Volkert van der Graaf komt 2 mei vrij!!!

Screenshot_4

(Fotocredits: Piet Spanjer)

(Door: Martha N.)

Volkert van der Graaf, een moordenaar zich volledig bewust van zijn daad, komt 2 mei vrij. Was de dood van Pim Fortuyn voor niets? Steunen we nu opnieuw valse profeten? Volkert van der G, straks heeft hij een andere naam…, mag de gevangenispoorten op 2 mei verlaten, 12 jaar na de moord op Pim Fortuyn.Het is een zeer bewuste daad om deze man juist rond deze tijd, de eerste week van mei vrij te laten! Vrijdag 1 mei is de Dag van de Arbeid. Volkert heeft zijn arbeid/werk goed gedaan. Een duidelijk symbolisch gebaar dus.

2 mei, Volkert vrij.
4 mei, Dodenherdenking.
6 mei werd Pim vermoord.
10 mei werd hij begraven.

Op 15 mei moesten de verkiezingen doorgaan, besloot Kabinet Kok II. De man van het kwartje, u weet wel, en nu genietend van de vele bijbaantjes die hem tot multimiljonair hebben gemaakt, tja mijne bloed is rood, maar ook ik wil wel graag wat zakgeld… en zo waren en zijn er zoveel bij deze groep rode stropdassen. Helaas zijn ze er nog steeds. En niet alleen zij, er zijn ook wolven in schaapskleren, zoals D66 mannetje Pechtold, die de haat zelf vertegenwoordigt t.o.v. van Wilders en PVV-mensen.

Op 4 mei, de Dodenherdenking, zullen we ook Pim Fortuyn herdenken. Ook HIJ stierf voor zijn “Vaderland”!

Bij de komende verkiezingen op 22 mei a.s. denk dan aan deze man, die zijn leven verloor. Stem op een partij die voor ons eigen vaderland is. Bedenk dat achter Volkert van der G. andere mensen aan de touwtjes hebben getrokken. Zij, die in de schaduw bleven, maar in feite tot moord hebben opgeroepen.

In ONS land mag een politicus vermoord worden, is immers voor het goede doel. Eén man die tegen de gevestigde orde was en hier met humor tegen in ging, is niet meer. Pim was een man die wist wat hij zei en waarover hij sprak. Hij stond de gevestigde meute stropdaslozen in de weg en werd zgn. door alleen Volkert afgemaakt. Deze Volkert is totaal normaal zo zeggen de heren psychiaters, weinig kans op herhaling, dus mag hij vrij. Hebben psychiaters zich al niet eens eerder vergist in dit soort zaken?

De moordenaar van Pim Fortuyn, Volkert van der G., krijgt beveiliging ‘op maat’ als hij vrijdag op vrije voeten komt. Volgens het Openbaar Ministerie wordt per geval bepaalt welke maatregelen er nodig zijn om de veiligheid van iemand zo goed mogelijk te waarborgen. Dat is bij Van der G. ook zo, liet justitie eerder weten.

ZIJN VEILIGHEID? WAAR WAS DE VEILIGHEID VAN PIM FORTUYN? WERD DOOR KOK GEWEIGERD!

De bescherming van Volkertje gaat de Nederlandse burgers dik geld kosten. Zijn bescherming kan worden geregeld op landelijk niveau door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) of op lokaal niveau. Over het individuele geval Van der G. doet justitie geen mededelingen. Over waar en hoe de moordenaar van Fortuyn wordt gehuisvest, geeft justitie uit veiligheidsoverwegingen geen informatie. Nee, deze man wordt met alle middelen van hogerhand beschermd.

DEZE MOORDENAAR KRIJGT ALLE BESCHERMING, AANDACHT EN PRIVILEGES DIE DE RECHTERLIJKE MACHT MAAR KAN BEDENKEN. PIM FORTUYN LIGT AL 12 JAAR IN ZIJN GRAF.

GEDENK BIJ DE DODENHERDENKING OP 4 MEI OOK THEO VAN GOGH

EEN EIGEN MENING HEBBEN MAG NIET IN NEDERLAND, DIT IS ALLEEN WEGGELEGD VOOR MENSEN MET EEN EIGEN CULTUUR!

We schrijven in bescheiden kleine lettertjes: Nederlanders hebben geen cultuur, geen eigen feesten, geen eigen mening meer.

De burgemeester van de gemeente waar Van der G. komt te wonen, wordt geïnformeerd. Het uitgangspunt in dit soort kwesties is dat de betrokkene in Nederland blijft. ‘Zoals bij elke vervroegde invrijheidstelling zal het OM ook in deze zaak over een buitenlandoptie nadenken’, liet het OM weten.
Hij mag niet in de woonplaats van nabestaanden van Fortuyn komen. Ook krijgt hij een enkelband en een contactverbod met de familie van Fortuyn.

Niets staat vrijlating in de weg. Volkert van der G. komt vrijdag vrij, omdat dan twee derde van zijn straf erop zit en het Openbaar Ministerie (OM) heeft bepaald dat niets zijn voorwaardelijke vrijlating in de weg staat. Volgens de gevangenis van Van der G. zijn er geen gronden om hem niet voorwaardelijk vrij te laten. Er is weinig risico dat hij weer in de fout gaat en de moordenaar van Fortuyn heeft geen psychische stoornis.

Dus willens en wetens gewoon een mens die het goed met ons Nederland en zijn bevolking voorhad, afgeknald? Dat zou levenslang moeten zijn zonder pardon.

Bovendien zijn de verloven van hem tot nu toe zonder problemen verlopen. Daarom heeft het Openbaar Ministerie beslist dat hij op vrijdag 2 mei zijn cel mag verlaten.

www.ad.nl

Is dit geen leuk bericht..? WIE meldt zich aan als vrienden van Benno L. en Volkert van de G.?

VRIENDEN GEZOCHT VOOR BENNO L. EN VOLKERT VAN DER G.

Er is een fors tekort aan vrijwilligers die (ex-)criminelen begeleiden bij de terugkeer naar de maatschappij. Ze kunnen mensen zoals Benno L. en Volkert van der G. op het rechte pad houden, meldt dagblad Metro. Volgens de betrokken vrijwilligersorganisaties – Exodus, Bonjo, Humanitas en Gevangenenzorg Nederland – is er behoefte aan zo’n 7000 mannen en vrouwen, een verdubbeling van het aantal mensen dat de organisaties nu in hun bestand hebben. De organisaties willen in alle justitiële inrichtingen een aanbod van vrijwilligers. Daarvoor krijgen ze jaarlijks van de regering tweemaal zoveel geld, ongeveer 3 miljoen euro per jaar. Ook het Oranje Fonds draagt jaarlijks een half miljoen euro bij.

www.ad.nl

Hoe meer je over de moord op Pim Fortuyn leest (weet), des te duidelijker het wordt dat het één grote doofpotaffaire is. De schutter (één van de …?) Volkert van der Graaf is met dank aan de toenmalige chauffeur van Pim, Hans Smolders meteen gepakt, maar de echte moordenaars lopen 10 jaar na dato nog steeds met bloed aan hun handen vrij rond. Zich zeer wel bewust dat zij uit partijbelang en/of persoonlijke overwegingen de democratie van Nederland op het spel hebben gezet.

WIJ, DE MENSEN ACHTER “KIEZEN VOOR VRIJHEID”, HERDENKEN OP 4 MEI, TIJDENS DE DODENHERDENKING, EVENEENS PIM  FORTUYN EN THEO VAN GOGH!

DAT OP 22 MEI A.S. ALLE NEDERLANDERS DIE VOOR VRIJHEID KIEZEN,  EEN JUISTE BESLISSING NEMEN. WE ZIEN DE TOEKOMST MET VERTROUWEN TEGEMOET!

PVV blauw

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op Volkert van der Graaf komt 2 mei vrij!!!

 1. hacked ! zegt:

  Ik hoop dat er ” iemand ” die teringlijer aan de poort opwacht !

  Like

  • Syrier zegt:

   Amen

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja…..Dat hoopte ik ook lange tijd. aar het is langzamerhand wel duidelijk, dat hij a.) niet via de Hoofdpoort al vertrekken en b.) zwaar geëscorteerd c.q. vermomd. Er is ze nogal wat aan gelegen om dit kereltje in leven te houden lijkt het wel. -Wat dan enerzijds tóch weer tegen een ‘complottheorie’ pleit, zoals sommigen hier zo graag aanhouden, want dan zouden ze zo zorgvuldig niet zijn. -Als de theorieën op de moord op Kennedy op waarheid zouden berusten (Ik zeg àls) zijn er immers destijds ook wel autoriteiten geweest die dankbaar waren voor het doodschieten van Lee Harvey Oswald door Jack Ruby; vandaar dat die uiteindelijk ook niet werd geëxecuteerd. Ach laat ik er over ophouden want we weten er geen van allen een syllabe van; hiervan ook niet. Ik heb laatst het begrip complottheorie nog eens speciaal opgezocht: Het komt er op neer, dat het in 99% van de gevallen uitmondt in gebakken lucht.

   Like

   • Martha N zegt:

    Dus Pim Fortuyn is vermoord door gebakken lucht?
    Het is ieder vrij te geloven in een bepaalde theorie, gepaard gaande aan kennis.
    Er zijn ook mensen die hier niet in geloven, ieder heeft recht op een eigen mening.
    Dan zijn er nog, die mensen, die iemand proberen neer te zetten, vanwege een persoonlijke vete, door alles wat diegene schrijft, neer te zetten, als een onzin verhaal.
    Wat Volkert v.d. G betreft, misschien staan ze wel achter hem.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Martha dit stond met koeien letters daar bij stom toeval was ik op visite daar, en uit nieuwsgierigheid toch even gekeken daar, Wat dacht u van zijn huis vriend JAN PRONK een PvdA’er. het stond met grote letters op zijn graf en aan zijn huis in Italië.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Tja,Pronk,de personificatie van een stiekemerd!

    Like

 2. @ Martha N.

  Goed om hier met dit vlammende betoog aandacht aan te schenken. Maar mag ik jou (en anderen) verzoeken om het niet meer te hebben over de 12 jaar die Volkert straks zou hebben gezeten, maar over ‘minder dan 12 jaar’?

  Like

 3. Een interessant artikel! Vrijdag, 2 mei, is er een demonstratie om 19.30 uur bij het Stationsplein in Rotterdam en om 20.30 uur een tocht tegen de vrijlating van Volkert van de Graaf. Ik ben er ook bij met een schilderij van Pim Fortuyn op mijn borst dragend!

  Like

 4. IK blijf overtuigd dat hij werdt gekozen door hogeren instancies voor het vuil werk te doen. Zij konden waarschijnlijk druk op hem doen voor iets anders… zoals bij voorbeeld de onuitgelegd dood van een landbouw inspector….

  Like

  • Monalisa zegt:

   Wat dacht u van zijn huis vriend JAN PRONK een pvda’er. het stond met grote letters op zijn graf en aan zijn huis in Italië.

   Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Voor 2 miljoen per jaar gaat hij beveiligd worden!Door u en mij betaald,ook nog eens!Dus bij die eikel in de buurt komen?Ik denk het niet.Ik vind dit natrappen naar Pim!En die zaak stinkt nog steeds als een beerput,want vervroegde vrijlating moet je verdienen door spijt te betuigen en medewerking te verlenen.Deze haatbaard heeft nooit spijt betuigd en nergens aan mee gewerkt.En op de vraag of hij het nog eens zou doen,gaf hij geen ontkennend antwoord.Zouden ze hem nog een keer inzetten?In mijn opinie is die Haagse zwijnenstal er niet vies van!

  Like

 6. Avidia zegt:

  Het is gewoon een schandaal dat hij vrij komt, levenslang had hij moeten krijgen.
  Ik hoop dat mensen het niet accepteren en zijn leven buiten het gevang tot een hel gaan maken.

  Like

 7. Mijn bloed begint nog te koken als ik terugdenk aan de begrafenis waar het kabinet wilde tonen dat ze de touwtjes weer strak in handen hadden, en waar zij voltallig op de eerste rij in de kerk zaten, waar de persoonlijke vriend van Pim prof. Bob Smalhout geen afscheidswoord mocht spreken maar wel de broer waar hij slechts sporadisch contact mee had.
  De laffe wezels uit het parlement die wel op de eerste rij zaten maar door een zijdeur aan de achterkant werden weggeleid na afloop.
  Volkert is de man die moest worden geofferd, maar slechts een kneus denkt werkelijk dat hij alleen was.
  Iedereen die ooit de politie in een spoedeisend geval heeft gebeld weet dat het vele vele minuten duurt voordat ze ‘ter plaatse’ zijn, zo niet bij Pim, binnen enkele minuten waren er meerdere auto’s aanwezig en álle agenten hadden reeds een kogelwerend vest aan.
  De film die Theo van Gogh maakte over de moord was zogenaamd fictie maar kwam dichter in de buurt van de waarheid dan justitie ooit is geweest.
  Pamela Hemelrijk schreef het al, je kunt honderd milieuactivisten op een rij zetten, maar niet één heeft een kaalgeschoren kop, een bomberjack en een baseballpetje, Volkert wel….!
  Sinds de oprichting van de PVV en het ter ziele gaan van de LPF heeft Wilders op mijn stem mogen rekenen, maar dat laat onverlet dat hij niet de geestelijke bagage heeft die Pim wel had en die zijn doodvonnis veroorzaakte.
  Volkert komt vrij, misschien wordt hij aan de poort wel opgewacht door Rosenmöller, of door Kok, Wim Dijkstal kan niet komen !

  Like

  • Martha N zegt:

   Tyluilenspiegel. Helemaal gelijk, goed stuk. Ook wij hebben het hele gebeuren gezien op TV en later de huichelachtigheid gezien en gevoeld, tijdens de bijeenkomst in de kerk.Ze durfden niet weg te blijven,het liefst waren ze thuis gebleven. Na afloop zeker een glaasje erop gedronken? Niets ervan ben ik vergeten, niet van ervoor en niet van daarna.
   Van der G heeft zich “laten” pakken, wie loopt er met een zichtbaar getrokken pistool rond, wanneer hij wil vluchten..?
   En wie weet, werd er ook geen opdracht gegeven om Theo te vermoorden.
   De waarheid mag niet gezegd.

   Like

   • delamontagne zegt:

    De zittende politicus

    Hij heeft nog nooit gedanst. Hij kent zijn doel.
    Nog nooit is op zijn vale klerkensmoel
    Zomaar een lach verschenen, maar die nacht,
    Nadat de GEK de nar had omgebracht,
    Kroop hij zijn bed uit, glimmend van de pret,
    En maakte onbespied een pirouette.
    Dank, dank, riep hij, het monster is geveld.
    Hij oefende het woord ‘geschoold’ voor morgen
    En sliep als twintig ossen kunnen slapen.
    Straks is hij, voor de camera, vol zorgen.
    Natuurlijk is hij zwaar tegen geweld.
    Daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied.
    Hij loopt op straat, ondraaglijk rechtschapen,
    En ziet nog steeds het echte monster niet.
    Gerrit Komrij gedicht

    Like

   • isidor zegt:

    het zijn mijn gedachte alleen ik kan niet zo prachtig rijmen

    Like

 8. adsani zegt:

  Martha N, een geweldig artikel.
  Ik hoop dat er op 22 mei massaal op de PVV zal worden gestemd.

  Like

  • Monalisa zegt:

   adsani daar doen velen hun best voor, het is jammer dat de telling pas drie dagen later komen! zo kunnen ze de mens weer bedonderen daarom die OPROEP! Stemmentellers gezocht…

   Like

   • Martha N zegt:

    Monalisa, over Pronk wist ik niet, bedankt.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Het graf van Pim Fortuyn in Provesano in Italië:

    https://i0.wp.com/media.nu.nl/m/m1mzh4taqpry.jpg

    E.J. (via Monalisa)

    Like

   • Monalisa zegt:

    Martha ik heb een fout gemaakt ik had die teksten moeten fotograferen helaas ik denk dat vele nederlander die daar geweest zijn het ook hebben gelezen, stuur wel een foto van twee jaar later mee ik hoop dat van de bron die ook wil plaatsen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Monalisa

    LOL!! Mijn naam is niet “van de Bron”, maar gewoon “Bron”!!! 😆

    Webmaster

    Like

   • Monalisa zegt:

    Webmaster zal er om denken ouderdom. 😆

    Like

   • Martha N zegt:

    Monalisa foto aangekomen dank zij Bron, Bedankt voor je moeite. Mooie foto,mooie ligplaats, maar het was beter geweest wanneer hij 66 jaar zou zijn geworden en nog meerdere had te gaan.
    Fijne avond en tot wederlezen, Martha N

    Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En welke krachten zaten er achter, de moord op professor Pim. Naar mijn optiek, de RODEN/SOCIALISTEN/PvdA, de GOEDMENS en POLITIEK correcte kliek van LINKS tot RECHTS in de Tweede Kamer, de zgn. oranje familie, de BILDERBERG MAFFIA! En dit zijn ook degenen die de affaire DEMMINK in de DOOFPOT wensen te duwen. Ik vertrouw er niet een van!

  Like

 10. isidor zegt:

  als ik hem tegen kom krijg ik ook 12 jaar
  maar daar heb ik dan geen spijt van

  Like

 11. Anneke zegt:

  Volkert v.d.G……een HUURLING van de (destijds) politiek-gefrustreerden….!!! Politieke moorden; ect.ect……de daders zijn ‘gewoon’ HUURLINGEN. Achter de schermen worden ze vereerd en gestreeld. Vergelijk het met de ‘main-stream media’…..’opgekocht’ door de politiek-gefrustreerden. Omgekocht voor de leugen-verspreiding, die moet immers ‘in ere’ worden gehouden; ten koste van….desnoods de leefbaarheid van de maatschappij. Vandaar dat de EU-landen totaal géén eigen karakter meer kunnen/mogen ‘dragen’.

  Like

 12. Ekster zegt:

  Er was ook nog de zaak van de doodgeschoten mileu-inspecteur… Ik kan me herinneren dat Volkert verdacht werd van deze onopgeloste moord, maar verdachtmakingen werden hard aangepakt. Volkert en zijn advocaten stonden meteen klaar met het dreigen met juridische stappen, mocht iemand het in zijn hoofd halen hem te beschuldigen. Er waren zogezegd te weinig aanknopingspunten om Volkert hiervoor te vervolgen. Het is juridisch juist dat met een mogelijke tweede moord geen rekening gehouden mag worden, je bent ten slotte onschuldig totdat het tegendeel bewezen is, maar Volkert lijkt mij wel het type dat over lijken gaat waar het het najagen van zijn idealen betreft. Een tweede danwel derde moord door deze man -die nooit spijt van zijn weerzinwekkende daad schijnt te hebben betuigd- is in mijn ogen dan ook helemaal niet ondenkbaar.

  Het Nederlandse rechtssysteem kennende, zal Volkert van der Graaff en zijn gezin maximale bescherming krijgen. En wee degene die dit monster toch te pakken weet te krijgen. Reken er maar op dat diegene VEEEEL meer straf dan Volkert zal krijgen.

  Like

 13. Monalisa zegt:

  Ekster die kogels die uit het wapen kwamen zaten ook bij de doodgeschoten milieu-inspecteur in het lijf, dat waren de zelfde kogels die in het hooft zaten bij Pim fortuyn. en zijn afgevuurd met het zelfde wapen!! rara hoe kan dat.

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  Morgen is het 2 mei… Dan kan Volkert eindelijk naar zijn vakantiebestemming vertrekken met zijn gezin… Dankzij het geld wat hij via de NL-overheid plus koningshuis ontving voor het koud stellen van Pim Fortuyn. Dit is gewoon de harde realiteit. Het positieve hieraan is dat hij vanaf morgen vogelvrij zal zijn. De professional heeft geen haast.

  Like

 15. frans hensen zegt:

  Het kwam veel heel veel mensen erg goed uit dat pim werd vermoord vlak voor de verkiezingen. Het is niet ondenkbaar dat dit een complot is. De reden die vd G aangaf is in zijn oor gefluistert door zijn advocaat. Er wordt een vies spelletje gespeeld. Ziek word je van de rechtstaat in Nederland. Vorige week een bekeuring gehad omdat ik met mijn motor 8 meter over een brug was gereden. (Stond onduidelijk aangegeven) even 169 euro betalen, niets 2/3 van de straf. Ziek word je hiervan. Hoezo een straf naar RATO? ik heb 12 jaar in een jeugdgevangenis gewerkt, ik ben er achter dat misdaad loont, pakkans is klein en als je dan gepakt wordt kom je in een 5 sterrenhotel. kosten 450 euro per persoon per dag. Ik weet waar ik over praat. 98 procent buitenlanders zitten daar…….nee zegt de regering dat is maar 48 % de rest heeft een Nederlands paspoort.Overal wordt rekening mee gehouden, ze krijgen halalvlees en er wordt gesport, bbq enz. kan niet op . Als ik in marokko word gepakt kan ik toch ook geen boerenkool met worst eisen? Nederland is gekke henkie van de wereld.
  Met 60 jaar moet je er uit ( te gevaarlijk) er wordt gezegd dat je 5 jaar 80 % van je loon krijgt, in de praktijk is dit maar 2 1/2 jaar nu moet ik bij gaan werken om een beetje salaris te krijgen. Vorig jaar werd is wederom gestraft (iets teveel gewerkt) maar even 2700 euro aan de belasting terug betalen….mensen die heel hun leven hebben gewerkt worden hier gestraft. Geen meelij voor goed gedrag. bah, wat een land er wordt gezorgd voor criminelen, niet voor ouderen of voor mensen die heel hun leven hebben gewerkt.

  Like

 16. Graag zag ik dat de maker van de foto van het graf van Pim Fortuyn, Piet Spanjers (ik), vermeld wordt bij deze foto die trouwens van Nu.nl gehaald is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s