Wilders verdient geen hoon, maar respect!

Screenshot_5

(Door: Joost Niemöller)

Her en der ontstaan nieuwe politieke bewegingen, ook in Nederland. Goeddeels gaat het om afsplitsingen van de PVV, zoals Artikel50, waarvan de nummer twee, mijn vriend Alexander Sassen van Elsloo, met wie ik veel werkte in het BurgerforumEU, regelmatig in de media te zien is.

Democratie is een mooi ding. Meer partijen, meer keuzes. Prima. Laat de beste winnen, laat duizend bloemen bloeien. Toch moet me iets van het hart. En dat betreft Geert Wilders.  Daar is veel kritiek op. Die zou te schreeuwerig zijn. Of eigenlijk links. Die zou niet werken aan oplossingen. Die zou met antisemieten samenwerken. Die zou niet democratisch werken binnen zijn eigen organisatie.

Nu kun je over al die zaken verschillende dingen meningen hebben, prima. Maar een beetje respect zou toch ook op zijn plaats zijn. Ik volg Wilders al vanaf de eerste stappen die hij als zelfstandig politicus zette. Ik gaf geen cent voor zijn operatie, wetend wat een zelfingenomen brandhout je qua politici vindt in het nieuw realistische veld. Janmaat, LPF, Verdonk, het is een spoor van ruzies en egotoestanden. Dat is allemaal te danken aan al die amateurs die zich een God wanen in het diepst van hun gedachten.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Dr. Kwast)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wilders verdient geen hoon, maar respect!

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  SPIJKER op de kop geslagen @JoostNiemoller @geertwilderspvv verdient geen hoon, maar RESPECT! @MinPres @Apechtold http://joostniemoller.nl/2014/04/wilders-verdient-geen-hoon-maar-respect/

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik heb alleen maar respect voor Wilders.En ja,angst maakt dat de andere partijen van zich af trappen op de meest asociale manier die ze kunnen bedenken!Mij boeit het al lang niet meer wat ze van me denken of zeggen;ik kan nog steeds in de spiegel kijken en dat kan ik van veel anderen niet zeggen!En verder:doe het hem maar eens na!

  Like

 3. fleckie zegt:

  voor de volle honderd procent mee eens!

  Like

 4. Avidia zegt:

  Juist!!!!! zo denk ik er ook over

  Like

 5. Harry zegt:

  Prima verhaal wederom van Ome Joost .
  Ik bewonder de man om z’n scherpe visie en stabiele trend in zijn stukjes .
  Een gezond-verstand kanjer !

  Like

 6. Jan zegt:

  Beter je best doen Niemöller. Janmaat had de tijd niet mee, de dreiging van de islam was destijds nog niet groot genoeg.
  Verdonk had geen programma en kwekte wat in het openbaar. Wie wil je dan waarmee overtuigen?
  De LPF ging ná de moord op Pim ten onder want in Den Haag kreeg hij iedereen in het gareel.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ik sta volkomen achter het artikel.

  Like

 8. Syrier zegt:

  100% mee eens.Deze meneer zet zijn leven in voor de vrijheid van de rest.
  Ik vond Foruyn wel beter.

  Like

 9. ja jongens respect verdient die maar hoelang houd hij het vol om tegen deze bende ter vechten DE ON EERLEK DINGEN DIE ZIJ SPELEN

  Like

 10. Jan zegt:

  PvdA, VVD (Van Baalen) en D66 (Sophie in ’t Veld) voeren opnieuw hetze tegen PVV

  PVV-lijsttrekker Marcel de Graaff is vanavond onder vuur komen te liggen in een debat in de aanloop naar de Europese verkiezingen van 22 mei. PvdA, VVD en D66 verweten hem samen te werken met het Franse Front National, waarvan oprichter Jean-Marie Le Pen eerder in opspraak kwam wegens antisemitische uitspraken.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3646641/2014/05/01/PVV-er-De-Graaff-onder-vuur-in-debat-lijsttrekkers.dhtml

  Like

  • Monalisa zegt:

   Jan klopt helemaal laat van baalen eerst maar naar zijn eigen kijken hij staat met fascisten in oekraïne op de barricaden hier kan bobzelf ons nog wat van vertelleen..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s