Europees Gerechtshof: Geen taaleisen bij gezinshereniging

Screenshot_2

Het is weer zover. De zoveelste zwarte bladzijde voor Nederland. Vandaag is er weer een bevoegdheid overgedragen naar de EU. Of beter gezegd: vandaag is ons een verbod opgelegd. EU-lidstaten mogen geen taaleisen meer stellen aan de echtgenote of echtgenoot bij een gezinshereniging van buitenlanders.

Dat meldt Europa-Nu.nl na een advies van een “belangrijk adviseur van het Europees Hof van Justitie”.

Gaat uw bullshitalarm ook af? Hier wel. Loeihard. We mogen al niet meer zelf bepalen wie of wat er over onze grenzen komt, maar nu worden de eisen die wij willen stellen ook nog verboden. Waarschijnlijk is er weer ergens een racismekaart getrokken en het Europees Hof van Justitie buigt er diep voor. As usual.

Lees verder>>>
(Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Europees Gerechtshof: Geen taaleisen bij gezinshereniging

 1. Monalisa zegt:

  mooi dan kan mijn vrouw gewoon Nederlands praten in duitsland weten we dat ook weer.

  Like

 2. HansFire zegt:

  Weer een reden meer om niet op de PVDA, CDA, SP, VVD, en alle partijen, BEHALVE D PVV, oprotten met dat LINKSE TUIG.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Dit is helemaal volgens de criminele plannen van die EU! Onze eigen identiteit en autonomie moeten worden verstikt onder de ongebreidelde immigratie van allerlei soorten ongedierte! zodat de machthebbers van die EU over een groot totalitair EU-Rijk zullen kunnen heersen!!!
  Maar wij zullen hun plannen verdelgen!!!!!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende, nakende vinketering! Val toch compleet dood vuil ROOD EUSSR GEBROED! Het wordt met de minuut erger, met dat smer5ig ROOD SCHUIM. Niet per dag, maar onderhand 24/7, per minuut. Het wordt tijd voor een nieuw 1789. En laat de guillotine haar werk maar doen, om deze PLOERTEN een kopje kleiner te maken! Mijn bloeddruk stijgt weer! En HUICHELAARS van D66,PvdA,VVD,CDA jullie zijn SCHULDIG allemaal!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Fantastisch Tom! Allemaal ondersteboven aan lantarenpalen. Iets anders mag ook als het maar een paar meter boven de grond uitsteekt. En dan zo’n gloeiend rokend olievat eronder. Oh wat zullen ze brullen Ik zie van Baalen al ’n lekker korstje krijgen!

   Like

 5. Jean zegt:

  Het wordt hoogdringend tijd afscheid te nemen van die bende Europa vernietigers want het wordt dramatisch met dat misdadig tuig ordinaire verraders resp. zakkenvullers.
  Straks zit in elke straat van dat allochtonengespuis en als we aan iets de pest hebben is het toch wel daaraan.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Gloeiende,gloeiendeju!!!Nog meer aan de staatsruif!Wij hebben geen rechten meer,alleen nog maar plichten.Voor “de verrijking”is het precies andersom!Vinden ze het nog gek dat je haatgevoelens ontwikkeld.Vroeger wist ik niet eens wat ik me daar bij voor moest stellen;nu wel,donders goed zelfs!Dit is dus hun reactie op de taaleis,in ruil voor een uitkering!Schorem!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Even verifiëren, hoor: Geen taaleisen BIJ gezinshereniging dus. En als het gezin eenmaal herenigd IS? Mogen er dan ook geen eisen meer gesteld worden waar het taalcusussen en dergelijke betreft? Schitterend! Dan zitten we binnen de kortste keren met nóg meer wandelende tenten opgescheept die het verdommen om enigerlei communicatie aan te leren! Ja, want dat ze dat wel willen, maar van manlief niet mogen schijnt ook al niet te kloppen: De krengen willen zelf niet! Ik las een tijdje geleden nog over een geval in Amsterdam, dat eigenlijk naar inburgeringscursus moest, maar botweg weigerde: Als ‘getrouwde vrouw en moeder’ had ze het recht, thuis te blijven, vond ze. Sociale zaken zette aanvankelijk door en ze moesten haar met politie-assistentie uit huis en naar de cursus slepen waarbij ze zich zelfs aan de deurposten vastklampte. En eenmaal dààr beland de hele boel saboteren door overal doorheen te praten in het arabisch! Dat was geen slachtoffer van de Islamitische cultuur; die wílde gewoon niet anders dan die cultuur! En daar zou je dus van de EU niets meer tegen mogen doen? Zijn die dames en Heren in Brussel wel goed bij hun hoofd?!Dat slag gaat de hele samenleving ontwrichten op die manier! Enfin, wie goed doordenkt beseft, dat dat gaandeweg óók de doodsteek betekent voor de EU-zelf, iets wat die hondenkoppen daar niet eens in de gaten lijken te hebben. Je moet je alleen niet afvragen ten koste van wàt…..!

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Ik heb een Turkse in de straat wonen die al meer dan 45 jaar hier is;haar man heeft geprobeerd haar Nederlands te laten leren:noppes!Mevrouw vindt dat niet nodig;wil ze perse niet!Ik heb hem geadviseerd de schotel van het huis af te schroeven,aangezien er nu voor haar totaal geen noodzaak is om Nederlands te leren.En ze praat ook alleen maar met Turken;de straat zit er vol mee.Maar hij zegt:zelf weten,is haar keus!Repatrieeren,zulke wijven!Om van te kotsen!

   Like

  • Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

   Dat hebben ze donders goed in de gaten, dat is juist hun doel!

   Like

 8. Syrier zegt:

  Het gaat niet om regels en weten,maar hoe men ermee omgaat.

  Like

 9. Driek zegt:

  Theresa Geissler zegt: Enfin, wie goed doordenkt beseft, dat dat gaandeweg óók de doodsteek betekent voor de EU-zelf, iets wat die hondenkoppen daar niet eens in de gaten lijken te hebben.

  Ja, beste mevrouw Geissler, maar tegen de tijd dat wij over deze heidense vijanden hebben gezegevierd is het overal zo’n verschrikkelijke armoedige puinhoop, dat onze levensvreugde volkomen verdwenen is, dan vinden we er niks meer aan. De kwaliteit van ons leven gaat door dat islamitische geteisem zienderogen achteruit, ik had mij dit in de jaren zeventig toch echt niet kunnen voorstellen dat het ooit zover zou komen met ons landje. Af en toe schaam ik mij gewoon voor de domheid van mijn medeburger die straks allemaal op Alexander Pechtold gaan stemmen.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Ik herinner me uitde jaren 90 in NL, dat ik in kranten en/of plaatselijke blaadjes weleens berichten van de overheid las in berbers,arabisch,turks,swahili of-wat-dies-meer-zij. Dat kwam toen al vreemd bij mij over. Ik ergerde me er ook aan. Dus wat dat betreft heeft die NL-overheid ook (room)-boter op hun hoofd.
  Als je in ander land gaat wonen mag er tenminste toch wel van je geeist worden enige basis-kennis van die taal te hebben. Nu hoef je natuurlijk niet onderling (thuis),[zoals Monalisa om 1 mei 17:29 hr suggereerde ] in je “moerstaal” te converseren. Doen we gewoon in NL-s hier. Zal wel “oud-nederlands” zijn. Want wat ons hier opvalt op radio/tv. Woorden die vroeger met een “C ” werden uitgesproken [ recensies, censuur etc ], worden nu uitgesproken als Zensuur, reZensies ] Dan heb ik ,t nog niet over HUN.
  Hun konden er ook niets aandoen.
  Wat van de NL-overheid wel fijn is als je als “voormalig”onderdaan in het buitenland de (NIET) noodzakelijke brieven van hen ontvangt. Niet alleen in het NL-s, maar (voor hier ) ook in het Frans en soms, per vergissing, ook nog in het Spaans. Kost een hoop papier en ambtenarij en dan heb je er nog niets aan.

  Like

 11. frits.v.enckevort zegt:

  Word er b.v. niet gekeken ,of deze lui aan hun kinderen ouderliefde gaven?
  Want kinderen die ouderliefde kregen worden niet (groeps) geweldadig ,En of de vader geen haantjes gedrag vertoond,wat op de zonen word overgedragen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s