Moslims eisen geschiedvervalsing in 9/11 museum

Screenshot_13

Er gaan dingen HEEL erg mis met de geschiedschrijving omtrent 9/11. Het binnenkort te openen National September 11 Memorial Museum, gesitueerd aan het gapende gat waar ooit de torens van het WTC stonden, censureert de term ‘islamitische terrorist’ van haar webzijde en steggelt met de moslimgemeenschap over een zeven minuten durende documentaire over Al Qaida. Het gebruik van de termen ‘jihad’ en ‘islamisme’ om de terreurdaden van 9/11 te duiden is namelijk, houd u vast, kwetsend en onjuist, aldus de moslimgemeenschap en enkele policor nuttige idioten. Het zou bezoekers van het herdenkingscentrum van de vernietigende zelfmoordaanslagen (nota bene!) maar op het verkeerde been zetten over de islam. Het gebruik van zulke woorden besmeurt alle moslims en is ‘inflammatoir.’ Jihad is geen terreur tegen andersdenkenden, maar ‘de strijd tegen het kwade’ en de aanslagen hebben niets met de pure, echte islam te maken. Jep. Zeggen ze echt. Hier, neem wat extra strong klompenlijm. Wij moesten ook even rustig liggen en een pilletje onder onze tong doen na het lezen van zo veel misplaatste arrogantie. Adem diep in en uit, het wordt enger.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Moslims eisen geschiedvervalsing in 9/11 museum

 1. Jean zegt:

  Onze strijd TEGEN die barbaarse smeerlapperij islam genaamd moet wekelijks verdubbelen willen we nog welvaart, veiligheid en leefbaarheid nalaten aan ONZE kinderen en kleinkinderen.
  Op geen enkel vlak wil ik in contact komen met die achterlijke barbaren, nooit in mijn huis, niet in een horeca of winkel want zodra ik er één zie draai ik mij om en laat alles staan.
  Hopelijk komt de visie van Gerald Celente uit en is Europa tegen 2016 islam/moslimvrij, hopelijk vlugger en daar wil ik graag aan meehelpen.

  Like

 2. Anneke zegt:

  Natuurlijk eisen de mohammedanen een grote geschiedvervalsing…..De leugen overheerst nog hyper-actief. Waarheid en realiteit….dat kan in niet. Dat mag NIET….in hun belevingswereld!!! Máár wat moeten we blij zijn dat de waarheid nog altijd veel sterker is dan het bedrog. “Al lijkt dit zeker anno 2014 helemaal niet zo te zijn”. Waarheid is TOEKOMST, de leugen is het verleden. Het heden leeft in het zure verleden!!! “Is dus zwaar uitgedroogd en op sterven na DOOD”.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Moslims en EISEN;dat is hetzelfde,altijd hetzelfde!Tijd dat wij ook eens harde eisen gaan stellen!Een moslim-vrij Nederland!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het is steeds van hetzelfde, met de HAATBAARDEN! Eisen,dreigen,dreinen,herrie schoppen, overvallen, misleiding, onthoofden en verkrachten! En dat alles in overeenstemming met hun GRUWELBOEK de KORAN! De islam is de pest van de wereld, en met de RODEN en de politiek CORRECTE KLIEK erbij, een LEVENSGEVAARLIJKE MIX!

  Like

 5. Jean zegt:

  Moslims kunnen alleen maar eisen, wij horen ze liever krijsen van angst want dat die vuiligheid hun beste dagen hebben gehad op ons grondgebied is een vaststaand gegeven, Europa zal terug moslimvrij geveegd worden want we hebben het echt wel gehad met die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij een smeerlapperij die pedofilie en vrouwen verkrachten als hobby heeft, niet onze dada.
  Weg met die vulgaire smeerlapperij.

  Like

 6. Rick zegt:

  Snap niet, dat ze die querulanten ook maar één seconde serieus nemen. Kop houden of a la minute deporteren die hap. Komaan mensen heeft nu helemaal niemand in de gaten hoe snel die wereldwijde islamisering plotsklaps om zich heen grijpt!??
  EISEN, EISEN en nog eens EISEN!! Alles met de “terroristische knuppel” achter de deur.
  Hoogste tijd om er eens letterlijk de beuk in te gooien. Genoeg is Genoeg 😦
  Boycot de islam en haar booslims zoveel mogelijk. Mijdt hun producten en winkels. Loop op de markt hun kraam voorbij. Kijk op de etiketten van producten of het niet toevallig gemaakt is in zo’n booslim land. Laten “we” nu toch een serieus werk gaan maken van het uit ONZE maatschappij verwijderen van alles dat naar islam riekt!! Of beter gezegd: STINKT

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Man wat zal dat een paradijs zijn , als ik op straat geen hoofddoeken meer moeten zien en geen mannen met een witte fingerhoed op hun hoofd en langen baarden in Soepjurken.

  Like

 8. Willie zegt:

  Doen die gevaarlijke gekken nog wel iets anders dan EISEN ??????

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Liegen en bedriegen is de sterkste kant van de islam !

  Like

 10. Jan zegt:

  Socialisten in bed met moslims, eisen eveneens geschiedvervalsing.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s