Aan de Groene Hilledijk in Rotterdam (postcodegebied 3074) is reeds een 100% halal Subway. Nederland telt er dus minstens één; en die blijkt al ouder dan de Britse filialen die nu worden omgevormd.)

  Rondom de gehalaliseerde filialen wonen echter ook oorspronkelijke Britten, andere westerlingen, niet-islamitische allochtonen en ex-moslims, zoals in onze grote steden. Nu islamitische inwoners een Subway-zaak in hun directe omgeving niet meer voorbij hoeven te lopen, is de situatie voor niet-moslims juist omgekeerd: niet-halal is niet meer te krijgen. Subway zegt (nogmaals, we hebben het hier over een commercieel bedrijf) dat het een afweging heeft moeten maken tussen groepen klanten en tussen ‘dierenwelzijn’ en de islamitische voorschriften voor voedselbereiding; het vlees is afkomstig uit een vorm van halal slacht waarbij de dieren eerst zijn bedwelmd, aldus het concern. Subway zal bovendien kunnen tegenwerpen dat terwijl moslims haram voedsel absoluut moeten weigeren, omgekeerd niet-moslims geen strikte bezwaren tegen het nuttigen van halal waren hebben. Zo van: die heidenen eten toch ook gewoon Turkse pizza’s? Lees verder >>>

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/05/halalporno-met-subway-op-hellend-vlak

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s