Wilders: kattebelletje Rutte onvoldoende

Screenshot_28

DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders is niet overtuigd door de brief van premier Mark Rutte waarin die ontkent dat hij tegenover EU-president Herman Van Rompuy heeft gedreigd met een exit uit de eurozone. In een reactie spreekt Wilders van „mistige teksten”.

Rutte zegt in zijn brief niet dat hij het dreigement niet heeft geuit, maar alleen dat het kabinet niet heeft overwogen de euro op te geven, stelt Wilders vast. „Het kattebelletje van Rutte is onvoldoende dus. Ik wil nog steeds een debat. Nederland moet uit de eurozone.”

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wilders: kattebelletje Rutte onvoldoende

 1. Tom Hendrix zegt:

  Marx Rutte liegt al als hij goede morgen, zegt. Deze nep liberaal is even leugenachtig als onze veilingmeester Pechthold!

  Like

 2. Monalisa zegt:

  nee stel je voor dat het wel waar was dan vliegt de PVV op 22 mei zeer hard om hoog, maar misschien help deze leugen ook wel van pinokkio.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Heb ik goed begrepen, dat het debat al is tegen gehouden door de politiek correcte kliek en de regeringspartijen?

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Ja,dat hebt u goed begrepen,die zijn er,samen met de kamer,voor gaan liggen!Zoals gewoonlijk:ze gaan wilders toch niet helpen?Al weten ze 100% zeker dat hij gelijk heeft,dan nog zullen ze hem dwarsbomen!Tuig van de richel,dat is het!

   Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  De meerderheid van de kamer was tegen!Wanneer wordt die kamer met linkse en slinkse ellendelingen nu eens ontbonden?Ze gaan er altijd dwars voor liggen,maar hebben nergens de ballen verstand van!

  Like

 5. Jan zegt:

  Nogmaals Rutte: eigen bezit is diefstal: particuliere bedrijven moeten verdwijnen
  Erfgenamen familiebedrijven meer belasting opleggen
  Staatssecretaris van Financiën Eric Wiebes (VVD) is van plan om erfgenamen van familiebedrijven zwaarder te belasten. De bestaande vrijstelling wordt mogelijk geschrapt.
  Als die vrijstelling inderdaad wordt opgeheven, kan de te betalen belasting oplopen van 3,4 procent (het huidige tarief) tot 20 procent van de ondernemingswaarde bij kinderen en 36 procent bij kleinkinderen.
  http://www.elsevier.nl/Economie/nieuws/2014/4/Kabinet-wil-erfgenamen-familiebedrijven-meer-belasting-opleggen-1512216W/

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ik dacht het immers al: Debat afgewend doordat ‘een Kamermeerderheid de brief van Rutte voldoende vond.’
  En dat zich onder die Kamermeerderheid in ieder geval D’66 bevond, laat zich raden. Trouwens, omdat het een initiatief van de PVV was, kun je je dat van verschillende andere partijen ook voorstellen, bijvoorbeeld van het Rariteitenkabinet GroenLinks: Normaliter altijd in voor opstandigheid en rotzooi, behàlve als ze daarvoor Wilders in het gelijk zouden moeten stellen; ach, je leert het patroon immers kennen.
  Dan is de SP nog weer anders. Uiiteindelijk moet ik ze niet: Ze zijn totalitair, stijl en rechtlijnig en hebben bepaalde kenmerken -zoals de afdrachtregeling- waarvan ik over mijn nek ga, maar zolang je ze veilig op afstand houdt, hebben ze nog wel eens reële opwellingen, die de anderen dan weer niet hebben.
  Maar ja, twéé partijen vóór een debat is niet genoeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s