Islambekeerling eist landelijke muezzinroep

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)  

Katholieke/evangelische kerken enz. hebben in Duitsland allemaal het recht om met akoestische methodes tot gebed op te roepen. Inmiddels wonen er in de Bondsrepubliek ook heel veel moslims. Daarom wordt het tijd dat moslims beter in de Bondsrepubliek Duitsland geïntegreerd worden en hun religie volledig kunnen uitoefenen. Daartoe behoort ook de dagelijkse gebedsoproep (Adhan), die voor de moslims 5x per dag moet worden uitgeroepen! Ik, Alexander Neß (zie foto), ben islamgevolmachtigde en breng daarom de volgende petitie in:

Ik hoop dat het Duitse parlement beslist dat vanaf 01-01-2015 in heel Duitsland de Adhan (de gebedsroep van de moslims) 5x per dag wordt uitgeroepen. De gebedsoproep is verplichtend voor alle steden/gemeentes in de Bondsrepubliek Duitsland. De voorwaarde van een vaste muezzin luidsprekerinstallatie is echter dat er minstens 500 moslims in het betreffende stadsdeel wonen. De luidsprekerinstallaties dienen dusdanig te worden aangebracht dat ze het hele district/stadsdeel bereiken!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: kewil

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Duitsland, hersenspoeling, Islamisering, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Islambekeerling eist landelijke muezzinroep

 1. Mowdes zegt:

  “Ich kann nicht so viel fressen. wie ich kotzen möchte.”

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees: De luidsprekerinstallaties dienen dusdanig te worden aangebracht dat ze het hele district/stadsdeel bereiken!

  Maar je zal als hardwerkende christelijke of Joodse burger toch wonen in dat stadsdeel, dan moet je dus verhuizen. Het kwaad verspreidt zich met de dag.

  Like

 3. Daiyu-ninja zegt:

  Weer zo’n leip die vindt dat het westen geislamiseerd moet worden.
  Als je per se als een moslim wilt leven, ga dan naar een moslimland en laat ons met rust met je stupide idee-en.
  Volksverrader!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Typisch een bekeerling: Roomser dan de Paus.
  Hoe haalt-ie anders zo’n onbeschaamde eis in z’n kop?!
  (Al zijn Merkel c.s. gek genoeg om er nog op in te gaan óók…..)

  Like

 5. L'esprit de Lois zegt:

  Bekeerlingen, pas op, dat zijn de ergste.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   nèt zoals de linxe idioten en de regeringen die zijn de degenen in mijn optiek die verantwoordelijk gehouden moeten worden voor de hele islamisering en eu-isering…

   Like

 6. Sjaak zegt:

  Hier mijn antwoord daarop !

  Like

 7. Ad de Koning zegt:

  Op de foto is al te zien dat we te maken hebben met een imbeciel, net zo dom als de rest van de moslims. Zeker een moeilijke jeugd gehad.

  Like

 8. Jean zegt:

  Blijkbaar nog niet ellende genoeg met die achterlijke idiote waanzin, geef gas linkse honden dan kunnen wij straks ingrijpen voor alles naar de kl*ten is.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Kots en kotsmisselijk ben ik van dat soort goedmensen, die snotverdomme door hun toegeeflijkheid, de ISLAMISERING ook nog ondersteunen. Man, man,man wat een IMBECIEL!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom,
   Enkel imbecielen behoren tot die achterlijke barbaarse sekte.
   Het is nu aan ons om over te gaan tot “opruimen die handel”, onze straten zijn nu al verpest door de aanwezigheid van die vuiligheid.
   Die kraainesten moeten tegen de grond.

   Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  In de Koran staan helemaal geen luidsprekers. In 1984 daarin tegen wel.

  Like

 11. tjonge zegt:

  en daar ging mijn maaginhoud, godv de godv..

  Like

 12. leo zegt:

  stell dich gegen die wand !!
  arschloch!

  Like

 13. Marijke zegt:

  Ik begrijp niet wat moslims in het “verderfelijke” Westen zoeken. Lekker opzouten naar een moslimland, daar gaat alles zo als je dat wenst als moslim.

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Heel simpel, in de islamitische landen is er overal rotzooi. Hier valt er nog wat te rapen totdat ook hier alles rotzooi is en dan proberen ze het elders wel.Totdat het overal een grote rotzooi is. Dat is ‘religie van de rotzooi’!

   Like

 14. Yvonne van Cleef zegt:

  Wat een eutje,die kop,bah!Het is maar goed dat er hier boven humoristische reacties staan,want mijn bloed ging al koken!Als dat mijn zoon was,sloeg ik eigenhandig wat verstand in zijn botte hersens!Terwijl ik nog nooit een vinger naar mijn kinderen heb uitgestoken.Bekeerlingen zijn zo mogelijk nog fanatieker als moslims;gevaarlijk volk.Tijd dat we ze een handje helpen op te krassen .Tijd dat we de wetten en regels[nou weer;geen taaleis mogen stellen]uit Brussel aan onze Hollandse laars lappen en ons leven weer in eigen hand nemen!Fuck Brussel als vergelding voor het verdrag van Straatsburg en alle ellende die daarna door onze strot is geduwd!En,oh,wat zou ik graag Balkenende eens een keer tegenkomen,die vrome kwal!Ik weet zeker dat ik kramp in mijn been zou krijgen waardoor mijn knie zou belanden op een niet nader te verklaren plaats!Dat is wel het minste dat die land-en volksverrader verdiend!

  Like

 15. Avidia zegt:

  Even er overheen vliegen en per ongeluk iets laten vallen

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Hij ziet er niet alleen een beetje ziekelijk uit, hij is het ook.
  Wat een trieste figuren zijn er.

  Like

 17. ieznogoud zegt:

  Wellicht heeft deze bekeerling in al zijn achterlijkheid een vooruitziende blik.
  Immers, met hulp van ‘onze’ politici is de overname van de westerse wereld een al bijna voldongen feit. Hij staat in ieder geval nu alvast aan de ‘goede’ kant.
  Als de voorspelling van Gerald Celente toch nog eens bewaarheid wordt, dat alle ‘arbeids’immigranten verzameld worden en weer naar huis worden gestuurd, dan kan hij gelijk mee en heeft hij de rest van zijn leven vakantie. Het zou zomaar kunnen dat hij er dan achter komt, dat zijn ‘broeders’ een heel ander idee van familiebanden hebben dan hijzelf.

  Like

 18. R.W.A. Zwezerijnen zegt:

  Dit is gewoon een te late 1 april grap……, toch?

  Like

 19. scooter zegt:

  De perfecte smoel om kasseistenen op te testen

  Like

 20. paulzwueste zegt:

  We weten natuurlijk allemaal al heel lang dat “die islamvijanden van ons” hun geluidsinstallaties aan het oppoetsen zijn, maar ik weet zeker dat hun minaretten daarna al gauw in puin geschoten zullen worden. Er is niks mooiers dan een “TLV!!!!!!” (In goeie handen! Dat wel natuurlijk!)

  Like

 21. Hennie hoving-visser zegt:

  Deze man is echt van het patje af

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s