Wilders belooft: ik ga niet in Europees Parlement zitten

Screenshot_10

PVV-leider Geert Wilders zegt dat hij, ondanks de moeilijkheden in zijn partij, trouw zal blijven aan het werk in Den Haag. Hij belooft dat hij niet in het Europees Parlement gaat zitten.

‘No way,’ zegt hij in deze week in weekblad Elsevier.

Vlucht

Onder PVV’ers en voormalige PVV’ers wordt gespeculeerd over een ‘vluchtroute’ van Wilders. Hij zou het geharrewar in zijn partij achter zich kunnen laten en de vlucht naar voren kunnen kiezen richting het grotere, Europese forum. Wilders besteedde altijd al veel aandacht aan toespraken en optredens in het buitenland.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wilders belooft: ik ga niet in Europees Parlement zitten

 1. Tom Hendrix zegt:

  Het is te hopen dat Geert Wilders, in de 2e Kamer blijft. Anders vrees ik de teloorgang van de PVV.

  Like

 2. Hans zegt:

  Vreemd toch wanneer het de PVV betreft alle commentaar panels bij voorbaat al op slot gaan bij de Elsevier tevens heeft de Telegraaf tijdens de minder minder bash periode ook alle reactie mogelijkheden in de ban gedaan. Zo slim/dom of ben ik de enige die dat ziet?

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Nee,Hans,goed gezien,maar…valt helemaal niet op,toch?Een stelletje lafbekken,die hele media!En Geert heeft al vaker aangegeven dat hij niet in Brussel gaat zitten;ik vind hem een kanjer!Hier kunnen we hem niet missen;hij is hard nodig!

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Het is een voorop gezette strategie om geert Wilders en zijn PVV te demoniseren, het is toch niet zo moeilijk om dit te begrijpen. De plannen lagen zogezegd al klaar alleen was het wachten op een aanleiding om Wilders voorgoed kwijt te raken, wat jammerlijk mislukte. Zelfs de leeggelopen kerk stond op tegen Wilders, als ware Geert een demon die uitgedreven moest worden en de aanleiding was over Wilders zijn Marokkanen uitspraak van minder, minder. De kerk heeft mijns inziens behoorlijk wat boter op de kruinscheringen de pijen zijn bevlekt met sperma en bloed van de verkrachtte knapen, de kerk zou een de hand in eigen boezem moeten steken voor dat zij mee gaan met de gevestigde bestuurlijke elite die er een dagtaak van hebben gemaakt om alles wat Wilders gerelateerd is te demoniseren en de PVV kiezers in een slecht daglicht te stellen.

  Kerk stond op tegen Wilders

  “Het positieve geluid moet weer dominant worden.” Dat zegt dominee Karin van den Broeke in reactie op de Marokkanen-uitspraken van PVV-leider Wilders. Van den Broeke is voorzitter van de Protestantse Kerk in Nederland. Die houdt komende zondag een protestdienst. Het is de bedoeling dat daarin ook andere kerkelijke stromingen zijn vertegenwoordigd. De dienst wordt uitgezonden op televisie.

  Waarom dit protest in een kerk?
  “In een samenleving waarin polariserende geluiden klinken, denken wij dat het belangrijk is om vanuit de kerken een ander geluid te laten klinken. We hebben gemerkt dat er in brede lagen van de samenleving behoefte is aan een geluid waarin er de wens tot verbinding klinkt. De wens om je in te zetten voor een samenleving waarin ieder mens telt en ieder mens uitgenodigd is om volwaardig mee te doen. Dat geluid willen we laten horen.” Lees verder >>>

  http://nos.nl/artikel/626151-kerk-staat-op-tegen-wilders.html

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 15.03. uur. Peter, met deze KERK wens ik NIETS te maken te hebben. Ze zijn volkomen overgelopen naar de RODEN en de PROGRESSIEVEN. Huichelaars dat zijn het!

   Like

   • Rick zegt:

    Ja Tom…Goed gezien!!
    Per definitie zijn kerkgangers voor ruwweg 99% huichelaars 😉
    Geloven doe je met je hart en laat je zien in je daden 🙂

    Like

 5. lucky bee zegt:

  Een geruststelling dat Geert bij ons blijf en niet naar de EU gaat.Geert Wilders blijf voor Nederland behouden.

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  Natuurlijk gaat hij daar niet zitten, het is the greatest show on earth ,

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ze zijn als de dood voor de PVV, ze weten dat deze partij als enige de waarheid spreken, daar kunnen ze niet tegen, want de media wil juist onwaarheid prediken. Ze kunnen het ook niet uitstaan dat Wilders zo een grote groep achter zich heeft, dat mag niet, dus wordt hij zwart gemaakt hoe of wat en wanneer maakt niet uit, of het nu waar is of niet maakt ook niet uit.
  Maar ze vergeten dat de Wilders aanhang zich slap lacht over al die berichten, en we leven vrolijk verder. Wij zijn een met de groep Wilders en trekken ons nergens iets van aan, geweldig toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s