Links Nederland mag kennelijk onbeperkt populistisch zijn

Screenshot_16

Shell betaalde vorig jaar ruim 7 miljard euro aan belastingen en accijnzen

Het populisme van links Nederland wordt voortdurend goedgepraat. Want links is heilig en linkse mensen bedoelen het altijd goed. Het resultaat is dat vooral de middenklasse heeft geleden onder de economische crisis.

Er rust een taboe op links populisme. Linkse onderbuikgevoelens zijn heilig en onaantastbaar.

Dit dogma kwam in de loop der jaren tot stand en er mag niet aan worden getwijfeld. Het is gebaseerd op een basisaanname: niet wat iemand precies zegt en wil, maar het motief of de innerlijke gesteldheid bepaalt of iemands opvattingen deugen.

Sinds de jaren zestig van de vorige eeuw voldoet slechts één groep aan deze strenge toets der innerlijke goedheid: links.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Populisme", Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, Socialisten. Bookmark de permalink .

Een reactie op Links Nederland mag kennelijk onbeperkt populistisch zijn

  1. Rick zegt:

    Naar mijn weten zijn er méér mensen vermoord in naam van het (S)linkse gedachtegoed; dan door rechts georiënteerde regimes. Dus hoe “goed” is die (S)linkse doctrine dan eigenlijk!??
    Ja…En Hitler himself was óók socialist!! Net zoals Stalin, Mao, Castro en Pol Pot. Om er zomaar eens een paar te noemen. In vergelijking met die lieden vallen de acties van enkele Zuid-Amerikaanse dictatortjes in het niet!! Hè Zorreguita!? 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s